Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 34064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #400 on: February 03, 2010, 13:47:09 »
οκ να μην βριζουμε, να χαμογελαμε με τα αδερφια που ειναι φυλακη, να πληρωνουμε (σε μετοχες) τις μαλακιες του καλοκαιριου και να βλεπουμε το μαλακισμενο να ξυνεται επιτηδες μεχρι να βγει απο το παιχνιδι οταν χανουμε 2-0. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Η ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

MetroStar

• Guest
« Reply #401 on: February 03, 2010, 13:59:49 »
Aρρώστια...

kite-surf

• Guest
« Reply #402 on: February 03, 2010, 14:34:35 »
babis36...ελπιζω να μην εισαι 36 χρονων κ νασαι 16 φιλε...

αν εισαι 36 κ χαιρεσαι οταν κερδιζει ο ΠΑΟΚ...ηρεμησε λιγο...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #403 on: February 03, 2010, 15:09:34 »
Oλοι εσείς που βρίζετε τον Κούτσια. Κοιτάξτε τι γράφετε και σε ποιον αναφέρεστε. Λίγο ντροπή ρε...λίγο ντροπή. Μην γυρίσουμε σε άλλες εποχές...

Αν το θέμα είναι η 'αντίδραση' του τότε και μένα μου αρκεί το πως πανυγήρισε το γκόλ του Εντίνιο στο καραισκάκη και μπορώ να βγώ να πώ πόσο πολύ 'ΠΑΟΚτσής είναι'....Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε κάποιον τη στιγμή που έχει 120 σφυγμούς και η ομάδα χάνει 2-0 απο ομάδα Β εθνικής.

Σοβαρευτείτε. Για τον ΠΑΟΚ μιλάτε και σε παίχτες του ΠΑΟΚ αναφέρεστε. Για αυτή την ήτταν φταίμε ΟΛΟΙ. Παίκτες,προπονητής,διοίκηση αλλά και κόσμος.

Αν ο Κουτσιανικούλης ήταν βεντέτα στον ΠΑΟΚ θα ερχόταν....ΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ(Αν ο Κουτσιανικούλης ήταν βεντέτα στον ΠΑΟΚ θα ερχόταν....?)ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠ΄ΟΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ?ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ?ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ?ΓΕΛΟΙΕ
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #404 on: February 03, 2010, 15:22:43 »
Αν ο Βασιλης ηταν βεντετα που θα πηγαινε? Ψοφαω να μαθω.

Κατα τ'αλλα συμφωνω με κλαμπ. Οταν ο προπονητης σου σε κανει αλλαγη, σε φωναζει, ΕΣΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ουτε περπατας, ουτε το παιζεις ιστορια στην φυσουνα. Καποιοι μου φαινεται δεν εχουν παρει μυρωδια που παιζουν, και καποιοι αλλοι (ακουσατε ακουσατε) δεν εχουν καταλαβει ποια ομαδα υποστηριζουν.

Λοιπον να συνελθει αμεσα ο μικρος, εδω δεν ειναι ουτε τελης ουτε το χωριο του που επαιζε μπαλα. Πεταξε την μπηχτη για τον χρονο συμμετοχης, εχουμε κι αυτα τωρα. Να μαθει τωρα που ειναι νωρις, ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τσιφλικι ΚΑΝΕΝΟΣ.

Προστιμο χθες.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

DimNaoussa

• Guest
« Reply #405 on: February 03, 2010, 15:25:39 »
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #406 on: February 03, 2010, 15:31:12 »
babis36...ελπιζω να μην εισαι 36 χρονων κ νασαι 16 φιλε...

αν εισαι 36 κ χαιρεσαι οταν κερδιζει ο ΠΑΟΚ...ηρεμησε λιγο...

Τωρα τι να πεις!! Τι ωραιο το ποταμι και τι μπολικο σαλάμι.Τι κανεις Γιαννη κουκια σπερνω. Μας εμφανιστηκε και ο Δρ της Ψυχολογιας να μας ηρεμισει. Αιντε αγορι μου καλο δες το προφιλ μου δες και τα καιρους γραφομενα μου και βγαλε συμπερασμα για την πνευματική μου ηλικια βουτωντας λιγο παραπανω τη γλωσσα σου στο μυαλο σου.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kite-surf

• Guest
« Reply #407 on: February 03, 2010, 15:40:28 »
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
 στην επόμενη...... τσάφ....
« Last Edit: February 03, 2010, 15:57:43 by BillYpoglwssioS »

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #408 on: February 03, 2010, 15:56:27 »
ΑΝ συνεχίσετε να τη λέτε ο ένας στον άλλο με χαρακτηρισμούς θα κλεδωθεί και αυτό το τόπι κανονίστε
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #409 on: February 03, 2010, 16:27:13 »
ζητησε συγγνωμη το παιδι. βεβαια... η συγγνωμη ειναι το μισο χεσιμο, αλλα πιστευω πως δεν εχουμε την πολυτελεια να μην στηριζουμε τους παιχτες μας οταν η χρονια τρεχει.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #410 on: February 03, 2010, 16:52:52 »
σωστα. για αυτο ειπα πιο πανω εφοσον υπαρχουν κανονισμοι μεσα στην ομαδα και τηρουνται, πρεπει να πληρωσει προστιμο ή να τιμωρηθει βαση των κανονισμων και εκει να τελειωσει το θεμα. και γω αμα στη δουλεια μου κανω μουτρα ή καθυστερω  ολη την ομαδα για το γινατι μου, θα τιμωρηθω. απλα τα πραγματα.
να μην ειναι μονο επαγγελματιες στις αποδοχες τους (και καλα κανουν), να ειναι και επαγγελματιες στις υποχρεωσεις τους απεναντι στην ομαδα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #411 on: February 03, 2010, 16:59:21 »
ετσι ειναι οπως τα ειπε η μαρια, θα τιμωρηθει απο την ομαδα ο παικτης

