Author Topic: ΠΑΟΚ - σκουλήκι 50 - 57 Πέμπτη 19/2/2009 ώρα 7 μμ novasports  (Read 2859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δεν βλέπω μεγάλη διάθεση για το παιχνίδι... Τι έγινε ρε ΠΑΟΚια, βαρεθήκατε την καλύτερη σας γκόμενα και ούτε για ένα "γεια" δεν θα περάσετε...;  ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα, οι παίχτες και ο προπονητής μας χρειάζονται στο πλευρό τους και εμείς επιβάλλεται να τους βοηθήσουμε! Καλώς ή κακώς αυτούς έχουμε, μ'αυτούς θα πορευτούμε για τη συνέχεια... Το χρέος μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι να κάνουμε την Πυλαία καμίνι και να τους λιώσουμε! Μια νίκη απέναντι στο ερπετό θα δόσει τις απαραίτητες ψυχολογικές ντόπες στην ομάδα για να επανέρθει στις νίκες, για να κυνηγήσουμε μετά με όλες τις δυνάμεις μας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!

rokas

• Guest
εγω μαγκες θα παω γιατι την τσικνοπεμπτη ολοι βγενουν να μαμισουν και εγω θα παω ΠΑΛΑΤΑΚΙ  να μαμισω το σκουλικακι  :tsigaro:

fatal_invasion

• Guest
το να πάει κάποιος στο ματς ,ενώ γενικά γράφει το μπάσκετ στα παπάρια του είναι καθαρή υποκρισία για μένα.

Γιατι? Τοτε να μην ξαναπαμε...Δεν καταλαβαινω
γιατί πολύ απλά το να είσαι όλο το χρόνο αλλού και να λες ποιο μπασκετάκι τώρα,ενώ παίζει ο ΠΑΟΚ, και ξαφνικά να θυμάσαι τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον άρη είναι υποκρισία.

Είναι το αντίστοιχο ''αυτοί ζούνε για ένα ματς τον χρόνο με τον ΠΑΟΚ'' που λέμε στα σκουλίκια στο ποδόσφαιρο.

έτσι είναι δυστυχώς.Να ξαναπάμε ναι jamaican.αλλά να πάμε και με τα τρίκαλα,να πάμε και με το αιγάλεω.

και επίσης το ξαναλέω, αν κάποιος πάει στη μπάλα και κατακρίνει τους ντερμπάκυδες και πάει μια φορά στο μπάσκετ τότε μπαίνει αυτομάτως στη θέση αυτών που κατακρίνει.

καιρός να δούμε κάνα πανό αντίδρασης στο παλατάκι.αλλά ποιος απ'όλους θα είναι ο αποδέκτης;;
« Last Edit: February 17, 2009, 20:07:49 by fatal_invasion »

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
φιλε fatal δεν θα σχολιασω αν εχεις δικιο η αδικο στις αποψεις σου αλλα το βρισκω ακαιρο το ποστ σου αυτη τη στιγμη ..................πρεπει να προσπαθουμε να συσπειρωνουμε τον κοσμο σε τετοια  παιχνιδια και σε τετοιες καταστασεις  που ζουμε ........θα ερθει ο καιρος να συζητησουμε το θεμα που αναφερεις  αλλα οχι  τωρα.................

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ  Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

MetroStar

• Guest
Καλά τα λες φατάλ. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Προσωπικά το μπάσκετ το έχω τελευταίο σε υπόληψη. Όχι πως δε μ αρέσει σαν άθλημα, αντιθέτως το λατρεύω και το θεωρώ το πιο εντυπωσιακό άθλημα. Ούτε μου φταίει η κακή πορεία της ομάδας και ο Δρόσος. Έχει ο καιρός γυρίσματα εξάλλου δεν μπορείς να είσαι πάντα καλά. Ούτε απαξιώνω τα όσα έχει δώσει το μπάσκετ στον ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ. Αλλο μα απασχολεί και με αφήνει αδιάφορο το μπάσκετ. Η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο Ευρωπαικό μπάσκετ ( όσα γίνονται με την κλειστή ευρωλίγκα κτλ) αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ που παίζουν δύο ομάδες μόνο με ενδιαφέρον μηδέν για όλους τους αλλους. Να έρθω στο παλατάκι να δω να νικάμε τους ανπυπαρκτους και να πανυγηρίζω τη στιγμή που η Ευρωλίγκα γίνεται κλειστεί λίγκα, οι πλούσιες ομάδες γίνονται πλούσιότερες και οι φτωχές όχι μόνο γίνονται φτωχότερες αλλά τις πετάνα και με το έτσι θελω έξω απ την Ευρολίγκα? Τι όραμα να έχω για το μπάσκετ? Τι όραμα μπορεί να μας δώσει αυτό το μπάσκετ? Δεν με πειράζει να μην πηγαίνουμε καλά. Θα στήριζα και ο καθένας πιστεύω θα στήριζε την ομάδα ακόμα κι αν πέφταμε βήτα εθνική. Θα στήριζα όμως γιατί θα έβλεπα ότι υπάρχει μέλλον, βγάζει κάπου ο δύσκολος δρόμος. Αυτός ο δρόμος που έχει χαράξει το Ευρωπαικό και το ελληνικό μπάσκετ όμως δεν βγάζει πουθενά.

