Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #400 on: July 22, 2009, 23:07:50 »
Ας πω και εγω την μαλακια μου αν και στα φιλικα προετοιμασιας πρπει να εισαι πολυ εμπειρος και γνωστης για να καταλαβεις καποια πραγματα καθως πρπει να ξερεις και τι ζηταει ο προπονητης αλλα και να βλεπεις τμηματικα ,αποσπασματικα το ματς με την εννοια οτι δοκιμαζοντε ανα διαστημα αλλα παργματα.Αν το εκλαβουμε ως προβα τζενεραλε(δεν ξερω αν γινει το φιλικο με σερρες) τοτε ειμαστε πιστευω ΟΚ,ουτε μπαλλαρα που θα ηταν και περιεργο αλλα ουτε και πουθεναδες.Ειδαμε με εξαιρεση τα πρωτα 15 και τα τελευταια 10 μια σοβαρη ομαδα που ξερει να παρει το αποτελεσμα που ειναι το ζητουμνο για τα ματς με ρεγγες καθως ο χρονος πιεζει.Χρονος μετα υπαρχει για να βελτιωθουμε και σε θεμα ωραιων εμφανισεων μετα.
 Θετικα:
-Κρατησαμε ωριμα την μπαλα και παιξαμε ποδοσφαιρο κατοχης
-Κερδος ο Αμπουμπακαρι στον ρολο του δεξιου ενδιαμεσου που εδεσε τελεια με  
  σερτζιο,αν βαλει πιο πολυ απλοτητα το παιχνιδι του θα χαθει το τοπι οπως και εγινε  
  2-3 φορες
-Σε πολυ καλη κατσταση παικτες βαρομετρα οπω Σερτζιο,Σορλεν,Γκαρσια
-Σταθερο το διδυμο Μπιζερα-Τσιριλλο που αποδεικνυι οτι πλην Κοντρερας και Μαλεζα
  εχεις αλλους 2 αξιοπιστους Σεντερ μπακ
- Κρεσιτς πανω στην γραμμη χταποδι,ΑΝΙΚΗΤΟΣ.
-Γκολαρα τσιριλλο

Αρνητικα:
-Πολυ πισω ο Κοντρερας σε φυσ. κατασταση και ταχυτητα.Ετσι εξηγουντε τα 90λεπτα που παιρνει.Δν ανταποκριθηκε ουτε δεξια ουτε στο κεντρο.
-Λινο πηγη κινδυνων πισω,αναβουμε λαμπαδες για Σαβινι.
-Ενω κανουμε καλη αναπτυξη στο τελος μας λειπει η ουσια και το καθαρο μυαλο.
-Δεν εκμεταλλευτηκαμε την ταχυτητα του Κουτσ σε 3-4 φασεις.

Ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι θα κανουμε διχως μεγαλη μπαλα δυο επαγγελματικες νικς με ρεγγα και θα εχουμε χρονο να ετοιμαστουμε για να σηκουσε πρωταθλημα ,κυπελλο και μεγαλη πορεια στο ουεφα/

« Last Edit: July 22, 2009, 23:25:40 by northeagle_4 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #401 on: July 22, 2009, 23:12:23 »

-Σταθερο το διδυμο Μπιζερα-Τσιριλλο που αποδεικνυι οτι πλην Κοντρερας και Μαλεζα
  εχεις αλλους 2 αξιοπιστους Σεντερ μπακ

