Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μπορεις να το πεις και αλλιως gkaz "αν κανεις κατι παρανομο και δεν σε πιασουν, δεν το εκανες ποτε"
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
sorry φίλε φίλατοβέλοςμου αλλά μέχρι εχθές μας ενδιέφερε η παρανομία. Από σήμερα και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου προφανώς μας ενδιαφέρει εάν θα μας πιάσουν...

εύγε μας και στα μούτρα μας.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Γιατι πρεπει να κουβεντιαζουμε καυτα θεματα καθε φορα που μπαινω απ το κινητο στην παραλια και οχι τισ ατελειωτεσ ωρεσ που λιωνω σπιτι?Μου γαματε το μπανιο μου ρε! !

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
το θεμα ειναι αν ισχυει ή αν ετσι λειτουργει η κοινωνια μας, οχι αν το υποστηριζω εγω

υγ. δασκαλε κραταμου ξαπλωστρα μπροστα μπροστα στον κουρσαρο ;)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

CLUB LARISA

• Guest
O Π.Α.Ο.Κ. χθες συμμάχησε με τον λαγό, δεν είσαι καλά ενημερωμένος.

Και γιατι να μην συμμαχησε ο λαγος με εμας;
Κομποτης, Τζωρτζογλου παντως ειναι στην δικια μας σφαιρα επιρροης.

Κ ποιά η διαφορά αν συμμάχησε ο λαγός μαζί μας ή τ' ανάστροφο? Κ ποιά σφαίρα επιρροής σ' άρεσε?Εγώ αν θυμάμαι καλά την "ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ" τους την γράφαμε στα τέτοια μας μέχρι χθες, ούτε καν εκπρόσωπο δε στέλναμε...

Έτσι δεν το χαρακτηρίζαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο?
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,132.0.html

Όποιος γνωρίζει τη "καινούργια" τάξη, ας πει κ σε εμάς κάτι....

Δάσκαλε, κάνε ένα οφθαλμόλουτρο κ για μας ρε......

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το θεμα ειναι αν ισχυει ή αν ετσι λειτουργει η κοινωνια μας, οχι αν το υποστηριζω εγω

υγ. δασκαλε κραταμου ξαπλωστρα μπροστα μπροστα στον κουρσαρο ;)

το θέμα είναι τί κάνεις εσύ για να μην ισχύει και να μην λειτουργεί έτσι η κοινωνία μας.

Callahan

• Guest
O Π.Α.Ο.Κ. χθες συμμάχησε με τον λαγό, δεν είσαι καλά ενημερωμένος.

Και γιατι να μην συμμαχησε ο λαγος με εμας;
Κομποτης, Τζωρτζογλου παντως ειναι στην δικια μας σφαιρα επιρροης.

Κ ποιά η διαφορά αν συμμάχησε ο λαγός μαζί μας ή τ' ανάστροφο? Κ ποιά σφαίρα επιρροής σ' άρεσε?Εγώ αν θυμάμαι καλά την "ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ" τους την γράφαμε στα τέτοια μας μέχρι χθες, ούτε καν εκπρόσωπο δε στέλναμε...

Έτσι δεν το χαρακτηρίζαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο?
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,132.0.html

Όποιος γνωρίζει τη "καινούργια" τάξη, ας πει κ σε εμάς κάτι....

Δάσκαλε, κάνε ένα οφθαλμόλουτρο κ για μας ρε......

Πάντως κάποιος, πρέπει να συμφωνήσει με κάποιον στο τέλος. Δεν γίνεται να πηγαίνουν 16 ΠΑΕ, τελείως ξεκάρφωτες. Εκτός, αν θέλουμε να ιδρύσουμε καμιά ... pro liga!!! ;)

Offline savage republic

• Βασικός
Ενδιαφέροντα links από το παρελθόν:
1) http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,245.msg1788.html#msg1788
2) http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5645.msg77811.html#msg77811

Α ρε Δάσκαλε, για σένα είναι η ζωή! Δροσίσου λέμε!

chiltsid

• Guest
και ποιος ειπε,πως ο ΠΑΟΚ με τον Ζαγορακη,θα λειτουργήσει ετσι?

