Author Topic: αρης44 - ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 25/1/2009 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 6199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

guest4

• Guest
ακριβως με το σφυριγμα της λήξης ρε φίλε, εσφιξε τις γροθιεσ του. προτου βγαλει τη φανελα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
όλοι εσείς που σκέφτεστε ΠAOK είσαι ρε.. και καλά έκανε ο conceisao "ξοκλιστε" λίγο το μυαλό σας και μην μένετε στις εποχές των ανάποδων πορτοκαλι μπουφάν. η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. θέλω να σας δω άμα γίνει ξανά τέτοιο fenomeo στα play off και χάσουμε τα CL τι θα λέτε τώρα... παλτό conceicao παίρνεις τόσα μύρια και μας έκαψες κτλ. άντε να σοβαρευτούμε λίγο...

bravo στους 10 που eepksan και δεν μάσησαν. διπλό bravo στον χαλκιά για όλα αυτά που γράψατε παραπάνω.

ps: κουτουλιά ίβιτς μέσα στην τούμπα δεν δόθηκε κάρτα, κουτoyλιά μούσλι στην τούμπα δόθηκε κίτρινη. κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε τσιμπήσει δηλαδή +2 κόκκινες από νεύρα.... να σοβαρευτούμε όλοι. και γω και εσύ και οι πάντες.

1)θελεις οκκα να τις τρωει σε ντερμπυ η να δινει
2)θες καφφε να τις τρωει η να τις δινει
3)θες παιχτες κοτες μεσα στον τελη να τις τρωνε η να ειναι παλικαρια(ηλιαδης)

εισαι ΠΑΟΚ
δε γινεται να εισαι φετος ξαφνικα τελεια ομαδα
εισαι ΠΑΟΚ και εισαι των ακρων
η ΜΑΓΚΕΣ η ΦΛΩΡΟΙ
του χρονου βλεπουμε

-εμεις τι παραδειγμα δινουμε στουε παιχτες οταν τους λεμε FUCK ARIS
ZLATAN ALANI GAMA TO LIMANI
PABLO GERA TOY XRONOU ME SOYGIA

ΔΙΑΛΕΞΞΞΞΤΤΤΤΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Με τον βάζελο ποιος έχει σειρά για αποβολή ;
Για μένα μαγκιά ήταν πέρσι η συμπεριφορά του με τον Νικοπολίδη στη φάση του πέναλτυ.
Σήμερα έκανε μεγάλη γκάφα. Και ευτυχώς που δε χάσαμε το ματς.
Άλλο κάνω τσαμπουκά, άλλο σταματάω το ματς για τζερτζελέ για να κόψω τον ρυθμό του αντιπάλου και άλλο κάνω κάτι που σίγουρα είναι κόκκινη κάρτα.
Για μένα ο Κονσεισάο δεν έχει πια σωματικές δυνάμεις λόγω ηλικίας και πεισμώνει και χάνει τον προσανατολισμό του.
Σωστός ο Σάντος που μπήκε μέσα να τον μαζέψει.

Άψογος ο Χαλκιάς που τη στιγμή που έπρεπε εκμεταλλέυτηκε την καφρίλα των σκουληκιών και δεν φάγαμε γκολ στα πρώτα λεπτά μετά την αποβολή.

ΟΧΙ

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ 13ΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ
Ο Σέρτζιο έφαγε βροχή από πέτρες, 100 φορές περισσότερα αντικείμενα από τον Χαλκιά και αντέδρασε ηλίθια και ο διαιτητής δεν έδωσε δεκάρα για τις πέτρες αλλά τον απέβαλε σωστά.
Αντίθετα ο Χαλκιάς με 3-4 κροτίδες και κάνοντας τον Άγιο Ονούφριο, ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το μάτς και να πάρουν ανάσα οι παίχτες μας.
Δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ας μη μείνουμε στο Σερτζιο.Το θέμα βέβαια ειναι οτι ολα τα μεγαλα ονοματα της ομαδας πήραν κόκκινη.Και ο καθενας βεβαια μετα εβαλε μυαλό.Πάρτε παραδειγμα το Γκαρσία που εγινε αρνακι στα νευρα και μεχρι οι αρειανοί τον καναν βιντεακι οτι εκλασε μεντες στο νετο.Θέλω να πιστευω οτι ασχετα από τις κινησεις της διοίκησης αυτα θα ξεπεραστούν.

