Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

5. Για ολους αυτους που κριτικαρουν τον ΠΑΟΚ για την επιλογη του να θυμισω οτι ηταν οι ιδιοι ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ 2004 για να πανηγυρισουν την επιτυχια μιας (εθνικης) ομαδας που ο Γκαγκατσης ως διοικητικος παραγοντας της ΕΠΟ εστησε απο την αρχη ως το τελος! Τοτε ηταν καλος μαλλον..

Εγω που δεν βγηκα τοτε στους δρομους, δικαιουμαι -κατ' εξαιρεσην-να κραζω τωρα?  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
σε καταλαβαινω απολυτα homo
και γω δεν ειχα σε καμια εκτιμηση τον θοδωρο για την μπαλα που ηξερε
αλλα τωρα μπορω να τον "εξυμνω" γι αυτα που εκανε στα 2 χρονια που ειναι προεδρος;

sorry για το off topic
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
   Το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί σ'αυτήν την ιστορία είναι το τι θα πει ο κάθε αλλόθρησκος.Τι να σε πει ο γαυροβάζελος και το χανούμι που οι ομάδες τους είναι βουτηγμένες στα σκατά..Για τη σχέση του οπαδού του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ μιλάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
   Δυστυχώς,κανένα επιχείρημα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα από τότε που παίζει το θέμα της πρόσληψης Γκαγκάτση δε μου χει φανεί έστω και στο ελάχιστο πειστικό.
   Και επειδή αυτές τις απόψεις,τις έχουν άτομα που εκτιμώ,φίλοι,κολλητοί,άτομα που με μεγάλωσαν Παοκτσήδικα και ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ γι αυτούς,έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ αυτόν τον καιρό "βγάζει άμυνες" σε αυτό που βλέπει να γίνεται μπροστά στα μάτια του και σ'αυτό που λέει η λογική του,στο προφανές,ότι δηλαδή αυτός ο άνθρωπος είναι ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ για τον ΠΑΟΚ,και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να πειστεί και να το δεχτεί.
    Την πνίγουμε για παρτη της διοίκησης σαν λαός,αυτή είναι η αλήθεια.

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

apostolos

• Guest

Την πνίγουμε για παρτη της διοίκησης σαν λαός,αυτή είναι η αλήθεια.

Αυτο και τιποτα παραπανω.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

Εγώ τον Ζαγοράκη δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ για να με κάνει πρωταθλητή αλλά για να με διώξει τα λαμόγια. Κι αυτός παραδίδει σκυτάλη στον γκαγκάτση.

τα είπες όλα δικέφαλε , η απογοήτευση μου είναι δεδομένη
« Last Edit: May 30, 2009, 03:47:49 by cosmopaok »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline babis36

• Αλλαγή
Διαφωνω καθετα Δικεφαλε. Στο ΟΑΚΑ εβλεπα την κουλα να κανει οργια σε συνεργασια με τον κακο και τον ΠΑΟΚ να μην μπορει να κανει απολυτως τιποτα.Τον Μεσι να ειχαμε μεσα θα τον απεβαλλε η φαλακρη αδερφη στο 5λεπτο για βήχα που σερνει την υποψια ιου των χοιρων. Το αισθημα του ανυμπορου πλην τιμιου επαρχιωτη ειναι αυτο που θελουν να ποτισουν στον λαο μας ολοι αυτοι οι ψευτοπρωτοποροι του γελοιου πρωταθληματος μας. Ο λαος μας αν θελουμε να μην πεσει σε τετοιες λουμπες πρεπει η ομαδα να παρει τιτλους. Πρεπει να προστατευτει και να διασφαλισει οσο μπορει οτι σε παρομοια συγκυρια δεν θα ξανασφαχτει. Αν ο Ζαγορ κρινει οτι χρειαζεται για αυτο την βοηθεια του Γκαγκατση (μια και δεν υπαρχει κανενας αλλος εθελοντης επενδυτης ή μη) τοτε ας το κανει. Γιατι εμεις με τις φωνες μας και την αγαπη μας θα φτανουμε παντα στην βρυση και θα χαζευουμε τους αλλους να πινουνε. Αν ο Ζαγορ κρινει οτι αυτος μπορει να μας εξασφαλισει το αυτονοητο σε μεγαλυτερο βαθμο το αποτελεσμα θα δειξει.Υπομονη και προς Θεου οχι απο τωρα απογοητευση.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μονο μια ερωτηση ρε συ μπαμπη...το τυρι που εμεινε με 10(αδικα) και δεν ειχε ουτε εναν στοχο...γιατι την επαιξε μονοτερμα την αεκ μετα;

πιστεψε με κανενας δεν θα μιλαγε για γκαγκατση αν μετα την αδικη αποβολη του σορλεν επαιζες σαν ΠΑΟΚ.ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος...
τωρα το πως η κακη εμφανιση της ομαδας απο την αποβολη και μετα συνδυαζεται με τον γκαγκατση ενας θεος ξερει...

εχω πολλα να πω(τα εχω ξαναπει βασικα).δεν εχει νοημα να επανερχομαστε.ουτε οι μεν ουτε οι δε...

pavlosk

• Guest
τα λαμόγια μονο με ανθρώπους που γνωρίζουν τις λαμογιές μπορείς να τα νικήσεις.
Είναι καθήκον της διοίκησης να υπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ αν η διοίκηση κρίνει ότι αυτός είναι ο γκαγκάτσης τότε δεν έχει παρα να το κάνει και ορθώς το έκανε.

