Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 33772 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #680 on: December 10, 2010, 10:04:08 »
ο ΛΕΑΛ ειναι ιδια κοψια με τον φιλομένο η μονη διαφορα ειναι οτι ο λεάλ έχει τρίπλα αλλα απο την άλλη ειναι αρκετά αργός, δεν νομιζω ότι τον χρειαζομαστε

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #681 on: December 10, 2010, 10:37:40 »
Απο τον κουτσιανικουλη μεχρι και ο ζαβαντιας πιο χρησιμος θα ηταν... ποσο μαλλον ο λεαλ που ξερει και μπαλα.
Αποψη μου ειναι να τον στειλουν πισω στο νησι να ισιωσει το κεφαλι του. Αλλωστε και εκει εχει γρηγορο ιντερνετ για να μπαινει να καλαμπουριζει στα facebook.
Ουστ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #682 on: December 10, 2010, 10:45:50 »
ζαβαντιας :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

αμα ισχυει πως δινει λεαλ ο τελης για κουτσια τοτε δν πρεπει καν να το σκεφτομαστε, παιχταρας ο λεαλ απορω πως δν τον θελει ο καραγεωργιου αν κ ειναι πολυ δυσκολος χαρακτηρας κ παιζει οποτε γουσταρει, πιστευω στον ΠΑΟΚ αμα ερθει θα δωσει τα παντα χωρια που θα τον βαλει κατευθιαν στον κλιμα ο μεγαλος παμπλο μακαρι να γινει..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #683 on: December 10, 2010, 11:14:26 »
Eσύ δε φταις σε τίποτα. Άλλοι σε φάγανε.

Λεάλ... Δίχως σχόλια απλά. Άκου παιχταράς... Γαμώ την αμπαλίαση μου γαμώ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #684 on: December 10, 2010, 11:28:47 »
Καλά μην τρελαινόμαστε με παίξκτες από τόσο μικρές ομάδες. Αλλιώς είναι ένας παίκτης όταν μπορεί να παίξει άναρχο παιχνίδι χωρίς να του πει κανείς τίποτα και άλλο όταν μπαίνει σε μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να έχει συγκεκριμένο ρόλο. Και ο Κούτσια στον Εργοτέλη ήταν παικταράς. Έδειχνε όλο το ταλέντο γιατί τότε με τριάδα Κούτσια-Ογκουνσότο-Μπούντιμιρ έπαιρναν την μπάλλα και έτρεχαν στις αντεπιθέσεις. Έκαναν ότι ήθελαν χωρίς άγχος και χωρίς σχέδιο. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα αν έχαναν. Στον ΠΑΟΚ όμως είναι αλλιώς. Λιγότεροι χώροι για να τρέξεις, άλλο στυλ παιχνιδιού, σημασία έχει το αποτέλεσμα εδώ κτλ. Αυτά εμποδίζουν ένα τετοιο παίκτη να παίξει αν δεν προσαρμοστεί. Βλέπω πχ και τον μικρο του γαύρου που είναι προσαρμοσμένος σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και αποδίδει.

Τέλος πάντων. Ο Λεάλ είναι καλός παίκτης αλλά αυτό δε λέει πολλά. Είναι και αυτός άναρχος στο παιχνίδι του και θέλει μια μπάλλα μόνο για τον εαυτό του. Επίσης επειδή ανάφερα και ένας φίλος ότι μοιάζει με τον Φιλομένο θα συμφωνήσω. Είναι παίκτης χωρίς ξεκάθαρη θέση. Παίζει δεξιά? Αριστερά? Πίσω από τον επιθετικό? Παίζει επιθετικός? Αυτά για μένα δεν ταιριάζουν σε μεγάλη ομάδα.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #685 on: December 10, 2010, 13:06:20 »
+1926

PS:και κάτι ακόμη:τρίχα από μουνί σέρνει καράβι...γάμο την πουτάνα την τρίχα ;D

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #686 on: December 10, 2010, 13:08:40 »
ΤΙ ΛΕΑΛ ΡΕ ? ΛΕΑΛ ΜΑΔΛΙΤΗΣ ?
ΜΗΝ ΜΕ ΤΛΕΛΕΝΕΤΕ ΤΩΛΑ ΜΕΣΗΜΕΛΙΑΤΙΚΑ ΛΕ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #687 on: December 10, 2010, 13:12:09 »
Δεν ξέρω αν αυτές οι κινήσεις έχουν σχέδιο από πίσω. Δεν το νομίζω, γι' αυτό και θεωρώ πως μας καταδικάζουν σε αγωνιστική και οικονομική μετριότητα.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #688 on: December 10, 2010, 13:55:46 »
το μονο σχεδιο ειναι να ξεφορτωθεις τα 200 χιλιαρικα, γιαυτο κ δε θελουμε το λεαλ.

