Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Οκ,οχι σε Γκαγκατση.Βρειτε μου εναν αλλον που θα προασπιζει στο ακεραιο τα συμφεροντα του συλλογου.Εφοσον αρνειστε,μαθετε+να δεχεστε,η εστω να προτεινετε.

αν αξιζεις αγωνιστικα να παρεις κατι και δεν σ'αφησουν ξερω καποιον που μαζι του δεν ειναι να παιζεις...τον λαο του ΠΑΟΚ...η διοικηση το θελει αυτο ομως;αν κρινω απο την εκμεταλλευση του συλαλλητηριου...

ο μπαμπης36 μας βαζει επιχειρηματα του στυλ ο πολυμετοχικος με τα φραγκα ο θειος με τα φραγκα η αεκ με τα φραγκα...

δλδ ο γκαγκατσης που δεν εχει φραγκα θα κρατησει το μηδεν πισω αμα ο βαζελος παρει 3 πιζαρο(εφοσον τετοια διλημματα μπαινουν σε τετοιο
στυλ απανταω);

μαγκες για να παλεψουμε με τα φραγκα τους δεν χρειαζομαστε απλα το 50-50(αυτο ειναι το λιγοτερο)...χρειαζομαστε συσπειρωση και ενοτητα σε μεγιστο βαθμο.αυτο μονο σε βαθος χρονου μπορει να μας δωσει μια ομαδα αξια για να γαμαει σε ελλαδα και ευρωπη...και στην τελικη
αυτο ειναι και το σχεδιο της παε

πως θα γινει αυτο;μονο αν εισαι απολυτα αφοσιωμενος στα πιστευω σου και στην ιδεολογια σου.αν η ιδεολογια του ΠΑΟΚ ηταν 83 χρονια τωρα
συμμαχια με τον διαολο τοτε καπου εχω κανει λαθος εγω.αν δεν ηταν τοτε κινδυνευεις να πολτοποιηθεις και να τσαλακωθεις ως ιδεα

το ολο ζητημα ομως ειναι οτι αν δεν εισαι συσπειρωμενος τοτε δεν θα κανεις τπτ απο αυτα που ονειρευεσαι.οποτε κινησεις που απειλουν
την συσπειρωση δεν πρεπει να γινονται...ποσο πιο απλα να το πει καποιος δλδ;

εμεις ΠΑΟΚ ολε ειμαστε οπως κι αν κατσει η φαση...το θεμα ειναι οτι τα 2 αυτα χρονια το λεγαμε και γεμιζαν τα πνευμονια μας...οχι γιατι πηραμε
κατι.αλλα γιατι ζουσαμε ενα ονειρο.βλεπαμε τον ΠΑΟΚ διοικητικα οπως τον ονειρευομασταν...γιατι τωρα μας ξενερωνετε;

υ.γ το τελευταιο πρωταθλημα το πηρε ο ΠΑΟΚ γιατι η θεσσαλονικη γιορταζε τα 2000 χρονια απο την ιδρυση της
το κυπελο του 2001 στο δωσε ο θειος γιατι ησουν τσιρακι του
το κυπελο του 2003 στο δωσε ο γκαγκατσης γιατι εισαι η ομαδα του και γιατι εισαι τσιρακι του θειου.

τι πιπες λεω;ολα οσα εχω ακουσει ανα διαστηματα σε μια πολη αλλοθρησκων...σκεψου τωρα να εχεις και γκαγκατση στην διοικηση...

υ.γ2 ξερω ξερω να αφησουμε την ομαδα να παιξει την κυριακη...δλδ ολα αυτα βγαινουν προς τα εξω γιατι φταινε οι δημοσιογραφοι;μην
λεμε κι οτι ναναι...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
δεν ειναι τοσο απλο να φερεις τον κατσουρανη επειδη γραφτηκε καπου.με τι λεφτα θα τον φερει?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

makptol

• Guest
φιλε γιαννιωτη το 1985 λεγανε οτι το πρωταθλημα το πηρε ο ΠΑΟΚ λογω των εορτασμων των 2.300 χρονων της θεσσαλονικης .....και τοτε τα λεγανε το 1976 παλι κατι λεγανε αλλα
δεν θυμαμε γιατι μας το "δωσανε" τοτε το πρωταθλημα προφανως επειδη μας χρωστουσανε
πολλα περισσοτερα.......ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.....ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ
ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.....Η ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ Η ΑΥΤΟΙ ΜΙΚΡΑΙΝΑΝΕ..... ;D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
α και κατι ακομα...θυμομαστε την ιστορια που τελικα δεν παιξαμε ευρωπη και επαιξε ο σπανος;ερωτηση κρισεως ειναι που τεσταρει την μνημη μας
σε προσφατα γεγονοτα...

makptol συγχωρα με που "εκλεψα" 300 χρονια...αδιαβαστος :D

Antonist

• Guest

Πώς το έλεγε η μακαρίτισα η Μαλβίνα ;

ΟΞΩ Π.... ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ !

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96474

Θέλουν Γκαγκάτση

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ SPORTODOG ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.-Έξι άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον ΠΑΟΚ μίλησαν στον sportdog για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Βασίλη Γκαγκάτση. Οι περισσότεροι θεωρούν πως η απόφαση της διοίκησης του Θοδωρή Ζαγοράκη να προσφέρει διοικητικό πόστο στον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση μιας και εκτιμούν πως ο Γκαγκάτσης μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ με την εμπειρία του αλλά και τις γνωριμίες του από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αχιλλέας Ασλανίδης: Επιτυχημένος παράγοντας

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ αυτή τη στιγμή γιατί δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα. Έχω ξεχωριστή σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση και θέλω πρώτα να μιλήσω μαζί του για να μάθω τι συμβαίνει. Θα πω μόνο ότι είναι ένας επιτυχημένος παράγοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άρα, ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα είναι θετική για την ομάδα γιατί το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και εκτός. Και κυρίως εκτός...».

Γιώργος Κούδας: Ας περιμένουμε

«Δεν γνωρίζω ακριβώς το θέμα και δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Ο κύριος Γκαγκάτσης έχει εμπειρία αφού ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια στην ΕΠΟ, είναι από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, και προφανώς του αρέσει το ποδόσφαιρο. Νομίζω, όμως, ότι είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Δημήτρης Παρίδης: Είναι έμπειρος, έχει γνωριμίες

«Κατά την άποψή μου πρόκειται για θετική κίνηση, η οποία θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Γκαγκάτσης βρίσκεται χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι έμπειρος και έχει πολλές γνώσεις και γνωριμίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Άρα, μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. Από τη στιγμή που η διοίκηση Ζαγοράκη εκτιμά ότι ο κ. Γκαγκάτσης είναι σε θέση να δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ, τότε καλώς κάνει και προχωρά σε αυτήν την κίνηση. Τη βλέπω κι εγώ θετικά αν και η αλήθεια είναι πως πρόσφατα είχαμε την ιστορία με τον γιο του που παραιτήθηκε από την ΠΑΕ. Σίγουρα είναι κάπως περίεργο αλλά επαναλαμβάνω ότι θα βγει σε καλό στον ΠΑΟΚ».

Παναγιώτης Κερμανίδης: Αλλού ο γιος, αλλού πατέρας

«Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πώς λειτουργεί. Αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφασίσει ότι πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ, τότε ο κ. Γκαγκάτσης θα επιστρέψει στην ομάδα από την οποία άρχισε την πορεία του ως παράγοντας. Δεν θα του είναι άγνωστο το περιβάλλον.

Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα από την πλευρά του κόσμου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν αντιδράσει στο θέμα του γιου του, γιατί αλλού ήταν ο γιος και αλλού ο πατέρας. Τώρα, αν έρθει στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει δυσάρεστες καταστάσεις.

Αυτό που ίσως αλλάξει, όμως, είναι η αντιμετώπιση που θα έχει η ομάδα από τους αντιπάλους της εφόσον βρεθεί στις τάξεις της ο κ. Γκαγκάτσης, ο οποίος ασκεί επιρροή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ, αυτό που θα του ευχηθώ είναι να έχει με τον ΠΑΟΚ επιτυχία ανάλογη με εκείνη που είχε με την Εθνική το 2004 και η έλευσή του να συνδυαστεί με την έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και με καλή πορεία στην Ευρώπη».

