Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Υπαλληλε του κοκαλη μπουλο απο την ομαδα μας. Ρουφιανους, προσκυνημενους και γλυφτες να πας να βρεις αλλου. Στον ΠΑΟΚ ακομα δεν εχουμε γινει ολοι τετοιοι.
Ερωτηση κρισεως: Αν το '26 ο τοτε γκαγκατσης ηθελε να δουλεψει στον ΠΑΟΚ τι θα του λεγανε οι προσφυγες?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ'όσο διαβάζω το θέμα είναι τελειωμένο. Ο Γκαγκάτσης οριστικά στον ΠΑΟΚ.
Υπάρχει μια διοίκηση κοινά αποδεκτή σε όλους που αποφασίζει γι αυτά τα θέματα. Καλώς ή κακώς (κακώς για μένα) πήρε την απόφαση να προσλάβει το Γκαγκάτση. Το να κάνουμε σαν υστερικοί και να κλαιγόμαστε και να φωνάζουμε δεν οφελεί πουθενά. Αν ήμασταν εμείς πρόεδροι θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε εμείς.
Προσωπικά σέβομαι, εκτιμώ αυτή τη διοίκηση όσο καμιά άλλη, τη θεωρώ ευλογία για τον ΠΑΟΚ αλλά διαφωνώ με αυτή της την κίνηση. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζω τον Γκαγκάτση ως ένοχο, μέχρι να μου αποδείξει το αντίθετο... Το τι έχουμε να ακούσουμε δε περιγράφεται ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bane

• Αλλαγή
ειναι θεμα γενικης δομης της ομαδος και οχι ιδεολογικο ή αγωνιστικο. εγω δεν ειπα στο συγκεκριμενο αν ειναι σωστο ή οχι (αν και ειμαι υπερ της αποφασης στον συγκεκριμενο) .οτι αποφαση να επαιρνε ο τεο θα ημουν μαζι του γιατι δεν γινεται εκ των πραγματων να εχουμε γνωμη για ολα. σε αυτο που ειπες οτι θα κανεις μελλοντικα ειμαι και εγω μεσα ,αλλα δεν νομιζω οτι θα γινουμε γαβροι. αν και μεσα μου θελω να τους πηδηξει με κολπα (εχουμε τραβηξει πολλα και τραβαμε απο αυτους) νομιζω οτι το περισοτρεο που μπορει να κανει ειναι να φροντισει να ΜΗΝ αδικουμαστε και οχι να ευννοουμαστε. οπως κα ιστα προστμα. αλλα αν μπορει πραγματικα να προσφερει θα πρεπει να κοιταω το παρελθον του? αλλη ευκαιρια υπαρχει? εμεις οι ιδιοι δε ζηταμε δευτερες ευκαιριες σε ανθρωπους που κανανε μεσα ας πουμε ?δεν ξερω ...ειναι πολλα homo αλλα θελω τον ΠΑΟΚ διασφαλισμενο απο πολλα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
--Για μένα δεν φταίει κανείς άλλος πέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν κατόρθωσε μέχρι σήμερα να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές της από τους διαιτητές, όπως αντίστοιχα έκαναν και κάνουν οι γαύροι , βάζελος και κούλα.
Είναι ένα θέμα που δυστυχώς απέτυχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν του έδωσε την απαραίτητη προσοχή.--

Αλαμάνα,αυτό που γράφεις για τον Garcia δεν έχει σαφή υπαινιγμό για τον ερχομό Γκαγκάτση?
Και ακριβώς από κάτω:
"Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος, αλλά με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα."..που είναι και το μότο των τελευταίων ημερών,όσων θεωρούν πως θα κάνει καλό με την παρουσία του στη διοίκηση?

Ναι,αυτό είναι ο ορισμός της προπαγάνδας,άσχετα αν η λέξη έχει χάσει την αρχική της έννοια τα τελευταία χρόνια λόγω της κακής χρήσης της.
Φυσικά και θέλεις το καλό του ΠΑΟΚ.Όλα στο όνομά αυτου γίνονται.
Απλά,την συγκεκριμένη κίνηση που ονομάζεις "καλό",εγώ την ονομάζω ηθικό ξεπεσμό και ξεπούλημα ιδεών.

