Author Topic: ΠΑΟΚ - σκουλήκι 50 - 57 Πέμπτη 19/2/2009 ώρα 7 μμ novasports  (Read 2758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

predrag_4_Iraklio

• Guest
Χάλια με αποκορύφωμα το 3ο δεκάλεπτο.Αστοχία,ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.
Και πάνω που τους έφτασες στην αρχή της 4ης περιόδου,μια από τα ίδια..Λάθη-λάθη-λάθη..

MetroStar

• Guest
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε και να αναλύετε αυτήν την ομάδα, είναι πηγή μιζέριας. Μιζέρια, μιζέρια και μιζέρια...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ότι και να λέμε για αυτήν την ομάδα την φετινή δεν έχει νόημα. Φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι με τον πανιώνιο όπου με 8000 κόσμο χάνανε 20 πόντους διαφορά, κανένα πάθος , κανένα δέσιμο με την φανέλα που φοράνε προσωπικά πήγα στο ματς με τον πανελλήνιο και έφυγα στο ημίχρονο . πέρσι μπορεί να κινδυνεύσαμε άλλα έβλεπες παίκτες άτεχνους που πάλευαν και δίναν την ψυχή τους. Τσιάκος, χαριτόπουλος,δεμερτζής, κούβελας, βεργίνης σκυλιάζανε σε άμυνα και επίθεση ενώ τώρα κυρίτσης, τσιάρας γκρέγκορι, χαρίσης και καυκής είναι αλλού για αλλού!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
κατι πρεπει να γινει ομως.......δεν γινεται να αφηνουμε την ομαδα που μας εκανε ΠΑΟΚ στην ανυποληψια.........

και να πουμε και κατι;τα σκουληκια 2 χρονιες ειχαν προβλημα διοικητικο και βρηκαν λυση αμεσα......εμεις;

μας εχουν κανει πελατες τους τα σκουληκια τα τελευταια χρονια.......περυσι και φετος μας κερδισαν και στα 4 ματς!ενω τα τελευταια 4 χρονια μας εχουν κερδισει 6 φορες και εμεις μονο 2!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ "ΠΕΛΑΤΗΣ" ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ!

Επιτελους!δεν υπαρχουν 2-3 ΠΑΟΚτσηδες "καθαροι" και σοβαροι να αναλαβουν την διοικηση;να εχουμε παλι τα σκουληκια στη καρπαζια;

πολυ φοβαμαι πως μεχρι το τελος της σεζον θα ζησουμε πολυ ασχημες στιγμες.....με τις αποχωρησεις παικτων και το πεσμενο ηθικο οσων μεινουν δεν μας βλεπω να κερδιζουμε αλλο ματς!και οχι τιποτε αλλο αλλα εχουμε και μαρουσι-αεκ εκτος και θα ζησουμε ξεφτιλες!

tasouli,μπορει να εχεις δικιο για το παθος αλλα η περσυνη ομαδα δεν βλεποταν ΚΑΘΟΛΟΥ!τι τα θες........το θεμα δεν ειναι να διαλεξουμε τον λιγοτερο κακο ΠΑΟΚ αλλα να ξαναδουμε τον ΠΑΟΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αξιοπρεπη!

zagorakis

• Guest
Δεν έχω κάνει ποτέ μετά από ματς του ΠΑΟΚ κριτική στην ομάδα σε όποιο άθλημα και αν είναι. Αλά βασικά αυτό που είδα σήμερα όσο και να με πειράζει έχω να πω το εξής. Οι παίχτες που βρίσκονται στην ομάδα είναι παίχτες επιπέδου Α2 .  Δεν μπορεί να χάνεις πόσα λειαπ, να χάνεις ελεύθερα σουτ, να μην μπορείς να αλλάξεις μόνο σου με τον συμπαίκτη  σου μια πάσα, χωρίς να σε μαρκάρει ο αντίπαλος και να θέλεις να λέγεσαι επαγγελματίας.  Ώρες ώρες πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι παίχτες δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. (Λες και βαριούνται που βρίσκονται στον σύλλογο) Άντε ρε γαμημένη χρονιά φύγε και να μην ξανά γυρίσεις . Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 
« Last Edit: February 19, 2009, 22:29:19 by zagorakis »

