Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
"Καλυτερα να εισαι η μανα του φονια παρα η μανα του σκοτωμενου"

Αυτο ειχα διαβασει καποτε και μου εκανε εντυπωση. Μαντεψτε που το διαβασα, εμπρος, ακουω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Όσοι θεωρούν οτι με τον ερχομό Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ (αν έρθει), θα γίνεται η σφαγή των αμνών υπέρ του ΠΑΟΚ, είναι το λιγότερο ανόητος.

Το καλύτερο post μέχρι στιγμής. Και τον καραμανλή να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Τέο πάλι θα μας σφάζουν.

kp-83

• Guest
Είστε τουλάχιστον αδαής ανόητοι και χαζοί αν νομίζετε ότι με τον Γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να σφάζει τις άλλες ομάδες ή θα έχει διαιτητική εύνοια.Έλεος ποια με τις ηλιθιότητες που γράφετε και λέτε!!!!!Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και δεν θέλω αυτόν!!!!!Κράζετε που ο Γκαρσία έφαγε 4 αγωνιστικές ή που δεν απέβαλε ο Κάκος τον Σιμάο  και από την άλλη δεν τον θέλω αυτόν ή εκείνον τι θέλετε ρε τελικά;;;;Μας κουράζετε αφήστε τον Τέο να κάνει τη δουλειά του.
Ο Γκαγκάτζης είτε το θέλετε είτε όχι είναι ένας έμπειρος παράγοντας με άπειρες παραστάσεις και γνώσεις όσον αφορά τα διοικητικά του ποδοσφαίρου σούπα λίγκα επο καθώς και τα νομικά παραθυράκια για διάφορα ζητήματα κτλ.Επίσης έχει και πολλές γνωριμίες στην Ευρώπη και πολλά κονέ με Πλατινί και πολλούς άλλους αξιωματούχος (Δηλαδή σας χαλάει αν πχ του χρόνου κάποιος παρατηρητής της ουεφά κάνει τα στραβά μάτια σε πυρσούς που θα πέσουν στο γήπεδο και γλιτώσουμε κάποια χιλιάδες ευρώ προσθήματα).Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου ξέρει πως κινούνται οι άλλοι παρασκηνιακά και ίσως μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της ομάδας από διάφορες κακοτοπιές...... Είναι ένας έμπειρος επίσης δικηγόρος που μπορεί να συμβουλέψει τον Ζαγοράκη σε πολλά κρίσιμα θέματα!!!!Δηλαδή ποιος θέλετε να συμβουλεύει τον Τεο σε διοικητικά θέματα;;;;Ο κασιμάτης ή η καθαρίστρια των γραφείων εκτός και αν θέλετε εσείς οι μυαλοπώληδες!!!!!
Φτάνει πια εσείς που γράφετε όλες αυτές τις παπαριές νομίζετε ότι ο Κόκαλης και ο κάθε Κόκαλης έχει ανάγκη τον Γκαγκάτση για να σε σφάξει έλεος δηλαδή!!!!Δηλαδή πριν τον Γκαγκάτση ως παράγοντα σε επο δεν σε έσφαζε ο γαύρος ή ο βάζελος;;
Έχουμε τις επιθέσεις των πολυμετοχικών έχουμε και εσάς!!!!Φτάνει
Θα έρθει σε διοικητικό πόστο ο άνθρωπος για να βοηθήσει τον Τεο ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής και όχι παράγοντας!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Θέλω να ξέρετε ότι τρία πράγματα είχε στο μυαλό του ο Ζαγοράκης όταν "έσπασε" και μίλησε για παραίτηση. Το ένα ήταν αυτό που συζητάμε σήμερα και ήταν σίγουρο ότι θα έφερνε διχασμό. Είναι η προστασία στο εξωαγωνιστικό πρόβλημα του τρόπου που μας αντιμετωπίζουν τα κέντρα συμφερόντων της Αθήνας.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης έρχεται στον ΠΑΟΚ.
Όσοι διαφωνούν, με ποιο τρόπο θα αντιδράσουν στην επιλογή του Ζαγοράκη;

ΥΓ1. Βλέπω με συμπάθεια και κατανόηση όσους αντιδρούν με άρνηση στο ενδεχόμενο συνεργασίας με Βασίλη Γκαγκάτση. Μου θυμίζουν τον εαυτό μου πριν χρόνια, όταν δεν με είχαν κουράσει οι σφαγές και αδικίες. Κοινώς...
"Εκεί που ήμουν είσαστε και εδώ που είμαι θα είστε (?)!"

