Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 34203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melb4

• Guest
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #60 on: May 27, 2009, 03:52:44 »
corrupt - 19 χρόνον είναι. Μην τον κρίνεις από μια λέξη.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: May 27, 2009, 03:57:34 »
http://www.fcpaok.gr/images/stories/08_09/EXTRA_2/kouts4.jpg

MIA ΕΙΚΟΝΑ  = ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΖΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.....

Απο τις πιο κορυφαιες φωτο! Το πατρικο χαδι..α  ΡΕ ΖΗΣΑΚΛΑ!

Απο αυριο τελος ομως μπιλι τα χαδια.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.

εντιτ: re corrupt τοσο τρακ που ειχε στην συνεντευξη εμενα μου φανηκε περιεργο και που μιλησε...

Επισης προτιμω να λενε αυτα παρα τα κλισε που εχουμε χιλιοακουσει απο ''ΠΑΟΚαρχες παιχτες" με πρωτο και καλυτερο αυτον του οποιου το νουμερο παραπεμπει σε αυτο του μπιλι χωρις το 1. ;)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #62 on: May 27, 2009, 04:02:10 »
corrupt - 19 χρόνον είναι. Μην τον κρίνεις από μια λέξη.

21 είναι. Αν δεν έχει καταλάβει ακόμα σε ποιά ομάδα θα παίξει καλύτερα να αρχίσει εντατικά μαθήματα... Ξενέρωσα άπειρα σήμερα με την πάρτη του.

apostolos

• Guest
« Reply #63 on: May 27, 2009, 05:16:42 »
Ο παιχταράς μας στην επίσημη παρουσίαση του από την παε ΠΑΟΚ δήλωσε "έρχομαι σε μια αρκετά μεγάλη ομάδα"...

Nice one, για κάνε και άλλα τέτοια όμορφα, ακόμα δεν ήρθες...

Ναι μωρέ έπρεπε να βγει να μας χαϊδέψει τα αυτάκια. Να μας γλύψει τα αρχίδια. 100 φορες ανέβηκε στην εκτίμηση μου που είπε αυτό που αισθάνεται, είναι παντελονατος. Τι να μου πει? Έρχομαι στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη, με τους πιο φοβερούς οπαδούς, ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός, ανατριχιάζω με την Τούμπα και να αρχίσει κι αυτός να φιλάει το δικέφαλο κι όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια από το πρώτο φιλικό...?

Δε τους θέλω τέτοιους θεατρίνους ρε. Δε θέλω να μου χαϊδεύουν τα αυτάκια... Το σιχάθηκα. Καλά τα είπε ο μικρός αν τα αισθάνεται έτσι. Πολύ σας έχουν κακομάθει μου φαίνεται. Για αυτό έχουμε να δούμε τίτλο 30 χρονια. Έρχεται η κάθε πούτσα και πουλάει παοκτσιδιλικι και καυλώνετε. Από κoκο όμως τίποτα μέσα στο γήπεδο. Λόγια λόγια και γλείψιμο έχουμε χορτάσει. Κι από Παοκτσήδες τύπου salpiggidh ορφανού κλπ κλπ. Αρκετά με τους τσαρλατανους. Έργα κύριοι. Ούτε να φιλάτε το δικέφαλο θέλουμε, ούτε οπαδοί του ΠΑΟΚ να γίνετε... Κι αν είστε κι αλλόθρησκοι? Ακόμα καλύτερα. Με γεια σας. Η δουλειά σας είναι άλλη. Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, αυτή είναι η δουλειά μας κι εσάς η δουλειά σας για την οποια πληρώνεστε αδρά είναι να παίζετε μπάλα... με τα πόδια...κι όχι με το στόμα. 

Diego-4

• Guest
« Reply #64 on: May 27, 2009, 09:34:31 »
ΘΕΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ !!!!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ηρέμισε αδερφέ, δεν είναι ανάγκη τέτοια τώρα. μπίλλ.

