τωρα μαλιστα,μιλαμε παλι για πραγματικους προβληματισμους και οχι επειδη καποιος χαρηκε που καναμε συμμαχια με τον βαζελο.
για το τι θα κανει ο γκαγκατσης,επιμενω πως πρεπει να μας νοιαζει.
καταλαβαινω απολυτα για πιο λογο δεν θελουμε ουτε καν να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ,αλλα το σωστο κατα την αποψη μου ειναι,να τον κρινουμε απο τις πραξεις του,απο την στιγμη που αποφασιστηκε να εχει ρολο στον ΠΑΟΚ.
για τα δικαστηρια λεω μονο ενα,δεν ξερω αν καποιος ειναι αθωος ή ενοχος,τα ελληνικα δικαστηρια θα το κρινουν αυτο

,αλλα εμενα προσωπικα με νοιαζει,το τι κανει καποιος στον ΠΑΟΚ και αποκλειστηκα στον ΠΑΟΚ.
ο βιολιδης ειναι σωστος απεναντι μας?ναι.
το τι κανει με τις προσωπικες επιχειρησεις του δεν με ενδιαφερει,εκει αντιπρωσοπευει τον εαυτο του,οχι εμας.
ετσι θα κρινω και τον γκαγκατση,οσο βεβαρημενο παρελθον και να εχει,εγω θα κρινω και θα ασκησω κριτικη στις πραξεις του που εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ.
αυτο θα γινει οταν θα δω κατι,που να μην ταιριαζει με τη ιδεολογια μου,με αυτο που αντιπροσωπευει η ομαδα μου.
οι πραξεις με ενδιαφερουν,τιποτα αλλο και αυτες δεν μπορω να τις ξερω πριν γινουν(ουτε ο αλαμανα φανταζομαι ξερει ακριβως τι θα κανει).
ΥΓ:μην ξεχνας οτι και ο Σαχπατζιδης,κατηγορηθηκε στο σκανδαλο βατοπεδι.
ΥΓ2:δεν θεωρω πως οταν καποιος εχει μια ορθη διαφωνια,σημαινει αυτοματος και μη στηριξει,ειναι γελιο απλα.
εγω προσωπικα ταυτιζομαι και ειμαι υπερήφανος που εχω αυτην την διοικηση,ειναι η μονη που οσο ζω,ειναι ανταξια του ΠΑΟΚ και του λαου του και αυτην θα την κρινω απο της πραξεις της και τα απολεσματα που θα επιφερουν.
αμα κρινω προκαταβολικα,μονο θα αδικησω.