Εγώ πιστεύω πως παίξαμε πολύ χειρότερα από τι μπορούμε, έστως με αυτούς τους παίχτες που λέτε ότι είναι για Α2 κτλ. Με αιγάλεω και γαύρο κάναμε καλά παιχνίδια άσχετα αν χάσαμε, άρα θέλω να πιστεύω πως αν πιάναμε έστω μια στοιχειώδη απόδοση το ματς θα το παίρναμε.
Το πιο σημαντικό είναι το τι ξημερώνει αύριο, η προσεύλευση του κόσμου για μένα ήταν η αναμενόμενη, καλύτερα που δεν είχε 7 χιλιάδες! Θέλω να δω πόσοι θα είναι στο επόμενο ματς που έκει θα φανεί αν κάποιος στηρίζει την ομάδα ή αν κάποιος πάει για να νικήσει τον μισητό άρη!
Τέλος πάντων, δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση, το καλύτερο που έχει να κάνει ο οποιοσδήποτε που ασχολείται έστω λίγο, είναι να καταλάβει πως η φετινή χρονια είναι τελειωμένη, για αυτό ας σκεφτούμε το αύριο και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό από τώρα,αφήστε τους σχολιασμούς για τα pick n roll και για τα trailer που δεν έβγαιναν, το μέλλον της ομάδας ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, μην περιμένεται το ματς με τον βάζελο να πείτε πως η ομάδα μας χρειάζεται, η ομάδα μας χρειάζεται ΤΩΡΑ! Και όχι οι παίχτες και ο προπονητής αλλά ο σύλλογος!! Δραστηριοποιηση ΤΩΡΑ