ΥΓ2. Μπορεί τα χρώματα του συλλόγου μας να είναι το Άσπρο (αδικώ) και το Μαύρο (με αδικούν), αλλά στην ζωή υπάρχει και το γκρίζο (προστατεύομαι).

ΥΓ3. Όσοι νομίζουν ότι η έλευση Γκαγκάτση θα είναι παράγοντας για να αδικήσει ο ΠΑΟΚ τους τρείς (γαύρος, βάζελος, Αεκ), πλανούνται οικτρά. Για να συμβεί αυτό, ένας καθοριστικός παράγοντας είναι το χρήμα και ως γνωστόν από αυτό δεν διαθέτουμε πολύ και δεύτερος η διάθεση για υλοποίηση που επίσης δεν διαθέτει ο Ζαγοράκης.
Ο Θόδωρος δεν μπήκε στην διοίκηση της ΠΑΕ για να καταστρέψει την υστεροφημία του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline agraf

• Αλλαγή
Γνώμες υπάρχουν πολλές. Προσωπικά δεν σκοπεύω να προσπαθήσω να πείσω κανέναν.

Όμως αναρωτιέμαι ένα πράγμα: Γιατί είναι ανάγκη να έρθει ο Γκαγκάτσης ο οποίος θα ΔΙΧΑΣΕΙ 100% και πολύ λογικά. Κάποιοι θα την έτσι και κάποιοι αλλιώς.

Γιατί να χαλάσουμε το κλίμα στο σύλλογο; καλά δεν είμαστε όπως είμαστε;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οποιος θελει γκαγκατσιδες για να γαμαει τους αλλους και να περνει τιτλους με το ζορι, υπαρχουν ομαδες που το κανουν αυτο εδω και δεκαετιες. Μην μπλεκετε τον ΠΑΟΚ.

Αυτο με τον κατσουρανη παλι τι ητανε? επιχειρημα για να δεχτουμε την λερα στην ομαδα μας? τι ειναι ο κατσουρανης δηλαδη, ο Gerrard και θα πεσουν τα τσιμεντα μολις ερθει?   ???

Γκαγκατση μακρυα απο τον ΠΑΟΚ μας γιατι σε κοβω να τρως μαπες σαν τον κανακαρη σου. Η Τουμπα δεν ειναι κηφισσια

χαλαρωσε τους εχεις δειρει ολους .....:)))) ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ Η ΚΕΔ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ
ΟΤΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? Ο ΖΑΓΟΡ ΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ....
αμεσως θα δειρουμε και θα κανουμε τι νοοτροπια ειναι αυτη ?

Δεν ειπα ρε αδερφε οτι θα παω να τον δειρω, ουτε γουσταρω τετοιες καφριλες. Απλα το εχω σχεδον σιγουρο οτι θα εχουμε σοβαρα παρατραγουδα αν ερθει αυτη η λερα στην ομαδα.
Δεν τα βρηκε δηλαδη με το αφεντικο του γιατι τον σουταραν οι βαζελοι με το ετσι θελω, και ερχεται στον ΠΑΟΚ? Να κανει τι? Να μας κολλησει την ρετσινια και στην ουσια να μην εχουμε κανενα κερδος?