στο μονο που διαφωνω
αν παρατηρησες στα πρωτα ημιχρονα και σε αυτο το ματς και με την βιλεμ, οι αντιπαλοι κανανε αρκετες φασεις και απο καθαρη ανικανοτητα τους δεν δεχθηκαμε γκολ
το διδυμο αυτο δεν με εχει πεισει καθολου ως τωρα, ο κοντρερας εκει ειναι βασικος για εναν κυριως λογο. Ειναι ο μονος που βγαινει πρωτα στην μπαλα και σβηνει τις φασεις εν την γεννεση τους
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #402 on: July 22, 2009, 23:18:23 »

northeagle_4

• Guest
« Reply #403 on: July 22, 2009, 23:23:17 »
αδερφε νομιζω ολες οι φασεις που μας κανανε πλην του χαζου φαουλ του μπρουνο ηταν απο τα πλαγια με αυτο το διδυμο και μια απο λαθος λινο-γκαρσια.
  Ο Κοντρερας ειναι το καλυτερο CB μας και εκει υπολογιζετε αλλα θελει παιχνιδια καθως ειναι εξοφθαλμο οτι ειναι πισω,με βαση αυτα εγω μετα τα σημρινα δεν φοβαμε το κεντρο της αμυνας απο οποιους και να απαρτιζετε.Ιδανικο διδυμο για μενα ειναι σε οποιο συμμετεχει ο Κοντρερας.Εξαρταται τον αγωνα τι θελει ο προπονητης,αν θελει καλους χαμηλα λογικα το διδυμο ειναι με Μαλεζα,αν θελει δυναμη και ψηλο παιχνιδι με Τσιριλλο,αν εναν μετριο συνδιασμο και των 2 βαζει Μπιζερα(που μεχρι τωρα ειναι πολυ δυνατος)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #404 on: July 22, 2009, 23:24:08 »
Φιλικά είναι, αλλά εμένα μου άρεσε πίσω η ομάδα. Μου άρεσε και η καλή κυκλοφορία στο 2ο ημίχρονο.
Αυτό που δε μου άρεσε είναι η επιθετική μας ανυπαρξία. Από το κέντρο και μπροστά δεν υπήρχαμε, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Από τον Μουσλίμοβιτς περιμένω ΠΟΛΛΑ περισσότερα, ο Φιλομένο εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης, θα ήθελα πολύ να δω Βιερίνια - Κούτσια στα εξτρέμ.

Αυτά, είπαμε φιλικά είναι. Κλάιν μάιν
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #405 on: July 22, 2009, 23:27:57 »
Εγώ έκανα την καλύτερη μαγκιά είδα μόνο κανά μισάωρο σύνολο από όλα τα φιλικά του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #406 on: July 22, 2009, 23:32:40 »
Άντε να πω κι εγώ τη μαλακία μου να περνάει η ώρα.
Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είμασταν αστείοι και σε ανάπτυξη και σε αμυντική συμπεριφορά. Αλλά έχουμε μέταλλο νικητή ρε πούστη μου επιτέλους και πουλάμε πλέον τρέλα. Πως λέγαμε τόσα χρόνια "είχαμε την υπεροχή και με μια ευκαιρία το φάγαμε" ε τώρα το κάνουμε εμείς. Ως μεγάλη ομάδα που είμαστε.
Η ομάδα έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της για να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Αν δεχθούμε ότι δυο τρόποι υπάρχουν να σπάσεις μία άμυνα, το κατά τα λεγόμενα "μπουκάρισμα" το οποίο λογικά φέτος θα έχουμε με Κουτσιανικούλη-Βιερίνια και η κάθετη πάσα, που όμως δεν τη χρησιμοποιούμε καθόλου. Οι παίχτες φοβούνται να ρισκάρουν την κάθετη μπαλιά και προτιμούν τις εύκολες λύσεις με σέντρες και γεμίσματα.
Ο Γκαρσία κι ο Σορλέν το κάνουν επανειλημμένα. Σήμερα δυο φορές πήγε να επιχειρήσει ο Φωτάκης τέτοιες πάσες, αλλά το παλικάρι χτύπησε και βγήκε. Την πάσα αυτή την έχει ο Βερόν από το ρόστερ, οπότε αν κολλάμε να ανοίξουμε κάποιες άμυνες θα είναι χρήσιμος. Αλλά θα πρέπει να το δουλέψουν οι βασικοί γιατί από αυτούς θα εξαρτάται το παιχνίδι μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν για το στάδιο που βρισκόμαστε εξαιρετική. Έπνιξε τον έτοιμο αντίπαλο στην κυριολεξία και η είσοδος του Κοτσιανικούλη έδωσε και μια φρεσκάδα μπροστά, έδωσε το αναπάντεχο. Παρόλες τις αλλαγές η συνοχή δεν χάθηκε ποτέ και αυτό είναι το μεγάλο ατού της ομάδας μας έναντι όλων των ανταγωνιστών της. Το ότι είμαστε Ο-Μ-Α-Δ-Α.