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

guest4

• Guest
Ο γαύρος ετοιμάζεται για μεγάλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
Ο βάζελος άρχισε το γήπεδο που αυτομάτως αλλάζει τους συσχετισμούς έναντι του γάυρου.
Ο μελισσανίδης πρό των πυλών στην κούλα

...Και μείς με το σταυρό στο χέρι....

Εαν δεν γίνει κάτι ουσιστικό θα βλέπουμε τους 3 με τα κυάλια και μεις
θα πουλάμε ιδεολογία μεταξύ μας, συρικνώνοντας την ομάδα και τον κόσμο.

Και στο κάτω κάτω οι αντοχές μας και η ιδεολογία μας σα λαός θα κριθούν
στις μεγάλες επιτυχίες. Οχι εκ του ασφαλούς.

northeagle_4

• Guest

CLUB LARISA

• Guest

theodamian

• Guest
Μαιμουδιες και λοιπες συνταγες
« Reply #287 on: May 18, 2009, 12:51:36 »
Λιγες σκεψεις για να θυμουνται οι παλιοι (η αλλιως οχι τιποτα χτεσινοι) και να μαθαινουν οι καινουργιοι Παοκτσηδες σε τι ακριβως πανε να μπλεξουν με την υποθεση Γκαγκατση.

Υπαρχουν καποιοι λαοι και καποιες ομαδες, που ειναι πανω απο Πρωταθληματα και κυπελλα. Που ο λαος τους δεν εξαργυρωνει τις επιτυχιες σε νουμερα απο κουπες, που ο οπαδος δεν τις υποστηριζει γιατι τα σαρωνουν ολα με καθε τροπο και ακριβως γι αυτο ειναι διαφορετικοι και μοναδικοι.
Δεν ξερω απο ποτε στο μυαλο ορισμενων οπαδων της ΠΑΟΚαρας μας, μπηκε η τρομερη ιδεα οτι ο ΠΑΟΚ θα ισχυροποιηθει παρασκηνιακα με το Γκαγκατση αρα η ελευση του ειναι σωστη.
Εμεις δεν ημασταν ρε μαγκες, που κραζαμε το βαζελο γιατι ηταν η ομαδα της χουντας?
Εμεις δεν ημαστε ρε μαγκες, που κραζουμε το γαβρο γιατι ειναι η ομαδα του χρηματος και του κατεστημενου?

Ποτε δεν ηταν ο ΠΑΟΚ κατι τετοιο. Γι αυτο τους φτυναμε στα μουτρα ολους τους υπολοιπους ολα τα προηγουμενα χρονια. Γιατι περπατουσαμε με το κεφαλι ψηλα, καθαρο. Γιατι ημαστε ΠΑΟΚ. Γιατι μπορει να μην σαρωναμε τα πρωταθληματα ποτε(οποτε δεν κσερω και απο που προεκυψε και ο εθισμος ορισμενων για πρωταθλητισμο τωρα με καθε μεσο) αλλα οταν ριχναμε 4 στο γαβρο και σηκωναμε την κουπα μετα απο 17 χρονια ολη η Ελλαδα μας χειροκροτησε. Γιατι το πηραμε με τα παπαρια μας, οχι με τα παπαρια αλλων.
Νομιζετε οτι τα πρωταθληματα τα παιρνεις μονο ετσι? Οποιος απαντησε ναι, ας μου εξηγησει τοτε γιατι η Κουλα το σηκωσε τρεις χρονιες απο το 93 μεχρι το 95 μονο με τη μπαλα που επαιζε (και ηταν η πιο στρωτη και ομορφη που εχω δει ποτε μου εδω τα τελευταια 25 χρονια)και μονο. Και οποιος σκεφτηκε οτι οι εποχες εχουν αλλαξει, ας μου εξηγησει τοτε γιατι το αρχικατεστημενο της Μπαγερν στη Γερμανια χανει το πρωταθλημα απο το χωριο της Βολφσμπουργκ που εχει λιγο μεγαλυτερο μπατζετ απο το ΠΑΟΚ. Εκει δεν αλλαξανε οι εποχες?