« Last Edit: May 27, 2009, 09:48:43 by BillYpoglwssioS »

Diego-4

• Guest
« Reply #65 on: May 27, 2009, 09:53:44 »
Billy είσαι ιερόσυλος..εσβησες τα λεγόμενα του θείου Αλβέρτου ?

Αν δεν με απατουν τα μαθηματικά μου πιστεύω πως ισχύει

αρκετά μεγάλη ομάδα > μεγάλη ομάδα

Για παράδειγμα μια γκόμενα λέει "Σήμερα έφαγα μια μεγάλη πούτσα απο τον Γιώργο" και μια άλλη μέρα λέει "Σήμερα έφαγα μια αρκετά μεγάλη πούτσα απο τον Κωστα."
Γίνεται κατανοητό οτι ο Κώστας έχει μεγάλυτερη πούτσα απο τον Γιώργο.

Βλέπε Κεφ1 Αλγεβρας 1ης Λυκείου "Διάταξη πραγματικών αριθμών"

βρε μαζί σου είμαι σ αυτό το θέμα, αλλά με καταλαβαίνεις, είμαι σίγουρος. μπίλλ.

εννοείται οτι σε καταλαβαίνω....
« Last Edit: May 27, 2009, 10:09:43 by Diego-4 »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: May 27, 2009, 09:57:46 »
 :lol:  :extralaugh:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Melb4

• Guest
« Reply #67 on: May 27, 2009, 10:18:24 »
Billy είσαι ιερόσυλος..εσβησες τα λεγόμενα του θείου Αλβέρτου ?

Αν δεν με απατουν τα μαθηματικά μου πιστεύω πως ισχύει

αρκετά μεγάλη ομάδα > μεγάλη ομάδα

Για παράδειγμα μια γκόμενα λέει "Σήμερα έφαγα μια μεγάλη πούτσα απο τον Γιώργο" και μια άλλη μέρα λέει "Σήμερα έφαγα μια αρκετά μεγάλη πούτσα απο τον Κωστα."
Γίνεται κατανοητό οτι ο Κώστας έχει μεγάλυτερη πούτσα απο τον Γιώργο.

Βλέπε Κεφ1 Αλγεβρας 1ης Λυκείου "Διάταξη πραγματικών αριθμών"

βρε μαζί σου είμαι σ αυτό το θέμα, αλλά με καταλαβαίνεις, είμαι σίγουρος. μπίλλ.

είμαι μαζί σου μεγάλε αλλα...

αρκετά = reductive qualifier

δηλαδή

αρκετά μεγάλη ομάδα = b*(μεγάλη ομάδα)

b>0, b<1.

;)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #68 on: May 27, 2009, 10:32:33 »
όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Ας αφήσουμε το παιδί να συγκεντρωθεί σε αυτό που ξέρει και ας μην του φουσκώνουμε τα μυαλά. Μακάρι να φτάσει να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ για την επόμενη δεκαετία αν το αξίζει

Καλώς όρισες και από μένα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #69 on: May 27, 2009, 10:34:09 »
E=mc2
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: May 27, 2009, 10:38:15 »
καλος ηρθες στη μεγαλητερα ομαδα να εισαι υγειης και ολα θα ερθουν  :thumbok:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Diego-4

• Guest
« Reply #71 on: May 27, 2009, 10:49:54 »
E=mc2

E=mc^2 => 1/2 m u^2 = m c^2=> u^2 = 2 c^2 => u = Riza (2) c

Αυτή είναι η ταχύτητα του Κουτσιανικούλη , όταν εισέλθει στην μαύρη τρύπα της Τούμπας
« Last Edit: May 27, 2009, 11:00:41 by Diego-4 »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: May 27, 2009, 11:34:55 »
Καλά έκανε και είπε αρκετά μεγάλη ομάδα και δεν ανέφερε τίποτε για το λαό, αν και κατά λάθος από το τρακ του.
Βαρέθηκα παίκτες να γλύφουν και να εκθειάζουν.

