Author Topic: αρης44 - ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 25/1/2009 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 5966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Πάντως είναι σημαντικό ότι κρατάει μέσα τους σορλέν κ Λίνο αντί των δάρλα - ίβιτς
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
φοβερη ενδεκαδα προσωπικά για μενα, αν αυτοι οι παιχτες βρεθουν σε καλη μερα δυσκολα χανουν!!

reset4

• Guest
Πάντως είναι σημαντικό ότι κρατάει μέσα τους σορλέν κ Λίνο αντί των δάρλα - ίβιτς

εγω γιατί πιστεύω ότι σε αυτό το ματς πρέπει να παίζει ο δάρλας αντί του λίνο??

χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλύτερος ο δάρλας(οχι οτι είναι άσχημος).. αλλά θα έχει τσαμπουκά, πάθος, δύναμη, και φυσικά ξέρει τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς..

nomercy4

• Guest
ο lino m'άρεσε είχε ανεβάσματα αλλα αμυντικά έδειχνε λίγο ασταθής..νομίζω πως ο δάρλας στο αμυντικό κομμάτι είναι αρκετά καλύτερος τι δεδομένη στιγμή.
εν πάση περιπτώσει οποιος και να παίξει εύχομαι να τους σβήσουν!

giannis80

• Guest
Χωρίς να θέλω να μεταφέρω άποψη οτι πρέπει να διαλεχτεί παιχνίδι ανάμεσα στα 2, θεωρώ οτι πολύ δύσκολα θα υπάρχει χαρούμενος και στους 2 αγώνες (είτε εμείς είτε η γειτονιά).Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις,απλά φοβάμαι μήπως την πέμπτη το πρωί λέμε οτι ίσως έπρεπε να διαλέξουμε παιχνίδι.Βέβαια,οι μεγάλες ομάδες δεν τα κάνουν αυτά,πας να τα κερδίσεις και τα 2,αλλά προσωπικά θα με πειράξει πολύ αν αποκλειστούμε στο κύπελλο(επαναλαμβάνω, δεν λέω να αφήσουμε το πρωτάθλημα).Βασικά αυτό που θέλω είναι να δω μια ομάδα που τα χτυπάει και τα 2 παιχνίδια κι ας χάσουμε.Τα άλλα όλα είναι ιστορίες.

MetroStar

• Guest
Εγώ θέλω το αντίθετο. Θέλω να δω μια ομάδα που να τα κερδίζει και τα δύο κι ας μην τα χτυπήσουμε. Ας αφήσουμε τα σκουλίκια να χτυπιούνται... ;D

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ο δαρλας και τις 2 φορες τον διελυσε τον χαβιτο απο τα αριστερα,οποτε λογικο ειναι να δουμε παλι αυτον +το παθος που θα εχει
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
αν παιξει ο λινο θα κρατησουν το σκουλικι στην αμυνα γιατι θα φοβατε να ανεβει.
δαρλας και μιρο ειχαν δουλεια γιατι δεν καταιβενουν περιοχη

ΠΑΟΚ διπλο διπλο γαμω το ερπετο
ΠΑΟΚ παντου!!!

kostas4

• Guest
γιατι εμενα μου φανηκε οτι ο δαρλας ηταν απο τους χειροτερους παιχτες μας στο ματς στην Τουμπα?
νομιζω αυτος ηταν και ο λογος που ο σαντος τον αφησε εκτος 18αδας με πανθρακικο και καλα εκανε για να μην εχει κανεις την θεση του δεδομενη.

με το σχημα που ακουγεται οτι θα κατεβει η ομαδα φοβαμαι οτι θα κλειστουμε πισω.δεν μπορει ο μουσλι τοσο μονος μπροστα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
παμε για νικη γιατι ειμαστε ο ΠΑΟΚ κ στα 2 παιχνιδια μονο νικη

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Νομιζω οτι παιζονται 3 θεσεις αναμεσα σε 5 παικτες. Οι σιγουροι ειναι Χαλκιας-Σναουτσνερ-Κοντρερας-Μαλεζας-Γκαρσια-Βερον-Κονσεισαο-Μουσλιμοβιτς. Απο εκει και περα για αριστερο μπακ παιζει Δαρλας/Λινο, για αριστερο εξτρεμ Βιερινια/Λινο και αριστερο εσωτερικο χαφ Σορλαν/Ιβιτς. Στον παγκο λογικα Γλυκος-Αντονιο-Μπαλαφας-Μπακαγιοκο-Αναστασακος/Αθανασιαδης. Βλεπω Κωνσταντινιδη, Αραμπατζη και Ηλιαδη εκτος 18αδας.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
ο δαρλας και τις 2 φορες τον διελυσε τον χαβιτο απο τα αριστερα,οποτε λογικο ειναι να δουμε παλι αυτον +το παθος που θα εχει

ακριβώς ετσι.Και οταν κλείνεις το μπασταρδακι κοβεις την αναπτυξη του ερπετού.και απόντως του καλβο μένει μόνο ο ρεγκειρο.Ο Δάρλας πρέπει οπωσδήποτε να παίξει.Ο λινο είναι επιπόλαιος και δεν είναι να πουλάς τη μπάλα και να ρισκάρεις την αντεπίθεσή τους εκεί μέσα.