Εγω βλέπω οτι η ομάδα σήμερα επαιξε σκυλίσια, με τσαμπουκά και ουτε εδρα ενιωσαν ουτε τιποτα.Από διάθεση ηταν όπως τους θέλουμε.Από τακτική Σάντος δε μπορούμε να κρίνουμε γιατί ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς και με τις λύσεις που εμειναν στον πάγκο...Απλα η μαγκια θα ηταν να παρεις διπλό να τους τελειώσεις.

Κρατώ όμως τη δευτερη θεση.Και μαγκια μας

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

makptol

• Guest
τραπεζανλιδη εισαι πουστης γαμω το γω σου ερχεσε και στην τουμπα την αλλη φορα
που θα περασεις απο διπλα μου θα σε φτυσω ελεεινε δεν εισαι ρεπορτερ του
σκουληκιου αναμεταδιδεις τον αγωνα στην κρατικη τηλεοραση ρε βλακα
να εισαι λιγο αντικειμενος ..... >:(

nanananas-4-

• Guest
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥ...χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Μην αρχίσουμε τώρα και μη γράφεις με κεφαλαία
« Last Edit: January 25, 2009, 22:48:33 by tsakalaki »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
¼ëï ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ âëÝðù þñåò þñåò… Ôé áëëáãÝò ìå 10 Þìáóôáí..

Ôá âëÝðïõìå êáé åìåßò
« Last Edit: January 25, 2009, 22:51:04 by tsakalaki »
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ!
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥ...χχχχχχχχχχχχ

Ρε συντοπιτη οτι να ναι γραφεις...Με 10 παιζαμε, ελεος με το κομπλεξ ορισμενων με τον προπονητη..

Το συμβολαιο του ληγει το 2010.-
« Last Edit: January 25, 2009, 22:52:33 by tsakalaki »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

nanananas-4-

• Guest
ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΩ ΡΕ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΠΑΛΑ Η ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΠΤ ΑΛΛΟ...ΜΕ XXXXXXXXXXXXXX ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΑΞΕ ΣΤΟ 30 ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ XXXXXXXXXXXXXXXXXXX ΣΕΡΤΖΙΟ....

Μη ξανά γράψεις με κεφαλαία
« Last Edit: January 26, 2009, 07:19:50 by BillYpoglwssioS »

dimos8enis

• Guest
οχι ρε τι λεμε τωρα, σε τι εφταιγε ο Σαντος?
ενα μπραβο σε ολη την ομαδα, οχι για το αποτελεσμα αλλα για τη γερη κραση που δειχνει οτι εχει και πανω απ'ολα δειχνει οτι ειμαστε ΟΜΑΔΑ και οχι κωλοχανιο σαν τη σκουληκαντερα

makptol

• Guest
για ολα φταινε οι γκομενες οι πρωην και οι επομενες .....
παλι ο σαντος φταιει αρε κομπλεξ απυθμενο....

North_pole

• Guest
Κατ' αρχή, δεν χάσαμε. Μη λέμε ότι θέλουμε. Πήραμε βαθμό και μείναμε μόνοι στη 2η θέση με προοπτική την Κυριακή, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (για πολλούς λόγους) αν πάρουμε το 3ποντο να εδραιωθούμε στην τετράδα. Σήμερα η ομάδα έπαιξε πολύ καλά με δεδομένες τις συνθήκες. Ψήφισα ήδη για MVP το Χαλκιά ΚΑΙ για την αγωνιστική του ψυχραιμία και τις επεμβάσεις του αλλά και για τον τρόπο που χειρίστηκε το διαιτητή και τους αντιπάλους (παίκτες και κερκίδα). Νομίζω ότι ήταν σωστός χωρίς καραγκιοζλίκια. Περιμένω πάντως την Τετάρτη επιτέλους ένα καλό παιχνίδι και μια περήφανη πρόκριση.

bagos1

• Guest
στα συν το πάθος στο μείον η κούραση που θα μεταφερουνε την τετάρτη τίποτα άλλο.