Βέβαια το θέμα είναι εντελώς άνευ σημασίας, αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε  ;D  :P
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #73 on: May 27, 2009, 11:55:34 »
Ποδοσφαιριστή αγοράσαμε...και μάλιστα 20-21 χρονών... δεν αγοράσαμε εκπρόσωπο τύπου.
χαλαρώστε όμως ρε αδέρφια! αμέσως να κοντραριστούμε!

ΠΑΟΚ ρε!

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #74 on: May 27, 2009, 12:35:14 »

¼ðïéïò ðåéñÜ÷ôçêå áðü ôá ó÷üëéá ôïõ ðéôóéñéêÜ ìÜëëïí ôïí áñÝóåé íá æåé Ýíá üíåéñï. ¸÷åéò ôåñÜóôéï ëáü, ßóïò ôïí êïñõöáßï óôçí åõñþðç èá Ýëåãá áëëÜ óáí ïìÜäá…åßìáóôå ìßá «áñêåôÜ ìåãÜëç ïìÜäá» óôçí åëëÜäá êáé ìßá ìÝôñéá óôçí åõñþðç. ÁõôÞ åßíáé ç áëÞèåéá. ¼ôáí èá åßóáé ðåèáìÝíïò áëëÜ èá ðáßñíåéò êáé êÜíá íôÝñìðé, èá äéåêäéêåßò êáé ôï ðñùôÜèëçìá ôüôå èá åßóáé ìßá «ìåãÜëç ïìÜäá» óôçí åëëÜäá..

ÌáêñÜí áðü ôïõò ðéï ðñïóãåéùìÝíïõò ðáßêôåò ìéêñÞò çëéêßáò ðïõ Ý÷ïõí Ýñèåé óôçí Ôïýìðá. Ôïõ åý÷ïìáé õãåßá êáé ðïëëÝò åðéôõ÷ßåò ìå ôçí ôéìçìÝíç áóðñüìáõñç öáíÝëá.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #75 on: May 27, 2009, 13:05:50 »
Όσο και να προπαγανδίζουμε όσοι είμαστε στο εξωτερικό, απλά να σας πω ότι δεν μας υπολογίζουν, πέρα από τα οπαδικά. Όλοι γνωρίζουν τους οπαδούς μας, αλλά και όλοι εύχονται να «πέσουν» με την ομάδα μας. Το έζησα έντονα εδώ τις τελευταίες μέρες με οπαδούς της Χέρτα. Μας προτιμούν από, π.χ., τον βάζελο. Γιατί τον τελευταίο τον ξέρουν και ως ομάδα με ευρωπαϊκές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια. Όταν θα φτάσουμε να είμαστε και σε αγωνιστικό επίπεδο αυτό που είμαστε σε οπαδικό, τότε ναι, το παράπονο του corrupt θα είναι δικαιολογημένο. Αλλά επειδή ξεφεύγουμε, να πω ότι ο Κουτσιανικούλης είναι πολύ προσγειωμένο παιδάκι. Μακάρι να παραμείνει προσγειωμένος και να ανδρωθεί σε μας.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #76 on: May 27, 2009, 15:43:56 »
Mάγκες εγώ ούτε να πουλήσει ΠΑΟΚτσηδιλίκι είπα ούτε να μας χαιδέψει κάνα αφτί. Εγώ είπα απλά ότι ο Κουτσιανικούλης είπε μαλακία. Γιατί μαλακία είπε. Και χέστηκα τι ομάδα υποστηρίζει, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι.

Τέτοιo πράγμα δε βγαίνεις και το λες,"ήρθα σε μια πολ... σε μια αρκετά μεγάλη ομάδα".  Απλά δεν το λες. Αν αυτό δεν το έλεγε ο Κούτσια και το έλεγε ο οποισδήποτε άλλος (Κρέσιτς, Αμπουμπακαρί κλπ.) σήμερα όλοι θα ζητούσαν το κεφάλι του επί πίνακι, θα προέτρεπαν το Ζαγοράκη να τον διώξει κλωτσηδών από την Τούμπα και θα λησμονούσαν τις εποχές του Λεοντιάδη και του Τουρσουνίδη...

