Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 2 - 0 (Κυριακη 19/01/2009 - 19:00)  (Read 3008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η κερκιδα στο πρωτο απλα γαμησε...στο δευτερο χαθηκε χρονος να μαθευτει το νεο συνθημα αλλα μετα το 2-0 εγινε αυτο που
ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ξερει καλυτερα απο τον καθενα.τετοιο αμπαλαεα  εχει καιρο να γινει.ατυχοι οσοι το χασανε τυχεροι αυτοι που το ειδανε
με ενα περιεργο χαμογελο απο χθες μεχρι τωρα αυτοι που ηταν μεσα στην 4  :D

δεν θελω να πω τιποτα για το ματς,αφηστε με να χαμογελαω σαν μαλακας

υ.γ γαμημενη νοβα...

Bayern4

• Guest
βερον γκαρσια ειναι κουρασμενοι ειδικα ο πρωτος. ειναι του ιδιου τυπου παικτες αργοι στα τρεξιματα τους και αν ο αντιπαλος εχει τρεχαλατζηδες καλους στο κεντρο χανουμε την κατοχη. π.χ. βιτολο, εργοτελης εκτος και πανθρακικος εντος.

γνωμη μου,== βαλε τον μπαλαφα σιγουρα και με τον ηλιαδη μαζι αν δεν φτανει για να κουρασεις τους μεσους του αρη στο πρωτο ματς( σπαστοους και τα ποδια μετα το 80 ),,,γιατι στο δευτερο ματς παιζεται η χρονια.

κουρασμενος ο βερον, ναι. εκανε εναν πρωτο γυρο λουκουμι.
ο γκαρσια, οχι.

thomas

• Guest

Υ.Γ. ΛΕΪΖΕΡΑΚΗΔΕΣ αν πετύχω κανέναν σας την έχει γαμήσει πολύ άσχημα. Αντε σοβαρευτείτε ντροπή της Τούμπας. Ντροπή του ΝΑΟΥ.

Πες τα ας το διαβάσουν όλοι αυτοί οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

biggeorge

• Guest
αλλαγή ηλιαδη στο 90 χωρίς ιδιαίτερο λόγο...μήπως φεύγει λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.....................αν ισχύει κατι τετοιο εγω δεν ξερω γιατι αλλα τον παω πολυ...δεν γουσταρω να φυγει....

northeagle_4

• Guest
η απαντηση που ψαχνεις εινα στις δηλωσεις του Σαντος

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
http://www.sport-fm.gr/article/161498

Σχετικά με την αλλαγή του Ηλιάδη με τη λήξη του αγώνα, δήλωσε: «Ο Στέλιος είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ και σαν χαρακτήρας. Είχα την εντύπωση πως είχε περισσότερο χρόνο το παιχνίδι για να παίξει ο Ηλιάδης».
Niente incontri....Solo scontri

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
νομιζω αυτο ειναι το αμπαλαεα το τρελο που εγινε στον αγωνα
πατηστε το σε high quality

JamaicaN

• Guest

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μάλλον αυτό εννοεί ο Δάσκαλος.