Εγώ θέλω να θέσω το εξής ερώτημα, τι θα συμβεί όταν έρθει ο Γκαγκάτσης; Το ότι υπάρχουν αντιδράσεις είναι γνωστό, το θέμα είναι πως θα εκδηλωθούν, στην αρχή θα είναι ήρεμα τα πράγματα και στην πρώτη στραβή θα αρχίσει η καταιγίδα; Θα αναρτηθούν πανό "Φύγε Γκαγκάτση από τα όνειρα μας" ή "Γκαγκάτση φέρε τον Κακα";
Θα βγάλει ανακοίνωση ένας σύνδεσμος ότι είναι κατά του Γκαγκάτση, μετά ένας άλλος σύνδεσμος θα πει ότι είναι υπέρ και θα αρχίσουν πάλι τα φαγώματα μεταξύ μας;
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι η ενότητα του κόσμου και το πως θα διασφαλιστεί αυτή, διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα, μικρής και μεγάλης σημασίας, αυτό είναι υγιές, το πρόβλημα θα ήταν αν συμφωνούσαμε όλοι ή το αντίθετο, πάντα όμως για το καλό του ΠΑΟΚ. Άρα πρέπει να βρεθεί μια κοινή γραμμή όλων για το καλό της ομάδας και για την ενότητα του κόσμου, εκεί πρέπει να εστιάσουμε, στο αύριο και στο τι θα συμβεί.
Ο καθένας τοποθετήθηκε με τα επιχειρήματα του και είπε την άποψη του αλλά από τι στιγμή που όλοι θέλουμε το ίδιο (το καλό της ομάδας) δεν νομίζω πως βοηθάει κανέναν να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια, ας κάτσουμε τώρα να βρούμε μια λύση για να αποφύγουμε τον διχασμό και την καταστροφή...