Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 34322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #620 on: October 17, 2010, 18:10:53 »
ξοδεψαμε 2 εκατομμυρια για να σε δωσουμε τη δυνατοτητα να συλλεγεις φανελες σαν αυτη του σισε..
καθολου τσιπα για την ηττα απο τον λαγο και την ενδοξη παρουσια στην 14η θεση του πρωταθληματος..
περιμενω πως κ πως να λυξει το συμβολαιο σου γιατι δεν βλεπω να σε διωχνουν απο μονοι τους..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #621 on: October 17, 2010, 19:15:42 »
Υπηρετει την πατριδα τωρα...Σε 6 μηνες θα δουμε τον πραγματικο Βασιλη...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #622 on: October 17, 2010, 19:50:45 »
θες κατι κλοτσιες εσυ αγορι μου αντε διωξτε το το μαλακισμενο

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #623 on: October 17, 2010, 19:59:48 »
να κλειδωθει το τοπικ... παιχτης του ΠΑΟΚ μ αυτη τη συμπεριφορα απλα δεν υπαρχει...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #624 on: October 17, 2010, 21:47:51 »
ανταλλαγη με τον λεαλ του τελη παιζει να γινει? αυτο ειναι το σωστο.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #625 on: October 17, 2010, 22:00:43 »
Για μπάτσες ο άνθρωπος. Υπάρχει κανείς εκεί να του τραβήξει το αυτί;;; Στα διάλα βόδια
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #626 on: October 17, 2010, 22:14:42 »
να μας ζήσει ο κουμπάρος..πάντα άξιος!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #627 on: October 17, 2010, 22:16:28 »
Κολόψαρο...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #628 on: October 18, 2010, 19:13:13 »
Κραξιμο στο τσογλανι και απαιτηση να μας φερει στην κερκιδα την φανελα για καψιμο!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #629 on: October 19, 2010, 00:02:38 »
λοιπόν δεν ξέρω πως θα ακουστεί ούτε θέλω να κάνω τον παντογνώστη. Έχω γράψει πολύ λιγες φορές και μια από αυτήν ήταν πέρυσι κατά το Πασχα στο θέμα του γηπέδου μας και πόσο ασφαλές ήταν, και το καλοκαίρι έγινε αυτό που έγινε.
Ο Κούτσια λοιπόν δεν ξεκίνησε ποδοσφαιριστής. Ήταν αθλητής στίβου και έχει ένα θέμα με τις προσωπικές επαφές με τους αντιπάλους. Δεν μπορεί καθόλου την επαφή.
Είχε μάθει να είναι μόνος του στο στίβο. Αν δεν μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα(γιατί πρόβλημα είναι) τότε το χάσαμε το κορμί πατριωτάκια.
Το ξέρουν στην ΠΑΕ και πρέπει να το λύσουν. Αν τα καταφέρουν έχει καλώς αν όχι.......

Γεμίσαμε ψυχολογικά προβλήματα γαμω το σόι μου.

Ας τον βάλει κανά δίμηνο να κοιμάται με τον Ζουέλα, και θα δεις μετά πως θα γουστάρει την επαφή :o

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #630 on: October 24, 2010, 19:06:16 »
Δεν εχει πατο πλεον... Καταντια να κοβεσαι απο την αποστολη οταν παιζεις με τον Πανιωνιο και ο βασικος δεξι εξτρεμ ειναι ο Φωτακης. Τελικα ισως ειναι ωρα να ζητησουμε ευθυνες απο τον Βρυζα ποθ μας εφερε αυτον τον παικτη με 1.5 εκ. ευρω και μην μου πειτε για κουμπαρους κλπ, οσο δεν διαχωριζει την θεση του αυτον θεωρω υπευθυνο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #631 on: October 24, 2010, 19:12:11 »
ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΡΚΟ ΣΑΒΒΙΝΙ με κλειστο 4ετες συμβολαι ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ και τον τσιριλο.και τον μπερετα.τα εκανε πουτανα και εφυγε και μετα ο ζαγορακης πανω στον ΠΑΝΙΚΟ γιατι δεν ειχε την ευθυνη αυτος για το αγωνιστικο τα εκανε πουτανα.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟσ που πηγε εθνικη μαζι με την λουλου απτην πορτογαλια οταν θα ερθει τουμπα πρεπει να φαει τρελο κραξιμο.ο αμισθος που τελικα ηταν εμμισθος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #632 on: October 24, 2010, 19:48:47 »
Σιγα ρε φιλε, τα ισοπεδωσες ολα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest
« Reply #633 on: October 24, 2010, 20:08:02 »
ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΡΚΟ ΣΑΒΒΙΝΙ με κλειστο 4ετες συμβολαι ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ και τον τσιριλο.και τον μπερετα.τα εκανε πουτανα και εφυγε και μετα ο ζαγορακης πανω στον ΠΑΝΙΚΟ γιατι δεν ειχε την ευθυνη αυτος για το αγωνιστικο τα εκανε πουτανα.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟσ που πηγε εθνικη μαζι με την λουλου απτην πορτογαλια οταν θα ερθει τουμπα πρεπει να φαει τρελο κραξιμο.ο αμισθος που τελικα ηταν εμμισθος

