Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 33631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #280 on: October 26, 2009, 16:08:53 »
δεν με πειράζει που δεν παίζει καλά, αλλά τόσο ελαφροίσκιωτο και άψυχο παίκτη δεν έχω ξαναδεί... 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #281 on: October 26, 2009, 16:24:31 »
πείτε κ άλλα...

Lydia_4

• Guest
« Reply #282 on: October 26, 2009, 16:30:30 »
Εχετε απο χθες που τον εχετε βγαλει αχρηστο μερικοι.Ελεος δηλαδη δεν υποφερεστε με τπτ, περυσι γαμωτο πως επαιζε μπαλαρα δηλαδη φετος τι επαθε εχασε το ταλεντο? Τι κουραστηκε, βαρεθηκε? Περυσι ηταν βαρυς και πιο δυνατος και εβαζε γκολ και φετος τον παιρνει ο αερας? Δε μπορω να καταλαβω πως τα σκεφτεστε αυτα αλλα οχι τπτ αλλο τα γραφετε και εδω μεσα και πονανε τα ματια μου με την τοση μαλακεια.Συνεχιστε να ριχνετε το φταιξιμο στους παικτες, και ειδικα σε αυτους τους παικτες που γουσταραν πολλες ομαδες και πριν λιγο καιρο οι περισσοτεροι απο εσας να μην πω ολοι τους θεωρουσαν παικταραδες.Μην ανησυχειτε θα φυγει και αυτος καποια στιγμη....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #283 on: October 26, 2009, 22:25:47 »
δεν με πειράζει που δεν παίζει καλά, αλλά τόσο ελαφροίσκιωτο και άψυχο παίκτη δεν έχω ξαναδεί... 
Το άψυχός, αν και δεν φαίνεται πουθενά, να το δεχτώ ως κριτική (άσχετα με το αν θα διαφωνήσω ή όχι). Το ελαφροϊσκιωτος όμως, πώς το εξηγείς;

Εμένα δεν μου άρεσε που δεν κινείται χωρίς την μπάλα. Δεν ανοίγει διαδρόμους στην επίθεση. Περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή στο ματς. Κι απ' αυτόν και απ' τον Σάντος σε επίπεδο τακτικής. Αξίζει ευκαιρίες, είναι ταλεντάρα.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #284 on: October 26, 2009, 23:00:31 »
Τι λες τώρα ρε φίλε? Κ που είδες να καίμε τον Κουτσιανικούλη?Χαφ παίζει, τι πολύ μόνος του μας λες? Ξες κανένα χαφ να παίζει με βοήθειες? Το παιδί δεν είναι έτοιμο για μεγάλα ματς, άλλο η Ελπίδων, άλλο το λαγός-ΠΑΟΚ

Οπα ρε κλαμπ..... καταρχην δεν ειπε κανεις οτι τον καιτε....δικο σου αυτο.... Τωρα για χαφ ο κουτσια λιγο δυσκολο...πιο πολυ εχτρεμιζει.... Τωρα για το αν ειναι ετοιμος για μεγαλα ματς......ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