Νίκος Αλαβάντας: Θα βοηθήσει

«Ο κ. Γκαγκάτσης άρχισε από τον ΠΑΟΚ, μετά μπλέχτηκε με τον Ολυμπιακό και έφτασε εκεί που έφτασε, να είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα κάνει καλό ή κακό στον ΠΑΟΚ, πιστεύω όμως ότι μάλλον θα κάνει καλό. Θα μπορέσει να τον βοηθήσει με τις γνώσεις, τις γνωριμίες και την εμπειρία του αφού τόσα χρόνια ήταν σε ένα... ηγετικό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόστο. Δεν ξέρω, από την άλλη, αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο αλλά δεν νομίζω πως θα παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Κούλης Ιωσηφίδης: Ουδέν σχόλιο

«Δεν θα ήθελα να πάρω θέση για αυτό το θέμα. Δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας, είναι ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά και μόνο τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Άρα, ουδέν σχόλιον».
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ved

• Αλλαγή
εχω κιεγω πολλα να γραψω ( σιγα μη δεν ειχα  :P ) αλλα θα περιμενω λιγο και τις ανακοινωσεις ,,,μονο επιγραμματικα καποιες σκορπιες σκεψεις,,

καποιος εγραψε οτι αν παρεις γκαγκατση οτι και να κατακτησεις με την αξια σου  μετα θαναι υπο την σκια του. θα συμφωνησω.

ο τζοκερ ειπε οτι ειναι 30 και ο αλαμανας 40+ και βλεπουν και διαφορετικα τα πραγματα ( ολοι το παθαινουμε ) αλλα μαγκες το μελλον του λαου μας και της ομαδας ειναι οι 18χρονοι,,,και αυτοι θα πρεπει να μαθουν να αγαπανε την ιδεα και να την ακολουθουν πιστα μεσα απο συναισθηματα και οχι απο λογικη,,,γιαυτο  η ιδεα πρεπει να μενει  καθαρη.

υπαρχουν και τα δικια απο τη πλευρα του ζαγορακη ( θελει ανθρωπο εμπειρο δικο του που θα εξασφαλιζει οτι δεν θα γινεται κοροιδο στο καθε μαλακα πατερα κοκκαλη κλπ. ) που νομιζω οτι τελικα η μεγαλυτερη αδυναμια του ειναι οτι δεν εχει μπει ακομη στη ψυχολογια του κοσμου και πεφτει σε λαθη επικοινωνιακα χανοντας την ευκαιρια να εκμεταλευτει στο επακρο την δυναμη συσπειρωσης λαου διοικησης.

και 3 ερωτηματα δωρο  ;D

1) ο κατσουρανης  με τον ζαγορακη τον βρυζα και τον γεωργιαδη  δεν γνωριστηκαν ποτε και θα τον φερει ο γκαγκατσης που τον ξερει?

2) ο γκαγκατσης θα φερει χορηγιες,,,τον μισθο του τον φανταζεσται?

3) μπορειτε να φανταστειτε οτι για τα επομενα χρονια θα διαβαζετε ρεπορταζ του ΠΑΟΚ και θα ακουτε ραδιο και θα βλεπετε τη φατσα του γκαγκατση και θα ακουτε τη φωνη του να μας εκπροσωπει?

guest4

• Guest

........ Ti ρετσινιά όμως θα την έχω σε κάθε ματς που θα παίρνω έστω και τα σποριά από το κοράκι... Oso για τον Zagoraki αν είπε ότι θέλει ακόμα και sumfwnia με τον diavolo να κάνει για να πάει τον PAOK μπροστά ok, δικαίωμά του eίναι, .....

Νομίζω ότι αυτή η ατάκα ανήκει στον Γώργο Κούδα μετά το ματς με το γαυρο στην Τούμπα με παπαπετρου..
κι όχι στο ζαγορ.

apostolos

• Guest

........ Ti ρετσινιά όμως θα την έχω σε κάθε ματς που θα παίρνω έστω και τα σποριά από το κοράκι... Oso για τον Zagoraki αν είπε ότι θέλει ακόμα και sumfwnia με τον diavolo να κάνει για να πάει τον PAOK μπροστά ok, δικαίωμά του eίναι, .....

Νομίζω ότι αυτή η ατάκα ανήκει στον Γώργο Κούδα μετά το ματς με το γαυρο στην Τούμπα με παπαπετρου..
κι όχι στο ζαγορ.