Και μην απαταστε. Αν ο Γκαγκα ηρθε για να παρει ο ΠΑΟΚ μεριδιο απο την πιτα, αυτο σημαινει οτι την πιτα ολοκληρη μολις υπογραψαμε οτι δεν θα την παρουμε ποτε. Γιατι ο ζαχαροπλαστης ειναι απο αλλου και σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης.

Εκτος και αν χασαμε μεχρι τωρα κανενα πρωταθλημα τα τελευταια χρονια απο τη διαιτησια και δεν το θυμαμαι...

Καλός ήρθες στο forum μας. διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες του forum και συμπλήρωσε το location σου.
εξοικειώσου πρώτα λίγο και μην ανοίγεις topic για τα οποια υπάρχουν ήδη ανοιχτά!
ευχαριστούμε πολύ.

« Last Edit: May 18, 2009, 13:01:57 by BillYpoglwssioS »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ωραίος Νορθ
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline makis

• Αποστολή
  • **
για μένα πολύ απλά  αν έρθει ο γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ θα είναι ντροπή 

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
περιμενα να τελειωσει το ματς με το χανουμι για ν αναφερω κι εγω την αποψη μου,για τη δεδομενη οπως φαινεται πλεον,προσληψη γκαγκατση.
πολυ απλα και ωραια,επειδη δε μ αρεσουν οι <<κωλοτουμπες>>θα μεινω και γω σταθερος σε παλιες μου αποψεις για το ποιον του συγκεκριμενου ανθρωπου.οι σχεσεις που ειχε με το κοκκαλη και τα πρωταθληματα που του χαρισε με αποκορυφωμα το προπερσινο στα χαρτια ειναι κατι που δε χωρα αμφιβολια.ηταν απεχθης στον κοσμο της ομαδας μας καθως αποτελουσε κι αυτος μερος του σαπιου κατεστημενου.
ΑΛΛΑ δε μπορω να μη δεχτω κι οτι η προσληψη του ειναι μια εξυπνη κινηση του ζαγορακη.ειναι πλεον προφανες οτι ο θοδωρος εχει στοχο να καθιερωσει τον ΠΑΟΚ σε επιπεδα πρωταθλητισμου και να χτυπησει με οτι μεσο μπορει και αυτος το ποκ.μεγαλο παραδειγμα που μπορει ο ζαγορακης να χρησιμοποιησει ως επιχειρημα ειναι,οτι βαζει σε πολυ σημαντικο ποστο της ομαδας μας το μοναδικο προεδρο της επο που πηρε ευρωπαικο κυπελο.
ολοι μας προφανως εχουμε τις αποψεις μας και οπως φαινεται η πλειοοψηφια ειναι εναντια στο γκαγκατση,σε καμια περιπτωση ομως δε πρεπει να κανουμε το μεγαλο λαθος να διασπασουμε την ενοτητα για μια αποφαση,του διαπιστωμενα πλεον,επιτυχημενου προεδρου μας.θα συνεχισουμε με μεγαλο ζηλο την προσπαθεια που κανουμε και δε θα προβουμε σε πισωγυρισματα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

KWSTAKIS

• Guest
Η νεα ταξη πραγματων εφτασε στο σπιτι μας. τι θα κανουμε;
εκει που φτυναμε θα γλυψουμε η γαργαρα για το "καλο του ΠΑΟΚ";
ΤΕΛΙΚΑ οι τιτλοι και τα πρωταθληματα ειναι αυτα για τα οποια καιγομαστε!
ποιος τροπος ζωης κα κοντρες κατεστημενα και και και......... οπως ειπε και ενας αδερφος ποιο πανω, λοβοτομη ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!