παγκοσμια πρωτοτυπια βεβαια η αγορα παιχτη απο μια ομαδα και ο μετεπειτα δανεισμος του στην ιδια. δλδ ο τελης εβγαλε οτι εβγακε κ θα συνεχιζει να χει το παιχτη στη συνθεση του. φοβερο ντιλ :'(

Athinaios--4

• Guest
« Reply #689 on: December 10, 2010, 14:09:30 »
Ε καλά δεν είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία. Πολύ πρόχεια θυμάμαι τον Παπάζογλου στον γαύρο και παίζει δανεικός τώρα στον Πανσεραικό. Αγοράζεις ένα παίκτη μικρό. Είναι πολύ λογικό αν δεν αποδώσει να τον δώσεις σε μια μικρή ομάδα. Το να τον δώσεις στην ομάδα από την οποία τον αγόρασες τον διευκολύνει για να παίξει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #690 on: December 10, 2010, 14:10:27 »
Πληρώσαμε τα γαμησιάτικα 1.200-1.500 πόσα στον πούτσο τέλος πάντων για να φέρουμε έναν παίχτη που ανάθεμα αν τον ήθελε κανείς. Σειρά ευθύνης: Ζαγοράκης-Γκαγκάτσης-Βρύζας-Σάντος. Έτσι ήταν η ιεραρχία: πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος-τεχνικός διευθυντής-προπονητής. Σε κανονική ομάδα θα έπρεπε να εισηγηθεί ο προπονητής για παίχτη με ορισμένα χαρακτηριστικά, να βρει ο τεχνικός διευθυντής έναν τέτοιον, να προτείνει ή να απορρίψει ο δ. σύμβουλος βάσει κόστους και να αποφασίσει τελικά ο πρόεδρος υπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, σε μας πιστεύω έγινε μπακαλίστικα όπως όλα. Είπε ο κουμπάρος πάρε παίχτες από ελληνικές ομάδες να τις έχεις φιλικές προς εσένα και ο έτερος κουμπάρος το έκανε λες και μπορούσε να το κάνει οικονομικά, βάζοντας και μια τζούρα βλαχομαγκιάς προς του ποκ ότι σας κλέψαμε το παλικάρι μέσα από τα χέρια και ολίγην από παπαριές για νέα δύναμη του μέλλοντος κτλ από τον τρίτο κουμπάρο που μας είχε πιάσει μόλις τον κώλο και γελούσαν και τα μουστάκια του και να σου το καραγκιοζιλίκι, ακολουθώντας φυσικά και οι δυο τελευταίοι που συμμετείχαν στο θέατρο σκιών βγαίνοντας να πούνε πόσο ονειρευόταν αυτόν τον παίχτη στον ΠΑΟΚ. Αλλά γάμα τα τι φαντάζομαι εγώ. Πάμε στο δια ταύτα:

Πληρώσαμε 250 πέρυσι και άλλα 150 φέτος το μισό συμβόλαιο + το συμβόλαιο του Λεάλ μέχρι το καλοκαίρι, βάλε 100 περίπου, να που φτάσαμε στα 250 και φέτος, για να κάψουμε δια παντός την επένδυση, που ό,τι και να έχει γίνει δεν παύει να είναι ένας παίχτης στον οποίον πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσουμε, γιατί δεν είναι κανένας πεταμένος.
Αντί λοιπόν να κάνουμε αυτό, λες και θα χάσουμε κανέναν τίτλο αν παίζει ο Κουτσιανικούλης αντί του Κριστιάνο, κάνουμε πάλι εξυπηρέτηση στον κρητικό κουμπάρο, που θα ξεφορτωθεί ένα παλτό του κερατά που δεν παίζει ούτε στον Εργοτέλη και που ούτως ή άλλως θα τον έχανε το καλοκαίρι, για να πάρει έναν παίχτη μας με με μία η άλλη στα έξοδά του, τον οποίο παίχτη μας έχει ήδη πληρωθεί 1 και κάτι μύρια πέρυσι!!!
Στην υγειά μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #691 on: December 10, 2010, 14:46:15 »
Κοιτα, μαλλον εχεις δικιο για το οτι πιαστηκαμε κοροιδα και για το πως περιπου εγινε η δουλεια με τη μεταγραφη, αλλα τοτε ΟΛΟΙ (αντε το 99%) κι εγω κι εσυ ημασταν συμφωνοι με τη μεταγραφη και λεγαμε οτι πηραμε  το μεγαλυτερο ταλεντο στην Ελλαδα. Κατοπιν αποδειχτηκε ανθρακας ο θησαυρος αλλα και μετα χριστον προφητης ειναι ευκολο να γινεσαι...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #692 on: December 10, 2010, 14:55:58 »
Τότε πήραμε το μεγαλύτερο ταλέντο και ΟΛΟΙ συμφωνούσαμε. Δεν είναι δύσκολο να παμε πίσω στι σελίδες να δούμε τις αντιδράσεις όλων αλλά και να θυμηθούμε τι σκεφτόμασταν τότε.
Ο παίκτης πολύ απλά δεν έκανε τα βήματα προόδου που έπρεπε. Τώρα ποιος φταίει είναι άλλο θέμα. Για μένα φταίει ο ίδιος. Δε ζω στην Θεσσαλονίκη άρα δε ξέρω αν είνια όλη μέρα με γκόμες ή κάθε βράδυ στα μπουζούκια. Αυτό το ξέρετε εσείς.
Εγώ βλέπω την πορεία του στο γήπεδο. Και αυτή δείχνει ότι δεν έχει κάνει βήματα προόδου. Εχει κάνει βήματα προς τα πίσω.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #693 on: December 10, 2010, 15:30:55 »
Πολύ καλό άρθρο του Κόλκα, το είχα διαβάσει και στην εφημερίδα το πρωί.
Μέσα σε αυτά που λέει το πιο ενδιαφέρον προκύπτει από το ότι οι υπέυθυνοι της ομάδας περιμένουν τον μικρό να μπει στην ομάδα τον Σεπτέμβρη κιόλας.

Με το χέρι στην καρδιά, πόσοι περιμένατε να προσφέρει άμεσα αυτή η ταλεντάρα; Λίγοι σίγουρα.

Η περίπτωση Κοτσιανικούλη θα μας κάνει τρία τεράστια καλά:
Πρώτον σε όλους μας με πρώτον εμένα που βλέπω παντού ΠΑΟΚτσάκια ταλέντα, θα γίνει μάθημα πως όταν ένας ποδοσφαιριστής το έχει, τότε το βγάζει αμέσως. Ούτε σε δύο χρόνια, ούτε σε ένα ούτε πίπες. Άμεσα μπαίνει και γαμάει και δέρνει.
Δεύτερον θα βγάλει για μία ακόμη περίπτωση τον Σάντος σωστό, αφού θα αποδειχθεί με τη σωστή χρησιμοποίηση και αξιοποίηση του παίχτη πως δεν έχει πρόβλημα με τους πιτσιρικάδες γενικά, αλλά μόνο με τους άμπαλους που παρουσιάζονται ως ταλέντα.
Τρίτη και μεγαλύτερη προσφορά του πιτσιρικά θα είναι φυσικά το ποσδόσφαιρο που θα δούνε τα ματάκια μας και θα ευχαριστηθεί η ψυχή μας τα επόμενα χρόνια.
Αρκεί να μη κάνουμε σαν λιγούρια σε κάθε τρίπλα και τον καταστρέψουμε... τον κάνουμε δηλαδή σαν το παλτό τον Λέτο