Οπως εχουν πει πολλοι, ο ανθρωπος ειναι το πρωην αφεντικο της παραγκας και τωρα τα κοζια τα ελεγχουν αλλοι. Αξιζει να μας κολλησουν τη σταμπα της 'ομαδας του γκαγκατση' για μερικα κονε που εχει ο συγκεκριμενος 'κυριος'? Αξιζει να ξεκινησει εμφυλιος στον ΠΑΟΚ εξ'αιτιας αυτου του καραγκοζη? Αξιζει να καταπατησουμε τις ιδεες και τα ιδανικα του ΠΑΟΚ για ενα βοηθητικο ρολο στη διοικηση? Ας μου απαντησει καποιος ψυχραιμα αν τετοιου ειδους 'συμμαχιες' κανουν περισσοτερο καλο απ'οτι κακο στο συλλογο.

Ο Ζαγορακης σιγουρα δεν τον βλεπει οπως ολοι οι αλλοι γιατι ειναι στενος του φιλος, αλλα πρεπει να αναλογιστει τις επιπτωσεις της αναμιξης ενος τετοιου ανθρωπου στα κοινα του ΠΑΟΚ.
Τελος παντων, ας ανακοινωθει επισημα απο την ΠΑΕ το ενδεχομενο συνεργασιας με τον γκαγκατση και βλεπουμε, γιατι μεχρι στιγμης στεκομαστε απλα σε ενα δημοσιευμα του μαλακα του μετρουλακη
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Κρίμα,γιατί απ'ότι καταλαβαίνω το θέμα είναι τελειωμένο.
Λοβοτομή εδώ και τώρα ..ρε μπας και δε λέμε για τον ίδιο?
Και σταματήστε αυτό με το αν θα αδικήσουμε το ποκ,αυτό μας πείραξε?...
Το γεγονός πονάει σαν γεγονός από μόνο του.
Όταν γινόταν λόγος για τον υιό,τότε άκουγα..."αμαρτίες γονέων,παιδεύουσι τέκνα"
τώρα οι αμαρτίες πήγανε περίπατο.
Κρίμα.
Κανονικότατες ρόμπες.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
"Καλυτερα να εισαι η μανα του φονια παρα η μανα του σκοτωμενου"

Αυτο ειχα διαβασει καποτε και μου εκανε εντυπωση. Μαντεψτε που το διαβασα, εμπρος, ακουω.

Ωραιο.
Εγω ηθελα να πω και δαρμενος και κερατας παει πολυ.
Δηλαδη φετος μας κατεσφαξαν και απο πανω δωσαμε αφορμη με την προσληψη του γιου Γκαγκατση να μας λεει το καθε χωριο και ο καθε πατερας ομαδα του Γκαγκατση.
Εγω δεν εχω προβλημα να κανουμε λαθη αλλα τουλαχιστον να μην τα επαναλαμβανουμε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του λαού στηρίζει την διοίκηση , η διοίκηση θα πρέπει να κάνει ότι θέλει ο λαός. Πολλές αποφάσεις της διοίκησης αντιτίθενται στην βούληση του περισσότερου κόσμου κι αυτό δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι οσφυοκάμπτες, γιατί είτε σκύβεις την μέση σε αντιπάλους είτε σκύβεις την μέση στους οπαδούς σου το ουσιώδες είναι ότι σκύβεις, πράγμα που δείχνει να μην κάνει η διοίκηση και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στον σύλογο. Εν τέλει οι αποφάσεις της διοίκησης θα κριθούν απο τα αποτελέσμα που θα έρθουν, αφορισμοί , απειλές και προσωπικές επιθυμίες,είναι για να'χαμε να λέγαμε και επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό μας!! Το ξαναλέω όποιος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα ευνοείται από την παρουσία και μόνο του γκαγκάτση είναι αφελής, οργανωτικά και με τις γνωριμίες του μπορεί να βοηθήσει, άσε που βλέπω του χρόνου να τον κράζουμε γιατί δεν ευνοούμαστε και τρώμε τζάμπα το χρέωμα όπως κάναμε και έκανα , φέτος με τον γιό του!!!! Ο κρόκους έβγαλε απο την φυλακή τον λούβαρη και τον έβαλε στην διοίκηση του και μεις διαμαρτυρόμαστε για τον γιό του γκαγκάτση !!!!!  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Μπορείτε να μου πείτε γιατι συμφωνώ και μετα δύο άκρα?