να χαμε να λεγαμε,απλα κατι να φαγωνόμαστε!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το θέμα δεν είναι εάν θα λειτουργήσει ή όχι.
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το ότι μερικοί δεν μπορείτε να καταλάβετε πού είναι η διαφωνία...
Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου εάν ο ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει έτσι ή γιουβέτσι.

είναι τόσο απλό...

Και τελικά θα βρεθεί έστω και ΕΝΑΣ εδώ μέσα να πει ρε παιδιά το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ άνθρωπο που τρέχουν στα δικαστήρια...

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ.

Callahan

• Guest

..
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ άνθρωπο που τρέχουν στα δικαστήρια...
..

Αυτό απο μόνο του δεν λέει τίποτα, και για κανέναν.

makptol

• Guest
απολυτως τιποτα ποσοι επρεπε να ειναι στα δικαστηρια και ποσοι επρεπε να ειναι στις φυλακες ειναι αλλο θεμα δες τους πρωην αλλα και τωρινους μεγαλομετοχους σου (παγωνης
και σια)......
οσο για το μητροπουλο απλα λεω ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ .....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το δικαστήριο δεν λέει τίποτα για την ενοχή αυτουνού που τρέχουν.
Λέει πολλά όμως για τον εργοδότη (σικ) που τον ορίζει εκτελεστικό διευθυντή.

παρατηρώ τρομερές και τρομακτικές απόψεις και προβληματίζομαι...

υγ/ τελικά λέτε να είχαν δίκιο όσοι λέγανε ότι όντως ο ΠΑΟΚτσής θα σώσει τον γκαγκάτση από τη φυλακή; για κοίτα κάποια πράγματα...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Γιατι πρεπει παντα να κοιταμε τις λαμογιες των αλλων? Ο,τι κανουνε οι αλλοι δηλαδη πρεπει να το κανουμε κι εμεις?
Στ αρχιδια μου τι κανουνε οι αλλοι. Εγω ειμαι ΠΑΟΚ και πισω απο αυτα τα γραμματα κρυβονται παρα πολλες εννοιες.

εντιτ. Αν ο μον σερι κατεληγε στην κουλα επι ντεμη τι θα λεγαμε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

chiltsid

• Guest
αναιρεις και αδικεις τον εαυτο σου δικεφαλε με αυτα που γραφεις.
και βεβαια παιζει ρολο πως θα λειτουργησει ο ΠΑΟΚ,τι λεμε τωρα!

αμα ο γκαγκατσης κανει τα δικα του και βεβαια πρεπει να μας πειραζει,τι ειναι αυτα που ακουω θεε μου!
τι αναφερεστε τοτε την ιδεολογια μας,αν δεν μας ενδιαφερει πως θα λειτουργει σαν εκπροσωπος μας.

το επιχειρημα με τα δικαστηρια,ειναι τουλαχιστον τραγικο,τον βιολιδη τον κατηγορουν και κατηγορουσαν για φοροδιαφυγη,τη να λεει?

επειδη τον τρεχει το δημοσιο στα δικαστηρια,δεν πρεπει να τον θελω?ουτε που με νοιαζει αυτο,για αλλο λογο προβληματιζομαι μαζι του.
κ αυτους τους προβληματισμους τους γραψαν καποια αδερφια στις προηγουμενες σελιδες(μαζι κ συ).
στον ΠΑΟΚ τι θα κανει ειναι το θεμα μας.

οποιος απο εδω και περα ασχολειτε με το συγκεκριμενο θεμα,το κανει ειτε απο πικρα ειτε επειδη δεν ξερει τι του γινετε και πανηγυρίζει διχως λογο.

ειπε κατι πολυ σωστο ο μπιανκο,αλλα δυσκολα να το καταλαβετε απο την στιγμη που μπηκατε στο τρυπακι της κοντρας.

παραθετω τα λογια του μπιανκο:
Η κερκοπορτα ειμαστε εμεις..κανενας αλλος!