Ο προπονητής της Σπάρτα είπε την αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα τη Βαλερένγκα. Τρόμαξε το μάτι του μ' αυτά που είδε ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #407 on: July 22, 2009, 23:33:10 »
εγω γενικά έμεινα κάπως ευχαριστημένος, κυρίως στο 2ο.

ο Κοντρέρας ευτυχώς σήμερα έκανε μπαμ ότι δεν μπορεί να παίξει δεξί μπακ (ευτυχώς γιατί ήταν σε φιλικό αλλιώς θα κλαίγαμε).

Ο ιπτάμενος Κρέσιτς πολύ καλός όπως κ ο Κούτσια που ανεβαίνει συνεχώς!
Ο Φιλομένο θέλει δουλειά ακόμα , οι υπόλοιποι δεν έδειξαν κάτι διαφορετικό απο αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.αυτά.

giannis80

• Guest
« Reply #408 on: July 22, 2009, 23:34:35 »
Φιλικά είναι, αλλά εμένα μου άρεσε πίσω η ομάδα. Μου άρεσε και η καλή κυκλοφορία στο 2ο ημίχρονο.
Αυτό που δε μου άρεσε είναι η επιθετική μας ανυπαρξία. Από το κέντρο και μπροστά δεν υπήρχαμε, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Από τον Μουσλίμοβιτς περιμένω ΠΟΛΛΑ περισσότερα, ο Φιλομένο εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης, θα ήθελα πολύ να δω Βιερίνια - Κούτσια στα εξτρέμ.

Αυτά, είπαμε φιλικά είναι. Κλάιν μάιν

Συμφωνώ απόλυτα,κι εγώ αυτά είδα.Ο Φιλομένο δείχνει οτι δεν μπορεί παίζοντας πλάγια, απο Μουσλίμοβιτς δεν έχω παράπονο,απλά 2-3 φάσεις θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο,και μια την έχασε,μια πήγε να κάνει ντρίμπλα κτλ.Όσο για Βιερίνια-Κούτσια, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Σάντος παραδεχόταν πέρσι οτι έχουμε πρόβλημα ταχύτητας, θεωρώ αδιανόητο να μην ξεκινάνε 11αδα οταν τους θεωρήσει ο προπονητής έτοιμους.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #409 on: July 22, 2009, 23:45:23 »
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στη φιλική νίκη επί της Σπάρτα Ρότερνταμ με 1-0, έμεινε σε γενικές γραμμές ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όμως σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιασθεί με περισσότερη διάθεση και αποφασιστικότητα, ώστε να μπορέσει να περάσει το εμπόδιο της Βαλερένγκα για τον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε συνολικά για την περίοδο της προετοιμασίας, για την επιθυμία του να είχε λίγο περισσότερο χρόνο, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατον να βρεθεί η ομάδα στο 100% της φόρμας στα παιχνίδια με τους Νορβηγούς.

«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση από κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε και από κάποια πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε ενόψει του δεύτερου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ», ανέφερε αρχικά ο Σάντος και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να είχαμε περισσότερο χρόνο, δεν τον έχουμε αλλά δεν είναι πρόβλημα για μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα δύο αυτά ματς.

Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να δω κάποια πράγματα, είναι αρκετά αυτά που δεν κάνουμε καλά αλλά είναι φυσιολογικό».

Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Έχουμε μόλις 25 μέρες που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας αλλά πιστεύω πως θα προλάβουμε να τα διορθώσουμε μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Στο 100% δεν μπορεί να βρεθεί η ομάδα, αλλά θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τα πράγματα είναι ανοιχτά, όμως θα χρειαστεί να δείξουμε περισσότερο πνεύμα αυτοθυσίας από ότι έχουμε δείξει ως τώρα».

Τέλος, για τα σημεία στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούν οι Θεσσαλονικείς ώστε να κερδίσουν την πρόκριση, συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται ήδη στον δεύτερο γύρο του νορβηγικού πρωταθλήματος, είναι σε φόρμα και έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από μας. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη διάθεση, αποφασιστικότητα και πνεύμα αυτοθυσίας».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102289

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #410 on: July 23, 2009, 00:08:16 »
Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είμασταν αστείοι και σε ανάπτυξη και σε αμυντική συμπεριφορά. Αλλά έχουμε μέταλλο νικητή ρε πούστη μου επιτέλους και πουλάμε πλέον τρέλα. Πως λέγαμε τόσα χρόνια "είχαμε την υπεροχή και με μια ευκαιρία το φάγαμε" ε τώρα το κάνουμε εμείς. Ως μεγάλη ομάδα που είμαστε.
πανω-κατω τα ιδια σκεφτηκα κι εγω.κι αυτο νομιζω ειναι η μεγαλη επιτυχια του σαντος ως τωρα.η νοοτροπια νικητη ξαναειναι πλεον συνηφασμενη με τον ΠΑΟΚ.πλεον παιζεις μετρια και ξερεις οτι θα κερδισεις.
ας τελειωσει πια αυτη η φαρσοκωμωδια με τον κοντρερας στη θεση του δεξιου μπακ.οκ εγινε ενα πειραμα,καλως εγινε,σε προετοιμασια ειμαστε αλλωστε,αλλα νομιζω ειναι πασιφανες πως δεν του ταιριαζει καθολου.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #411 on: July 23, 2009, 00:11:23 »
εγω εχω να πω ενα πραγμα παιρνοντας αφορμη απο τον PAOKCURE.η ομαδα εχει μεταλο...και της ζηταω μονο αυτο...στα εντος ντερμπι

ξεκωλιαστε τους.κοιτατε εμας αλαφιασμενους και μπεστε μεσα και...ξεκωλιαστε τους

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #412 on: July 23, 2009, 00:37:09 »
συμφωνω με τους προλαλησαντες και εχω να συμπληρωσω το ποσο καλυτερα παιζει ο σορλεν οταν τον εβαλε στον αξονα...

επισης αν μας διαβαζεις ζηση, εχε υποψην σου τον κεντρικο αμυντικο τους τον μαυρο τον νιγηριανο..μολις 20 ετων ξεχωριζε στην ομαδα τους μπραβο

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #413 on: July 23, 2009, 01:11:31 »
σοβαρη εμφανιση με καποια καλα διαστηματα, αρχιζουν πλεον κ βγαινουν καποια πραγματα που δουλεονται στην προπονηση οπως η καλη κυκλοφορια της μπαλας, επιτελους ειδαμε κ τον κοντρερας σεντερ μπακ κ αμεσως φανηκε η διαφορα, παντως κανει μπαμ οτι απο ην ομαδα λειπει ενας παιχτης μεσοεπιθετικα ενω ο κουτσια λογω της ταχυτητας τους αλλα κ επειδη τον βαζει στην φυσικη του θεση ειναι πολυ ποιο ουσιαστικος απο τον φιλομενο κ διμιουργει ριγματα συνεχως οτι πρεπει να κανει ενα εξτρεμ, ο φιλομενο ειναι φορ κ δν μπορει να αποδωσει τοσο καλα στην γραμμη απ'οτι μεσα στην περιοχη που ειναι παντα στο γκολ

