Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kp-83

• Guest
Ειμα αρκετα μεγαλος αδερφε για να μπαινω σε τετοια διλληματα που θετεις και τα θεωρω τουλαχιστον χαζα,εγω ειπα στηριξη στην ομαδα και μετα κριτικη αν το καταλαβες καλως.Κωλοτουμπες απο μενα δεν εχει ,ουτε προκειτε να εχει εδω θα μαστε ΑΝ ειμαστε.
  πρωτιστοε με νοιαζει τι λεω εγω-εμεις και μετα τι λενε οι αλλοι,εγω θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου και να ειμαι καθαρος και αμεμπτος.
  Η συντονιστικη,σφ που εκπροσοπουν μεγαλο μερος του λαου οφειλουν να ενημερωσουν για το κλιμα και τις επιπτωσεις μια τετοιας κινησης γιατι ειτε το θες ειτε οχι θα δημιουργησει ρηγμα και μαλιστα δικαιως.Τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω με τα λαθη του αλλα εδω προκειτε κατα την αποψη μου για εγκλημα και οχι
παλα λαθος.
 Περεταιτω συζητηση δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη μου για τον γκαγκατση ειναι στην σελιδα 2.

Κάτι τέτοια διαβάζει και ακούει ο Τέο και θέλει να φύγει!!!!!!!Έγκλημα;;;;;;Έλεος!!!!τι μάνα σου σκότωσε ο Τεο και ο Γκαγκάτσης (συγνώμη για την αναφορά αυτή αλλά δεν έβρισκα κάτι ποιο παραστατικό!!!!);;;;τι διάσπαση και ρήγμα και που ξέρεις ότι δεν είναι αποδεκτός ο Γκαγκάτσης;;;;Εγώ λέω ότι είναι!!!!

Εσένα τι σε νοιάζει ποιος θα είναι ο συνεργάτης ή ο συμβουλάτορας του προέδρου;;;;Ας κερδίζει η ομάδα και ας τα αφήσουμε τα άλλα στην άκρη και τις προσωπικές κρίσεις για άτομα που ούτε καν τα γνωρίζουμε μόνο ότι μας έχουν πει τα μμε και οι γνωστοί ραδιοφωνατζήδες......

Μην δημιουργείτε κλίμα γιατί μετά μπορείτε να το μετανιώσατε αλλά θα είναι πολύ αργά!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Οι Ουλτρας το δινουν για σιγουρο οτι ερχεται ο Γκαγκατσης, τους ακουσα και στο ραδιο το απογευμα. Σ΄αυτα που ειπαν προσφατα για Γ. Παπαδοπουλο και μη στιρηξη απο Ζαγορακη επεσαν μεσα. Αναπολω τις εποχες που ελεγαν "Ο  Μασμανιδης οριστικα στον ΠΑΟΚ"

+1

Οσο για τον απο πανω απλα θα πω κατι,

Αν ειναι στο βωμο της νικης με καθε κοστος και του στυλ παταω σε πτωματα αρκει να κατακτησω αυτο που θελω, εγω απεχω. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παντως Προστατης των φτωχων και των αδικημενων ηταν ο Ρομπεν των Δασων.
Προστατης ομως λεγεται επισημως και ο νταβατζης

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
φετος ολοι τους ασχοληθηκαν με τη παράγκα του ΠΑΟΚ  :tikitaka:
τα πλουσια επιχειρήματα ήταν....τα 45 λεπτά του αγώνα με τον πανιωνιο. Εκεί σταματούσαν. Δεν υπήρχαν άλλα. Έδενε η γλώσσα. Δε μπορούσαν να αναφέρουν τιποτα περισσοτερο.
Ήταν όμως αρκετά αυτά τα 45 λεπτά για να οικοδομήσουν τη παραγκα του ΠΑΟΚ, των πτυχίων του Μ. Γκαγκάτση, δηλαδλη τη πιο αισχρή παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου που κατέστρεψε το διαμαντι που λεγεται σουπερ λιγκα και εφερε με υπόγειες και υπέργιες μεθόδους τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση.
Μόνο και μόνο απο αυτό σκεφτείτε τί εχει να ειπωθεί με τη έλευση του Β. Γκαγκάτση!!!!!
Η γνώμη μου, στα @@ μας τι θα πει ο καθε καριόλης. Στα @@ μας τι θα σκεφτεί.
Έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσει του ζαγοράκη. Στα περισσότερα με καλυψαν αρκετοί παραπάνω.
Επίσης σημαντικό αυτό που εμμέσως είπε ο Alamana85 : υπάρχει μια διακριτή διαφορά μεταξύ του κανω ενεργειες να προστατευομαι απο το κανω ενεργειες στο να δρω εις βαρος των υπολοιπων. Και αυτή τη παράμετρο δεν υπαρχει περιπτωση να μην την εχει κατα νου ο Ζαγοράκης.

ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ
ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ....

apostolos

• Guest
Αν έχω γίνει και είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ είναι επειδή ακριβώς το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα " 1) δεν με εκφράζει 2) δεν εκφράζει το σωματείο που αγαπώ. Τα χούμε πει κι άλλες φορες, δεν γίναμε ΠΑΟΚ για κύπελλα και πρωταθλήματα...Κι όταν αυτά έρχονται, να έρχονται όπως πρέπει, όχι όπως τα παίρνουν αυτοί που μισούμε και κοροϊδεύουμε... Τι να τον κάνω τον Γκαγκάτση? Να πάρω ένα κύπελλο και να μου το λένε γkαγkατσο-κύπελλο και να μην μπορώ να πω και κουβέντα? Να πάρω πρωτάθλημα και να μην μπορώ να το χαρώ?

Θα έρθει ο γκαγκάτσης... ωραία... Με τον γιο του είδαμε και πάθαμε και δεν έφταιγε και σε τίποτα το παιδί... Για τον μεγάλο τι να πεις? Ότι δεν ήρθε για παρασκήνιο? Δεν ήρθε για διαιτησία? Να κάνω νίκες και να μην μπορώ να τις ευχαριστιέμαι? Να με σφάζει πάλι ο κατάσκοπος και να μην μπορώ να πω κουβέντα? Εντάξει το είπε κι ο Diego, είμαστε σε μια ζούγκλα και πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα...

OK, για μένα υπάρχουν κάποιες αξιες και αν είναι να γίνω σαν τους άλλους που σιχαίνομαι καλύτερα να μην ασχολούμαι άλλο... Είναι ηθικό το ζήτημα, είναι ζήτημα αξιων... Να πουλήσω την ψυχή μου στο διάβολο και να γίνω μάγκας η μονος μου κι όπου με βγάλει? Κύριοι εγώ στη ζωή μου μέχρι τώρα και είμαι πολύ περήφανος για αυτό μονος μου πορευτικά... Το ίδιο θέλω και για την ομάδα αυτή που είναι κομμάτι του εαυτού μου... Αν θέλω να δω κάποιον πρωταθλητή αυτός θέλω να είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ και όχι μια μετάλλαξη που φοράει τα ασπρόμαυρα...

northeagle_4

• Guest
kp-83 ασε μας ρε φιλε νυχτιατικα.......
 που ξες το ενα που ξες το αλλο αν δεν τα βλεπεις να ερχονται δεν φταιω εγω......
εγω δεν μπορω να κρινω την συσταση της παε αλλα σιγουρα μπορω να κρινω πολλα αλλα που ειναι πολυ πιο σημαντικα.

Offline ozric

• Αποστολή
  • **

φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε πως αν δεν καταπιουμε τα παντα δεν θα δουμε προκοπη...ακομα κι αν διαφωνουμε

μηπως αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ;

:thumbok:
No Gods,No Masters

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Συνεχιζω το παραληρημα:
  (...)
       Edo 8elo na po mia istorioyla: Exo mia zografia apo to nipiagogeio. Ego den 8ymomoyna ti mas eixe zhthsei na zografhsoyme h daskala, 3-4 xronia meta -apo oti 8ymamai- moy thn eixe ekshghsei o pateras moy, symfona me ayta poy toy eixe pei h nhpiagogos: To 8ema ths zografias htan "Zografeiste thn omada poy yposthrizete" Oloi eixan kanei kati skitsa me podosfairistes, mpalles, dokaria, ghpeda, faneles me riges sta xromata ths omadas poy eixe o ka8enas. H dikia moy zografia htan enas typos me kapelo poy eixe ena ftero, ena tokso, mpotes myteres kai ola ta royxa toy htan rige aspromayra : Htan o Roben ton Dason (apo oti moy eipe argotera o pateras moy giati hmoyn poly mikros gia na 8ymamai) se PAOKtshdikh ekdoxh. Apo ayta poy moy eipe kai apo ayta poy katalaba argotera eixa kanei mia diastayrosh apo paramy8ia poy moy eixan pei oti o Roben htan o prostaths ton ftohon, o timoros toy kakoy kai diafores afhghseis pos o PAOK einai h omada ton katateregmenon, h omada ths Antistashs sto Katesthmeno.