Ουτε με την παραπανω παλια αποψη του cure συμφωνω, ουτε με τη νεα. Κατα τη δικη μου γνωμη πρεπει να περιμενουμε κι αλλο (δυστυχως) να δουμε αν τελικα ειναι παλτο ή οχι. Και να νομιζω οτι θα εξαντληθουν οι δυνατοτητες δοκιμης του με δανεισμο σε μια αλλη ομαδα, εστω τον Εργοτελη. Αφαιρω τα οικονομικα δεδομενα του δανεισμου και σεκφτομαι μονο τα αγωνιστικα. Για μενα ειναι σωστη κινηση ο δανεισμος, ΑΝ τελικα γινει, οπως ακουστηκε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #694 on: December 10, 2010, 16:44:32 »
Ρε δωσε στον εργοτελη δανεικο εκεινο τον κοντο που εχουμε, με το 9, νομιζω τελευταια φορα που συνεργαστηκε με καραγεωργιου καλα τα πηγε... Αμα σε πληρωσουν κ το μισο συμβολαιο, πουδρα εισαι, ποιος αραβας...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #695 on: December 10, 2010, 16:46:56 »
Κοιτα, μαλλον εχεις δικιο για το οτι πιαστηκαμε κοροιδα και για το πως περιπου εγινε η δουλεια με τη μεταγραφη, αλλα τοτε ΟΛΟΙ (αντε το 99%) κι εγω κι εσυ ημασταν συμφωνοι με τη μεταγραφη και λεγαμε οτι πηραμε  το μεγαλυτερο ταλεντο στην Ελλαδα. Κατοπιν αποδειχτηκε ανθρακας ο θησαυρος αλλα και μετα χριστον προφητης ειναι ευκολο να γινεσαι...
ετσι ειναι, τοτε ολοι λεγαμε μπραβο

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #696 on: December 10, 2010, 17:30:29 »
Eσύ δε φταις σε τίποτα. Άλλοι σε φάγανε.

Λεάλ... Δίχως σχόλια απλά. Άκου παιχταράς... Γαμώ την αμπαλίαση μου γαμώ...

απο τον μεσι χιλιες φορες λεαλ, κ δν τον εφαγε κανεις μονος του εφαγε το κεφαλι του ο μεσσι τρομαρα του

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #697 on: December 10, 2010, 17:32:46 »
ειμαι περιεργος δεν κανει καμια προσπαθεια να καθιερωθει να δειξει κατι ρε αδερφε μου
η δεν τον γουσταρουν οι μετα σαντος καθηγητες δεν ξερω τι να πω
και τα δυο δεν μου καθονται καλα παντως
το 1,5 μυριο ειναι πολλα λ7 για να τον εχεις να καθετε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #698 on: December 11, 2010, 02:11:01 »
Ποιος προφήτης ρε παλικάρι μου καλό; Με είδες να υπερασπίζομαι καμία "προφητεία" μου για το ότι θα μας βγει; Το λέω πως τίποτα δεν άλλαξε για μένα. Έκανα και Bold παναθεμά με τη θέση μου να μείνει οπωσδήποτε και να μην αφήσουμε ανεκμετάλευτο το ταλέντο του.

Η περίπτωση Κοτσιανικούλη θα μας κάνει τρία τεράστια καλά:
Πρώτον σε όλους μας με πρώτον εμένα που βλέπω παντού ΠΑΟΚτσάκια ταλέντα, θα γίνει μάθημα πως όταν ένας ποδοσφαιριστής το έχει, τότε το βγάζει αμέσως. Ούτε σε δύο χρόνια, ούτε σε ένα ούτε πίπες. Άμεσα μπαίνει και γαμάει και δέρνει.
Δεύτερον θα βγάλει για μία ακόμη περίπτωση τον Σάντος σωστό, αφού θα αποδειχθεί με τη σωστή χρησιμοποίηση και αξιοποίηση του παίχτη πως δεν έχει πρόβλημα με τους πιτσιρικάδες γενικά, αλλά μόνο με τους άμπαλους που παρουσιάζονται ως ταλέντα.
Τρίτη και μεγαλύτερη προσφορά του πιτσιρικά θα είναι φυσικά το ποσδόσφαιρο που θα δούνε τα ματάκια μας και θα ευχαριστηθεί η ψυχή μας τα επόμενα χρόνια. Αρκεί να μη κάνουμε σαν λιγούρια σε κάθε τρίπλα και τον καταστρέψουμε... τον κάνουμε δηλαδή σαν το παλτό τον Λέτο