Είναι ένα μεγάλο αδιέξοδο...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ωραια  οσοι βλεπουν αδιεξοδα  και μονοδρομους και μονοπατια να πανε τη τσικνοπεμπτη στα καρναβαλια .............

οσοι εχουν ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ   ξερουν που θα πανε
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

MetroStar

• Guest
Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να εθελοτυφλείτε. Δεν λέω να μην πάμε στο ματς απλα επισημαίνω ότι υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ. Όταν σε λίγο καιρό θα βλέπετε κάποιες ομάδες να παίζουν σε μια κλειστή ευρωπαική λίγκα και τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν απαξιωθεί-καταργηθεί και να εχουν γίνει σαν τις development leagues της Αμερικής θα καταλάβετε τι εννοούσα. Πάτε στο πανυγήρι τώρα.... Κι εγώ εκεί θα είμαι εξάλλου.

BIANCONERO

• Guest
Ασχετα αν καποιος ειναι μπασκετικος η οχι..αν παει σε ενα δυο η δεκαπεντε ματς το χρονο στο παλατακι..αν εχουν τον ΠΑΟΚ πανω απ'ολα η για να περναν την ωρα τους........αυτα που λεει ο Μετρο ειναι σωστα και ξενερωνουν και μενα αλλο τοσο με αυτα που συμβαινουν παραλληλα στον Μπασκετικο ΠΑΟΚ!

Το μπασκετ το κανανε ενα κλειστο μασωνικο κυκλωμα....
ελεγχομενες λιγκες, αφαιρεση του ενδιαφεροντος απο τα εγχωρια πρωταθληματα (προσπαθεια τουλαχιστον στο πλαισιο της παγκοσμιοποιησης),  αγωνιστικοι / πειθαρχικοι κανονισμοι που εσκεμμενα αντι να αντιγραψουν αυτους της Αμερικης που ειτε μας αρεσει ειτε ΟΧΙ ειναι μπροστα και θα επρεπε να αποτελει παραδειγμα σε καποια πραγματα δινουν τη δυνατοτητα για πληρη ελεγχο του Αθληματος απο ομοσπονδιες-διαιτησια-συμφεροντα!