North_pole

• Guest
Τελικά πήγα στο ματς έστω και για 2,5 δεκάλεπτα. Αν και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν τραγικό από άποψη αθλήματος, ωστόσο δεν χάθηκε εκεί το παιχνίδι. Δυστυχώς χάθηκε από τον Ηλιάδη. Το κακό άρχισε με το 3ποντο που έβαλε και τη διακοπή που προκλήθηκε από τα αντικείμενα και ολοκληρώθηκε με το κλέψιμο στον Κυρίτση και το εσκεμμένο που σφυρίχτηκε. Κακή κάκιστη η ομάδα αλλά έπαιζε χωρίς ψηλούς και φυσιολογικά έχανε τα ριμπάουντ. Με βάση την εικόνα στο παρκέ, μάλλον προσπάθησαν να κοιμίσουν τον αντίπαλο και το κατάφεραν εν μέρει, αλλά στο τέλος όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που χάσαμε, δεν υπήρχαν δυνάμεις, μυαλό, αλλά και πολλές επιλογές. Σίγουρα περίμενα περισσότερα φέτος από κάποιους παίκτες όπως ο Κυρίτσης και ο Τσιάρας, αλλά και από τον Τομάσεβιτς. Πάντως αν έμεναν Μούλα και Βασιλειάδης και με την προσθήκη ενός καλού ψηλού θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε 4άδα. Δυστυχώς πάλι χάσαμε από το σκουλίκι και μάλιστα σε μια χρονιά που πίστευα ότι μπορούμε το 2/2 με τους συμπολίτες, αλλά ας όψονται...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε zagoraki,θα διαφωνησω πως οι παικτες μας ειναι επιπεδου Α2!οι περσυνοι ναι αλλα οι φετινοι σιγουρα οχι.......παικτες με εμπειρια σε ευρωλιγκα(χαρισης,γκρεγκορυ,τομασεβιτς),παικτες που περυσι ηταν στην πρωτοι 10αδα των σκορερ της Α1(τσιαρας,κυριτσης) και ενας πολυ μεγαλος παικτης οπως ο ντιαρα......απλως για πολλους και διαφορους λογους δεν καταφεραν να αποδωσουν τους οποιους τους εχουμε αναλυσει εδω μεσα τοσες φορες.......και βεβαιως δεν περιμενεις να αποδωσουν τωρα που σκεφτονται πως θα φυγουν απο μια ομαδα που βουλιαζει και πως θα παρουν τα χρηματα τους!

εγω παρολο αυτα αν μπουν σε μια σειρα τα οικονομικο-διοικητικα θα ηθελα να παραμεινουν στην ομαδα για τα επομενα χρονια ο καυκης,ο κυριτσης και ο τσιαρας γιατι πιστευω στο ταλεντο τους(θα ελεγα και τον ντιαρα αλλα ο ανθρωπος με αυτα που τραβηξε 2 χρονια εδω δεν θα θελει.....να ξανακουσει για ΠΑΟΚ!).........

αλλα τωρα δεν ειναι της στιγμης αυτα.....ας καταφερουμε να φτιαξουμε μια σοβαρη και αξιοπιστη διοικηση που με υπομονη θα βελτιωσει πρωτα τα οικονομικα και επειτα τα αγωνιστικα.......παντως ακομη και αν υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που θελουν να κανουν μια τετοια προσπαθεια πιστευω πως δισταζουν βλεποντας τον κοσμο του ΠΑΟΚ να εχει γυρισει την πλατη στο μπασκετ............