Και πριν μου πει καποιος, "ας μην τον επαιρνε ο Θοδωρος για να μην τα λεγαμε" το μονο που εχω να πω ειναι οτι ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο Π.Α.Ο.Κ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ υπηρχαν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ειτε απο ελαχιστους ειτε απο λιγους ειτε απο περισσοτερους...Σε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΓΗΠΕΔΟ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ - ΤΟΥΡΝΙΚΕ....Παντου βγηκε προς τα εξω ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ (ο σωστος ειναι η συζητηση κατ' ιδιαν - ο λαθος ειναι προφανως η γκρινια σε ραδια-ιντερνετ)............Σε ολες αυτες σχεδον τις περιπτωσεις καποιος γνωστος και μη εξαιρετεος (ειτε λεγεται Καρπετοπουλος - Γεωργιου - Μπραουδακης - Σκορδας - Μητροπουλος - Κωνσταντινου ..κλπ) χρησιμοποιησε τη δημιουργηθεισα κατασταση για να καλλιεργησει την εκκολαπτομενη διχονοια αναμεσα μας η για να δημιουργησει απογοητευση στη Διοικηση!
Και ακομα καποιοι αρνουνται να το δουν!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
φίλε τσιλτ,

ο ΜΟΝΟΣ λόγος που ο γκαγκάτσης τολμάει και μπαινοβγαίνει στα γραφεία του ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης.

Για μερικούς από εμάς, ο λόγος αυτός είναι αρκετός. Για άλλους πάλι είναι τραγικά λίγος.

Έτσι απλά.

Το τί θα κάνει ο γκαγκάτσης δε με ενδιαφέρει. Δε θα μάθει ποδήλατο τώρα. Ο Αλαμάνα μας είπε πάνω κάτω τί προσφέρει ο γκαγκάτσης με το μπλοκάκι του με τις σημειώσεις. Ο γκαγκάτσης θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει, τελεία και παύλα.

Εγώ τον Ζαγοράκη δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ για να με κάνει πρωταθλητή αλλά για να με διώξει τα λαμόγια. Κι αυτός παραδίδει σκυτάλη στον γκαγκάτση.

Το επιχείρημα με το δικαστήριο μόνο τραγικό δεν είναι εάν αύριο ο βιολίδης είναι υπόλογος στο δημόσιο για φοροδιαφυγή κι εσύ τον έχεις πρόεδρο στον ΑΣ δε θα σε νοιάζει;;;;; ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.

Και για να το ξαναδείς,

ο ΜΟΝΟΣ λόγος που ο γκαγκάτσης τολμάει και μπαινοβγαίνει στα γραφεία του ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης.
για μερικούς, ο λόγος αυτός είναι αρκετός. Για άλλους πάλι είναι τραγικά λίγος.

υγ/ ο bianco καλά τα λέει. Η πρόσληψη (σικ) γκαγκάτση δεν έχει όμως διαχειριστικό και λειτουργικό αντίκτυπο μόνο. Έχει και ιδεολογικό. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τα... τουρνικέ με τον γκαγκάτση!!!

υγ/ ΟΛΟΙ στηρίζουμε τη νέα διοίκηση γιατί είναι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει όμως ούτε ότι ταυτιζόμαστε μαζί της, ούτε ότι τη θεωρούμε άξια αντιπρόσωπό μας. Κοιτάζουμε την αλήθεια κατάματα. Και για μερικούς δε θαμπώνει ούτε με τίτλο, ούτε με Μέσι.

makptol

• Guest
"ΟΛΟΙ στηρίζουμε τη νέα διοίκηση γιατί είναι η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει όμως ούτε ότι ταυτιζόμαστε μαζί της, ούτε ότι τη θεωρούμε άξια αντιπρόσωπό μας."

και του γουμενου ηταν διοικηση του συλλογου θα επρεπε απο καποια στιγμη και μετα να την στηριζουμε ? με αυτην την λογικη και αυτη η διοικηση ειναι σαν τις αλλες και θα την στηριζουμε αναγκαστικα γιατι ειναι η διοικηση του ΠΑΟΚ και οχι γιατι πιστευουμε οτι μπορει
να παει τον ΠΑΟΚ ψηλα......