Offline sabbath

• Αλλαγή
κατι σαν να πηγαινε ο λουτσιανο μοτζι στην ναπολι....αναρωτιεμαι οι οπαδοι της ναπολι πως θα αντιδρουσαν.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
Μιλούσα χθες με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο, ο οποιος έχει ένα χαρακτηριστικό τρόπο να ισοπεδώνει της συζητήσεις και να σε κατατροπώνει περισσότερο με τον στυλ που μιλάει παρα με τα επιχειρήματα. Του λέω, είμαι κατά της πρόσληψης Γκαγκάτση. Μου λέει καλά παίζε τότε G εθνική!! Καλά ρε του λέω τι είναι αυτά? Που είναι η ιδεολογία? Καλά μου λέει άμα θες ideologies να πας να ψηφίσεις Sυνασπισμό.  ;D (Όπως καταλαβαίνετε έχει ήδη αρχίσει η ισοπέδωση...)  E, του λέω έχεις γίνει φοβερα κυνικός... Aσε ρε μου λέει δεν έχεις ζήσει στη ζούγκλα την πολιτική και κοινωνική για να καταλάβεις... Είμαι full μοy λέει υπέρ της πρόσληψης θα κάθεται ο Ζαγοράκης να τον πηδάνε ασάλιωτο? Και κάπου εκεί έκλεισε ο συζήτηση. Τι να πεις? Ότι δεν είχε κάποιο point? Είχε....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
να τον ακους, κατι ξερει! ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παει κι ο αποστολος, διεφθαρη!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Tι μας κάνει να πιστέυουμε ότι το πιόνι θα μας βοηθήσει κόντρα στο σύστημα...? Μήπως το τελευταίο δεν είναι αυτό που έχει την δύναμη....? Πολύ φοβάμαι πως έχουμε να χάσουμε πολλά περισσότερα από αυτά που προσδοκούμε.

Μακάρι ο Θόδωρος να ξέρει καλά τι κάνει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
κατανωω την επιθυμία του κ. Γκαγκάτση να εργαστεί τίμια έστω για μια φορά στη ζωή του.
Θεωρώ όμως, πως πρίν καν αναλάβει, ή τουλάχιστον λίγο μετά τη πρόσληψή του θα παρει αμέσως να πάρει τη σωστή απόφαση της παρταίτησης.
Θα ναι και η πιο σοφή απόφαση απο μέρους του. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΕΙ. και έυχομαι να βρεθεί το κατάλληλο περιβάλλον, η σωστή φορμουλα και οι ιδανικές συνθήκες που θα νοιωσει την ανάγκη να υποβάλη τη παρταίτησή του.-

- - -

υγ. Αν εκτός απο το καλό του ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει και το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωφείλουμε τετοιους ανθρώπους να τους έχουμε στο περιθώριο και όχι στο προσκήνιο. Αν μας ενδιαφέρει μόνο το καλό του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα σύστημα σάποιο, τότε και πάλι θα το πετύχουμε χωρίς τη βοήθεια και τις υπηρεσίες τετοιων ανθρώπων. Ο ΠΑΟΚ ουδεποτε είχε παρτίδες (συναιπώς και εμεπιρία) με το παρασκήνιο. Αν παει να χωθεί σε αυτό, τα μουτρα του θα τα φάει (είναι σα να πας να πουλήσεις στη πιάτσα ένα τσουβάλι κόκα χωρίς στη ζωή σου όλη να έχεις πιει πανω απο δυο μπύρες)
Επίσης: Για όσους βλέπουν το ΠΑΟΚ ως Α.Ε. μια συμβουλή: Ποτέ, μα ποτέ δε βάζεις στην επιχείρησή σου άνθρωπο που γνωρίζει περισσότερα απο σενα. Ακόμα και στη περίπτωση που ένα πρόσωπο αρχίσει να γνωρίζει πολλά...φροντίζεις να τον απολύσεις  ;D για το καλό του μαγαζιού  ;)
« Last Edit: May 19, 2009, 01:07:54 by spartiatis »

MAYROS

• Guest
Εγώ πάντως δεν πιστεύω, ούτε πίστευα ποτέ ότι ο Γκαγκάτσης επηρεάζει τη διαιτησία
ούτε ότι θα αλλάξει τίποτα, εγώ πιστεύ ότι η στάση των διατητών θα αλλάξει μόνο με
έργα και όχι με λόγια, ο νοών νοείτω.

apostolos

• Guest
Παει κι ο αποστολος, διεφθαρη!

Όχι ευτυχώς, όχι ακόμα. Συνεχίζει να μην μου κάθεται καλά, όσο κι αν βομβαρδίζομαι από επιχειρηματολογία λογική (πχ PAOKCURE) και ισοπεδωτική (σαν του father)... Δεν μπορώ αυτή τη μούρη μέσα στην ΠΑΕ....