Δεν ξέρω εγώ το δα που το γράψε ο joker για αυτό το έβαλα κι εγώ....Αν είναι λάθος sorry..
« Last Edit: May 15, 2009, 14:07:46 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ειμα αρκετα μεγαλος αδερφε για να μπαινω σε τετοια διλληματα που θετεις και τα θεωρω τουλαχιστον χαζα,εγω ειπα στηριξη στην ομαδα και μετα κριτικη αν το καταλαβες καλως.Κωλοτουμπες απο μενα δεν εχει ,ουτε προκειτε να εχει εδω θα μαστε ΑΝ ειμαστε.
  πρωτιστοε με νοιαζει τι λεω εγω-εμεις και μετα τι λενε οι αλλοι,εγω θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου και να ειμαι καθαρος και αμεμπτος.
  Η συντονιστικη,σφ που εκπροσοπουν μεγαλο μερος του λαου οφειλουν να ενημερωσουν για το κλιμα και τις επιπτωσεις μια τετοιας κινησης γιατι ειτε το θες ειτε οχι θα δημιουργησει ρηγμα και μαλιστα δικαιως.Τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω με τα λαθη του αλλα εδω προκειτε κατα την αποψη μου για εγκλημα και οχι παλα λαθος.
 Περεταιτω συζητηση δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη μου για τον γκαγκατση ειναι στην σελιδα 2.

Το είχαμε θέσει @North. Στα πλαίσια που το θέτεις και εσύ. Μάλιστα εγώ ο ίδιος έθεσα τα ερωτήματα, επειδή ξέρω τι γίνεται και αφουγκράζομαι όσα λέγονται και γράφονται:
Συντονιστική: "Θόδωρε, θέλουμε να μας πεις τις σκέψεις σου σε δύο θέματα που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν σε διχασμό τον κόσμο. Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Βασίλης Γκαγκάτσης"
Ζαγοράκης: "Για τον Σαλπιγγίδη ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρω τι θα συμβεί.
Όσο για τον Γκαγκάτση... Είμαι διατεθειμένος να κάνω συμφωνία ακόμα και με τον διάολο για να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής. Δεν θα γίνω βέβαια, αυτό που κράζουμε, δηλαδή δεν θα καταπατήσω ποτέ τις αρχές που έχει ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μας αδικούν, αλλά ούτε και να αδικούμε εμείς τους άλλους.
"

Ο Θόδωρος ποτέ δεν είπε ότι θέλει να μείνει δια παντός στον ΠΑΟΚ. Βλέπει την διοίκηση του ως μια προσωρινή λύση, μέχρι την εύρεση επενδυτή ή κάποιας άλλης προσωρινής διοίκησης που θα τον αντικαταστήσει. Κάθε φορά που σκέφτεται να κάνει μια κίνηση ενίσχυσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σκέφτεται (επανηλειμένα) τις αντιδράσεις του κόσμου. Αυτό τον κουράζει ψυχολογικά και έρχονται τα ξεσπάσματα του (ανάσες).

Μέχρι σήμερα ο Θόδωρος μας έχει ξεβρακώσει. Ή αλλιώς μας έχει πάρει τα "πτυχία".

1) Φέρνει κοντά του τον Ζήση Βρύζα και ακούει από μερίδα κόσμου: "Στην πλάτη του ΠΑΟΚ θα μάθει αυτός;".
2) Το ίδιο ακούει για τους Γεωργιάδη (β' ομάδα), Ελευθεριάδη (Τμήματα υποδομής), Δάφνη Λίλη (μπουτίκ) κλπ. "Τους κολλητούς του και τους συγγενείς του, βολεύει στον ΠΑΟΚ"
3) Στηρίζει έναν προπονητή και μιλάει για τριετές πλάνο παραμονής του. Πετυχαίνει έτσι:
α) Αποδέσμευση-πώληση κακών ποδοσφαιριστών που είχαν "ριζώσει" από προηγούμενους προπονητές που δεν προλάβαιναν να τους αξιολογήσουν επειδή η κάθε διοίκηση τους άλλαζε (προπονητές) σαν τα πουκάμισα για να ικανοποιήσει τις κραυγές του κόσμου (αυτών που κράζουν και σήμερα).
β) Σεβασμός στον θεσμό του προπονητή και στο πρόσωπο του Σάντος, από τους ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν και αν ανοίξουν τρύπα για τον προπονητή, θα πέσουν μέσα οι ίδιοι όπως πέρσι.
4) Οργανώνει τα γραφεία της ΠΑΕ. Φέρνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον "άβγαλτο γιό του κουμπάρου του" Μάκη Γκαγκάτση και αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχουν διαρροές προς τον τύπο (σήμα κατατεθέν με Λάϊο και άλλους διευθυντές).