Εξάλλου ΠΑΟΚ είσαι. :P
« Last Edit: May 27, 2009, 15:54:00 by corrupt »

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #77 on: May 27, 2009, 16:39:48 »
γαβρε καλως ηρθες στην μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας.
ετοιμασου να ζησεις σκηνικα που δεν θα τα ζουσες ουτε στην ομαδα που υποστηριζες μικρος.
και επειδη εχεις ακομα δρομο για να μαθεις,αν καταφερεις να μας κανεις να σε αγαπησουμε,πιστεψε με,θα αλλαξεις και εσυ ομαδα και θα γινεις ΠΑΟΚ,οπως τοσοι πολλοι που επαιξαν στην ομαδα με τον πιο παθιασμενο λαο.
μεχρι τοτε,δουλεια και προπονησεις.και μακρυα απο τα κοπροσκυλα και τις συνηθειες τους.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Poet

• Guest
« Reply #78 on: May 27, 2009, 16:43:26 »
Ο καλύτερος πιτσιρικάς της Ελλάδας την φετινή περίοδο ήρθε στον ΠΑΟΚ. Αυτό τα λέει όλα.

Οφείλω να είμαι απόλυτα δίκαιος και πιστός σε αυτά που αισθάνομαι και αυτά που λέω. Όπως δεν μου άρεσε που ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Μελίσσης έφυγαν και αισθάνθηκα άσχημα τότε, έτσι τώρα αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και μεγαλώνει. Μπράβο σε όσους κατάφεραν να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα. Θα ήθελα στο μέλλον να δώ ακόμα περισσότερους κορυφαίους και πολλά υποσχόμενους Έλληνες παίκτες στον ΠΑΟΚ, όπως θα ήθελα να δώ και πιτσιρικάδες δικούς μας να πιάνουν ψηλό επίπεδο και να παίζουν στην μεγάλη ομάδα.

zagorakis

• Guest
« Reply #79 on: May 27, 2009, 18:17:47 »
Íßêïò Êáñáãåùñãßïõ : ''Ï ÐÁÏÊ ðÝôõ÷å äéÜíá ìå ôïí Êïõôóéáíéêïýëç''

Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÅñãïôÝëç ðáñïõóßáóå ôï ðñïößë ôïõ Âáóßëç Êïõôóéáíéêïýëç óå óõíäõáóìü ìå ôçí áãùíéóôéêÞ åéêüíá ôïõ ÐÁÏÊ. Ï Íßêïò Êáñáãåùñãßïõ áíÝëõóå ôá ðñïóüíôá ôïõ íåáñïý ìÝóïõ, áëëÜ êáé ôá ìåéïíåêôÞìáôá ôïõ.

