Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 34158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #480 on: March 22, 2010, 21:54:52 »
Μπράβο ρε Persea...Βάζεις τα πράματα στη θέση τους. Να δουλέψει καλά για να γαμήσει τον ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, τον ρούλη. Έτσι να γουστάρουμε να γαμάει τον ρούλη....

Καμία σχέση το συμπέρασμα που κατέληξες με όσα έγραψα..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #481 on: March 22, 2010, 22:02:24 »
Το μεγάλο πρόβλημα με τον Κουτσιανικούλη είναι πως έβαλε ο ίδιος τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Γιατί Βασιλάκη αν είσαι ταπεινός και δουλεύεις σαν σκυλί, τότε μπορεί ο κόσμος, έστω και σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, να κάνει την απαραίτητη υπομονή για να σε δει να παίζεις ανάλογα με το πόσα έδωσε ο ίδιος από τη τσέπη του.
Όταν όμως αντιδράς σαν μαλακισμένο σε αλλαγή σου, σε ένα καθοριστικό ματς που η ομάδα τρώει φάπες, τότε πρέπει να είσαι μάγκας και να αναλάβεις την ευθύνη της μαλακίας σου και με την απόδοσή σου την επόμενη φορά να βουλώσεις όλα τα στόματα.
Αν είσαι όμως μάγκας γιαλαντζί και κακομαθημένη βεντετίτσα, τότε την επόμενη φορά μπαίνεις σαν χεσμένος μέσα και σε παίρνει το άγχος και σε καταπλακώνει.

Ελπίζω ειλικρινά να σκληραγωγηθείς από τα σκληρά μαθήματα που παίρνεις τελευταία και μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα και να βγεις πιο δυνατός από όλα αυτά. Σου εύχομαι επίσης να είσαι αρκετά δυνατός να ξεπεράσεις το περίφημο "μουρμουρητό της Τούμπας" που έχει καταπλακώσει ή κατ' εμάν ξεγυμνώσει δεκάδες γιαλαντζί ταλέντα στο παρελθόν. Αν τα καταφέρεις, τότε θα κάνεις μία τεράστια καριέρα κι εμείς θα χαιρόμαστε που επενδύσαμε πάνω σου. Αλλιώς εμείς θα έχουμε χάσει 2 εκατομμύρια από τα πολύτιμα χρήματά μας κι εσύ θα παριστάνεις το ταλέντο σε καμιά αλάνα της Β εθνικής. Όλα από σένα εξαρτώνται. Πάντως να θυμάσαι πως στον ΠΑΟΚ αντέχουν οι αήθινοί μάγκες κι όχι οι γιαλαντζί, χροοοόνια τώρα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
« Reply #482 on: March 22, 2010, 22:11:10 »
Δεν νομίζω ότι δώσαμε τόσα λεφτά για τον 'τρέχω τρέχω τρέχω τρέχω και μπούmp...τρακάρω',μην τρώτε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #483 on: March 22, 2010, 22:18:24 »
για τον συγκεκριμενο και εγω θα κανω λιγο υπομονη ακομη αν και ειμαι και εγω πολυ απογοητευμενος.. για τα προηγουμενα ποστ, πιαιδια τα λεφτα ειναι 1.600.000 περιπου στον τελη και ειναι με δοσεις

northeagle_4

• Guest
« Reply #484 on: March 22, 2010, 22:36:40 »
νταξ τωρα το μονο ευκολο ειναι να τα φορτωσεις ολα στον μικρο...αλλωστε τα ιδια καναμε σε μεγαλη αναλογια και με σαντος,ιβιτς κτλ στο παρελθον και ευτυχως βγηκαμε λαθος...
  Οταν ο Σαντος εβαζε βασικο  σεργιο και σορλεν τον κραζαμε λες και δεν ηξερε ποιος ειναι ετοιμος να προσφερει.
Καντε λιγο υπομονη με τον μικρο ρε γμτ,αμεσως καταδικη και συμπερασμα...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #485 on: March 22, 2010, 22:55:22 »
Εγώ προσωπικά, επειδή τον μικρό τον πάω κάργα, δεν τον σταυρώνω για την απόδοσή του, αλλά για το άγχος του που τον κάνει να παίζει έτσι, άγχος που φόρτωσε ο ίδιος στον εαυτό του με τη μαλακισμένη συμπεριφορά του. Αν φάει το κεφάλι του, αυτός θα φταίει και μόνο

Anni

• Guest
« Reply #486 on: March 23, 2010, 09:25:04 »
Πιστεύω οτι αυτήν την αλλαγή της μπάλλας απο το δεξί πόδι στο αριστερό και η ταχύτατη κίνηση του ,διαγωνίος προς την περιοχή , είναι κάτι που στην ελλάδα δε το βλέπεις συχνά.Εάν συνεχίσει να δουλεύει θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής.

zagorakis

• Guest
« Reply #487 on: April 16, 2010, 15:44:08 »
Κουτσιανικούλης: Του χρόνου θα είμαι περισσότερο έτοιμος

Την άποψη ότι την επόμενη σεζόν θα είναι περισσότερο έτοιμος να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο άσος του 'δικέφαλου του Βορρά' μίλησε στο «Athletic Radio» για την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και την πίεση που ένιωσε σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Για την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για εμένα. Μια μεγαλύτερη πόλη, με περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα. Ήταν μια δοκιμασία για εμένα και ολοκληρώνεται μια χρονιά με καινούργιες εμπειρίες για εμένα. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη όταν πηγαίνεις σε ένα καινούργιο μέρος. Το ίδιο συνέβη όταν πήγα στον Εργοτέλη, το ίδιο γίνεται και φέτος με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω παίξει σε λίγα παιχνίδια, είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα. Μερικές φορές θα ήθελα και κάτι παραπάνω αλλά πρέπει να κάνω κάθε βήμα ξεχωριστά. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου. Σίγουρα, του χρόνου θα είμαι και πιο έτοιμος για τις απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ.