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
μπορείς να προσδιορίσεις τί εννοείς με το "ψηλά;"

chiltsid

• Guest
τωρα μαλιστα,μιλαμε παλι για πραγματικους προβληματισμους και οχι επειδη καποιος χαρηκε που καναμε συμμαχια με τον βαζελο.

για το τι θα κανει ο γκαγκατσης,επιμενω πως πρεπει να μας νοιαζει.
καταλαβαινω απολυτα για πιο λογο δεν θελουμε ουτε καν να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ,αλλα το σωστο κατα την αποψη μου ειναι,να τον κρινουμε απο τις πραξεις του,απο την στιγμη που αποφασιστηκε να εχει ρολο στον ΠΑΟΚ.

για τα δικαστηρια λεω μονο ενα,δεν ξερω αν καποιος ειναι αθωος ή ενοχος,τα ελληνικα δικαστηρια θα το κρινουν αυτο :P :P,αλλα εμενα προσωπικα με νοιαζει,το τι κανει καποιος στον ΠΑΟΚ και αποκλειστηκα στον ΠΑΟΚ.

ο βιολιδης ειναι σωστος απεναντι μας?ναι.
το τι κανει με τις προσωπικες επιχειρησεις του δεν με ενδιαφερει,εκει αντιπρωσοπευει τον εαυτο του,οχι εμας.

ετσι θα κρινω και τον γκαγκατση,οσο βεβαρημενο παρελθον και να εχει,εγω θα κρινω και θα ασκησω κριτικη στις πραξεις του που εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ.
αυτο θα γινει οταν θα δω κατι,που να μην ταιριαζει με τη ιδεολογια μου,με αυτο που αντιπροσωπευει η ομαδα μου.
οι πραξεις με ενδιαφερουν,τιποτα αλλο και αυτες δεν μπορω να τις ξερω πριν γινουν(ουτε ο αλαμανα φανταζομαι ξερει ακριβως τι θα κανει).

ΥΓ:μην ξεχνας οτι και ο Σαχπατζιδης,κατηγορηθηκε στο σκανδαλο βατοπεδι.

ΥΓ2:δεν θεωρω πως οταν καποιος εχει μια ορθη διαφωνια,σημαινει αυτοματος και μη στηριξει,ειναι γελιο απλα.
εγω προσωπικα ταυτιζομαι και ειμαι υπερήφανος που εχω αυτην την διοικηση,ειναι η μονη που οσο ζω,ειναι ανταξια του ΠΑΟΚ και του λαου του και αυτην θα την κρινω απο της πραξεις της και τα απολεσματα που θα επιφερουν.
αμα κρινω προκαταβολικα,μονο θα αδικησω.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ [
« Reply #479 on: May 29, 2009, 19:23:58 »
Και μιας που μιλαμε για επιχειρηματολογια πλεον να πω κι εγω 2 πραγματα!

1. Η αποψη μου για Γκαγκατση ηταν αρνητικη πριν ερθει....

2. Θα τον κρινω απο αυτα που θα προσφερει στον ΠΑΟΚ και οχι για το παρελθον του....

3α. Φανταζομαι οτι κανενας μας δε θελει να γινει Γαυροβαζελος και να το παιξει ο ΠΑΟΚ νταβαντζης του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Οχι οτι υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο ετσι κι αλλιως! Αυτο που θελουμε ολοι ομως φανταζομαι παλι ειναι να παρει επιτελους ο ΠΑΟΚ μια φορα αυτα που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ (Τιποτα παραπανω - τιποτα λιγοτερο ομως). Κουραστηκα να το παιζω μια ζωη ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ..Φιλοτιμος - περηφανος και στη Σφαλιαρα

3β. Στην Ελλαδα για να πιστεψουν οτι ο Σκυλος δαγκωνει, ΠΡΕΠΕΙ να γαυγιζει....(την αλλη την παροιμια ξεχαστε την!!)

