Να πω και γω τη γνωμη μου, με αλλους συμφωνω με αλλους οχι.
Γκαρσια: Δεσποζε στο κεντρο, πανταχου παρων. Χωρις να ειναι εντυπωσιακος φαινοταν και ειχε μπαλα στα ποδια συχνα ειτε ειμασταν στην αμυνα ειτε στην επιθεση.
Κρεσιτς: Εντυπωσιακες οι 2 αποκρουσεις του, η δευετρη μου θυνισε την φοβερη/ιστορικη αποκρουση του Σαργκανη σχεδον. Ολιγωρια στις εξοδους δεν προσεξα, μονο μια φαση σε παραλληλη σεντρα η οποια μπορει να ηταν συμπτωματικη.
Σερτζιο: και αυτος πανταχου παρων. Ορεξατος. Μου εκανε εντυπωση οπως και στα προηγουμενα παιχνιδια η αντοχη του, δεν μου δειχνει εμενα κουρασμενος! Αν και ο γηραιοτερος! Παρολ αυτα, ενω συμπαρασυρει τους συμπαικτες του και δινει ρυθμο, εχει κατα τη γνωμη μου την ιδια αδυναμια που ειχε και περυσι: οι σεντρες του συνηθως δεν ειναι καλες. Σημερα νομιζω δυο ηταν οι καλες του σεντρες και οι υπολοιπες δεν ηταν καλες. Εχω λαθος μηπως?
Επιθεση: αν και σημερα ο Φιλομενο δεν διακριθηκε, παρατηρησα οτι μειωθηκε η αποσταση του με τον Μουσλι.Μπορει να μην ανεπτυξαν αξιολογη συνεργασια αλλα συν τω χρονω, μολις μαθει ο καθενας τισ κινησεις του αλλου, νομιζω θα τα πανε καλα. Η εισοδος του Κουτσιανικουλη εμενα μου εδειξε οτι το παιδι εχει εκρηκτικοτητα, ειναι ΚΑΙ μπουκαδορος αν και τον βλεπαμε συνηθως να παιζει γραμμη. Εκτος της ταχυτητας του ειναι τεχνιτης, σε κανα 2 φασεις η μπαλα ειχε κολλησει στο ποδι του. Ολο το μελλον μπροστα του.
Ο Σορλεν εμενα μου αρεσε σε ολο το παιχνιδι. Ο γνωστος Σορλεν, μηχανακι.
Ο Βερον με ξανα προβληματισε. Νομιζω οτι στα 13 λεπτα που αγωνιστηκε ακουμπησε μπαλα μονο στο σουτ στο 93. Εσεις τι λετε?
Αμυνα: Στο κεντρο δεν μου αρεσει πολυ ο Τσιριλο. Δεν μου δειχνει καλυτερος του Μαλεζα. Αλλα τετοια γκολαρα ο Μαλεζας δε νομιζω οτι θα εβαζε ποτε! Για Μπιζερα δεν εχω κατι ιδιαιτερο να πω, ειναι παιχτης που δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη. Και περυσι τα ιδια πιστευα.
Θελω να πω κατι για Κοντρερας. Σαν δεξι μπακ εφαγε 2 σακουλες και σκεφτηκα οτι ολοι σας, οτι δεν κανει για εκει. Εχασε καποια αποσταση στα σπριντ. Οταν περασε κεντρικος μπακ, σε μια φαση πηγε να καλυψει καποια τρυπα στην αριστερη πλευρα και παλι εχασε κανα μετρο στο σπριντ. Ισως τελικα λοιπον λογω ελλειπους προετοιμασιας να μην μπορει να σπρινταρει και αυτος ειναι ο λογος που μας δειχνει αδυναμια στα ακρα της αμυνας. Δηλαδη δεν ειναι οτι "δεν εχει τη θεση" αλλα δεν εχει ισως την καταλληλη φυσικη κατασταση. Παντως ο περυσινος MVP μας θα συμφωνησω με ολους σας οτι πρεπει να αγωνιζεται στη φυσικη του θεση. και κατι ακομα: Παρατηρησα οτι σε καποιες φασεις ως δεξι μπακ ανεβαινε αρκετα.Το ιδιο ειχαμε διαπιστωσει τελευταια να κανει και ο Σναουτσνερ. Οποτε πιθανολογω οτι ο Σαντος θελει να ανεβαινει πλεον το δεξι μπακ και ισως αυτος ειναι ο λογος που τον δοκιμασε τον Κοντρερας σ αυτη τη θεση.
Αν και δεν εχει αποδειχθει ακομα στο γηπεδο εχω την αισθηση οτι οντως εχουμε ποιοτικοτερο παγκο. Με γεμιζει ρε παιδι μου πως το λενε. Και ακομα λειπουν σημαντικοι παιχτες οπως πχ Βιερινια και Σαβινι.
Ομαδικα σαν αποδοση ακομα δεν εμεινα ευχαριστημενος. Δε ξερω τι να περιμενω απο τη Βαλερεγκα, αν θα ειναι και κατα ποσο καλυτερη ή χειροτερη απο την σημερινη μας αντιπαλο. Μαλλον κατι ιδιο φανταζομαι πως θα ειναι. Ακουσα κατι που μου εκανε εντυπωση, οτι σημερα παιξαμε χειροτερα απο οτι στο προηγουμενο παιχνιδι.Επειδη το προηγουμενο με Βιλεμ δεν το ειδα ρωταω τη γνωμη σας.
Τελος να πω οτι επεσαν εξω κατα τη γνωμη μου τα ΜΜΕ που ελεγαν οτι το σημερινο παιχνιδι ειναι προβα τζενεραλε. Με 7 αλλαγες (η μια υποχρεωτικη) δεν μπορεις να το πεις αυτο. Νομιζω οτι ο Σαντος δεν εχει αποφασισει τελειωτικα ουτε για την εντεκαδα, ουτε για τις θεσεις των παιχτων μεσα σ΄αυτη. Θα δουμε.
υγ:Ματαιωθηκε το φιλικο με Πανσερραικο?