Για το αν αισθάνεται την πίεση της μεγάλης ομάδας: «Στην αρχή της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, βλέποντας τον κόσμο είχα άγχος. Αλλά πλέον μου δίνει δύναμη και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Με βλέπει στον δρόμο και μου μιλάει δίνοντας μου θάρρος για την συνέχεια. Κάθε παιχνίδι, το γήπεδο είναι γεμάτο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλο κίνητρο και την στηρίζει. Όμως παράλληλα έχει αρκετές απαιτήσεις και αν δεν δει αυτό που πρέπει για την ομάδα, γυρίζει μπούμερανγκ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και βρίσκονται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είχαμε πειστεί ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτήν την στιγμή ο μόνος στόχος είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης που μας οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν είχαμε κάνει μια καλύτερη αρχή, πιστεύω ότι και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Φέτος ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε από την πλευρά του ότι έπρεπε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους».

Για το ενδεχόμενο κλήσης στο Μουντιάλ: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο μυαλό μου ακόμα και ελπίζω ότι θα γίνει η κλήση μου στην εθνική ομάδα ώστε να πάω και εγώ σε αυτήν την διοργάνωση. Θα ήταν ότι καλύτερο για εμένα να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Ελπίζω να είμαι στα πλάνα του κυρίου Ρεχάγκελ και να βρίσκομαι μέσα στις κλήσεις».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=130120

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #488 on: April 17, 2010, 22:25:31 »
δωσαμε ευκαιριες σε καδρονια οπως ηλιαδη,μπαλαφα κτλ και αυτον που πραγματικα εχει μελλον απο την πρωτη χρονια θελουμε να τον καψουμε
το παλικαρι εχει μεγαλες δυνατοτητες(αρκει να του δειξει και να του μαθει καποιος μερικα πραματα) και οποιος ξερει απο μπαλα μπορει να το καταλαβει ευκολα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #489 on: April 18, 2010, 14:16:29 »
Σημερα θα ηθελα να τον δω σε ολοκληρο το παιχνιδι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #490 on: April 29, 2010, 04:19:33 »
κατάφερε το ακατόρθωτο όσο έπαιξε...να μην κάνει τίποτα σωστό :)
My Own WoRST ENeMy.....

kite-surf

• Guest
« Reply #491 on: April 29, 2010, 23:51:37 »
σιγα ρε φιλε...βγαλε και οτι αυτος φταει...
ο σορλεν χςρις καν να τρεχει(οχι να παιζει μπαλα...)δεν εχει κατσει παγκο και μου κκρινεισ σε 8 λεπτα τον μικρο?

chiltsid

• Guest
« Reply #492 on: April 30, 2010, 01:34:02 »
αμα ειχε την τακτική παιδεία του σορλεν,τωρα θα μιλούσαμε για τον ελληνα βιερινια!
ουτε το μη ποδοσφαιρικο του σωμα,δεν θα του ηταν εμποδιο τοτε....

δυστυχώς ο μικρος ειναι πολυ ανετοιμος ακομα,κριμα,μπορουσε να κανει πολυ πιο πολλα βηματα μπροστα φετος!

ΥΓ:ξερω,δεν εχει τελειώσει η χρονια ακομα,μακαρι να εχει κρατήσει τον καλο του εαυτο για το τελος...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #493 on: May 13, 2010, 00:44:39 »
 :prosk:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #494 on: May 17, 2010, 13:05:14 »
θετικός χτες. Πρόλαβε και έκανε και σουτάρα στα λίγα λεπτά που έπαιξε.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #495 on: May 17, 2010, 13:32:02 »
 οπως και την συνηθεια ''γιουρια το κεφαλι κατω''
αν εμπενε θα ηταν γκολαρα...αντε ρε μπιλακο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #496 on: May 17, 2010, 14:26:53 »
 :prosk:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #497 on: May 17, 2010, 23:03:06 »
Σού 'φεξε κουφαλίτσα Βασιλάκη. Κοίτα τώρα να κάτσεις να ξεσκιστείς στη δουλειά από την Πέμπτη κιόλας, γάμα διακοπές και μαλακίες, γιατί θα πάρεις πολλές ευκαιρίες του χρόνου και είναι καιρός να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, να κερδίσεις κι εσύ να κερδίσουμε κι εμείς.

bagos1

• Guest
« Reply #498 on: May 19, 2010, 23:56:31 »
περα απο την σεντρα, αφαντος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #499 on: May 20, 2010, 00:09:36 »
Μέχρι στιγμής το πιο ακριβό παλτό έβερ.