Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bergman

• Guest
Αμα ήθελα χούντες και να καυλώνω με τα πέτσινα πέναλτυ θα γινόμουνα μαλάκας γάβρος.
Ούτε έξω από την Τούμπα ο γκαγκάτσης.

Offline ved

• Αλλαγή
παντως παιδια να θυμομαστε εξαρχης οτι ο γκαγκατσης εκτος απο ισχυρους φιλους εχει και ισχυρους εχθρους.

και αυτο γεννα πολλα ερωτηματα που θα απαντηθουν στο μελλον.

οι φιλοι θα τον ακολουθησουν χωρις κοκκαλη χωρις τα πακετα του γαυρου και τη καρεκλα της επο?

οι εχθροι θα τον πολεμησουν μεσω του ΠΑΟΚ χτυπωντας και εμας?

οποτε ας μην προτρεχουμε ( και εγω ) γιατι  στο καθαρα πρακτικο σημειο της αποφασης ζαγορακης θα πρεπει να περιμενουμε.

Offline tsag

• Αλλαγή
Κουφάλα Γκαγκάτση κουτί σου έκατσε το σημερινό. Ούτε βαλτός να ήταν ο Κάκος!

Έξω οι (πρώην άραγε?) τσάτσοι του Κόκκαλη από την Τούμπα. Όσοι θέλετε πρωταθλήματα και κύπελλα με τον τρόπο που τα παίρνουν οι γαύροι και οι βάζελοι τόσα χρόνια φορέστε κοκκινοπράσινη φανέλα και πούλο από την Τούμπα

Όσοι από την άλλη θέλετε 50-50 απαιτήστε το με τσαμπουκά και όχι με γαυροβαζέλικες πουστιές. Ζαγοράκη την επόμενη φορά που θα μας σφάξουν πάρε την ομάδα και φύγε από το πρωτάθλημα - παρωδία. Άντε γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

mpougatsas

• Guest
Σαν πολύ δεν κράτησε αυτό τ αστείο με τον Γκαγκατση και τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ για ισονομία; Άντε καποιος να βγει και να το λήξει το θέμα γιατί έχουμε και νεύρα που κλονίζοντε σιγα σιγα.. 

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Κουφάλα Γκαγκάτση κουτί σου έκατσε το σημερινό. Ούτε βαλτός να ήταν ο Κάκος!

Έξω οι (πρώην άραγε?) τσάτσοι του Κόκκαλη από την Τούμπα. Όσοι θέλετε πρωταθλήματα και κύπελλα με τον τρόπο που τα παίρνουν οι γαύροι και οι βάζελοι τόσα χρόνια φορέστε κοκκινοπράσινη φανέλα και πούλο από την Τούμπα

Όσοι από την άλλη θέλετε 50-50 απαιτήστε το με τσαμπουκά και όχι με γαυροβαζέλικες πουστιές. Ζαγοράκη την επόμενη φορά που θα μας σφάξουν πάρε την ομάδα και φύγε από το πρωτάθλημα - παρωδία. Άντε γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της

Ρε φιλε εγω πρωταθλημα θελω.Βαρεθηκα 4ος βαρεθηκα να γελαν μαζι μου!Γιατι πλακα σπανε ειτε εχω καλυτερη ομαδα ειτε οχι.
Σε κοροιδευουν δεν το καταλαβες?
Ε λοιπον αυτους θελω να τους κανω τα ιδια και χειροτερα που μου εκαναν τοσα χρονια.
Να κανει βουτα ο βερον στο κεντρο να δινει πεναλντι για εμας στο καραισκακη και να σου οι γαυροι να τα σπανε και να κλαιγονται και μεις να τους δειχνουμε τα παπαρια μας.
Αυτο τους αξιζει.

Αν και κατα τη γνωμη μου ο γκαγκατσης δεν θα σε βοηθησει σε θεματα διαιτησιας(αποψη μου οτι ουτε τον γαυρο βοηθησε διαιτητικα,αλλοι ηταν αυτοι βλεπε μητροπουλος σπαθας και σια..) αλλα οργανωτικα σε μανατζεριλικια κλπ σε δημοσιες σχεσεις με πολιτεια και διαγραφη χρεων κλπ..
Οποτε παλι τσαμπα μιλαμε για διατησια γιατι πιστευω δεν θα δουμε διαφορα.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline agraf

• Αλλαγή

Ε λοιπον αυτους θελω να τους κανω τα ιδια και χειροτερα που μου εκαναν τοσα χρονια.
Να κανει βουτα ο βερον στο κεντρο να δινει πεναλντι για εμας στο καραισκακη και να σου οι γαυροι να τα σπανε και να κλαιγονται και μεις να τους δειχνουμε τα παπαρια μας.
Αυτο τους αξιζει.