υ.γ ελπιζω να τελιωσουν τα πειραματα πανω στον κοντρερας κ να μαχονται οι αλλοι 3 για να κερδισουν τη θεση διπλα του, ειναι αδιανοητο τον περσινο σου μβπ κ καλυτερο σου αμυντικο να ειναι ο τσιγγανος της 11αδας...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #414 on: July 23, 2009, 02:03:54 »
Να πω και γω τη γνωμη μου, με αλλους συμφωνω με αλλους οχι.
Γκαρσια: Δεσποζε στο κεντρο, πανταχου παρων. Χωρις να ειναι εντυπωσιακος φαινοταν και ειχε μπαλα στα ποδια συχνα ειτε ειμασταν στην αμυνα ειτε στην επιθεση.
Κρεσιτς: Εντυπωσιακες οι 2 αποκρουσεις του, η δευετρη μου θυνισε την φοβερη/ιστορικη αποκρουση του Σαργκανη σχεδον. Ολιγωρια στις εξοδους δεν προσεξα, μονο μια φαση σε παραλληλη σεντρα η οποια μπορει να ηταν συμπτωματικη.
Σερτζιο: και αυτος πανταχου παρων. Ορεξατος. Μου εκανε εντυπωση οπως και στα προηγουμενα παιχνιδια η αντοχη του, δεν μου δειχνει εμενα κουρασμενος! Αν και ο γηραιοτερος! Παρολ αυτα, ενω συμπαρασυρει τους συμπαικτες του και δινει ρυθμο, εχει κατα τη γνωμη μου την ιδια αδυναμια που ειχε και περυσι: οι σεντρες του συνηθως δεν ειναι καλες. Σημερα νομιζω δυο ηταν οι καλες του σεντρες και οι υπολοιπες δεν ηταν καλες. Εχω λαθος μηπως?

Επιθεση: αν και σημερα ο Φιλομενο δεν διακριθηκε, παρατηρησα οτι μειωθηκε η αποσταση του με τον Μουσλι.Μπορει να μην ανεπτυξαν αξιολογη συνεργασια αλλα συν τω χρονω, μολις μαθει ο καθενας τισ κινησεις του αλλου, νομιζω θα τα πανε καλα. Η εισοδος του Κουτσιανικουλη εμενα μου εδειξε οτι το παιδι εχει εκρηκτικοτητα, ειναι ΚΑΙ μπουκαδορος αν και τον βλεπαμε συνηθως να παιζει γραμμη. Εκτος της ταχυτητας του ειναι τεχνιτης, σε κανα 2 φασεις η μπαλα ειχε κολλησει στο ποδι του. Ολο το μελλον μπροστα του.
Ο Σορλεν εμενα μου αρεσε σε ολο το παιχνιδι. Ο γνωστος Σορλεν, μηχανακι.
Ο Βερον με ξανα προβληματισε. Νομιζω οτι στα 13 λεπτα που αγωνιστηκε ακουμπησε μπαλα μονο στο σουτ στο 93. Εσεις τι λετε?