Αύριο...
Σκέφτεται να φέρει στα γραφεία τον Βασίλη Γκαγκάτση ως διευθύνων σύμβουλο. Ιεραρχικά θα είναι ο 2ος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, μετά τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο τελευταίος θα οργανώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στα εξωτερικά κέντρα αποφάσεων (Super League, ΚΕΔ, ΕΠΟ και UEFA). Μαζί του θα φέρει χορηγείες και στήριξη επιχειρηματιών. Με αυτή την κίνηση "αποδεσμεύεται" ο Ζαγοράκης από όλες τις αποφάσεις και προσθέτει στο οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ εμπειρία και γνώση του παρασκηνίου.

Φτάνουμε λοιπόν στο δια ταύτα της όλης υπόθεσης.

Ας υποθέσουμε ότι κάποιοι σύνδεσμοι, οπαδοί ή απλοί φίλαθλοι διαφωνούν με την πολιτική Ζαγοράκη ή με κάποιες κινήσεις του. Τι πρέπει να κάνουν; Μάχη για αλλαγή των αποφάσεων του Ζαγοράκη; Ο τελευταίος γνωρίζει ότι αυτός διοικεί και θέλει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα τραβήξει τον δρόμο του επειδή θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Δεν του αρκεί να έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά να βγαίνει 3ος-4ος, επειδή δεν τον αφήνουν με εξωαγωνιστικές μεθόδους. Κάποιους από εμάς, μας αρκεί αυτό (από ότι φαίνεται από τα γραφόμενα μας). Άρα πάμε σε πόλεμο για διωγμό Ζαγοράκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επειδή καταπατάει τις αρχές που έχουμε ως ΠΑΟΚ. Ο πόλεμος αυτός θα έχει κερδηθεί (από τους οπαδούς) πριν καν αρχίσει. Δεν είναι διατεθημένος ο θόδωρος να μπει σε καμιά μάχη, επειδή πολύ απλά δεν το κάνει για την πάρτη του, αλλά για έναν ΠΑΟΚ Πρωταθλητή.
Άλλωστε αρκετοί είναι οι παλαίμαχοι που περιμένουν την παραίτηση Ζαγοράκη για να μπουν αυτοί μπροστά. Αν το κατορθώσουν, θα βλέπεται να διατίθενται 3000 εισιτήρια σε κάθε αγώνα και 25000 προσκλήσεις. Στα παπάρια τους ο ΠΑΟΚ. Το image τους και οι δημόσιες σχέσεις τους ενδιαφέρουν.
« Last Edit: May 15, 2009, 14:32:22 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Alamana αδερφέ με κάλυψες απόλυτα..
Είπες σχεδόν όσα σκεφτόμουν κι εγώ..
Εμείς μαζί για μια ζωή...

makptol

• Guest
alamana και μενα με καλυψες απολυτα......

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή

Όσο για τον Γκαγκάτση... Είμαι διατεθειμένος να κάνω συμφωνία ακόμα και με τον διάολο για να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής. Δεν θα γίνω βέβαια, αυτό που κράζουμε, δηλαδή δεν θα καταπατήσω ποτέ τις αρχές που έχει ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μας αδικούν, αλλά ούτε και να αδικούμε εμείς τους άλλους.[/u]"[/b]

Αύριο...
Σκέφτεται να φέρει στα γραφεία τον Βασίλη Γκαγκάτση ως διευθύνων σύμβουλο. Ιεραρχικά θα είναι ο 2ος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, μετά τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο τελευταίος θα οργανώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στα εξωτερικά κέντρα αποφάσεων (Super League, ΚΕΔ, ΕΠΟ και UEFA). Μαζί του θα φέρει χορηγείες και στήριξη επιχειρηματιών. Με αυτή την κίνηση "αποδεσμεύεται" ο Ζαγοράκης από όλες τις αποφάσεις και προσθέτει στο οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ εμπειρία και γνώση του παρασκηνίου.