Αυτά λένε ακριβώς οι ολυμπιακοί για τους παναθηναϊκούς. "Τόσα χρόνια έκανε κουμάντο ο παο, τώρα να τους γα...με με πέτσινα πέναλτυ" του Παπουτσέλη, Κασναφέρη, Ψυχομάνη κλπ.

Τώρα ακούω τα ίδια και από ΠΑΟΚτσήδες. Κρίμα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε παιδια  η διαιτησια παει με τα φραγκα και με τους ισχυρους....ο γκαγκατσης απλως ηταν ενα πιονι και τιποτα αλλο....

σιγα να μην ερθει ο bill και ξαφνικα να αρχιζουν να φοβουνται να δινουν κοκκινες για πλακα....ουτε μια στο εκατομμυριο.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Η διαιτησια κατευθυνεται απο το κρατος και το κρατος ειναι στην Αθηνα. Ο Γκαγκατσης ενα απλο πιονι ηταν ολα αυτα τα χρονια, που ειχε την ιδια χρησιμοτητα που ειχαν ο Λιανης, ο Βενιζελος, ο Ορφανος, ο Ιωαννιδης κλπ. Δηλαδη πολυ απλα μας αφαιρουσαν το αλλωθι "τι μιλατε αφου δικα σας ειναι τα κουμαντα".
Αν ο Γκαγκατσης εχει να προσφερει κατι με τις προσωπικες του γνωριμιες ας ερθει (πχ Κουτσιανικουλης) - αν και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να στιγματιστουμε και να χασουμε το αλωθι της καθαρης και αδικημενης ομαδας που τοσα χρονια καλλιεργησαμε για χαρη του Κουτσιανικουλη και του καθε Κουτσιανικουλη.
Η διαιτησια ομως, ειναι πολιτικο θεμα και δεν εχει σχεση με τον Γκαγκατση και τον καθε Γκαγκατση. Το θεμα της διαιτησιας μονο ο λαος μπορει να το λυσει αναλαμβανοντας πολιτικες δρασεις και οχι περιμενοντας το πλουσιο και ομορφο παληκαρι που θα του λυσει το προβλημα γιατι αυτα τα παληκαρια δεν υπαρχουν ουτε υπηρχαν ποτε. Το κρατος σεβεται μονο την πολιτικη δυναμη ενος λαου. Τα υπολοιπα τα κατευθυνει και τα καθοριζει μονο του...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αδερφέ τι εννοείς όταν λες "μη χάσουμε το άλλωθι(?) της καθαρής και αδικημένης ομάδας" ;
Αυτό είναι το ζήτημα, ή μήπως το ουσιαστικό διακύβευμα (για μένα τουλάχιστον) είναι το ότι όλες αυτές τις αξίες που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας, με τις οποίες γαλουχηθήκαμε και ανδρωθήκαμε εδώ και 80+ χρόνια, είμαστε διατεθειμένοι να τις πετάξουμε στο βωμό της πουστιάς (για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, και όχι γνωριμίες-διασυνδέσεις-ουέφα και μαλακίες τούμπανα) και να γίνουμε το ίδιο και το αυτό με όλα αυτά στα οποία εναντιώμασταν και πολεμούσαμε τόσα χρόνια;

Δεν πρόκειται για άλλωθι ούτε για πρόφαση, πρόκειται για απτή ιστορική πραγματικότητα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εγώ θέλω να γράψω κάτι...
λέμε ότι αν έρθει ο γκαγκάτσης κτλ θα μας λένε ομάδα τις παράγκας και του γκαγκάτση και διαφορα αλλα
το θέμα είναι ότι τόσα χρονια μας λένε ομάδα του κράτους γαύρο του βορρά κτλ
εμείς ξέρουμε για τον εαυτό μας ότι αντιπροσωπεύουμε κάποιες αξιες διαφορετικές από τις άλλες ομάδες..
αυτά τα πιστεύουμε όμως μονο εμείς για εμάς
και ο βάζελος για την ομάδα του σκέφτεται τα ίδια και του χάνουμι και το σκουλήκι νομίζουν ότι είναι οι πιο καθαρές ομάδες...
για όσους φοβούνται ότι θα μας κακοχαρακτηρίσουν με την έλευση γκαγκάτση να το ξεχάσουν γιατί αν μιλήσεις με αλλόθρησκο έστω και για 5 λεπτά θα σου πει ότι είσαι ομάδα του κράτους....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

shaman4

• Guest
+ 1000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000 00
0000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline cure