Ουτε με την παραπανω παλια αποψη του cure συμφωνω, ουτε με τη νεα. Κατα τη δικη μου γνωμη πρεπει να περιμενουμε κι αλλο (δυστυχως) να δουμε αν τελικα ειναι παλτο ή οχι. Και να νομιζω οτι θα εξαντληθουν οι δυνατοτητες δοκιμης του με δανεισμο σε μια αλλη ομαδα, εστω τον Εργοτελη. Αφαιρω τα οικονομικα δεδομενα του δανεισμου και σεκφτομαι μονο τα αγωνιστικα. Για μενα ειναι σωστη κινηση ο δανεισμος, ΑΝ τελικα γινει, οπως ακουστηκε.
Φίλε αυτό που παρέθεσες από τα παλιά μου συγγνώμη αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα σημερινά που έγραψα και κυρίως δεν είναι αντιφατικό κι απορώ πώς το βλέπεις έτσι. Όσο λάθος εντύπωση και να είχα για τον παίχτη δεν γίνεται να ακυρώσεις κάτι πολύ απλό και σωστό που λέω τώρα. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΛΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Ή Β ΛΟΓΟ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΨΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ

Πρώτον έστω και ότι είχα δίκιο και ο παίχτης φαίνεται εξαρχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδεχτεί ο ΠΑΟΚ και να μην εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα.
Δεύτερον έστω ότι είχε δίκιο και ο Σάντος που τον είχε για παλτό. Το πιθανότερο. Δεν γίνεται να μείνουμε εκεί όμως. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έκαναν τίποτα με κάποιους προπονητές και με άλλους έσπειραν, ασχέτως της αξίας του εκάστοτε προπονητή. Μεγάλο παράδειγμα ο Φορλάν με τον τσίχλα.
Τρίτον το ότι αντί να δούμε μπούκες βλέπουμε τράκες και αντί τρίπλες βουτιές και πάλι δεν έρχεται σε αντίθεση με την άποψή μου ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, Ε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...

Άλλο πράγμα η εκτίμηση/πρόβλεψη πριν την αγορά ενός πράγματος και άλλο τελείως πράγμα το τι πρέπει να κάνεις αν έκανες μαλακία αγορά, για να έχεις τη μικρότερη δυνατή χασούρα.

Για το δανεισμό που θεωρείς καλύτερη λύση δεν συμφωνώ επίσης. Ο Κριστιάνο είναι χειρότερος, ο Φιλομένο αδιάφορος, ο θερμοσίφωνας προκαλεί γέλιο ή κλάμα κατά περίπτωση, ο Μούσλι είναι συνέχεια τραυματίας, ο Ίβιτς καμένος, ο Ελ Ζαρ τουρίστας. Έχουμε 3 πιτσιρικάδες εκεί μπροστά να δοκιμάσουμε μπας και... Δεν θα χάσουμε άλλωστε και κανέναν στόχο αν τους δώσουμε μια σειρά αγώνων να πάρουν ρυθμό. Αυτοί είναι περιουσιακά μας στοιχεία. Ο κάθε Λεάλ περαστικός
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #699 on: December 11, 2010, 12:34:53 »
Νικολα απο τις λιγες φορες που διαφωνουμε..
Ειπα και πιο πριν πως αποψη μου ειναι πως ενας δανισμος πισω στο νησι, θα του κανει καλο... ΑΝ μπορει ΚΑΤΙ να του κανει καλο...
Αλλα ξαναποσταρω γιατι διαφωνω πληρως με την τελευταια σου παραγραφο.. Θα πω μονο για τα εξτρεμ, που ειναι και η θεση του. Ο κριστιανο και ελ ζαρ ειναι σιγουρα πολυ καλυτεροι απο τον κουτς. Δυστυχως... Επισης αν ο φιλομενο ειναι αδιαφορος, ο κουτς τι ειναι?? Τεσπα, τι να συγκρινεις ρε γμτ...

Συμφωνω πως πρεπει να στηριξουμε τα λεφτα που δωσαμε, αλλα απο του χρονου παλι φιλε... Τωρα θελει ηλεκτροσοκ και πισω στο νησι του. Να βρει σε ντουβαρι, πως το λενε.. Να απογοητευτει μπας και του τσιτωσει ο εγωισμος.... Αν εχει τετοιον... Αλλωστε ο τελης εχει τον καραγεωργιου, που οσο να 'ναι του εχεις μια εμπιστοσυνη παραπανω πως θα τον προσεξει..