Και με αυτά που λέει ο skyclad4 και με αυτα που λέει ο Diego ?

Πραγματικά λέω ναι μεν αλλά.... και σε 2 δευτερόπλεπτα λέω μα είναι δυνατόν?? και μετά να σου πώ όμως απο την αλλη......

kp-83

• Guest
Οποιος θελει γκαγκατσιδες για να γαμαει τους αλλους και να περνει τιτλους με το ζορι, υπαρχουν ομαδες που το κανουν αυτο εδω και δεκαετιες. Μην μπλεκετε τον ΠΑΟΚ.

Αυτο με τον κατσουρανη παλι τι ητανε? επιχειρημα για να δεχτουμε την λερα στην ομαδα μας? τι ειναι ο κατσουρανης δηλαδη, ο Gerrard και θα πεσουν τα τσιμεντα μολις ερθει?   ???

Γκαγκατση μακρυα απο τον ΠΑΟΚ μας γιατι σε κοβω να τρως μαπες σαν τον κανακαρη σου. Η Τουμπα δεν ειναι κηφισσια

χαλαρωσε τους εχεις δειρει ολους .....:)))) ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ Η ΚΕΔ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ
ΟΤΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? Ο ΖΑΓΟΡ ΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ....
αμεσως θα δειρουμε και θα κανουμε τι νοοτροπια ειναι αυτη ?

Δεν ειπα ρε αδερφε οτι θα παω να τον δειρω, ουτε γουσταρω τετοιες καφριλες. Απλα το εχω σχεδον σιγουρο οτι θα εχουμε σοβαρα παρατραγουδα αν ερθει αυτη η λερα στην ομαδα.
Δεν τα βρηκε δηλαδη με το αφεντικο του γιατι τον σουταραν οι βαζελοι με το ετσι θελω, και ερχεται στον ΠΑΟΚ? Να κανει τι? Να μας κολλησει την ρετσινια και στην ουσια να μην εχουμε κανενα κερδος?

Οπως εχουν πει πολλοι, ο ανθρωπος ειναι το πρωην αφεντικο της παραγκας και τωρα τα κοζια τα ελεγχουν αλλοι. Αξιζει να μας κολλησουν τη σταμπα της 'ομαδας του γκαγκατση' για μερικα κονε που εχει ο συγκεκριμενος 'κυριος'? Αξιζει να ξεκινησει εμφυλιος στον ΠΑΟΚ εξ'αιτιας αυτου του καραγκοζη? Αξιζει να καταπατησουμε τις ιδεες και τα ιδανικα του ΠΑΟΚ για ενα βοηθητικο ρολο στη διοικηση? Ας μου απαντησει καποιος ψυχραιμα αν τετοιου ειδους 'συμμαχιες' κανουν περισσοτερο καλο απ'οτι κακο στο συλλογο.

Ο Ζαγορακης σιγουρα δεν τον βλεπει οπως ολοι οι αλλοι γιατι ειναι στενος του φιλος, αλλα πρεπει να αναλογιστει τις επιπτωσεις της αναμιξης ενος τετοιου ανθρωπου στα κοινα του ΠΑΟΚ.
Τελος παντων, ας ανακοινωθει επισημα απο την ΠΑΕ το ενδεχομενο συνεργασιας με τον γκαγκατση και βλεπουμε, γιατι μεχρι στιγμης στεκομαστε απλα σε ενα δημοσιευμα του μαλακα του μετρουλακη