3ετες έχει ο σαβίνι. Για τον τσιρίλο θεωρώ οτι ευθύνη φυσικά έχει κι ο σάντος.Όσο για τον Μπερέτα, δεν γίνεται να τα ρίχνουμε όλα στον Βρύζα. Η ευθύνη είναι απο κοινού και σε ζαγοράκη.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #634 on: October 24, 2010, 20:27:51 »
Δεν ειναι δυνατον να κανουμε κριτικη σε παιχτες αναλογα με τα προσωπικα μας γουστα, να τους χρεωνουμε σε επιλογες ατομων της διοικησης ή της ομαδας παλι αναλογα με τα προσωπικα μας γουστα. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ, ΚΑΛΕΣ ¨Η ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Και οχι αναλογα με τα γουστα μας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #635 on: October 24, 2010, 20:33:36 »
ΟΧΙ φιλαράκι!

Την ευθύνη στον ΠΑΟΚ δεν την έχει ούτε ο santos ούτε ο βρίζας. Την έχει ένας και μοναδικός: Ζαγοράκης.

Το έχει δήλωση δέκα φορες ότι το τελικό OK είναι πάντα το δικό του.

Κάτω την μπάλα λοιπόν οι αιώνιοι υπερασπιστές του. Φταίνε όλοι εκτος από αυτόν που βάζει την υπογραφή!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #636 on: October 24, 2010, 20:35:32 »
ναι baron εχεις δικιο.μου στελνει το τσεκ στον τυρναβο να βγαλω το μηνα.κανεναν νταλκα δεν εχω με τον ζαγορακη.αντιθετως εσυ μαλλον εχεις;) να το ψαξεις ομως γιατι
 χαλιεσαι και ειναι κριμα

baron

• Guest
« Reply #637 on: October 24, 2010, 20:40:03 »
Εγω τι νταλκά να έχw αγόρι μου? Τον θυρωρό της τούμπας έβγαλες φταίχτη για την x και psi μεταγραφή. Όλοι εκτος από τον τρισμέγιστο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #638 on: October 24, 2010, 20:43:04 »
Baron, ο τομεας του Βρυζα ηταν οι μεταγραφες, του κουμπαρου να κανει τα κονε με τον εργοτελη και του Ζαγορακη να πει το τελικο οκ. Ευθυνη εχουν ολοι, αλλα πρωτα αυτος που προτεινε, εγγυηθηκε και ζητησε τον παικτη. Δλδ αν δεν τον παιρναμε τον πιτσιρικο και ελεγε ο Βρυζας οτι εγω τον ηθελα αλλα ο Ζαγορακης ειπε οχι, τοτε τι θα λεγαμε;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

baron

• Guest
« Reply #639 on: October 24, 2010, 20:45:11 »
ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΡΚΟ ΣΑΒΒΙΝΙ με κλειστο 4ετες συμβολαι ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ και τον τσιριλο.και τον μπερετα.τα εκανε πουτανα και εφυγε και μετα ο ζαγορακης πανω στον ΠΑΝΙΚΟ   (((((    γιατι δεν ειχε την ευθυνη αυτος ))))))     για το αγωνιστικο τα εκανε πουτανα.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟσ που πηγε εθνικη μαζι με την λουλου απτην πορτογαλια οταν θα ερθει τουμπα πρεπει να φαει τρελο κραξιμο.ο αμισθος που τελικα ηταν εμμισθος

dark εδώ ξεκινα η φάση. Ο κούτσια βλέπουμε όταν παίξει και καμια φορα...