Αμυνα: Στο κεντρο δεν μου αρεσει πολυ ο Τσιριλο. Δεν μου δειχνει καλυτερος του Μαλεζα. Αλλα τετοια γκολαρα ο Μαλεζας δε νομιζω οτι θα εβαζε ποτε! Για Μπιζερα δεν εχω κατι ιδιαιτερο να πω, ειναι παιχτης που δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη. Και περυσι τα ιδια πιστευα.
Θελω να πω κατι για Κοντρερας. Σαν δεξι μπακ εφαγε 2 σακουλες και σκεφτηκα οτι ολοι σας, οτι δεν κανει για εκει. Εχασε καποια αποσταση στα σπριντ. Οταν περασε κεντρικος μπακ, σε μια φαση πηγε να καλυψει καποια τρυπα στην αριστερη πλευρα και παλι εχασε κανα μετρο στο σπριντ. Ισως τελικα λοιπον λογω ελλειπους προετοιμασιας να μην μπορει να σπρινταρει και αυτος ειναι ο λογος που μας δειχνει αδυναμια στα ακρα της αμυνας. Δηλαδη δεν ειναι οτι "δεν εχει τη θεση" αλλα δεν εχει ισως την καταλληλη φυσικη κατασταση. Παντως ο περυσινος MVP μας θα συμφωνησω με ολους σας οτι πρεπει να αγωνιζεται στη φυσικη του θεση. και κατι ακομα: Παρατηρησα οτι σε καποιες φασεις ως δεξι μπακ ανεβαινε αρκετα.Το ιδιο ειχαμε διαπιστωσει τελευταια να κανει και ο Σναουτσνερ. Οποτε πιθανολογω οτι ο Σαντος θελει να ανεβαινει πλεον το δεξι μπακ και ισως αυτος ειναι ο λογος που τον δοκιμασε τον Κοντρερας σ αυτη τη θεση.
Αν και δεν εχει αποδειχθει ακομα στο γηπεδο εχω την αισθηση οτι οντως εχουμε ποιοτικοτερο παγκο. Με γεμιζει ρε παιδι μου πως το λενε. Και ακομα λειπουν σημαντικοι παιχτες οπως πχ Βιερινια και Σαβινι.

Ομαδικα σαν αποδοση ακομα δεν εμεινα ευχαριστημενος. Δε ξερω τι να περιμενω απο τη Βαλερεγκα, αν θα ειναι και κατα ποσο καλυτερη ή χειροτερη απο την σημερινη μας αντιπαλο. Μαλλον κατι ιδιο φανταζομαι πως θα ειναι. Ακουσα κατι που μου εκανε εντυπωση, οτι σημερα παιξαμε χειροτερα απο οτι στο προηγουμενο παιχνιδι.Επειδη το προηγουμενο με Βιλεμ δεν το ειδα ρωταω τη γνωμη σας.
Τελος να πω οτι επεσαν εξω κατα τη γνωμη μου τα ΜΜΕ που ελεγαν οτι το σημερινο παιχνιδι ειναι προβα τζενεραλε. Με 7 αλλαγες (η μια υποχρεωτικη) δεν μπορεις να το πεις αυτο. Νομιζω οτι ο Σαντος δεν εχει αποφασισει τελειωτικα ουτε για την εντεκαδα, ουτε για τις θεσεις των παιχτων μεσα σ΄αυτη. Θα δουμε.

υγ:Ματαιωθηκε το φιλικο με Πανσερραικο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #415 on: July 23, 2009, 02:22:41 »
Τι να σου πω, προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι με Σπαρτα παιξαμε καλυτερα απο ο,τι με Βιλεμ, αλλα ειναι υποκειμενικο. Στο Β' ημιχρονο σιγουρα παιξαμε καλυτερα. Παντως νομιζω οτι οντως ηταν προβα τζενεραλε. Η μονη αλλαγη που παιζεται ειναι η θεση του Κοντρερας (θα παιξει? και αν παιξει σε ποια θεση?). Οι υπολοιποι της 11αδας ειναι στανταρντ. Επισης ολες οι αλλαγες σημερα ηταν με παικτες που θα ειναι στην 18αδα. Και οι "βασικες" αλλαγες εγιναν πιο νωρις (Κουτσια αντι Φιλομενο π.χ.). Κατα τα αλλα αλλαξε στο ημιχρονο τερμα, εκανε 2 αναγκαστικες αλλαγες λογω τραυματισμου (Φωτακη και Τσιριλο) και εβαλε προς το τελος Αναστασακο, Μαλεζα και Βερον αντι Μουσλι, Μπιζερα και Σορλαν. Στην ουσια ηταν προβα και των βασικων και των αλλαγων τους.