Η απάντηση είναι μία αφού τον θέλει και τον εμπιστεύεται ο Ζαγοράκης δεν μας πέφτει λόγος κάτι παραπάνω θα ξέρει από εσένα για να τον θέλει κοντά του.
Και δεύτερον τον όποιο διχασμό επικαλείσαι που τον κάνετε εσείς και η φαντασία σας δεν υπάρχει το 99% του λαού του ΠΑΟΚ στηρίζει Τέο και τις επιλογές του!!!!Για πια συμμαχία λες;;;;;Πια παράγκα και κουραφέξαλα;;; δηλαδή ο Γκαγκάτσης την έκανε;;;Φίλε μου την παράγκα την δημιουργούν τα χρήματα η μεγάλη εξουσία και επιρροή σε πολιτικά και κρατικά κλιμάκια που σίγουρα ο δικός μας πρόεδρος  δεν τα έχει και ούτε ποτέ θα το έχει.Δηλαδή τώρα που αποχώρησε ο Γκαγκάτσης δεν υπάρχει παράγκα;;;;Αυτός έχει τόσο μεγάλη εξουσία;;;Μάλλον όχι!!!!Απλά είναι πανέξυπνος και κατάφερε να καταλάβει θέσεις οι οποίες ήθελαν τη στήριξη του ισχυρού!!!!!!Και να σου πω και την αλήθεια για το καλό του ΠΑΟΚ και με τον σατανά θα συμμαχήσω!!!!!
Και τι θα πει είναι φίλος του Τέο;;;;Και γω μπορεί να είμαι φίλος του αλλά δεν μου είπε έλα φιλαράκο να κάνεις τον διευθύνοντα σύμβουλο στον ΠΑΟΚ!!!!!
Και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην ομάδα;;;;Δηλαδή πόσο χειρότερες διαιτησίες να έχουμε;;;;Τι χειρότερο μπορούν να μας κάνουν να τιμωρήσουν τον Γκαρσία με 6 αντί 4 αγωνιστικές;;;;Εγώ ξέρω ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα......Και μάλλον το μεγαλύτερο κακό το κάνετε εσείς που βλέπετε παντού φαντάσματα προδοσίες και συνωμοσίες!!!!!Κάθονταν δίπλα στον Κόκαλη αυτό τώρα σας πείραξε!!!!Δηλαδή εσένα αν ο Κόκαλης σου έλεγε πχ ανέλαβε διευθυντής στην ιντρκόμ με μισθό πχ 6-7.000 τι θα πεις είμαι ΠΑΟΚ δεν έρχομαι;;;;Αντί να πεις ότι είναι μια επιτυχία που ένας άνθρωπος που τον ήθελε ο Κόκαλης κατάφερε να στον φέρει ο Τέο μου λες χίλιες δυο προφάσεις και συνωμοσίες.....Λες και ο Κόκαλης έχει ανάγκη τον Γκαγκάτση για να πάρει σφυρίγματα...........

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Κάθονταν δίπλα στον Κόκαλη αυτό τώρα σας πείραξε!!!!Δηλαδή εσένα αν ο Κόκαλης σου έλεγε πχ ανέλαβε διευθυντής στην ιντρκόμ με μισθό πχ 6-7.000 τι θα πεις είμαι ΠΑΟΚ δεν έρχομαι;;;;Αντί να πεις ότι είναι μια επιτυχία που ένας άνθρωπος που τον ήθελε ο Κόκαλης κατάφερε να στον φέρει ο Τέο μου λες χίλιες δυο προφάσεις και συνωμοσίες.....Λες και ο Κόκαλης έχει ανάγκη τον Γκαγκάτση για να πάρει σφυρίγματα...........