Σκοπός της διοίκησης τόσο εντός όσο και εκτος γηπέδων οι καλύτερες μεταγραφές!!

Διασφαλίζουμε τα νώτα μας με τον γκαγκάτση τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

pavlosk

Offline ozric

• Αποστολή
  • **

Εγώ τον Ζαγοράκη δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ για να με κάνει πρωταθλητή αλλά για να με διώξει τα λαμόγια. Κι αυτός παραδίδει σκυτάλη στον γκαγκάτση.

+100000000000000000
No Gods,No Masters

GeorgT

• Guest
πάρτε κ το κερασάκι

;D ;D ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Έμενα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η φώτο τώρα? τι να σου πω Ζαγορακη ο θεός και η ψυχή σου ...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Photis

• Guest

+100000000000000000

Εσείς μείνετε ΠΑΟΚ μέχρι να μικράνει τελείως με τέτοια νοοτροπία που έχετε.Να ξέρετ πως οι τίτλοι δίνουν ζωή στις ομάδες...Οι οπαδοί μεγαλώνουν με τους τίτλους!!!!
Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!!!
Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε...Κουράσαμε με το θέμα όμως να το ξέρετε.Είναι τετελεσμένο γεγονός και καλά κάνετε να το αποδεχτείτε....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τις πρωτες προτασεις σου μαλλον σκεφτοσουνα κατι αλλο και οχι τον ΠΑΟΚ οταν τις εγραφες.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Photis

• Guest
Και για σένα φίλε μου ας πούμε πως θες τον ΠΑΟΚ άφθαρτο να είναι όπως είναι και είσαι ικανοποιημένος έτσι???
Ε..συγγνώμη έχει και άλλους που σκέφτονται τον ΠΑΟΚ πολύ πιο δυνατό...σόρυ κιόλας...Είναι απόψεις...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εσείς μείνετε ΠΑΟΚ μέχρι να μικράνει τελείως με τέτοια νοοτροπία που έχετε.Να ξέρετ πως οι τίτλοι δίνουν ζωή στις ομάδες...Οι οπαδοί μεγαλώνουν με τους τίτλους!!!!

Μιλαω για Γκαγκατση φιλε?  Σου παραθετω τι γραφεις και εξηγησε μου τοτε για ποιον λογο ειχαμε κοσμο σε ολη την σαιζον στο γηπεδο μιας και δεν εχουμε παρει πρωταθλημα τα τελευταια 25 χρονια. Προφανως ειμαι λιγοτερο ΠΑΟΚαρας απο σενα που ανηκεις στην προνομιακη συνομοταξια αυτων που θελουν να δουνε τον ΠΑΟΚ ψηλα.

Εχω γραψει τις αποψεις μου για αυτον τον ανθρωπο (sic) και δεν ξαναγραφω τπτ αλλο.

Αλλα επαναλαμβανω οτι εγω σου μιλησα καθαρα για αυτα που σου παραθετω.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Photis

• Guest
Οκ...φίλε....:)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ενώ εμείς που δε γουστάρουμε Γκαγκάτση είμαστε κομπλεξικοί, μίζεροι, συμπλεγματικοί, loosers με περιορισμένη αντιληπτικότητα, που θέλουμε ο ΠΑΟΚ να παραπαίει μεταξύ ένατης και πέμπτης θέσης, να τρώει 4άρες από το κάθε χωριό και να βαράει προσοχή στα κέντρα αποφάσεων της σούπερ κλίκας, ε Photis?

Εμείς είμαστε πιο ΠΑΟΚ από σας, τους άλλους. Αχχχ... Πότε θα μικρύνει κι' άλλο ο ΠΑΟΚ, πότε θα διαλυθεί τελείως, πότε θα πέσει επιτέλους κατηγορία να γεμίσω με ακόμη περισσότερη οπαδική ψευτο-περηφάνεια... :P

Diego-4

• Guest

όχι έτσι..
« Last Edit: June 01, 2009, 14:38:27 by Capricorn »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
(άσχετο με το θέμα γκαγκάτση και την άποψη για το ποιόν του ανθρώπου αυτού)

Βασικά εγώ το Ζαγοράκη τον θέλω για να με κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Αναφορικά με τα λαμόγια ας μείνουμε λίγο στο παρακάτω.
Υπάρχουν (ενδεχομένως) λαμόγια που όταν ένα καράβι με 10 τσουβάλια έρχεται στον ΠΑΟΚ παντελονιάζουν τα 9, ψιρίζουν και το 10 και ο ΠΑΟΚ πέρνει τα ρέστα από το ψίρισμα...
Υπάρχουν (ενδεχομένως) λαμόγια που  τα 10 τσουβάλια που έρχονται στον ΠΑΟΚ τα "τοκίζουν", και τα κάνουν 12 και τα δίνουν ΟΛΑ στον ΠΑΟΚ

η δεύτερη κατηγορία λαμόγιου δε με ενοχλεί και πολύ για να είμαι ειλικρινής. Καλύτερα λαμόγιο για όλους τους άλλους που να μη ζημειώνει τον ΠΑΟΚ αλλά τον ωφελεί παρά highχλιδιλίκι με ξένα κόλυβα.

Ας κριθεί ο γκαγκάτσης για το όποιο αποτέλεσμα έχει. Αυτή τη στιγμή πρώτοι εμείς έχουμε υπονομεύσει όποια προσπάθεια γίνεται με τον διυλίζουμε τον κώνωπα προεξοφλόντας ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει κατεστημένο και παράγκα.