Κουφάλα Γκαγκάτση κουτί σου έκατσε το σημερινό. Ούτε βαλτός να ήταν ο Κάκος!
Έξω οι (πρώην άραγε?) τσάτσοι του Κόκκαλη από την Τούμπα. Όσοι θέλετε πρωταθλήματα και κύπελλα με τον τρόπο που τα παίρνουν οι γαύροι και οι βάζελοι τόσα χρόνια φορέστε κοκκινοπράσινη φανέλα και πούλο από την Τούμπα
Όσοι από την άλλη θέλετε 50-50 απαιτήστε το με τσαμπουκά και όχι με γαυροβαζέλικες πουστιές. Ζαγοράκη την επόμενη φορά που θα μας σφάξουν πάρε την ομάδα και φύγε από το πρωτάθλημα - παρωδία. Άντε γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της
Ρε φιλε εγω πρωταθλημα θελω.Βαρεθηκα 4ος βαρεθηκα να γελαν μαζι μου!Γιατι πλακα σπανε ειτε εχω καλυτερη ομαδα ειτε οχι.
Σε κοροιδευουν δεν το καταλαβες?
Ε λοιπον αυτους θελω να τους κανω τα ιδια και χειροτερα που μου εκαναν τοσα χρονια.
Να κανει βουτα ο βερον στο κεντρο να δινει πεναλντι για εμας στο καραισκακη και να σου οι γαυροι να τα σπανε και να κλαιγονται και μεις να τους δειχνουμε τα παπαρια μας.
Αυτο τους αξιζει.
Αν και κατα τη γνωμη μου ο γκαγκατσης δεν θα σε βοηθησει σε θεματα διαιτησιας(αποψη μου οτι ουτε τον γαυρο βοηθησε διαιτητικα,αλλοι ηταν αυτοι βλεπε μητροπουλος σπαθας και σια..) αλλα οργανωτικα σε μανατζεριλικια κλπ σε δημοσιες σχεσεις με πολιτεια και διαγραφη χρεων κλπ..
Οποτε παλι τσαμπα μιλαμε για διατησια γιατι πιστευω δεν θα δουμε διαφορα.