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

marfan

• Guest
Αν κερδίσουμε την κυριακή έστω και δύσκολα, το κύπελλο το έχουμε καθαρίσει με 0-3. Το σκουλήκι είναι σε κατάσταση σοκ και μια ήττα στο πρωτάθλημα θα τους αποδιοργανώσει πλήρως.Γίαυτό full για διπλό την κυριακή!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
απ'οτι ακουσα απο τα μμε την κυριακη παλι θα ανοιξουν οι ουρανοι και πολυ πιθανο να εχουμε μια επαναληψη (σε ποιοτητα) του παιχνιδιου του κυπελλου της Τουμπας.
με καθαρο μυαλο και τσαμπουκα που σε καμμια περιπτωση δεν μας λειπει......

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

2 ΦΟΡΕΣ

Diego-4

• Guest
Τα ΠΑΟΚ είσαι και θέλεις 2 νίκες είναι να χαμε να λέγαμε..Εντάξυ ΠΑΟΚ είσαι και κάθε χρόνο έπρεπε να πέρνεις το πρωτάθλημα..δεν είναι όμως έτσι ,ας βάλουμε και λίγο λογική στο όλο θέμα.
Προσωπικά πιστεύω οτι η ομάδα θα τα δώσει όλα την Τετάρτη για να πάρουμε την πρόκριση , την Κυριακή βλέπω ένα πολλή ωραίο χιναράκι που δε θα με χαλάσει καθόλου..
Μην φουσκώνεται μόνοι σας τα μυαλά σας (οπως με αεκ) και μετά προσγειώνεστε απότομα...Δεν γίναμε ξαφνικά η υπερομάδα , αράξτε λίγο.
Τώρα για 11άδες και λοιπά ποτέ δεν έχω μιλήσει ούτε και τώρα πρόκειται , το μόνο σίγουρο είναι οτι και οι 11 που θα επιλέξει ο Σάντος θα είναι διαθετημένοι να χύσουν αίμα για την φανέλα.
Καλη επιτυχία ΠΑΟΚΑΡΑ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Diego-4 δν ειναι θεμα υπερομαδας κ δν εχει καμια σχεση τα παιχνιδια στο ποκ με τα ματς στου χαριλαου κ απο την στιγμη που εχεις καλυτερη ομαδα πρεπει να πας για 2 νικες κ οτι γινει ουτε να πας ταμπουρι για το χ ουτε συντηριτικα για το κυπελλο

Diego-4

• Guest
Δεν το ανέφερα με βάση την ποιότητα του αντιπάλου αλλα για τις 3 ημέρες που μεσολαβούν μεταξύ των 2 παιχνιδιών.
Θέλεις δε θέλεις το 100% και στα 2 ματς δεν μπορείς να το δώσεις.

Offline dave

• Αλλαγή
ειμαι ο μονος μαλλον που προτιμα το διπλο τη κυριακη παρα τη τη τεταρτη.

το κυπελλο η κυπελλακι οπως το λενε πολλοι δεν ειναι καθολου ευκολος στοχος. γκει βαζελος και αεκ ειναι ολοι μεσα στο θεσμο που σημαινει οτι πρεπει να αποκλεισουμε τον 1 τουλαχιστο (μπορει κ 2) σε διπλο παιχνιδι και να παιξουμε με τον αλλον τελικο κ ολα αυτα με ομαδες που μεχρι τωρα δεν εχουμε κερδισει στο πρωταθλημα. κ ολα αυτα για το κυπελλο το οποιο κατακτησαμε 2 φορες επι μπατμαν.

νομιζω οτι κυριος στοχος πρεπει να ναι η καταληψη της δευτερης θεσης στην κανονικη περιοδο του πρωταθληματος ετσι ωστε να ειμαστε σε θεση οδηγου στα πλει οφ με στοχο την εξοδο στο τσαμπιονς λιγκ. με νικη στο χαριλαου και χ στο οακα ειμαστε σιγουρα μεσα στο στοχο αυτο. εγω τον θεωρω εφικτο στοχο.

δε διαλεγω ματς και ευτυχως με τις τελευταιες προσθηκες εχουμε υλικο να αντεπεξελθουμε και στα 2. παμε για το διπλο και στα 2. απλα λεω ποια νικη θα με χαροποιουσε περισσοτερο

Diego-4

• Guest
Ναι απλά το Champions League είναι στόχος που όρισες μόνος σου , ενώ η έξοδος στο UEFA και το Κύπελλο είναι στόχοι που ορίστηκαν απο την διοίκηση και τον προπονητή με βάση το πλάνο που υπάρχει.
« Last Edit: January 23, 2009, 11:36:25 by Diego-4 »

Offline ved

• Αλλαγή
το κυπελλο ειναι τιτλος και δεν συγκρινεται με κατι αλλο. οσο για την 2η θεση ετσι οπως ειναι τα πλει οφ δεν θα εξασφαλιζει καποιο αβανταζ σε βαθμους. και για τις ομαδες που δεν κερδισες καμια μεχρι τωρα τις ιδιες θα παιξεις και στα μπαραζ.