Μια που λέγαμε για ενδεκάδες εγώ θέλω να πω το όνειρό μου.
Κυριακή ανακοινώνονται ενδεκάδες στο ραδιόφωνο και ακούμε:
Γλύκος, Αραμπατζής, Γεωργίου (τον κρατάμε μια βδομάδα ακόμη), Μαλεζάς, Μπιζέρα, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης, Ίβιτς, Αθανασιάδης, Αναστασάκος
και στον πάγκο Ρίζος, Αγουρίδης , Καρασαλίδης, Παραλίκης, Ευθυμιάδης, Μωυσιάδης, Καραπέτσας
Ο ρεπόρτερ απολύεται ως μεθυσμένος, αφού κανείς δεν πιστεύει τ' αυτιά του κι εμείς προσπαθούμε να την παλέψουμε μέσα μας στο στυλ "ε σημασία έχει το κύπελλο και γι' αυτό τους ξεκουράζει κι έτσι. Σκεπτόμαστε να μη δούμε το ματς αλλά λέμε να δούμε κανα δεκάλεπτο. Ο Βρύζας είναι έτοιμος να κλωτσήσει τον Σάντος, ο οποίος τον καθησυχάζει λέγοντας "μη μασάς, ξέρω εγώ"
Με τα πολλά η ομάδα ξεσκίζει το σκουλήκι 0-3 με 2 γκολ του Κλάους κι ένα του Γεωργίου, που έχει και 2 ασίστ
Την Τετάρτη περιμένουμε να μπούνε οι βασικοί και να αποτελειώσουν το σκουλήκι, που κρατιέται με νύχια και με δόντια μη διαλυθεί τελείως. Ίδιο σκηνικό και μια ωρίτσα πριν το ματς ο Δον ανακοινώνει ενδεκάδα.
Κουτζαβασίλης, Παραλίκης, Δάρλας, Αγουρίδης, Καρασαλίδης, Γκαρσία, Καραντασιάδης, Γεωργίου, Σορλάν, Μωυσιάδης, Αθανασιάδης
Πάγκο οι Γλύκος, Λίνο, Παντίδος, Αποστολόπουλος, Λαγγίζος, Ευθυμιάδης, Καραπέτσας
Ο Βρύζας ανάβει ναργιλέ, αφού ακούει τον Ζαγοράκη να του λέει "μη μασάς, ξέρει αυτός"!
Με δυο γκολ του Γεωργίου ο ΠΑΟΚ παίρνει πανηγυρική πρόκριση, αλλά χάνει για τα επόμενα ματς λόγω κόκκινης τον Γκαρσία και τον πιτσιρικά κλώνο του Καραντασιάδη. Τα σκουλήκια βέβαια χάνουν για πάντα τον βιτόλο, ο οποίος σταματά το ποδόσφαιρο λόγω διάλυσης αστραγάλου και αναλαμβάνει κανδηλανάφτης της επτάφωτης λυχνίας στη συναγωγή της παπαναστασίου, τιμής ένεκεν.
Ο Σάντος δηλώνει ευχαριστημένος που ξεκούρασε τους βασικούς για το δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη και η διοίκηση στέλνει το Λίνο δανεικό στην Καβάλα αντί του Γεωργίου, που τον ζητάει η Μάντσεστερ Σίτυ με 22 εκατομμύρια. Τον πουλάμε και καθαρίζουμε για πάντα.
Ο Λίνο δηλώνει ενθουσιασμένος από το χορτάρι της Καβάλας. Όλοι ΚΑΙ ΠΑΛΙ νομίζουν πως μιλάει για το χόρτο του γηπέδου. Μπα...