• Αλλαγή
Να προσθέσω κάτι στο παζλ του ερχομού Γκαγκάτση. Χωρίς προσωπικά σχόλια. Ο καθένας θα το πάρει από τη πλευρά που το βλέπει.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την προεδρία της σούπα λίγδα και ο υποψήφιος θα είναι ο Γκαγκάτσης. Σύμμαχος θα είναι ο γαύρος και αντίπαλοι οι βάζελοι και οι ξαδέρφες.
Ο Γκαγκάτσης έχει προσωπικές φιλοδοξίες να επανέλθει στο προσκήνιο-παρασκήνιο του ελληνικού σκατοπρωταθλήματος και
α) χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ και τη σχέση του με τον Ζαγοράκη να το επιτύχει (πολέμιοι έλευσης Γκαγκάτση)
β) το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και σε αυτή τη "σχέση" ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει λόγο στα κέντρα αποφάσεων για να θωρακιστεί κι ο Γκαγκάτσης να συνεχίσει το βιολί του στο ελληνικό ποδόσφαιρο (υπέρμαχοι έλευσης Γκαγκάτση).

Πάντως θα μας κατηγορήσουν σύντομα οι βρωμιάρηδες του ποκ πως ξαναφέραμε στο καθαρό ποδόσφαιρό τους τον Γκαγκάτση εμείς οι κακοί. Ουστ γαμώ το κράτος σας γαμώ

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
κινγκ εγραψες φιλε  :extralaugh:

Offline corrupt

• Αλλαγή
εγώ θέλω να γράψω κάτι...
λέμε ότι αν έρθει ο γκαγκάτσης κτλ θα μας λένε ομάδα τις παράγκας και του γκαγκάτση και διαφορα αλλα
το θέμα είναι ότι τόσα χρονια μας λένε ομάδα του κράτους γαύρο του βορρά κτλ
εμείς ξέρουμε για τον εαυτό μας ότι αντιπροσωπεύουμε κάποιες αξιες διαφορετικές από τις άλλες ομάδες..
αυτά τα πιστεύουμε όμως μονο εμείς για εμάς
και ο βάζελος για την ομάδα του σκέφτεται τα ίδια και του χάνουμι και το σκουλήκι νομίζουν ότι είναι οι πιο καθαρές ομάδες...
για όσους φοβούνται ότι θα μας κακοχαρακτηρίσουν με την έλευση γκαγκάτση να το ξεχάσουν γιατί αν μιλήσεις με αλλόθρησκο έστω και για 5 λεπτά θα σου πει ότι είσαι ομάδα του κράτους....

Εγώ δεν είδα κανέναν που είναι αντίθετος με την πρόσληψη Γκαγκάτση να επιχειρηματολογεί με βάση το "τι θα πουν οι άλλοι για μας" κοκ, τουναντίον... Απλά με τον τρόπο που γράφεις είναι σα να μην πιστεύεις πως οι αρχές και οι αξίες αυτές αλλοτροιώνονται με την έλευση του στον ΠΑΟΚ...

Επειδή πόσταρες ακριβώς κάτω από μένα, προσωπικά στα αρχίδια μου τι θα λέει ή θα γράφει η κάθε αλλόθρησκη κουράδα, είτε είναι δημοσιογράφος είτε οπαδός αντιπάλου. Το χω γράψει άλλωστε τόσες φορές, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...

northeagle_4

• Guest

γεια σου ρε Κινγκ ,εισαι θεος !!!  :lol: :lol: :lol:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
 :lol:  :lol:  :lol:   :tsigaro:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
A στα διαλα ρε μλκς!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
χαχαχαχα super!
πάλι καλά που χειρίζεστε στο Phtoshop να φάτε λίγο ψωμάκι!! γιατί σαν ποδοσφαιριστές καριέρα δεν έχει!
ΑΜΠΑΛΟΙ! αμφότεροι!!!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Πολυντορος για καποιον που θα φυγει νυχτα....Και να ερθει παντως εγω δε βλεπω να σε ευνοησουν περισσοτερο απο ο,τι την κλαψιαρα την αεκουλα φετος. Γιατι για μενα με τετοια διατησια ασχετως αν μας κερδιζε και 10-0 ειναι αεκουλα...βρωμιαρα ξαδερφη...

πως θα αισ8ανοσασταν αν λειτουργουσε ανεπισημως και υπογείως ο παοκτσης βασιλο-γκαγκατσης?