παντως η προσπαθεια που κανει η ΑΕΚ φετος και την στηριζει ο κοσμος της δειχνει τον δρομο..........και ομως η ομαδα τους λειτουργει παρολο που και εκεινοι ειναι πολλες φορες απληρωτοι αλλα τουλαχιστον αισθανονται μια διοικηση κοντα τους και ΚΥΡΙΩΣ τον κοσμο που κανει το μικρο γηπεδο των πατησιων καμινι!

Το προβλημα που εχουμε αυτη τη στιγμη δεν ειναι ΚΥΡΙΩΣ οικονομικο αλλα διοικητικο........οταν ο παικτης αισθανεται οτι η ομαδα ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ,οταν δεν υπαρχουν ανθρωποι που ειναι κοντα στην ομαδα και φροντιζουν για καποια πραγματα τοτε οι παικτες "χανουν το χαλι κατω απο τα ποδια τους"........η ομαδα ειναι ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.......οι παικτες και με τον πανελληνιο και με τον γαυρο και με το αιγαλεω εδειξαν διαθεση να παλεψουν αλλα τελικα για ποιον εκτος απο την αξιοπρεπεια τους.......την διοικηση που δεν υπαρχει ή για τον κοσμο που δεν τους στηριζει; 

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Χάλια με αποκορύφωμα το 3ο δεκάλεπτο.Αστοχία,ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.
Και πάνω που τους έφτασες στην αρχή της 4ης περιόδου,μια από τα ίδια..Λάθη-λάθη-λάθη..
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

zagorakis

• Guest
rebel Με βάση αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα εκεί με οδηγούν. Μπορεί να έχεις και δίκαιο. Πρόσεξε όμως δεν κράζω κανέναν παίχτη με το όνομα του. Ίσα ίσα δεν ρίχνω όλοι την ευθύνη πάνω τους, διότι δεν φταίνε αυτοί που τους επέλεξαν κάποιοι να έρθουν στη ομάδα για να αγωνιστούν (οι περισσότεροι από αυτούς άλλωστε δεν είχαν χρόνο και τα πολλά παιχνίδια για να σηκώσουν τον ΠΑΟΚ στις πλάτες τους). Τώρα για τους παίχτες που είπες θα συμφωνήσω εν μέρει. Και το χειρότερο είναι πως ένας ένας από το ρόστερ αποχωρεί. Μετά, πώς να μπορέσεις έστω και αυτούς που ανέφερες να τους κρατήσουμε για την νέα χρονιά ?
« Last Edit: February 20, 2009, 00:54:01 by zagorakis »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως αν μου λεγανε καποτε οτι θα υπαρξει μια στιγμη που ενα ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ματς αναμεσα σε ΠΑΟΚ-σκουληκαντερα θα ταν τοσο ανουσιο και ασημαντο ομολογω δε θα το πιστευα....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εμενα θα με πιανανε τα γελια αν μου λεγανε οτι καποτε θα ειχα καλαφατακη προπονητη και σε συνεντευξη τυπου μετα απο ντερμπι με ρουλη θα αναπολουσε τους αμπελοκηπους.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Η προσέλευση του κόσμου απογοητευτική... Ούτε καν οι ντερμπάκηδες του μπάσκετ δεν σκάσαν μύτη. Από κει και ύστερα τι να σχολιάσεις για το ματς...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Offline ved

• Αλλαγή
εγω να πω οτι οσο υπαρχουν οπαδοι σαν τον αδερφο μου απο τον βολο ειναι νομοτελειακο οτι θα σηκωσουμε και εδω κεφαλι για την οριστικη μας επικρατηση .

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ πιστεύω πως παίξαμε πολύ χειρότερα από τι μπορούμε, έστως με αυτούς τους παίχτες που λέτε ότι είναι για Α2 κτλ. Με αιγάλεω και γαύρο κάναμε καλά παιχνίδια άσχετα αν χάσαμε, άρα θέλω να πιστεύω πως αν πιάναμε έστω μια στοιχειώδη απόδοση το ματς θα το παίρναμε.