Το ματς βεβαια ειναι αλλο θεμα....εννοειται (πολυ καλος ο χρονος της ανακοινωσης της Συντονιστικης) οτι επιβαλεται για πολλαπλους λογους η παρουσια μας την Πεμπτη οσο και αν μας ποναει μετα και απο αυτη τη μαυρη χρονια!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το πρώτο ραντεβού είναι αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της ομάδας ξεκινάει στις 6 το απογευμα. Πρέπει να νοιώσουν οι παίκτες και ο προπονητής ότι δεν είναι μόνοι και να καταλάβουν το βάρος της φανέλας που φορούν. Όλοι παρόντες.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
δεν εχει ντερμπακιδες ποπδοσφαιρικοι μπασκετικοι και τετοια.....τωρα ο παοκ μας, μας εχει αναγκη για να ξανασηκωθει κ να καθαρισει οπως και στο ποδοσφαιρο.....ολοι παλατακι την πεμπτη και μετα το ματς αρχιζει η τσικνοπεμπτη.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για ακόμη μια φορά βγάζω το καπέλο σε ενέργεια της συντονιστικής...  :thumbok: Πρέπει να δώσουμε στους παίχτες να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι στην προσπάθειά τους και ότι παρόλα τα προβλήματα που προέκυψαν με το πατρινό λαμόγιο, εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα γεμίσουμε την Πυλαία την Πέμπτη... Αυτοί έδειξαν ότι κάθε αγώνα τον παλεύουν μέχρι τέλους, ας δείξουμε και μεις ότι θα παλέψουμε και μεις μέχρι το τέλος στο δικό μας πεδίο μάχης, την κερκίδα...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΒΒΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Oλοι την Πεμπτη στο παλατακι...οχι επειδη παιζουμε με το σκουλικι....Αλλα επειδη παιζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας..
Οταν καποιοι το καταλαβουν αυτο θα εχουμε κανει ενα σημαντικο βημα..Δεν με ενδιαφερει αν παιζω με το ερπετο η τον γαυρο.δεν με νοιαζει ποιος ειναι ο αντιπαλος μου.Αυτο που με νοιαζει ειναι να ειμαι κοντα στην ομαδα με τα ασπρομαυρα και τον ΔΙΚΕΑΛΟ ΑΕΤΟ πανω,να ειμαι εκει γι αυτο που αγαπαω και μαχομαι καθε μερα που περναει για να την υποστηριξω και αυτο πρεπει να  κανουμε ολοι μας.Οταν φωναζουμε και υποστηριζουμε ΠΑΟΚ δεν λεμε ειμαι ΠΑΟΚ ποδοσφαιρου ,ειμαστε ΠΑΟΚ παντου μαγκες....Και επειδη αγαπαμε τον ΠΑΟΚ πρεπει να ειμαστε εκει...
Γι αυτο λοιπον ολοι στο παλατακι την Τσικνοπεμπτη....Παμε να σκισουμε τα καρναβαλια μια και εξω...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο Ευρωπαικό μπάσκετ ( όσα γίνονται με την κλειστή ευρωλίγκα κτλ) αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ που παίζουν δύο ομάδες μόνο με ενδιαφέρον μηδέν για όλους τους αλλους.

φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα......"πιανομαι" απο το πιο πανω για να πω πως στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!βγαινει πρωταθλητης ο γαυρος απο τον ΓΕΝΑΡΗ!και στο μπασκετ τουλαχιστον την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του γιαννακοπουλου με τον βαζελο την διεκοψε και η αεκ το 2002........... στο ποδοσφαιρο;15 χρονια συνεχομενα πρωταθλητης γαυρος και επεται και συνεχεια........

Αν λοιπον βαλουμε ως κριτηριο για να παρακολουθησει καποιος το πρωταθλημα ενος αθληματος το ενδιαφερον αυτου και τον ανταγωνισμο που υπαρχει τοτε τα γηπεδα του ποδοσφαιρου στην ελλαδα θα ηταν ΑΔΕΙΑ και θα γεμιζε μονο το καραισκακη στην απονομη!

Για να μην ξεφευγουμε ομως............
Δεν ξερω ποσο κοσμο θα εχει αυριο αλλα πιστευω πως δεν θα γεμισει........ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη στην ομαδα μπασκετ.......ειναι και τα σουβλακια της τσικνοπεμπτης.......

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον fatal_invasion.Έτσι είναι...Το αν γίνεται μια προσπάθεια στήριξης της ομάδας μας στο μπάσκετ θα φανεί στα υπόλοιπα παιχνίδια,αν έχει ο κόσμος την ίδια όρεξη να πάει στο γήπεδο.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

shaman4

• Guest
Αν πεσει ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ, εγω θα ντραπω.
Αν έμενα ελλαδα, το αυριανο παιχνιδι δεν θα το εχανα με τιποτα στον κοσμο ( δεν πα να γεννουσε και η γυναικα μου).
Για μενα θα επρεπε και ο Ζαγορακης με ανακοινωση του να ενημερωνει πως #  θα βρεθει και αυτος, οπως ολοι οι ΑΛΗΘΗΝΟΙ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ # στην ΠΥΛΑΙΑ αυριο.

Πρεπει αυριο να εχει 6000 τουλαχιστον κυριως για να καταλαβουν οι παικτες πως δεν ειναι μονοι τους, και πως εχουν ΧΡΕΟΣ να σωσουν τον ιστορικο μας συλλογο.