αυτα τα βρισιδια ουτε για παικτες αλλων ομαδων δεν εχουν γραφτει εδω μεσα ποσο μαλλον για παικτη δικο μας, εκανε μαλακια και θα την πληρωσει τελος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #412 on: February 03, 2010, 18:32:17 »
Όταν ένα παιδάκι πληρώνεται 300.000 το χρόνο είναι πολύ εύκολο να παρεκτραπεί και να την δει ντίβα.
Όσο μικρός και αυθόρμητος κι αν είναι όμως θα πρέπει να σεβαστεί την ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να βγάλει στα 21 του, σε ένα χρόνο, όσα οι άλλοι άνθρωποι βγάζουν σε μια ζωή.
Κάτω το κεφάλι μικρέ και κοίτα να δουλέψεις στις προπονήσεις να δικαιολογήσεις το μισθό σου (που μέχρι τώρα δε το κάνεις ούτε στο ελάχιστο).
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

GeorgT

• Guest
« Reply #413 on: February 03, 2010, 18:51:49 »
παντως χλωμό το βλέπω να του βάλουνε πρόστιμο κ παράλληλα να βγει προς τα έξω!

(οχι οτι ειναι κακό αυτο, αλλα δεν πιστεύω οτι θα του ριξει πρόστιμο η διοίκηση μας)

BLACK DOG

• Guest
« Reply #414 on: February 03, 2010, 20:57:29 »
ουτε βρισιδια ουτε τιποτα ενα προστιμο ενα κραξιμο απο τη διοικηση κ βλεπουμε.μικρος ειναι θα στρωσει.απλα θελει σωστο χειρισμο.μια δυο  θα την ακουσει....

GeorgT

• Guest
« Reply #415 on: February 03, 2010, 21:20:55 »
Στο μεταξύ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μέσω του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Χαλκιά, ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης του στο παιχνίδι των Ιωαννίνων, όταν και δεν πήγε στο πάγκο αλλά κατευθύνθηκε στην φυσούνα του γηπέδου. Ο Έλληνας επιθετικός βάσει και το εσωτερικού κανονισμού, θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

http://www.sport24.gr/html/ent/264/ent.342264.asp

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #416 on: February 04, 2010, 01:38:44 »
θελω απο εχθες να το πω..

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

46'     Αλλαγή               Ο Muslimovic στη θέση του Cristiano
79'     Αλλαγή               O Σφακιανάκης στη θέση του Brito
80'    Αλλαγή          O Παπάζογλου στη θέση του Αραμπατζή

Ο Brito του Ατρομητου φοραει το νο 11. στο 79 σηκωνεται η πινακιδα για να βγει αλλαγη κ ναι μπει ο σφακιανακης. διπλα στον σφακιανακη ειναι ο παπαζογλου, ετοιμος να μπει κ αυτος στον αγωνα(τελικα η αλλαγη εγινε στην επομενη φαση). ο μουσλιμοβιτς βλεπει το 11 κ καθως βρισκεται στο κεντρο μπροστα στις θυρες 5-6 ξεκιναει γρηγορο σπριντ για να βγει εξω ενω εχει μπει στο παιχνιδι μολις στο ημιχρονο(αλλαγη στην αλλαγη δηλαδη) κ ειναι ισως ο καλυτερος παικτης της ομαδας στα 35 αυτα λεπτα(σιγουρα ο πιο κινητικος).τελικα καπου στο μεσον της διαδρομης ειδοποιηθηκε οτι δεν θα ειναι αυτος που θα γινει αλλαγη..

δεν εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια προς στον μουσλιμοβιτς, τον συμπαθω οσο κ τους αλλους παικτες, αλλα τη στιγμη που τον ειδα να τρεχει χωρις καμια κινηση διαμαρτυριας, ενιωσα μεγαλη χαρα, την οποια κρατησα μεσα μου..θα μου πειτε εκανε το αυτονοητο..εγω το ειδα αλλιως..

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΙΚΡΕ.. Ε ΟΧΙ!
« Last Edit: February 04, 2010, 01:44:26 by gagas »

MetroStar

• Guest
« Reply #417 on: February 04, 2010, 03:04:39 »
Άνθρωποι είναι όλοι με τα καλά τους και τις αδυναμίες τους. Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι...

MetroStar

• Guest
« Reply #418 on: February 04, 2010, 03:18:26 »
''Η συμπεριφορά του Κουτσιανικούλη, σηκώνει βαρύ πρόστιμο και δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω περαιτέρω. Είναι αποτέλεσμα του «γιατί δεν παίζει ο μικρός».''

Αν και δε τον παω καθολου τον σαρανταληθεια τον κολκα σε αυτο εχει δικιο

euboia4

• Guest
« Reply #419 on: February 04, 2010, 09:21:56 »
και λιγα εκανε
τοσα παιχνιδια επαιξε και μολις σε ενα απο αυτα επαιξε μπαλα με κακο αντιπαλο που του εδινε χωρους και ολοι,φιλαθλοι και δημοσιογραφοι τον λιβανιζαν
ενταξει ειναι μικρος και εκνευριστικε για την αλλαγη,αλλα στον παγκο γιατι δεν εκατσε;
Συμφωνω με εναν αδερφο που εγραψε οτι καποιοι εχουμε ξεχασει το μεγεθος της ομαδας που υποστηριζουμε.Μια μεγαλη ομαδα δεν ανεχεται τετοιες συμπεριφορες,ουτε και οι οπαδοι της