Την ερώτηση για τον Κόκαλη και τον Γκαγκάτση δεν την έκανα υπονοώντας κάτι, απλά δεν το θυμόμουν καλά και δεν ήμουν σίγουρος..
Δεν είμαι κατά του να έρθει, γιατί ως τώρα η διοίκηση κάνει τις περισσότερες φορές σωστές επιλογές και την εμπιστεύομαι.
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
φετος ολοι τους ασχοληθηκαν με τη παράγκα του ΠΑΟΚ  :tikitaka:
τα πλουσια επιχειρήματα ήταν....τα 45 λεπτά του αγώνα με τον πανιωνιο. Εκεί σταματούσαν. Δεν υπήρχαν άλλα. Έδενε η γλώσσα. Δε μπορούσαν να αναφέρουν τιποτα περισσοτερο.
Ήταν όμως αρκετά αυτά τα 45 λεπτά για να οικοδομήσουν τη παραγκα του ΠΑΟΚ, των πτυχίων του Μ. Γκαγκάτση, δηλαδλη τη πιο αισχρή παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου που κατέστρεψε το διαμαντι που λεγεται σουπερ λιγκα και εφερε με υπόγειες και υπέργιες μεθόδους τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση.
Μόνο και μόνο απο αυτό σκεφτείτε τί εχει να ειπωθεί με τη έλευση του Β. Γκαγκάτση!!!!!
Η γνώμη μου, στα @@ μας τι θα πει ο καθε καριόλης. Στα @@ μας τι θα σκεφτεί.
Έχω εμπιστοσύνη στις αποφάσει του ζαγοράκη. Στα περισσότερα με καλυψαν αρκετοί παραπάνω.
Επίσης σημαντικό αυτό που εμμέσως είπε ο Alamana85 : υπάρχει μια διακριτή διαφορά μεταξύ του κανω ενεργειες να προστατευομαι απο το κανω ενεργειες στο να δρω εις βαρος των υπολοιπων. Και αυτή τη παράμετρο δεν υπαρχει περιπτωση να μην την εχει κατα νου ο Ζαγοράκης.

northeagle_4

• Guest
Εινα πολυ περιεργο οτι πριν απο ματς που αν τα παρει ο ΠΑΟΚ φτανει κοντα στην υπερβαση και την υλοποιηση του εκαστοτε στοχου ΣΚΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(επενδυτες,αραβες,κοντοπουτανος,γκαγκατσης)
 Βλεπω οτι πολλοι απο μας που θελουν να λεγονται μυαλομενοι δεν αργουν να φτασουν σε ακρεες καταστασεις ακομα και με μια ειδηση που δεν επιβεβεωνεται αψηοντας οτι η ομαδα εχει αλλα 4 ματς φωτια και η δουλεια πρωτιστος του οπαδου ειναι στο πεταλο και οχι να σχολειτε με φημες.Προσωπικα θα βγαλω τον σκασμο μεχρι να επιτυχει ο ΠΑΟΚ τον στοχο αν ομως γινει μια τετοια κινηση σαν οπαδος θα κανω την κριτικη μου στον καταλληλο χρονο και χωρο.
  Υποθτικα μιλωντας και μονο η προσληψη γκαγκα ειναι μια εντελως σπασμωδικη και ανοητη(το λιγοτερο) κινηση απο την οποια χανεις 8 και κερδιζεις 2 στα 10.Θα παρακαλουσα τα μελη της συντονιστικης να καταστησουν σαφες στον Θοδωρο οτι το μεγαλυτερο οπλο του ΠΑΟΚ ειναι η ενωτητα και συσπειρωση που πρεπει να διαφυλαχτει σαν κορη οφθαλμου γιατι αν ισχυει κατι τετοιο θα εχουμε με μαθηματικη ακριβεια το ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ.παραπανω δεν θα πω αφου μιλαμε για φημες,σκεψεις και δημοσιευμα.

υγ. Αν προσλαβεις καποιον που εφτυνες και τον θεωρει ολη η χωρα σαν μεντορα του παρασκηνιου(η αποψη μου για τον γκαγκα εχει καταγραφτει στο ιδιο τοπικ νωριτερα) δινεις πατημα να σε κλεψουν τους κοπους και δοξα,θα σε σφαζουν και θα σε λενε ευνοημενο.....εντελως ανοητη κινηση.
υγ2 .Στηριζουμε την ομαδα και ολα τα αλλα στην ωρα τους,ειναι υποχρεωση μας και πρπει να ξερουμε τι εχει προτεραιοτητα.