Δεν εχω διαβασει τιποτα απο οσα γραφτηκανε, οποτε δεν ξερω ποιο ειναι το κλιμα, αλλα οποιος μενει θεσσαλονικη και δεν παει αυριο ειναι για πολλες μπουνιες.
ας αλλαξουν ομαδα μερικοι, δεδομενου οτι πια ξερουμε που θα πανε οι εισπραξεις δεν υπαρχουν δικαιολογιες παρα μονο για τους μαγαζατορες...

Δεν λεω, ολοι παοκ ειμαστε αλλα οταν αιμοραγει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας μπασκετ και εσυ καθεσε, τι να πω...

shaman4

• Guest
ωραια  οσοι βλεπουν αδιεξοδα  και μονοδρομους και μονοπατια να πανε τη τσικνοπεμπτη στα καρναβαλια .............

οσοι εχουν ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ   ξερουν που θα πανε

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ

δεν τα πιστευω μερικα που γραφετε καποιοι εδω μεσα.
ΡΕ παιζει ο ΠΑΟΚ ΡΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΠΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΙΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΕΚ  :14:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Α2.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
shaman αν δεν κανω λαθος εχεις την εντυπωση πως κινδυνευουμε να πεσουμε Α2;
γιατι αν το πιστευεις αυτο κανεις λαθος.......η ομαδα εχει σωθει μαθηματικα......εχουμε διαφορα 6 βαθμων με τους 2 τελευταιους και απομενουν 5 αγωνες.............

shaman4

• Guest
Ναι, αλλα μιλαω για τις επομενες χρονιες.
Αν δεν δοθει λυση ειναι θεμα χρονου να πεσουμε...

οπως περισυ που σωθηκαμε παρα τριχα.

Νομιζω πρεπει να εξηγησω το σκεπτικο μου, οντως δινω αλλη εντυπωση.

Πιστευω το μπασκετ το εχει παρατησει ο λαος, γιατι μας κοροιδεψαν και φετος.
Αν λοιπον το καλοκαιρι πουλησουνε 230 διαρκειας, και γενικα δεν παταμε, υπαρχει κινδυνος να μην εχουνε ανταγωνιστικη ομαδα, να δωσει ο γαυρος κανεναν δανεικο παικταρα στο Ρεθυμνο και να παρακαλαμε να νικησει η αεκ τον κολοσσο.
Δεν θελω να ξαναζησουμε την περυσινη χρονια ουτε και να εχουνε κολοομαδα και να καθομαι καθε αγωνιστικη να μετραω τους βαθμους μας και να κοιταω τι κανανε οι ουραγοι της βαμολογιας.

Πιστευω πια πως μονο ο Λαος θα δωσει την λυση.Πρωσοπικα θα ηθελα ο ΠΕΝΤΖΑ να αναλαβει σαν τον ζαγορακη, δηλαδη οχι να βαλει τα λευτα που κερδισε με το σπαθι του, απλα

1 με τα φραγγα που εχει ξερουμε ολοι οτι δεν ειναι λαμογιο.τι να τα κανει και αλλα ψιχουλα...
2 ειναι παοκτσιδικο ονομα και θα εχει στανταρ 5000 διαρκειας τον χρονο αν κανει τρεις καλες μεταγγραφες.

Αλλα και να μην ερθει ο πετζα, ο λαος πρεπει και μπορει να κανει την ομαδα μας να παλευει για την τετραδα.

θυμαμαι οταν αφησα την ελλαδα, καθε ντερμπυ ειχαμε 4000 κοσμο και καθε ματς 1500
τωρα ειμαστε 2500 στα ντερμπυ και 500 στα ματς.
Ετσι η απαξιωση και η Α2 ειναι κοντα.

« Last Edit: February 18, 2009, 15:58:38 by shaman4 »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ξερει κανεις τι γινεται με τους τραυματιες τζονσεν,σιμτσακ,χαριση και τον τιμωρημενο μαρμαρινο;αν δεν κανω λαθος προβλημα ειχαν και οι καυκης,ντιαρα και γκρεγκορυ.........

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Ανεξάρτητα από δρόσους-μόσους, καλάφες-μαλάφες, τσικνοπέμπτες-μασαμπούκες και καρναβάλια, ο ΠΑΟΚ παίζει με το σιχαμερό απομεινάρι των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων, το αφεντικό της σφαλιάρας και τον αυτοκράτορα της ντόπας και του τρεξίματος, και χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί, στις επάλξεις, στο πλευρό της ομάδας.