Apo tote panta -h sxedon panta- opoiodhpote match kai na blepo se asxetes omades, eimai me to outsider. Mexri kai shmera otan pao na ekshghso se allo8rhskoys h se asxetoys giati eimai PAOK panta toys leo "giati o PAOK einai san ton Roben ton Dason". Ka8os pernoysan ta xronia symphrona oti einai: "san ton Kommoynismo (mhn to 8eorhsete kommatiko sxolio, den eimai KKE), san ton Dabid enantion toy Goliath, san ton Giannh Agiannh enantion toy Iaberh kai polla alla tetoia. Nomizo kapos etsi skeftontai oloi oi PAOKtshdes otan len oti O PAOK DEN EINAI APLA MIA OMADA SAN TIS YPOLOIPES, EINAI IDEOLOGIA, EINAI TROPOS ZOHS.
(....)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Αν έχω γίνει και είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ είναι επειδή ακριβώς το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα " 1) δεν με εκφράζει 2) δεν εκφράζει το σωματείο που αγαπώ. Τα χούμε πει κι άλλες φορες, δεν γίναμε ΠΑΟΚ για κύπελλα και πρωταθλήματα...Κι όταν αυτά έρχονται, να έρχονται όπως πρέπει, όχι όπως τα παίρνουν αυτοί που μισούμε και κοροϊδεύουμε... Τι να τον κάνω τον Γκαγκάτση? Να πάρω ένα κύπελλο και να μου το λένε γkαγkατσο-κύπελλο και να μην μπορώ να πω και κουβέντα? Να πάρω πρωτάθλημα και να μην μπορώ να το χαρώ?

Θα έρθει ο γκαγκάτσης... ωραία... Με τον γιο του είδαμε και πάθαμε και δεν έφταιγε και σε τίποτα το παιδί... Για τον μεγάλο τι να πεις? Ότι δεν ήρθε για παρασκήνιο? Δεν ήρθε για διαιτησία? Να κάνω νίκες και να μην μπορώ να τις ευχαριστιέμαι? Να με σφάζει πάλι ο κατάσκοπος και να μην μπορώ να πω κουβέντα? Εντάξει το είπε κι ο Diego, είμαστε σε μια ζούγκλα και πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα...

OK, για μένα υπάρχουν κάποιες αξιες και αν είναι να γίνω σαν τους άλλους που σιχαίνομαι καλύτερα να μην ασχολούμαι άλλο... Είναι ηθικό το ζήτημα, είναι ζήτημα αξιων... Να πουλήσω την ψυχή μου στο διάβολο και να γίνω μάγκας η μονος μου κι όπου με βγάλει? Κύριοι εγώ στη ζωή μου μέχρι τώρα και είμαι πολύ περήφανος για αυτό μονος μου πορευτικά... Το ίδιο θέλω και για την ομάδα αυτή που είναι κομμάτι του εαυτού μου... Αν θέλω να δω κάποιον πρωταθλητή αυτός θέλω να είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ και όχι μια μετάλλαξη που φοράει τα ασπρόμαυρα...

:thumbok:
No Gods,No Masters

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
"ΠΑΟΚ γιναμε οχι για τους τιτλους που πηραμε αλλα γι αυτους που μας κλεψανε"

Αρχαια ΠΑΟΚτσηδικη Παροιμια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
το καλύτερο για την ώρα είναι να κρατήσουμε τις προσωπικές μας γνώμες για τη κατάλληλη στιγμή.
όλων το μυαλό εχει πονεσει αρκετά αυτές τις μερες: πριν 3 μερες ο κακος, πριν 2 μερες ο Γκαρσια, χθες ο Σερτζιο, σημερα ο Γκαγκάτσης. . .
Δε λειπουν απο τα πονεμενα μας μυαλα άλλες σταθερές όπως εκλογές Α.Σ. κλ.π.
----

το καλύτερο είναι για την ώρα υπομονή, στηριξη στην ομαδα για τους αγώνες που υπολοιπονται καθως και στη διοικηση.

Θα έρθει η στιγμή που θα πρεπει να αντιμετοπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα.

υ.γ. Εκτός απο τον προεδρο, τον υπνο μας τις νυχτες τον εχουμε χασει πολλοι...μα παρα πολλοι...
υπνωτικά όμως δε θα παρουμε κανενας. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να βρουμε και παλι τον υπνο μας.
δεν ειναι της ώρας για τιποτα αλλο παρά στηριξη στην ομαδα να κλεισει η σεζον.  

bergman

• Guest
Να μην καταντήσουμε σαν αυτούς που κατηγορούσαμε.
Να μην γλύφουμε εκεί που φτύναμε.
Να μην δίνουμε επιχειρήματα στους ανύπαρκτους που θα λένε για "γαύρους του βορρά"
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από κανέναν γκαγκάτση, το μόνο που θα καταφέρει είναι να υπονομευτεί αυτή η τεράστια ανοδική προσπάθεια, και να ξενερώσει πολύς κόσμος. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να (ξανα)έρχονται οι τίτλοι,σπαθένια κι αντρίκια όπως πάντα.
Αν έχουνε κουμπαριές ας αρκεστούν σε τίποτα κρασιά σε καμμιά γιορτή, μακριά το συγκεκριμένο λαμόγιο από τον ΠΑΟΚ.

