Παιδιά, καλά αυτά που λέτε, αλλά μην ξεχνάτε ότι μιλάτε καθαρά οπάδικά. Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι κανείς από σας (ή ελάχιστοι) δεν έχει παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή ! Δεν το λέω για να σας προσβάλλω, ούτε για να σας πω ότι είστε άσχετοι, ούτε καν για να το παίξω πιο έξυπνος από σας. Απλά επειδή τυχαίνει να έχω παίξει μέχρι Β' Εθνική, θα ήθελα γι' αυτούς που μπορούν να καταλάβουν να σας πω πέντε πράγματα. Καταρχήν η ιδιοσυγκρασία και η προσωπικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι ίδια. Αυτό είναι λογικό. Όταν όμως πληρώνεσαι για να παίζεις επαγγελματικά δεν πρέπει να τιμάς το ψωμί που τρως και την ομάδα που σε τιμάει με συμβόλαιο μόνο με την αγωνιστική σου απόδοση, αλλά και με την αγωνιστική σου συμπεριφορά. Μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης στον οποίο αναφερόμαστε έχει παίξει σε πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Πόρτο και η Λάτσιο και ξέρει πολύ καλά τι θα πει ντέρμπι, φανατισμός και βία εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο σωστός επαγγελματίας ξέρει να χρησιμοποιεί ή μάλλον καλύτερα να αξιοποιεί τα νεύρα του. Δεν αρχίζει τους κλώτσους, ούτε τα οπαδιλίκια του κώλου. Βάζει το κεφάλι του κάτω και λέει: "Έτσι είστε ρε μουνιά; Τώρα θα σας γαμήσω" Με την εξής έννοια. Αν είναι αμυντικός λέει: "Απο μένα σήμερα ρε κουφάλες δεν περνάει τίποτα". Αν είναι μέσος λέει: "Θα δώσω πάρε βάλε 3 κάθετες και θα δείτε" Αν είναι επιθετικός λέει: "Θα σας βάλω ρε πουτανίτσες 3 μπαλάκια και θα δούμε ποιός θα γελάσει στο τέλος". Αυτός είναι επαγγελματισμός και μάλιστα επαγγελματισμός που συνοδεύεται και από καλή απόδοση σε καθιερώνει στο μυαλό του οπαδού. Δεν κοιτάς να κρεμάσεις την ομάδα σου, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, την έδρα, την συμπεριφορά των εκατέρωθεν φιλάθλων κλπ. Είναι λογικό να προκληθείς από τον αντίπαλο παίκτη ή τον αντίπαλο φίλαθλο. Το θέμα είναι το πως αντιδράς έτσι ώστε να ωφεληθεί η ομάδα σου. Τέλος, για κάποιους που υποστηρίζουν τη λογική του ότι ¨Κι εγώ αυτό θα έκανα", θα σας πω το εξής: Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εσείς είστε στα πέταλα και εμψυχώνετε την ομάδα και δεν είστε ποδοσφαιριστές. Για να πάμε όμως και λίγο στα του ματς, εμένα προσωπικά 2 πράγματα μου μένουν. 1ο Η καλή απόδοση Χαλκιά και Βερόν και 2ο Το γεγονός ότι αν και μείναμε με 10 παίκτες δεν ταμπουρωθήκαμε πίσω. Εν κατακλείδι τσιμπήσαμε τον βαθμό, παραμένουμε 2οι έναν πόντο μπροστά απο τον Παναθηναϊκό και πάμε για το διπλό και τον αποκλεισμό του μισητού συμπολίτη από το κύπελλο πλέον.