Callahan

• Guest
Πάντως άσχετως αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ή όχι, εμένα δεν μου αρέσει το ύφος του. Αυτή η ερειστική, η καθεστωτική συμπεριφορά του, τον κάνει τελείως αντιπαθή. Αν προσθέσεις και την ρετσινιά του παρασκηνιού που κουβαλάει, άσ' τα να πάνε. Μακάρι, πάντως να πάει τον ΠΑΟΚ ένα βήμα μπροστά, οργανωτικά, με χορηγίες, κερδίζοντας σεβασμό στα κέντρα των αποφάσεων. Διαιτητική επιρροή, δεν πρόκειται να υπάρξει, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και ενοείται οτι δεν τη γουστάρουμε..

kp-83

• Guest
Εινα πολυ περιεργο οτι πριν απο ματς που αν τα παρει ο ΠΑΟΚ φτανει κοντα στην υπερβαση και την υλοποιηση του εκαστοτε στοχου ΣΚΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(επενδυτες,αραβες,κοντοπουτανος,γκαγκατσης)
 Βλεπω οτι πολλοι απο μας που θελουν να λεγονται μυαλομενοι δεν αργουν να φτασουν σε ακρεες καταστασεις ακομα και με μια ειδηση που δεν επιβεβεωνεται αψηοντας οτι η ομαδα εχει αλλα 4 ματς φωτια και η δουλεια πρωτιστος του οπαδου ειναι στο πεταλο και οχι να σχολειτε με φημες.Προσωπικα θα βγαλω τον σκασμο μεχρι να επιτυχει ο ΠΑΟΚ τον στοχο αν ομως γινει μια τετοια κινηση σαν οπαδος θα κανω την κριτικη μου στον καταλληλο χρονο και χωρο.
  Υποθτικα μιλωντας και μονο η προσληψη γκαγκα ειναι μια εντελως σπασμωδικη και ανοητη(το λιγοτερο) κινηση απο την οποια χανεις 8 και κερδιζεις 2 στα 10.Θα παρακαλουσα τα μελη της συντονιστικης να καταστησουν σαφες στον Θοδωρο οτι το μεγαλυτερο οπλο του ΠΑΟΚ ειναι η ενωτητα και συσπειρωση που πρεπει να διαφυλαχτει σαν κορη οφθαλμου γιατι αν ισχυει κατι τετοιο θα εχουμε με μαθηματικη ακριβεια το ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ.παραπανω δεν θα πω αφου μιλαμε για φημες,σκεψεις και δημοσιευμα.

υγ. Αν προσλαβεις καποιον που εφτυνες και τον θεωρει ολη η χωρα σαν μεντορα του παρασκηνιου(η αποψη μου για τον γκαγκα εχει καταγραφτει στο ιδιο τοπικ νωριτερα) δινεις πατημα να σε κλεψουν τους κοπους και δοξα,θα σε σφαζουν και θα σε λενε ευνοημενο.....εντελως ανοητη κινηση.
υγ2 .Στηριζουμε την ομαδα και ολα τα αλλα στην ωρα τους,ειναι υποχρεωση μας και πρπει να ξερουμε τι εχει προτεραιοτητα.

Περίμενε να δεις αν κερδίσεις 2 και χάσεις 8 και μετά κρίνε.Πρόσεξε μην διαψευστείς!!!!Δες πρώτα και μετά κρίνε!!!!
Τα μέλη της συντονιστικής να είσαι σίγουρος ότι δεν κάνουν διοικητικές υποδείξεις στον Τέο και δεν υπάρχει θέμα διάσπασης ενότητας.Αν εσύ προτιμάς γουμενοπαγώνηδες κτλ πρόβλημά σου.
Επίσης τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι;;;Απλά σε βλέπουν να δυναμώνεις απειλείς να τους πάρεις κομμάτι από την πίτα τους και προσπαθούν να σε πλήξουν με κάθε τρόπο.Δηλαδή συνερίζεσαι τι λέει ο κάθε μαλάκας δημοσιογράφος που δεν ξέρεις τι  ρόλο βαράει ή ο κάθε άσχετος οπαδός ή παράγοντας αντίπαλης ομάδας;;;;;Με την λογική σου αφού το λένε όλοι οι άλλοι θα πρέπει να σταυρώσουμε τον Πάμπλο Γκαρσία!!!!!Απορώ γιατί φαγώθηκαν με τον Γκαγκάτση;;;άραγε;;;;
Όσο για το αν ο οπαδός ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός του ματς και των παιχνιδιών θα το δεις την Κυριακή!!!!