τα παντα ειναι πολιτικη γυρω μας. ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

kp-83

• Guest
Μπράβο ρε Αλαμάνα έτσι είναι τα πράγματα!!!!!Έχεις 1000% δίκιο και η άποψή σου είναι η σωστότερη που έχω διαβάσει!!!!Όποιος αντιδράει ας ξεστραβωθεί να διαβάσει αυτές τις περιεκτικές σειρές να καταλάβει τι παίζει πως σκέφτεται ο Τέο και να το βουλώσει επιτέλους!!!!
Εμείς στην κερκίδα και ο Ζαγοράκης στη διοίκηση και στις αποφάσεις για το καλό της ομάδας!!!!!Τι άλλο πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να σιωπήσουμε;;;;μας πήρε από τα σκατά και μας έχει δεύτερους!!!!!
Όσο για τις αντιδράσεις συνδέσμων και περί ηθικών θεμάτων (που δεν υπάρχουν ) είναι στη φαντασία κάποιων που απλά δεν ξέρουν τι τους γίνετε!!!!!Δεν θα γίνει τίποτε!!!!
Για τους λαλίστατους βετεράνους πχ ορφανός αποστολίδης που κάνουν το μεγάλο κακό είναι παρελθόν αποτυχημένοι και ας σκάσουν!!!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

Ας υποθέσουμε ότι κάποιοι σύνδεσμοι, οπαδοί ή απλοί φίλαθλοι διαφωνούν με την πολιτική Ζαγοράκη ή με κάποιες κινήσεις του. Τι πρέπει να κάνουν; Μάχη για αλλαγή των αποφάσεων του Ζαγοράκη; (...) Άρα πάμε σε πόλεμο για διωγμό Ζαγοράκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επειδή καταπατάει τις αρχές που έχουμε ως ΠΑΟΚ.

Αυτό τώρα είναι δίλημμα, απειλή ή απλά περιγραφή σεναρίου;
Δηλαδή στο βωμό του να μην πάμε σε πόλεμο (που δε πάμε σε πόλεμο, ουσιαστικά ο πόλεμος έρχεται σε εμάς και μάλιστα από δικούς μας ανθρώπους!!!) θα ταχτούμε σιωπηλά στο πλευρό του Γκαγκάτση για 30 αργύρια (βλέπε παίκτες και χορηγίες);

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
Οκ,οχι σε Γκαγκατση.Βρειτε μου εναν αλλον που θα προασπιζει στο ακεραιο τα συμφεροντα του συλλογου.Εφοσον αρνειστε,μαθετε+να δεχεστε,η εστω να προτεινετε.

ο μπαμπης36 μας βαζει επιχειρηματα του στυλ ο πολυμετοχικος με τα φραγκα ο θειος με τα φραγκα η αεκ με τα φραγκα...

Φίλε μου στα 40 μου πλεον μπορω να σου πω ευθαρσως κατι το οποιο ενοχλει πολλους αλλα στην τελικη για αυτο ειμαστε εδω να τα λεμε στα ισια (ειδικα οι μεγαλυτεροι) Ο λαος του ΠΑΟΚ απο μονος του ΔΕΝ αρκεί.Ουτε η 100 ούτε η 500% συσπείρωση.Αυτα τα ειχε κιαλλες φορες αλλά παπαλα. Χρειαζονται και αλλα πολλα τα οποια δεν ειναι μονο το παρασκηνιο αλλα και το προσκηνιο.Ας αφησουμε λοιπον αυτον που εμπιστευόμαστε να διοικήσει οπως αυτός πιστεύει και γιατί οι αντίπαλοι μας ειναι πολλοι και ισχυροί και βλέποντας το θηριο να ξυπναει αντιδρούνε ακομα πιο ασχημα και βρωμικα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

northeagle_4

• Guest
  Αλαμανα το σκεπτικο σου οσον αφορα την στελεχωση της παε ειναι σωστο και συμφωνω,πρπει να υπαρχει ατομο εμπιστο και καλο στην δουλεια του σε καθε τομεα για να μην πεφτουν ολα πανω στον θοδωρη οπως λες.Αλλα αυτο δεν κανει ανγκαια την προσληψη γκαγκατση και σιγουρα το να συγκρινεις τους 100 ραδιοφωναντζιδες που κραζαν,ζηση,σαντος κτλ με το υπαρχον θεμα και διλλημα υποβαθμιζεις την σοβαροτητα της καταστασης και μαλλον δεν βλεπεις οτι ατομα που βαλανε πλατες στον θοδωρη ειδικα περσυ με τοσες δυσκολιες εχουν ξενερωσει απιστευτα και παραγνωριζεις το δικαιο των συναισθηματων τους.