makptol

• Guest
το καλύτερο για την ώρα είναι να κρατήσουμε τις προσωπικές μας γνώμες για τη κατάλληλη στιγμή.
όλων το μυαλό εχει πονεσει αρκετά αυτές τις μερες: πριν 3 μερες ο κακος, πριν 2 μερες ο Γκαρσια, χθες ο Σερτζιο, σημερα ο Γκαγκάτσης. . .
Δε λειπουν απο τα πονεμενα μας μυαλα άλλες σταθερές όπως εκλογές Α.Σ. κλ.π.
----

το καλύτερο είναι για την ώρα υπομονή, στηριξη στην ομαδα για τους αγώνες που υπολοιπονται καθως και στη διοικηση.

Θα έρθει η στιγμή που θα πρεπει να αντιμετοπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα.

υ.γ. Εκτός απο τον προεδρο, τον υπνο μας τις νυχτες τον εχουμε χασει πολλοι...μα παρα πολλοι...
υπνωτικά όμως δε θα παρουμε κανενας. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να βρουμε και παλι τον υπνο μας.
δεν ειναι της ώρας για τιποτα αλλο παρά στηριξη στην ομαδα να κλεισει η σεζον.  

α ναι καλα που μας το θυμησες ΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?

rounos

• Guest
Ολη η ουσια για μενα ειναι στο ποστ του northeagle στη προηγουμενη σελιδα.ΠΑΝΤΑ οταν ο ΠΑΟΚ παει να κανει την υπερβαση,ολο ιστοριες του κωλου και "φημες" ξεθαβονται.Γκαγκατσης,Σαλπιγγιδης,"διωξτε τον Γκαρσια","παραγωγοι" ραδιοφωνων επιτιθονται ανοικτα στον Σαντος με βρισιες, κλπ.κλπ. Ε οχι ρε μαγκα,αυτη τη χαρη εγω τουλαχιστο δε θα σας την κανω.Σαββατο χαντμπολ,Κυριακη Τουμπα και Δευτερα Α.Σ.Με τα υπολοιπα θα ασχοληθω μετα......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Συμφωνω και γω.Με αλλα πρεπει να ασχολουμαστε.Τελος απο μενα.

υγ: τελευταιο, κουφη ιδεα: ρε λετε να ειναι σχεδιο-μπλοφα του Τεο να ψαρωσουν οι διαιτητες οτι ερχεται ο Γκαγκατσης για να γλιτωσουμε καποια επερχομενη σφαγη?Γιατι το λεω? μου κανει εντυπωση που αναφερεται σε ελευση Γκαγκατση αμεσως μετα τα πλευοφφ. Και επισης οτι ειναι φαβορι για θεση Διευθυνοντος Συμβουλου. Και ο Τεο τι θα κανει δηλαδη?θα φυγει;'η θα γινει Ταμιας?Το μηνυμα αυτο θα αυτοκαταστραφει σε 30 δευτερολεπτα...
« Last Edit: May 15, 2009, 01:19:35 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν ξέρω τι πόστο θα πάρει (αν πάρει τελικά) ο Γκαγκάτσης. Απλά να ευχηθώ και με τον Μητρόπουλο αντιπρόεδρο. Έτσι για να γουστάρουμε

Το ΠΑΟΚ πρωταθλητής πάσει θυσία μερικούς (πάρα πολλούς πιστεύω) δεν μας εκφράζει. Απλά

Ελπίζω ο Τέο να ξέρει τι κάνει. Μόνο αυτό
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ένα και από μένα και δεν ξαναμιλάω παρα μόνο όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πριν απο ολα τα μεγαλα ματς αυτης της χρονιας ολο καποια πληροφορια διαρρεεται εντεχνα στον τυπο για να προκαλεσει αναστατωση.πραγματικα μπραβο στο συστημα ξερει που και πως πρεπει να κινηθει

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πα να γαμηθουν...

Ας τον παρουμε... ας φτιαξουμε και την νεα Τουμπα.. και δεν θα χουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο τους gay aπογονους...

Υ.Γ. Τα παντα κανετε ρε πουστηδες δημοσιοκαφροι για να μας τρυπησετε εν μεσω πλει οφ.... να δω αμα κερδισουμε την αεκ τι θα βρειτε να πειτε....

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Μα ο μεγαλύτερος εχθρός (κατά την ταπεινή μου άποψη), αυτός που πρώτα απ΄όλα πρέπει να πολεμηθεί, είναι τα ΜΜΕ με τους προπαγανδιστές δημοσιογράφους. Το δεξί χέρι του συστήματος-κατεστημένου >:(