maik.paok

• Guest
« Reply #416 on: July 23, 2009, 02:34:03 »
molis girisa apo olandia ke nomoso sto proto paiksame kalitera alla o mousli me problimatisi ke agathagos den kani

edit HOMO PAOKUS:
1. Maik, το εμαθες? Βυθιστηκε ο Τιτανικος! Επισης δεν γραφουμε πια με greeklish!  ;)
2. Τι θα πει agathagos ? ;D
« Last Edit: July 23, 2009, 02:59:20 by HOMO PAOKUS »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #417 on: July 23, 2009, 03:08:36 »
Οκ 8εμη αν το εννοεις ετσι. Εγω προβα τζενεραλε λεω αυτην που ειναι σε "πραγματικες" συνθηκες. Δηλαδη με 3 αλλαγες οχι 7.
Και επισης δε νομιζω πχ οτι σε επισημα ο Κονσεισαο θα παιζει 90 λεπτα, εκτος ειδικων συνθηκων

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #418 on: July 23, 2009, 08:34:25 »
Να πω και γω δυό πραγματάκια για το φιλικό και για την προετοιμασία γενικότερα .

Στο α ημίχρονο ήμασταν τραγωδία.
Αμυντικά το πείραμα του κοντρέρας ως δεξί μπακ είναι επιεικώς απαράδεκτο, ουσιαστικά καις δύο θέσεις αυτή του μπακ και του στόπερ χωρίς κανένα λόγο, σε συνδιασμό με την επίσεις τραγική αμυντική συμπεριφορά του λίνο το καράβι έμπαζε από 2 μεριές.
Η είσοδος του αμπουκαμπαρί με τα πολλά τρεξίματα άλαξε άρδιν την εικόνα μαζί με την προσθήκη του σνάουτσερ που έφερε τις ισοροπίες που χρειαζόμασταν.
το γεμάτο κέντρο μας έδειξε την γνώριμη εικόνα της περσινής χρονιάς.
Ο φιλομένο ήταν μαχητικός αλλά εκτός θέσης και αυτό είναι οφλαλμοφανές, ο μούσλι είναι δυστηχώς αυτός του β΄γύρου πολύ νευρικός χωρίς ουσία (επιθετικά).
Ο κονσεϊσάο δεν αλάζει με τίποτα, είναι ο μόνος παίκτης που χει υπογράψει σύμβαση με το συνδρομητικό, όσο διαρκεί ο αγώνας πρέπει να είναι μέσα.
Μου άρεσε ο κρέσιτς και ο βελτιωμένος μπριζέρα.
Και η ταχύτητα του κουτσιανικούλη που μου έφερε ελπίδα για το μέλλον και με έκανε να φανταστώ ότι αν ποτέ παίξουν μαζί με τον βιερινία (πριν γίνουν 35 χρονών) θα είναι ίσως οι ταχύτερες γραμμές στην σούπα λιγκ.
Αν δεν δώσεις παιχνίδια σε παίκτες που τα έχουν ανάγκη τώρα στα φιλικα όπως ο παπάζογλου και ο αραμπατζής αναρωτιέμαι πότε θα τους τα δώσεις.

Ας πάμε λίγο και στην προετοιμασία, άκουσα ότι είχαμε λίγες μέρες και κάτι τέτοια, ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και την ίδια ομάδα, ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος και είχες κάποιες προσθήκες.
και ενώ πέρισυ πήρες σχεδόν μια ομάδα από το μηδέν να την πας στο επτά φέτος πρέπει να την πας στο οκτώ.
Η διαφορά φυσικά πέρισυ φάνηκε μια και ήταν τεράστια φέτος όμως θεωρώ ότι είναι και ποιό δύσκολο να φανεί και ποιο αργό χρονικά.
Περιμένουμε λοιπόν ας ελπίσουμε να φανεί έτοιμοι η ομάδα όταν πρέπει και να έχει διάρκεια.

« Last Edit: July 23, 2009, 09:34:03 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #419 on: July 23, 2009, 08:40:51 »
εμένα πάντως μου την έδωσε που για 10 λεπτά στο β παίζαμε με 11 ξένους, ότι και να μου πείτε δεν μου άρεσε.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