4. Για να παρω αυτα που δικαιουμαι (και τιποτα παραπανω, το ξαναλεω) θα εκανα οτι χρειαζοταν

5. Για ολους αυτους που κριτικαρουν τον ΠΑΟΚ για την επιλογη του να θυμισω οτι ηταν οι ιδιοι ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ 2004 για να πανηγυρισουν την επιτυχια μιας (εθνικης) ομαδας που ο Γκαγκατσης ως διοικητικος παραγοντας της ΕΠΟ εστησε απο την αρχη ως το τελος! Τοτε ηταν καλος μαλλον..

6. Δε θα επιτρεψω σε κανεναν αλλοθρησκο να μου την πει βασισμενος σε υποθεσεις του τι ΜΠΟΡΕΙ να κανει ο Γκαγκατσης! Για αυτους μιλουν τα εργα των Κοκκαλονταιφαδων, των Καπετανιων και των ΓιδοπουλοΜελισσανιδοΚαρραδων!

7. Πριν μου πει καποιος οτι εξισωνομαστε με ολους αυτους θα πω "Ιδωμεν"! Αυτοι εκαναν οτι εκαναν με στοιχεια..εσυ μονο λασπη τρως αυτη τη στιγμη!

8. Για ολους αυτους (και αναφερομαι σε συνοπαδους μου τωρα) που θα μου πουν "οκ, μπορει ο Γκαγκατσης να ειναι ενταξει στον ΠΑΟΚ αλλα τους εδωσες πατημα" (κλασσικο επιχειρημα των τελευταιων ημερων..ισως το πιο ισχυρο!) θα πω μονο οτι πατημα επαιρναν ετσι κι αλλιως ειτε ερχοταν ο Γκαγκατσης ειτε οχι!!
2 χρονια τωρα ο Γκαγκατσης ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ "ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ .....ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ? ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΟΣ?

Επισης να πω οτι πατηματα αν θελει καποιος βρισκει....

* ο Γκαρσια η ο Κονσεισαο με τη συμπεριφορα τους εδωσαν πατημα (λεμε τωρα) για να τους στησει ολη η αθλητικη Ελλαδα στη γωνια και να ζητανε οι Κατευθυνομενες Φυλλαδες να απελαθουν!!!!
Με την ιδια λογικη για να φαινομαστε καθαροι θα επρεπε να τους παρουμε τα κεφαλια για να ικανοποιησουμε το ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ αθλητικο λαικο αισθημα και να μην εχουν επιχειρηματα καποιοι απεναντι μας!! Εκει γιατι δεν ζητατε το ιδιο αλλα απαιτειτε να μεινει ο Παμπλο?

* Ο σαχπατζιδης απλα ακουστηκε οτι ειχε εμπλοκη στο Βατοπαιδι και αμεσως τα ΜΜΕ ζητησαν να κοψει ο ζαγορακης καθε επαφη μαζι του!! πατημα βρηκαν να διωξουν απο τον ΠΑΟΚ εναν οικονομικο παραγοντα που δεν ηλεγχαν οι ιδιοι!

* Αυριο ο Βρυζας μπορει να κανει καμακι σε μια γκομενα και θα μας πουν οτι στον ΠΑΟΚ δε σεβομαστε το θεσμο της οικογενειας....

θελω να πω οτι στην εχουν ετσι κι αλλιως στημμενη! Αφορμες ψαχνουν για να στην πουν..και ακομα και αν δεν βρουν αφορμες, κατασκευαζουν! το παραδειγμα Γκαγκατση μπορει να ειναι χτυπητο αλλα δε διαφερει απο ολα τα αλλα! οσο ο Γκαγκατσης εξυπηρετουσε τα συμφεροντα τους ηταν καλος..τωρα αγχωνονται γιατι βλεπουν οτι ο ΠΑΟΚ αποφασισε να σταματησει να ειναι Προβατο.
Εγω δε βλεπω το λογο να παιξω το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!

« Last Edit: May 29, 2009, 19:33:22 by BIANCONERO »