Offline agraf

• Αλλαγή
Το ματς το πήγαμε καλά, μπράβο στον Χαλκιά και τον Βερόν αλλά και στους άλλους.

Πάμε φουλαριστοί την Τετάρτη για πρόκριση, πολύ δύσκολο ματς αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Παιδιά, καλά αυτά που λέτε, αλλά μην ξεχνάτε ότι μιλάτε καθαρά οπάδικά. Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι κανείς από σας (ή ελάχιστοι) δεν έχει παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή ! Δεν το λέω για να σας προσβάλλω, ούτε για να σας πω ότι είστε άσχετοι, ούτε καν για να το παίξω πιο έξυπνος από σας. Απλά επειδή τυχαίνει να έχω παίξει μέχρι Β' Εθνική, θα ήθελα γι' αυτούς που μπορούν να καταλάβουν να σας πω πέντε πράγματα. Καταρχήν η ιδιοσυγκρασία και η προσωπικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι ίδια. Αυτό είναι λογικό. Όταν όμως πληρώνεσαι για να παίζεις επαγγελματικά δεν πρέπει να τιμάς το ψωμί που τρως και την ομάδα που σε τιμάει με συμβόλαιο μόνο με την αγωνιστική σου απόδοση, αλλά και με την αγωνιστική σου συμπεριφορά. Μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης στον οποίο αναφερόμαστε έχει παίξει σε πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Πόρτο και η Λάτσιο και ξέρει πολύ καλά τι θα πει ντέρμπι, φανατισμός και βία εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο σωστός επαγγελματίας ξέρει να χρησιμοποιεί ή μάλλον καλύτερα να αξιοποιεί τα νεύρα του. Δεν αρχίζει τους κλώτσους, ούτε τα οπαδιλίκια του κώλου. Βάζει το κεφάλι του κάτω και λέει: "Έτσι είστε ρε μουνιά; Τώρα θα σας γαμήσω" Με την εξής έννοια. Αν είναι αμυντικός λέει: "Απο μένα σήμερα ρε κουφάλες δεν περνάει τίποτα". Αν είναι μέσος λέει: "Θα δώσω πάρε βάλε 3 κάθετες και θα δείτε" Αν είναι επιθετικός λέει: "Θα σας βάλω ρε πουτανίτσες 3 μπαλάκια και θα δούμε ποιός θα γελάσει στο τέλος". Αυτός είναι επαγγελματισμός και μάλιστα επαγγελματισμός που συνοδεύεται και από καλή απόδοση σε καθιερώνει στο μυαλό του οπαδού. Δεν κοιτάς να κρεμάσεις την ομάδα σου, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, την έδρα, την συμπεριφορά των εκατέρωθεν φιλάθλων κλπ. Είναι λογικό να προκληθείς από τον αντίπαλο παίκτη ή τον αντίπαλο φίλαθλο. Το θέμα είναι το πως αντιδράς έτσι ώστε να ωφεληθεί η ομάδα σου. Τέλος, για κάποιους που υποστηρίζουν τη λογική του ότι ¨Κι εγώ αυτό θα έκανα", θα σας πω το εξής: Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εσείς είστε στα πέταλα και εμψυχώνετε την ομάδα και δεν είστε ποδοσφαιριστές. Για να πάμε όμως και λίγο στα του ματς, εμένα προσωπικά 2 πράγματα μου μένουν. 1ο Η καλή απόδοση Χαλκιά και Βερόν και 2ο Το γεγονός ότι αν και μείναμε με 10 παίκτες δεν ταμπουρωθήκαμε πίσω. Εν κατακλείδι τσιμπήσαμε τον βαθμό, παραμένουμε 2οι έναν πόντο μπροστά απο τον Παναθηναϊκό και πάμε για το διπλό και τον αποκλεισμό του μισητού συμπολίτη από το κύπελλο πλέον.