θα σου παραθετω καποιες ενστασεις και προβληματισμους μου σε αυτα που εγραψες και αν εχεις την ορεξη και τον χρονο οποτε θελεις απαντας
Ζαγοράκης: "Για τον Σαλπιγγίδη ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρω τι θα συμβεί.
Όσο για τον Γκαγκάτση... Είμαι διατεθειμένος να κάνω συμφωνία ακόμα και με τον διάολο για να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής. Δεν θα γίνω βέβαια, αυτό που κράζουμε, δηλαδή δεν θα καταπατήσω ποτέ τις αρχές που έχει ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μας αδικούν, αλλά ούτε και να αδικούμε εμείς τους άλλους.
"[/b]
το επικοινωνιακο κομματι το σκεφτηκε ? το οτι οι εχθροι μας θα μας χτυπανε επι 10 ? αφου οπλο μας ειναι η ενωτητα και η συσπειρωση γιατι να την δοκιμασει οταν εχει 99% στηριξη ηδη ?
Ο Θόδωρος ποτέ δεν είπε ότι θέλει να μείνει δια παντός στον ΠΑΟΚ. Βλέπει την διοίκηση του ως μια προσωρινή λύση, μέχρι την εύρεση επενδυτή ή κάποιας άλλης προσωρινής διοίκησης που θα τον αντικαταστήσει.
Ασχετο αλλα σαν Συντονιστικη εχουν γινει προτασεις στον θοδωρο για ομαλη απεμπλοκη οταν το αποφασισει ? Λ.Β,πολυμετοχηκοτητα κτλ ?
Μέχρι σήμερα ο Θόδωρος μας έχει ξεβρακώσει. Ή αλλιώς μας έχει πάρει τα "πτυχία".
1) Φέρνει κοντά του ........
....
....
4) Οργανώνει τα γραφεία της ΠΑΕ
Αυτε οι αντιδρασεις θεωρει και θεωρεις οτι ηταν απο μεγαλη μεριδα του κοσμου και οτι μπορουν να συγκριθουν με μια αποφαση που συμβιβαζοντε με το παρελθον και πληττει την αξιοπρπεια και την ιδεολογια του κοσμου μας δεκαετιες τωρα ? ειναι λογικο το ΟΧΙ.Κανεις δεν του λεει πως να διοικησει ουτε θελουμε να επιβαλλουμε του κεφαλιου μας αλλα καποια πραγματα ειναι αδιαπραγματευτα και το ξερεις καλυτερα απο μενα και λογω ηλικιας και εμπειριας στοα κοινα του λαου του ΠΑΟΚ.

1.Ο τελευταίος γνωρίζει ότι αυτός διοικεί και θέλει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ
2.Ο πόλεμος αυτός θα έχει κερδηθεί (από τους οπαδούς) πριν καν αρχίσει. Δεν είναι διατεθημένος ο θόδωρος να μπει σε καμιά μάχη, επειδή πολύ απλά δεν το κάνει για την πάρτη του, αλλά για έναν ΠΑΟΚ Πρωταθλητή.
Η μεγαλυτερη αντιφαση που εχω διαβασει εδω και καιρο.Απο την μια λεμε οτι ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο που κανουμε εμεις δινουμε εν λευκο στηριξη στην πλειοψηφια και απο την αλλη την κανω χωρις να μπορεσω να κατανοησω γιατι αντιδραει ο κοσμος και μη κατανοωντας οτι δεν αντιδρας στον Ζαγορακη αλλα σε μια κινηση που διαταρασει το μεγαλυτερο προσον μας στην πορεια ανακαμσης.Οταν ο θοδωρης ελεγε οτι η συσπειρωση και η αγαπη του κοσμου ειναι το μονο μας κινητρο δεν γινετε να βαζεις τον ΛΑΟ σε τετοια διλληματα,ειναι αδικο και για σενα και τον Λαο και την πορεια μας ειδικα αυτα τα 2 χρονια που μας εκαναν να φουσκωνουμε απο περηφανεια.Η αντιφαη ειναι οτι το ενα δεν αναιρει το αλλο στην τελικη,δλδ ο ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστησει τι θελει γκαγκατση ή τον κοσμο στο πλευρο του ενωμενο και δυνατο ? μηπως και τα δυο ?και αν δεν γινετε και τα 2 και απλα τουμπεκιαστουμε και με 2,3 στραβες το προβλημα σου βγει επι 10 ?απο την αρχη δεν πρπει να αναφερεις το προβλημα για να λυνεται ?
  Για τον Κατσαρη δεν μιλαω καθολου τον θεωρω τελειομενο και απλα τον ευκολο δρομο να περασε ο ΑΣ σε διαδοχη κατασταση,δεν το θεωρω σωστο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο τραγικο απο την στιγμη που και ο κοσμος εχει και αλλες 2 επιλογες Παπαδοπουλο,Λευκο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
προσπαθώ να βρω και εγώ τι να γράψω για το θέμα και είμαι πολύ μπερδεμένος
ΟΛΕΣ οι πλευρές έχουν δίκιο και αυτοί που τον θέλουν και αυτοί που δεν τον θέλουν...

