Ευθύνη για το γκόλ φέρνει εξ ολοκλήρου ο Κοντρέρας...Ο Δάρλας συγκλίνει στα μπακ κ δεν προλαβαίνει κ ο Κοντρέρας δεν σηκώνεται καν στην κεφαλιά του μπασταρδόγαλου....Η κεφαλιά φαλτσάρει κ δεν πιάνεται. Είμαι απο τους τελευταίους που θα υποστηρίξω τον Δάρλα ή (κυρίως) τον Χαλκιά, αλλά αλήθειες να λέμε.
Η ήττα κ όχι η εμφάνιση πρέπει να μας προβληματίσει όλους κ μάλιστα έντονα...Χάσαμε απο μια χειρότερη ομάδα, κλάσης χειρότερη κ απο ένα φουρτουνιασμένο προπονητή που αδυνατεί να πιστέψει οτι έχει το χειρότερο έμψυχο υλικό της προπονητικής του καριέρας.Ναι για αυτόν που πούλησε την πατρίδα του κ ήρθε στο ελλάντα μιλάω....
Τα σέντερ μπακ μας ήταν για άλλη μια αγωνιστική πάρα μα πάρα πολύ αρνητικά. Κ τα δυο. Κ αν με τον μαύρο έχουμε ψιλοσυνηθίσει στα τσαφ κ στις γκέλες, απο τον Κοντρέρας δε δικαιολογείται τέτοιο ντεφορμάρισμα κ τέτοια νεύρα που Ο, ΤΙ κ να του ψιθυρίζει (που του ψιθυρίζει ο μιγάς απο το αλγέρι) δεν δικαιολογεί την αποβολή του......
Ο Ίβιτς ήταν κ πάλι θετικός , αλλά κάθε φορά που γινόταν αποδέκτης της μπάλας, είχε πάνω του προσωπικό μαρκάρισμα, συνεπικουρούμενο κ απο έξτρα παίκτη στα έξω δεξια ή αριστερά, κ ο Μούσλι μπροστά ήταν πάρα μα πάρα πολύ κλεισμένος.....Ο Γκαρσία χωρίς πατήματα, δεν ήταν έτοιμος ενώ ο Βιερίνια, πραγματικά λαχείο για την ομάδα, δεν άντεξε για πολύ......
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΒΑ Κ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ αεκακι εκφωνητή που χθες εμένα τουλάχιστον μ ανέβασε την αρτηριακή πίεση πιο ψηλά κ απο του κοβάσεβιτς?
Κάποτε σε δώσαμε ψωμί απο τα αζήτητα της Βέροιας....Δυστυχώς απο μικρός στην μπάτσα κ τον εξευτελισμό, όσο κ να προσπάθησες δεν έγινες ποτέ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Κάποτε στην είπε ο Άγγελος να πα να κουρευτείς, τότε που την είδες βλαχοτρέντυς γιδοβοσκός κ μ ήθελες κ ράστα.....Έφυγες για τα φράγκα κ πήγες εκεί απ όπου έφυγες με κλοτσιές μέχρι να σε ξαναδώσει ψωμάκι αυτός που σ έκανε τσιράκι του, στη σημερινή κούλα. Ταιριάζεις καλύτερα στην ανυπαρξία του αεκ...Είσαι τόσο μα τόσο γατάκι που μέχρι κ ο Καρεμπέ σ έπιανε απ το λαιμό. Κ μάλλον είχε δίκιο, γιατί μόνο τα γατάκια κουραδομαγκίζουν στο άδειο ΟΑΚΑ ενώ στην Τούμπα ψάχνουν κανα εμβαδόν μικρό στο χόρτο να κρυφτούν. ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΣΕΝΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΑ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ....μ Μ ακούς αρχιδόφατσα, πουτανόσπερμα γαμημένε?