mpougatsas

• Guest
« Reply #285 on: October 26, 2009, 23:39:00 »
Πέρισι στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο είχε πετύχει δυο γκολ πάντως και είχε φιάξει και το τρίτο αν θυμάμε καλά
Χθες η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε ούτε καν να μπορεί να απειλήσει την εστία (εκτός από κείνη τη φάση που παραλίγο να βγεί τετ α τετ αλλά γλύστρησε)
Ίσως να ναι ακόμα βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα σε σχέση μ αυτή του εργοτέλη για τον ''ελαφροισκιωτο'' Κουτσιανικούλη, ίσως να φταίει το σύστημα που παίζουμε επιθετικά(αλήθεια υπάρχει κάτι σαν σύστημα? -αν υπάρχει πάντως το χει καμουφλάρει πολύ καλά ο κόουτς γιατί εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να το διακρίνω), ίσως να μην ήταν στη μέρα του ..τι να πω.. δεν ξέρω πια, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι ούτε με τάμα στον πολυούχο δεν κερδίζουμε σε ντέρμπι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #286 on: October 27, 2009, 00:39:12 »
ρε σεις ο παίκτης πήρε την μπάλα 20 φορές τις 19 με τον κώλο στο τέρμα και μόνο πάνω στην γραμμή. Πέρσι ήταν ελεύθερος το γκόλ που το δημιουργησε πέρσι το έφτιαξε από την αντίθετη πλευρά που παστέλωσε τα γκολάκια. Χτες άλλαξαν μια φορά με τον βιερίνια πλευρά??? Ο παίκτης χάνεται κατά την γνώμη μου και εγκλωβίζεται στην τακτική του προπονητή, μήπως και ο βιερίνια που έπαιζε από την άλλη πλευρά έκανε τίποτα άλλο πέρα από το γκόλ?? Συνέχεια με την πλάτη στο τέρμα, μια φορά την πήρε καλά και το παστέλωσε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #287 on: October 27, 2009, 12:23:57 »
Τι λες τώρα ρε φίλε? Κ που είδες να καίμε τον Κουτσιανικούλη?Χαφ παίζει, τι πολύ μόνος του μας λες? Ξες κανένα χαφ να παίζει με βοήθειες? Το παιδί δεν είναι έτοιμο για μεγάλα ματς, άλλο η Ελπίδων, άλλο το λαγός-ΠΑΟΚ

Οπα ρε κλαμπ..... καταρχην δεν ειπε κανεις οτι τον καιτε....δικο σου αυτο.... Τωρα για χαφ ο κουτσια λιγο δυσκολο...πιο πολυ εχτρεμιζει.... Τωρα για το αν ειναι ετοιμος για μεγαλα ματς......ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ......!

Αδερφέ, δεν είναι όλα τα χαφ, χαφ του άξονα, υπάρχουν τα χαφ στα πλάγια που κάποτε (τ αριστερά) τα λεγανε κ εξτρέμ. Ο εξω αριστερά και δεξιά χαφ τι είναι?Στην γραμμή δεν παίζουν?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #288 on: October 27, 2009, 15:20:21 »
μαγκες θα πω την μαλακια μου :D

οταν εχεις δυο παικτες γρηγορους και επικινδυνους(γκολ ο ενας φαση ο αλλος) και τους χαραμιζεις στο να κυνηγανε τα αντιπαλα μπακ τοτε δεν φταινε μονο οι παικτες

ο κουτσιανικουλης σε κανενα ματς στην ελπιδων δεν εχει γυρισει πισω απο το κεντρο να μαρκαρει...επειδη ο νιοπλιας δεν ειναι σαντος ξερει οτι
ο μικρος θελει χωρο και το κυριοτερο(αυτο που λεει και ο τασουλης) να μην παρει την μπαλα με πλατη στο τερμα αλλα με φατσα σε αυτο...

οταν τον βαζεις να κυνηγαει το αντιπαλο μπακ χανει δυναμεις και οταν θα παει να παρει την θεση που πρεπει να εχει επιθετικα ανακαστικα θα βρεθει
μακρια απο κει που παιζει κανονικα με την μπαλα στα ποδια και με αμυνα που θα χει προλαβει να οργανωθει...εχεις λιγα οπλα αλλα δεν ξερεις να τα εκμεταλλευτεις...ασχετοσυνη ονομαζεται αυτο;

υ.γ ο βιερινια σε οσες φασεις πηρε την μπαλα με φατσα στο τερμα και τον αντιπαλο μπροστα του και οχι απο πισω του(νομιζω τρεις ειναι οι φασεις)

την μια εβαλε γκολ την αλλη παραλληλη σεντρα και την αλλη περασε απο εξω τον γκαμπριελ αλλα ο εποπτης εδωσε αουτ(που δεν ηταν οπως φανηκε)...ο κουτσιανικουλης εκανε μια φαση που θα μπορουσε να δωθει πεναλτι(που για μενα δεν ειναι για να τα λεμε ολα) ενω σε κανα δυο αλλες κερδισε φαουλ αναμεσα σε κεντρο και μεγαλη περιοχη που ηταν μαρς κιτρινες που  δεν δοθηκαν...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #289 on: October 28, 2009, 16:58:29 »
Οτι πηγε να κανει απλα δεν του βγηκε! Δεν πειραζει, αυτα τα περιμενουμε απο παικτη της ηλικιας του, θελει απλα παιχνιδια για να αποκτησει εμπειρια... Λιγο αγχωμενος μου φαινεται. Σε ολα τα παιχνιδια βασικος φετος πρεπει να ειναι, ωστε να ειναι ετοιμος για αργοτερα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
« Reply #290 on: October 28, 2009, 18:07:08 »
πιο πολυ δουλεια μικρε,πιο πολυ δουλεια!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #291 on: October 31, 2009, 21:18:29 »
Βασικά πιστεύω πως πέφτει εύκολα (δεν μιλάω για σήμερα) και πως όταν είναι τετ α τετ είναι κάπως φοβισμένος για το τελείωμα της φάσεις..