‘’ÐïäïóöáéñéóôÞò ãñÞãïñïò óáí ôïí Êïõôóéáíéêïýëç äåí Ý÷åé åìöáíéóôåß åäþ êáé ðïëëÜ ÷ñüíéá óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá, áõôü üìùò äåí óçìáßíåé üôé äåí ìðïñåß íá âåëôéùèåß. ÈÝëåé äïõëåéÜ óôïí ôïìÝá ôçò óõíåñãáóßáò, ôïõ áñÝóïõí ïé áôïìéêÝò ðñïóðÜèåéåò êáé èá êÜíåé ðïëëÝò. ÐñÝðåé üìùò íá ìÜèåé íá óõíåñãÜæåôáé ìå ôïõò óõìðáßêôåò ôïõ ìÝóá óôï ðáé÷íßäé, ìå ôçí Ýííïéá üôé áí êáôáëÜâåé ôçí Ýííïéá ôçò óõíåñãáóßáò, èá áðïöýãåé ðåñéôôü åêíåõñéóìü, êïýñáóç êáé öèïñÜ. Äåí èá ãßíåé ðïôÝ ìåãÜëïò óêüñåñ óôï åðßðåäï ôùí 30 ãêïë ôïí ÷ñüíï. Åßíáé äéåìâïëéóôÞò, ôá÷ýò, Ý÷åé ôçí áßóèçóç ôïõ ãêïë, ìðïñåß åýêïëá íá ðëáóÜñåé Ýíáí ôåñìáôïöýëáêá, áëëÜ èá äçìéïõñãÞóåé ôéò öÜóåéò êáé èá äßíåé ãêïë óôïõò åðéèåôéêïýò. Ï Êïõôóéáíéêïýëçò Ý÷åé ðïëëÝò ðñïïðôéêÝò êáé ï ÐÁÏÊ Ýêáíå ìéá ðïëý êáëÞ êßíçóç’’.

‘’Åßíáé Ýíáò ðáßêôçò ðïõ ìðïñåß íá ëåéôïõñãÞóåé ðÜñá ðïëý êáëÜ åðéèåôéêÜ, áëëÜ ü÷é áìõíôéêÜ. Åßíáé ï ãñçãïñüôåñïò ðáßêôçò ðïõ õðÜñ÷åé áõôÞ ôç óôéãìÞ óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. Ç èÝóç ôïõ åßíáé áõôü ðïõ ðáëéüôåñá ëÝãáìå åîôñÝì áðü ôçí äåîéÜ ðëåõñÜ êáé ôáéñéÜæåé óôï óýóôçìá ðïõ Ý÷åé êáé åöáñìüæåé ï ÐÁÏÊ. Áðü ôçí ðñþôç ìÝñá ðïõ Þñèå óôïí ÅñãïôÝëç öÜíçêå üôé èá äéåêäéêïýóå èÝóç âáóéêïý êáé ðïëý ãñÞãïñá Ýãéíå ü÷é ìüíï âáóéêüò, áëëÜ êáé êÜôé ðáñáðÜíù. Ôçí ðñþôç ÷ñïíéÜ ðïõ Þôáí óôïí ÅñãïôÝëç ôïí Ýâáæá íá ðáßîåé êáé áðü ôéò äõï ðëåõñÝò áëëÜ ôçí äåýôåñç ôïí ÷ñçóéìïðïéïýóá áðü ôçí äåîéÜ, Ýôóé þóôå íá Ý÷åé ôï ìðÜóéìï óôçí ðåñéï÷Þ óôá áñéóôåñÜ ôïõ. Áí êáôáöÝñåé íá óçêþóåé ôï âÜñïò ôçò öáíÝëáò ôïõ ÐÁÏÊ, ôüôå óýíôïìá èá êÜíåé ðñÜãìáôá ðïõ äåí èá ôïí ðåñéïñßóïõí ìÝóá óôá óýíïñá ôçò ÷þñáò’’.

''Ï Êïõôóéáíéêïýëçò äåí èá ãßíåé ðïôÝ èÝìá ãéá ôïí Ôýðï, äåí èá êÜíåé êÜôé ðïõ íá ðñïêáëÝóåé ôçí ðñïóï÷Þ åêôüò ãçðÝäïõ. Ï ÷áñáêôÞñáò êáé ç óõìðåñéöïñÜ ôïõ åßíáé ôÝôïéá, ðïõ äåí ðñïêáëåß êáé äåí äçìéïõñãåß ðñïâëÞìáôá. Åßíáé Ýíá ðáéäß óïâáñü êáé õðåýèõíï ðáñÜ ôï üôé åßíáé íåáñüò. Áõôü ôï ðáéäß èá êåñäßóåé ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ’’.

http://www.extrasport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=433:2009-05-27-12-58-43&catid=13:2009-04-07-11-42-41&Itemid=2