North_pole

• Guest
Συμφωνώ ότι έτσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Αμα ήταν έτσι όμως ο Ζι Ζου ποτέ δεν θα έριχνε κουτουλιά στο Ματεράτσι και η Γαλλία θα ήταν Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Αναρίθμητα τα παραδείγματα που δείχνουν ότι και οι επαγγελματίες δεν σκέφτονται πάντα επαγγελματικά. Δεν διαφωνώ πάντως ότι θα έπρεπε να μπορούν να κοντρολάρουν τα νεύρα τους, αλλά όταν δεν το κάνουν ας μη φτάνουμε στα άκρα και να τους αφορίζουμε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Χωρις να εχω διαβασει το παραμικρο λεω τι ειδα εγω;
1. Κυριλε. Μια χαρα. Μονοι δευτεροι. Με 10 το ειχαμε το σκουληκι σχεδον χαλαρα. Εμεις ειμαστε καβαλα στο αλογο και αυτοι με το αυγο στον κωλο. Μερικα πραγματα να διορθωσουμε μονο.

2.Καποια κενα στο κεντρο της αμυνας. Επισης αμυντικα ο Λινο εμπαζε καποιες φορες, επιθετικα ηταν καλυτερος.

3.Δε ξερω τι εχει γραφτει και ειπωθει για Κονσεισαο. Τι λεω εγω? Πρεπει ο προπονητης αλλα μαλλον και η διοικηση πλεον να μιλησει στην ομαδα. Δεν μ' άρεσει να πεφτουν στην παγιδα, οσα δικαια του κοσμου, οσα αλλοθι κι αν εχουν.Ειναι δυνατον το ιδιο σκηνικο εντος και εκτος εδρας στο κορνερ να κοστιζει στην ομαδα? Τα νευρα πρεπει να συγκρατουνται, τελεια και παυλα. Απο παιχτη κλασσης Κονσεισαο περιμενα πιο εξυπνη αντιδραση. Και δεν μιλαω για καραγκιοζιλικια με θεατρα κλπ στα οποια το σκουληκι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΤΟΣ, εδωσε ρεσιταλ. Πραγματικες αδερφαρες.Παντως να πω οτι το δειξιμο του αετου και τις φωνες του κονσεισαο, ΤΑ ΚΑΤΑΓΟΥΣΤΑΡΑ. Θα γουσταρα ομως 1000 φορες περισσοτερο να τα κανει αυτα αφου τους εχει καρφωσει ενα γκολακι.Τεσπα, επιμενω οτι διοικηση προπονητης πρπει να τους εκπαιδευσουν οτι τετοια σκηνικα ειναι ψωμοτυρι στην Ελλαδα και θα πρπει να ξερουν απο πριν πως θα αντιδρασουν.Για μενα την Τεταρτη ο επομενος στοχος των σκουληκιων ειναι ο Μουσλιμοβιτς.

4.Αυτη τη φορα ειμαι αισιοδοξος.Νομιζω πως θα τα καταφερουμε ευκολα ή δυσκολα. Επειδη ομως εχω κι ενα απωθημενο αφου ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν εχω δει τον ΠΑΟΚ να προκρινεται στα πεναλτυ, καλου κακου λοιπον ας κανει η ομαδα ειδικη ετοιμασια και γι αυτο το ενδεχομενο.
« Last Edit: January 26, 2009, 00:34:36 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
σίγουρα τον έχεις δεί αλλά δεν το θυμάσαι.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
να δούμε με βάζελο ποιος θα πάρει κόκκινη..
Ο Μουσλιμοβιτς εχει αποδοση 1.10 προς το παρον.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