northeagle_4

• Guest
Ειμα αρκετα μεγαλος αδερφε για να μπαινω σε τετοια διλληματα που θετεις και τα θεωρω τουλαχιστον χαζα,εγω ειπα στηριξη στην ομαδα και μετα κριτικη αν το καταλαβες καλως.Κωλοτουμπες απο μενα δεν εχει ,ουτε προκειτε να εχει εδω θα μαστε ΑΝ ειμαστε.
  πρωτιστοε με νοιαζει τι λεω εγω-εμεις και μετα τι λενε οι αλλοι,εγω θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου και να ειμαι καθαρος και αμεμπτος.
  Η συντονιστικη,σφ που εκπροσοπουν μεγαλο μερος του λαου οφειλουν να ενημερωσουν για το κλιμα και τις επιπτωσεις μια τετοιας κινησης γιατι ειτε το θες ειτε οχι θα δημιουργησει ρηγμα και μαλιστα δικαιως.Τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω με τα λαθη του αλλα εδω προκειτε κατα την αποψη μου για εγκλημα και οχι παλα λαθος.
 Περεταιτω συζητηση δεν νομιζω οτι χρειαζεται η γνωμη μου για τον γκαγκατση ειναι στην σελιδα 2.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω, οπως και παραπανω, θα λεω σκορπιες σκεψεις με σκοπο να καταλαβω πρωτα εγω ο ιδιος τι μου γινεται:

Από χάκερ... ακριβοπληρωμένος σύμβουλος
Από: fatsimare
Από χάκερ... ακριβοπληρωμένος σύμβουλοςΕταιρεία τηλεπικοινωνιών από τη Νέα Ζηλανδία προσέλαβε έναν έφηβο πρώην χάκερ, ως σύμβουλο των πελατών της σε θέματα ασφάλειας και προστασίας των επιχειρήσεών τους από τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον Όουεν Θορ Γουόκερ, ο οποίος ήταν ακόμα 16 ετών και πήγαινε σχολείο, όταν οι Αρχές των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νέας Ζηλανδίας τον ανέκριναν, γιατί ήταν μέλος ενός παράνομου δικτύου από χάκερς, που παραβίασαν περισσότερους από ένα εκατομμύριο υπολογιστές στον κόσμο.

Τώρα πια ο Γουόκερ συμβουλεύει με ειδικά σεμινάρια τους πελάτες της εταιρείας TelstraClear  που τον προσέλαβε, ώστε να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο από «επιθέσεις» χάκερ, όπως άλλωστε ήταν και ο ίδιος μέχρι πριν λίγο καιρό.

Πέρυσι ο Γουόκερ ομολόγησε ότι έπραξε έξι ηλεκτρονικά εγκλήματα και ότι ήταν μέλος μιας συμμορίας χάκερ, που έκανε «χρυσές δουλειές», με συνολική λεία 15 εκατομμυρίων ευρώ από την παράνομη δραστηριότητά της στο διαδίκτυο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
alamana θεωρεις οτι θα υπαρξει αντιδραση;

εγω νομιζω πως δεν θα υπαρξει...τωρα αυτο για αλλους ειναι κακο για αλλους καλο...απορω ομως γιατι πρεπει μια διοικηση που αγαπαμε
και στηριζουμε εμπρακτα  μας βαζει οπαδικα διλημματα;εγω σοβαρα δεν το καταλαβαινω αυτο.δεν κοιταω το αποτελεσμα κοιταω
την ενεργεια

φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε πως αν δεν καταπιουμε τα παντα δεν θα δουμε προκοπη...ακομα κι αν διαφωνουμε

μηπως αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οι Ουλτρας το δινουν για σιγουρο οτι ερχεται ο Γκαγκατσης, τους ακουσα και στο ραδιο το απογευμα. Σ΄αυτα που ειπαν προσφατα για Γ. Παπαδοπουλο και μη στιρηξη απο Ζαγορακη επεσαν μεσα. Αναπολω τις εποχες που ελεγαν "Ο  Μασμανιδης οριστικα στον ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