εγώ με όλα αυτά που έχω δει τα τελευταία χρονια να γίνονται στον ΠΑΟΚ ένα έχω να πω
θέλω η ομάδα μου να "απαρτιζεετε" από ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ
αν κάποιος κρίνει ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο Γκαγκάτσης τότε εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα η δουλειά μου είναι στην κερκίδα....

για όσους λένε ότι αν πάρουμε κάποιο τίτλο του χρόνου θα μας πρήξουν ότι τον κατακτήσαμε λόγο γκαγκάτση:
και φέτος αν περνάμε τίποτα οι μισοί θα έλεγαν ότι το πήραμε λόγο γκαγκάτση...
οι άλλοι μισοί ότι είμαστε ομάδα του κράτους, οι άλλοι ότι είμαστε τσάτσοι του βγενόπουλου κτλ
είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο κάτι θα βρούν να πουν
όπως και εμείς κάτι θα πούμε για τους άλλους αν κατακτήσουν αυτοί κάτι
PAOK-Hersonissos (Kriti)

kp-83

• Guest

Ας υποθέσουμε ότι κάποιοι σύνδεσμοι, οπαδοί ή απλοί φίλαθλοι διαφωνούν με την πολιτική Ζαγοράκη ή με κάποιες κινήσεις του. Τι πρέπει να κάνουν; Μάχη για αλλαγή των αποφάσεων του Ζαγοράκη; (...) Άρα πάμε σε πόλεμο για διωγμό Ζαγοράκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επειδή καταπατάει τις αρχές που έχουμε ως ΠΑΟΚ.

Αυτό τώρα είναι δίλημμα, απειλή ή απλά περιγραφή σεναρίου;
Δηλαδή στο βωμό του να μην πάμε σε πόλεμο (που δε πάμε σε πόλεμο, ουσιαστικά ο πόλεμος έρχεται σε εμάς και μάλιστα από δικούς μας ανθρώπους!!!) θα ταχτούμε σιωπηλά στο πλευρό του Γκαγκάτση για 30 αργύρια (βλέπε παίκτες και χορηγίες);

Πάλι δεν κατάλαβες αυτά που έγραψε ο Αλαμάνα!!!!!Δεν υπάρχει ρε θέμα πολέμου ούτε διλήμματα  ούτε αργύρια και κουραφέξαλα!!!!

Ο τελευταίος γνωρίζει ότι αυτός διοικεί και θέλει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Θα τραβήξει τον δρόμο του επειδή θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Δεν του αρκεί να έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά να βγαίνει 3ος-4ος, επειδή δεν τον αφήνουν με εξωαγωνιστικές μεθόδους. Κάποιους από εμάς, μας αρκεί αυτό (από ότι φαίνεται από τα γραφόμενα μας). Άρα πάμε σε πόλεμο για διωγμό Ζαγοράκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επειδή καταπατάει τις αρχές που έχουμε ως ΠΑΟΚ.
Και ο Ζαγοράκης την κάνει πριν καν αρχίσει ο πόλεμος γιατί δεν θέλει την καρέκλα!!!!!!!

Αν εσείς θέλετε τον ΠΑΟΚ 5-6 με λαμόγια  με 40 εκ χρέη ΔΙΑΦΩΝΩ
εγώ τον θέλω πρωταγωνιστή με τον Τέο αρχηγό!!!!!

northeagle_4

• Guest
Ναι ετσι τον θελουμε τον ΠΑΟΚ επιασες την ουσια της υποθεσης παλι......