Το πιο σημαντικό είναι το τι ξημερώνει αύριο, η προσεύλευση του κόσμου για μένα ήταν η αναμενόμενη, καλύτερα που δεν είχε 7 χιλιάδες! Θέλω να δω πόσοι θα είναι στο επόμενο ματς που έκει θα φανεί αν κάποιος στηρίζει την ομάδα ή αν κάποιος πάει για να νικήσει τον μισητό άρη!

Τέλος πάντων, δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση, το καλύτερο που έχει να κάνει ο οποιοσδήποτε που ασχολείται έστω λίγο, είναι να καταλάβει πως η φετινή χρονια είναι τελειωμένη, για αυτό ας σκεφτούμε το αύριο και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό από τώρα,αφήστε τους σχολιασμούς για τα pick n roll και για τα trailer που δεν έβγαιναν, το μέλλον της ομάδας ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, μην περιμένεται το ματς με τον βάζελο να πείτε πως η ομάδα μας χρειάζεται, η ομάδα μας χρειάζεται ΤΩΡΑ! Και όχι οι παίχτες και ο προπονητής αλλά ο σύλλογος!! Δραστηριοποιηση ΤΩΡΑ

MetroStar

• Guest
Να σου πω εγω, 1000 ατομα θα εχει στο επομενο.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και πολλούς λες... Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο ΠΑΟΚτσής. Η επιτυχία του ποδοσφαίρου έχει θολώσει τον κόσμο, που δεν γουστάρει να ασχοελίται με το μπάσκετ, ειδικά αν η ποδοσφαιρική ομάδα πάει τόσο καλά...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κατι πετυχημενο που ειδα καπου

-Τα μυαλα μου πονανε?Η νομιζω πως πονανε απο συνηθεια?
και απανταει ο αλλος απο κατω..

-ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!

ο ΠΑΟΚτσης γι αυτα ζει..ειναι μερος της ιστοριας του οπως οι (λιγες) χαρες , ετσι και οι πολλες πικρες και λυπες. Δε σκυβει ποτε το κεφαλι!!
Αφηνουμε τη θεση μας σε οσους γουσταρουν να σηκωσουν τις κουπες στο ποδοσφαιρικο τμημα. Χωρις κακια. Ξερουμε οτι εκει θα ειναι. Αλλα ισως δεν θα μαι εγω εκει οταν τις σηκωνουν. Ισως παιζει ο ΠΑΟΚ μπασκετ, χαντμπολ, βολευ καπου αλλου...
Αντε ρε να ξυπναμε ολοι μαζι. Ερχονται μαχες...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αν και μαλλον θα ειμαστε οφτοπικ με τη συζητηση για τα εισητηρια πολυ απλα να πω πως φυσικα και ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚτση να χει το πολυ 1000 ατομα καθε αγωνιστικη στο παλατακι κατι που ειναι περα απο τη νοοτροπια και την ιδιοσυγκρασια του λαου μας,νομιζω ομως πως στο συγκεκριμενο αθλημα υπαρχει και ενα αλλα!οταν ξερεις πως δε μπορεις με τπτ πλεον,οχι μονο εσυ αλλα και ολοι,να κερδισεις gay και βαζελο ουτε καν στην εδρα σου και να ξερεις οτι οσο κι αν προσπαθησεις ειναι αδυνατο να πιασεις τ μπατζετ αυτων των 2 ομαδων,οταν πανε ακομα και τη 3η θεση της ευρωλιγκας να στην καταργησουν,οταν ξερεις πως οχι μονο δε μπορεις να παρεις το κυπελλο αλλα ουτε καν δε μπορεις να συμετεχεις στο τελικο ετσι οπως καναν το συστημα,ε τοτε τι νοημα να χει πια να πας σ ενα γηπεδο μπασκετ???
« Last Edit: February 20, 2009, 12:30:25 by nikos 1988 »
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δεν θα μιλησω για το αγωνιστικο κομματι ολοι εσεις οι παραπανω ολο και κατι ειπατε.Εγω θα αναφερθω στον κοσμο..
Ειμασταν γυρω στα 2.500 χιλιαρικα και φωναζαμε οι 200.Αλλα μαλλον εμεις ειμαστε οι μαλακες της υποθεσης που τρεχουμε μεσα στις παγωνιες, χωρις μια στις τσεπες,μετα απο δουλεια για να παμε να υποστηριξουμε την ομαδα μας.
Και μαλλον εσεις ειστε καλυτερη οπαδοι απο μας και αγαπατε περισσοτερο τον ΠΑΟΚ αφου αραζετε σαν πασαδες στις καφετεριες και τους καναπεδες με την σομπιτσα να σας ζεσταινει τα @@ σας και να εχετε και αποψη για το τι γινετε στο μπασκετ.
Προσωπικα τετοιους φιλαθλους δεν τους θελω και ας παρεξηγηθει οποιος θελει...Παιξαμε σκατα δεν λεω το αντιθετο αν και μπορουσαμε καλυτερα αλλα παρτε το χαμπαρι...Οποια και αν ειναι η καταληξη με τον Δροσο και τον καθε δροσο που θα ερθει η θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ειμαστε κοντα στην ομαδα..ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ λεγαμε καποτε...Αληθεια τωρα δεν υσχιει το συνθηματακι?Η ειμαστε φιλαθλοι οποτε μπορουμε και μας συμφερει?

