Λιγες σκεψεις για να θυμουνται οι παλιοι (η αλλιως οχι τιποτα χτεσινοι) και να μαθαινουν οι καινουργιοι Παοκτσηδες σε τι ακριβως πανε να μπλεξουν με την υποθεση Γκαγκατση.
Υπαρχουν καποιοι λαοι και καποιες ομαδες, που ειναι πανω απο Πρωταθληματα και κυπελλα. Που ο λαος τους δεν εξαργυρωνει τις επιτυχιες σε νουμερα απο κουπες, που ο οπαδος δεν τις υποστηριζει γιατι τα σαρωνουν ολα με καθε τροπο και ακριβως γι αυτο ειναι διαφορετικοι και μοναδικοι.
Δεν ξερω απο ποτε στο μυαλο ορισμενων οπαδων της ΠΑΟΚαρας μας, μπηκε η τρομερη ιδεα οτι ο ΠΑΟΚ θα ισχυροποιηθει παρασκηνιακα με το Γκαγκατση αρα η ελευση του ειναι σωστη.
Εμεις δεν ημασταν ρε μαγκες, που κραζαμε το βαζελο γιατι ηταν η ομαδα της χουντας?
Εμεις δεν ημαστε ρε μαγκες, που κραζουμε το γαβρο γιατι ειναι η ομαδα του χρηματος και του κατεστημενου?
Ποτε δεν ηταν ο ΠΑΟΚ κατι τετοιο. Γι αυτο τους φτυναμε στα μουτρα ολους τους υπολοιπους ολα τα προηγουμενα χρονια. Γιατι περπατουσαμε με το κεφαλι ψηλα, καθαρο. Γιατι ημαστε ΠΑΟΚ. Γιατι μπορει να μην σαρωναμε τα πρωταθληματα ποτε(οποτε δεν κσερω και απο που προεκυψε και ο εθισμος ορισμενων για πρωταθλητισμο τωρα με καθε μεσο) αλλα οταν ριχναμε 4 στο γαβρο και σηκωναμε την κουπα μετα απο 17 χρονια ολη η Ελλαδα μας χειροκροτησε. Γιατι το πηραμε με τα παπαρια μας, οχι με τα παπαρια αλλων.
Νομιζετε οτι τα πρωταθληματα τα παιρνεις μονο ετσι? Οποιος απαντησε ναι, ας μου εξηγησει τοτε γιατι η Κουλα το σηκωσε τρεις χρονιες απο το 93 μεχρι το 95 μονο με τη μπαλα που επαιζε (και ηταν η πιο στρωτη και ομορφη που εχω δει ποτε μου εδω τα τελευταια 25 χρονια)και μονο. Και οποιος σκεφτηκε οτι οι εποχες εχουν αλλαξει, ας μου εξηγησει τοτε γιατι το αρχικατεστημενο της Μπαγερν στη Γερμανια χανει το πρωταθλημα απο το χωριο της Βολφσμπουργκ που εχει λιγο μεγαλυτερο μπατζετ απο το ΠΑΟΚ. Εκει δεν αλλαξανε οι εποχες?
Και μην απαταστε. Αν ο Γκαγκα ηρθε για να παρει ο ΠΑΟΚ μεριδιο απο την πιτα, αυτο σημαινει οτι την πιτα ολοκληρη μολις υπογραψαμε οτι δεν θα την παρουμε ποτε. Γιατι ο ζαχαροπλαστης ειναι απο αλλου και σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης.
Εκτος και αν χασαμε μεχρι τωρα κανενα πρωταθλημα τα τελευταια χρονια απο τη διαιτησια και δεν το θυμαμαι...
Καλός ήρθες στο forum μας. διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες του forum και συμπλήρωσε το location σου.
εξοικειώσου πρώτα λίγο και μην ανοίγεις topic για τα οποια υπάρχουν ήδη ανοιχτά!
ευχαριστούμε πολύ.