Δείξε τα παπάρια σου μάγκα μου!  ;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #292 on: November 01, 2009, 15:03:15 »
Μετά απο ένα καλό κ γεμάτο Σαββ/κο, ξέρω δεν είναι ώρα για γκρίνιες, αλλά ο μικρός πρέπει να μάθει 2-3 πραγματακια, γιατί άμα συνεχίσει όπως πάει, μόνος του θα καεί. Βασιλάκη τα πόδια στο τζαντζαρισμα μπαίνουν με την μία κ μπαίνουν με ψυχή, μη με σηκώνεις το καλάμι κ μετά το μετανιώνεις να το βάλεις στη κόντρα. Δες τον μικρό  αλήτη της Πορτογαλίας (που τα πόδια του είναι χρυσός) πως πηγαίνει στην κόντρα κ άπλωσε το ποδαράκι σου, δε θα πάθεις τπτ. Επίσης Βασιλάκη, όταν παίρνεις πάσα στο κέντρο με τα μπακ μας στο μισό μέτρο κ πίσω τους μόνο το τέρμα μας δεν την πουλάς την μπάλα, είτε σε μαρκάρουν 2 είτε 102. Γιατί όταν την πουλάς, είμαστε εκτεθειμένοι. Σπρώξε, ρίξε μπουνιές, αλλά μην πουλάς την μπάλα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #293 on: November 09, 2009, 21:49:39 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14JD41BFV&extLang=

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δήλωσε τα εξής: 

"Αυτό το βραβείο που πήρα μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω σκληρά στις προπονήσεις για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου"   

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Γρηγόρη Ψαρριανό κατά τη διάρκεια της "Γιορτής του Ποδοσφαιριστή".

ive4

• Guest
« Reply #294 on: November 11, 2009, 08:49:54 »
πρώτοι στη μόστρα και οι xxxx

Μέλι έχει και όλο εκεί γύρω τριγυρνάς?
Μας ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ
« Last Edit: November 11, 2009, 09:02:08 by toy »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #295 on: November 13, 2009, 21:55:17 »

Αποχώρησε ο «Κούτσια»

Αποχώρησε ο «Κούτσια»

Την τελευταία της προπόνηση ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην Ουκρανία, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής η εθνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών καθώς πρόκειται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ελπίδων (αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου) για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πορτογαλία

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=113430
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #296 on: December 05, 2009, 21:03:24 »
Κάκιστος για άλλο ένα ματς.
Μόνος του έπεφτε και τράκερνε με τους αντιπάλους. Νομίζω ότι ο Πανσερραικός χρειάζεται εξτρεμάκι για του χρόνου ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

giannis80

• Guest
« Reply #297 on: December 05, 2009, 23:28:41 »
Ναι αλλά το ίδιο συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς.Άρα, βλέπουμε κάτι που επαναλάμβάνεται, λογικά το βλέπει κι ο προπονητής.Άρα είτε ο προπονητήςς δεν ασχολείται να διορθώσει τις αδυναμίες του παίκτη είτε τον εξηγεί τι κάνει λάθος και τι πρέπει να κάνει σωστά και αυτός συνεχίζει να κάνει το ίδιο λάθος.

Lydia_4

• Guest
« Reply #298 on: December 05, 2009, 23:54:53 »
Νομίζω ότι ο Πανσερραικός χρειάζεται εξτρεμάκι για του χρόνου ...

XXXXXXXXXXX
« Last Edit: December 06, 2009, 03:12:13 by Capricorn »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #299 on: December 06, 2009, 00:01:16 »
Peace!
ΑΡχίΔια