Θυμαμαι πιτσιρικα οταν ημουν, ρωτουσαν κατι παιδακια μεταξυ τους τι ομαδα ειναι..Καποιοι που δεν ξεραν ελεγαν με αυτον που κερδιζει..Εμεις τι παμε να κανουμε δηλ?Να ειμαστε ΠΑΟΚ σε οποιο αθλημα ειναι καλυτερος και κερδιζει?Δηλ αν σε 2 χρονια λεμε (χτυπα ξυλο) ο ΠΑΟΚ δεν παει καλα στο ποδοσφαιρο αλλα παει γαμιωντας στο μπασκετ τι θα γινει τοτε?η ΤΟΥΜΠΑ θα αδειαζει και θα γεμιζει το παλατακι?
Ξυπνα τε ολοι σας...Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα ψυχαγωγιας για καποιους...Ο ΠΑΟΚ ειναι οξυγονο ,ανασα ειτε με φρακαρισμενες αρτηριες ειτε οχι.Εμεις πρεπει και μπορουμε να κανουμε τον ΠΑΟΚ ξανα δυνατο.Παικτες προεδροι και προπονητες ερχονται και φευγουν.Ο λαος του ΠΑΟΚ ομως πρεπει να ειναι κοντα στην ομαδα..
Δεν ειμαι προπονητης για να κατσω να αραδιασω τι λαθη γιναν χτες...Προπονητης ειναι αλλος.Ο δικος μου ο ρολος ειναι στο καγκελο...Απο εκει μπορω να προσφερω απο εκει θα το κανω...
Στα καλα αποτελεσματα ερχετε και η κουτση Μαρια στο γηπεδο...Στα καλα ολοι θυμουνται τον ΠΑΟΚ...Στα ασχημα τι γινετε?Λακιζουμε?Οχι ευχαριστω δεν θα παρω...
Χθες επρεπε να ηταν γεματο το παλατακι...Και μετα ας τολμουσε το μουνι ο Ηλιαδης να μας κανει κολωδαχτυλο και να μας δειξει τα αρρωστιαρικα μιζερα βρωμικα @@ του

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ σου αξιζουν πολυ καλυτερα απο οτι σε καταντησαν...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
το θέμα είναι ότι δεν έχουμε σωθεί 100% και η ομάδα είναι υπό διάλυση. και επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, καλό θα είναι να πάρουμε 1 νίκη ακόμα, με πιο εφικτή αυτή απέναντι στην καβάλα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης