Author Topic: αεκ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 11/01/2009 ώρα 20:15 novasports  (Read 8298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
μετροσταρ

θεωρω αποτυχημενη την παρομοιωση σου.

η ομαδα δεν επαιξε καλα κι εχασε, παει και τελειωσε.
το οτι εχασες απ την αεκ δε σημαινει οτι εισαι καφενειο και το οτι θα κερδισεις με το καλο το σκουληκι δε σημανει οτι εισαι ομαδαρα

εκτος αν γιναμε ολοι ψυχολογοι και μπορουμε να συνδεσουμε ποδοσφαιρκη εμφανιση στον αγωνιστικο χωρο (κακη) με την ψυχολογια και τη νοοτροπια των παιχτων (ασοβαροι).

Πλάκα έκανα.Μ άρεσε το τραγούδι και βαριόμουν να το ποστάρω στη μουσικη και το βαλα εδω που χα ανοιχτο το παραθυρο.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Χθες μετα το τελος του ματς, βλεποντας τις χανουμες να πανηγυριζουν εκανα μια σκεψη την οποια με τα νευρα που ειχα εδιωξα γρηγορα. Σημερα, πιο cool, μου ξαναηρθε..

Βλεπω την κουλα και τους λαγους (για τον πουστη δεν λεω τωρα τιποτα) και το πως πορευονται τα τελευταια χρονια που εμεις φυτοζωουμε. Και βλεπω εμας φετος, μετα το σιχαμα που βλεπαμε περσυ.
Και μου ερχεται ρε μαγκες ενα χαμογελο στα χειλη τοσο  γαματο.. γιατι σκεφτομαι οτι του χρονου εγω θα ειμαι καλυτερα. Με εσοδα κι απο ευρωπη, οποια διοργανωση και να παιζω... Και του παραχρονου θα ειμαι ακομα καλυτερα. Γιατι εχω ανθρωπους που κατεχουν το τοπι.. γιατι βαζω ταξη στο ταμειο μου, γιατι φτιαχνω προπονητικο κεντρο, γιατι εχω δικο μου γηπεδο..

Εσεις ρε χαβουζες, τι σκατα θα εχετε του χρονου? Κερδισατε μια μαχη, αλλα ο πολεμος ειναι δικος μου κουφαλες.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

northeagle_4

• Guest
Aν δηλαδη παρομοιαζεται οσους απλα λενε οτι συνεχιζουμε(αναγνωριζοντας ολα τα λαθη και κακα στην ομαδα σε 3-4 ματς σε ολο τον γυρο) με οπαδους με νοοτροπια μικρης ομαδας ειστε απλα εκτος τοπου και χρονου.τιποτα αλλο

υ.γ : δυστυχως το πλανο παει κατα γραμμα μας το ειπανε απο την αρχη πως θα παει το εργο και συμφωνησαμε και αυτος ειναι ενας λογος που πολυ απλα δεν θελουν και δεν νοιωθουν να τα κανουν πουτανα για 2 Χ και μια Ηττα σε 17 ματς.Πρωτη χρονια εξυγιανση οικονομικη και αγωνιστικη,2 χρονια Εξοδος στην ευρωπη,κυπελλο και εξυγιανση οικονομικη και αγωνιστικη,3η χρονια πρωταθλητισμος και εξυγιανση οικονομικη.ετσι πρεπει να λειτουργει η διοικηση και ο προπονητης οπως ακριβως ειπαν.Για μας τους οπαδους απλα
"ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ"

Offline ved

• Αλλαγή
αλλο να λες νορθ συνεχιζουμε κλπ και αλλο να μην καταλαβαινεις οτι θα υπαρχει και γκρινια με τετοιες εμφανισεις και να λες στα @@ μου που εχασα απο χανομι.

στα @@ μου το ενα στα @@ μου το αλλο ετσι περυσι φτασαμε 9οι ,,επειδη και οι παικτες την πηραν γραμμη οτι ολα οκ εχουμε εξυγιανση ξεφτυλιστητε στο γηπεδο οσο θελετε.

και δεν ειναι το αποτελεσμα αλλα η εμφανιση,,για αποτελεσμα και για μενα το ειπα οτι η ουσια ειναι η τεταρτη,,αλλα οσο θα παιζει η ομαδα θα πρεπει να τιμαει την ιστορια της. και ναι η τριπολη την επαιξε καλυτερα την χανουμισα εκει μεσα.

Diego-4

• Guest
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι οπαδοί μας που γράψαν στα αρχίδια τους το αποτέλεσμα με την αεκ γιατί ικανοί ήμαστε μέσα σε 1 μέρα να γίνουμε Αστέρας Τρίπολης , έτσι ξαφνικά...

η διαφορα σου με την τριπολη δεν ειναι η διοικηση η η θεση,,και αυτοι μια χαρα διοικηση εχουν και εμεις περυσι για φουντο ημασταν.

η διαφορα ειναι οτι οταν η τριπολη θα βγει 9η θα πουν ολοι στα @@ τους,,ενω οταν βγηκες εσυ ουρλιαζαν οπαδοι απεξω ( ματαια φυσικα γιατι δεν εχει9 νοημα μια τετοια κινηση),,, αυτη ειναι η διαφορα η νοοτροπια και η περηφανεια,,να μην ανεχεσαι την ξεφτιλα,,

το πως νοιωθουν την ομαδα τους οι φιλαθλοι εκει ειναι η διαφορα....αν οταν χανεις εισαι στα @@ σου οκ καμια διαφορα με τον φιλαθλο της τριπολης. οι οπαδοι κανουν τις μεγαλες ομαδες.

Στην πρώτη δημοτικού μας έμαθαν να μετράμε μέχρι το 10.
Μάθαμε οτι πριν απο το 10 υπάρχουν άλλοι 10 αριθμοι.
0 , 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 .
Εκτός απο μάθημα αριθμητικής ήταν ένα μεγάλο μάθημα ζώής.
Για να φτάσεις κάπου θα πρέπει να περάσεις απο διάφορα στάδια , δυστυχώς ούτε απο το 0 πάμε καταυθείαν στο 10 , ούτε απο λούτσοι γινόμαστε κατευθείαν καπετάνιοι.
Τα παραπάνω ισχύουν και για θέματα νοοτροπίας.
Κρίμα που κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μου , τον προπονητη και τους παίκτες γιατί με έκαναν να νιώσω και πάλι το ΝΤΕΡΜΠΙ με όλη την σημασιά της λέξεως με τις ομάδες του ΠΟΚ στην Αθήνα.Ενας ΠΑΟΚ που μπορεί να έχασε και τα 2 μέχρι στιγμής ΝΤΕΡΜΠΥ όμως ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκαν αυτές οι ήττες είχαν μεγάλη διαφορά με αντίστοιχες ήττες με κατεβασμένα χέρια τα προηγούμενα χρόνια...Αυτό δείχνει αλλαγή νοοτροπίας σε τέτοιο βαθμο όσο αρμόζει στο χρονικό διάστημα 1 έτους που παίζουν αυτά τα παιδιά μαζί.
Το θέμα δεν είναι μόνο το τι ζητάμε εμείς γιατι είμαστε ΠΑΟΚ, αλλα και τί μπορεί να δώσει η ομάδα , και αυτό την προκειμένη στιγμή έχει να κάνει μόνο με τον χρόνο.
Εγώ ξέρω οτι είμαι μέσα στους στόχους μου , όλοι εσείς που σηκώσατε τον πύχη ψηλα γιατί ζείται στην ουτοπία σας είναι δικό σας πρόβλημα..Μακάρι να κέρδιζα εχθές , αλλα αφού δεν το κατάφερα πάω παρακάτω.
Στόχος η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ.

Offline ved

• Αλλαγή
αυτο ηταν πιο αναλυτικο ποστ diego

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
βλεπω οτι ολοι γραφετε δεν εχουμε παιχτες και και και.λοιπον το ελεγα και περυσι και εξακολουθω να το λεω:αυτους τους παιχτες εχουμε με αυτους πορευομαστε.δλδ αλλαξαν 7 με 8/11 και συνεχιζουμε να μην εχουμε παιχτες?και στην τελικη το συστημα θα βασιζεται στους υπαρχοντες παιχτες και οχι οι παιχτες να αλλαζουν ρολους για να γινουν αυτο που λεει το συστημα.

και φερναντο νοοτροπια να αλλαξεις εσυ που ηθελες και φερπλευ στον καφε που κλειδωσε το ποδι του λακη και σηκωθηκε διαμαρτυρομενος οτι δεν εκανε φαουλ.εσυ που στηνεις την ομαδα να περιμενει στο 1/3 του γηπεδου

στο γκολ τον γεωργεα μαρκαρει ο κωνσταντινιδης ενω και καλα τρεχει να μαρκαρει και ο ιβιτς.αυτο που αναφερει ο παπακον ειναι σωστο.δειτε το γκολ σε ριπλευ απο την καμερα απο το απεναντι τερμα και θα δειτε

δεν ειμαι μιζερος αλλα βαριεμαι αφορητα μια ομαδα που μπηκε χθες για να χασει και ο προπονητης επιμενει οτι φταιει η νοοτροπια.θυμηθειτε πως πηραμε χ στο οακα πριν 2 χρονια και πως παιξαμε περυσι και φετος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ.
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε για να μη χάσει. Όποια ομάδα κατεβαίνει για το Χ πιθανότατα θα χάσει. Έτσι θα έπαιζε και ο Θρασύβουλος και η Τρίπολη στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει σα μεγάλη ομάδα. Είδα εχθές αυτό που πίστευα ότι θα ξαναέβλεπα ποτέ στον ΠΑΟΚ. Ηττοπάθεια και νοοτροπία ομαδούλας.
Θα δίνουμε συγχαρητήρια στα καλά, αλλά θα κρίνουμε και στα κακά. Δεν είναι δυνατόν να μη χτυπάς στα αδύνατα σημείου του αντιπάλου και να τον περιμένεις πίσω μέχρι να συμβεί το μοιραίο.

Με απογοήτευσε εχθές η ομάδα. Όχι για την ήττα, αλλά για την τραγική εμφάνιση, την αδιαφορία των παικτών και τα τεράστια προπονητικά λάθη. Θέλετε να με πείτε μίζερο; Πείτε με, το δέχομαι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

northeagle_4

• Guest
ο ΠΑΟΚ κατεβηκε για πρωτη φορα μετα απο 20 χρονια σαν φαβορι μεσα στην Αθηνα  και αυριο να ξαναπαιξουμε παλι φαβορι θα ειναι ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ειναι τερατια αλλαγη για τον συλλογο.Αυτος ο φετινος ΠΑΟΚ μας εκανε να πιστευουμε ολοι στο διπλο(εγω ακομα το πιστευω) μην ειστε γυριστρουλιδες.

το οτι παιξαμε χαλια το βλεπει και ο 5 χρονος ανηψιος μου...........

υγ.Βεντερ συμφωνω μαζι σου ειδικα για περσυ αλλα τα στομαχιακαι τα χαλια κεφαλια περσυ εν μερη φετος μας δικαιωσαν για την επιλογη μας.εγω μαζι σου σε θεμα νοοτροπιας 100% αλλα ειδικα περσυ η ομαδα δεν ηταν για παραπανω και οι φαπες μας εκαναν στην τελικη καλο.στα @@ μου δεν ειναι πολυ εδω μεσα πιστεψε με και δεν μιλαω μονο για μπαλλα,θυμαμαι και στο μπασκετ φετος καποια παιχνιδια που μερικοι θελαν απλα μια αξιοπρεπεη εμφανιση λες και ειμαστε μεντ......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Θα ήθελα πάρα πολύ να κατέβαινε με 4-4-2 (επιθετικά και με όχι νοοτροπία ηττημένου) με τα πιο αργά χάφ 2 στο κέντρο γκαρσία και βερόν και τα είχε να αντιμετωπίσει την τριπλέτα στο κέντρο της αεκ.

Ο Σάντος ξέρει καλα που πατάει η ομάδα εχω την εντύπωση οτι τους ζει περισσότερο απο εμάς τους παίκτες του. Το 4-5-1 δεν έχει να κάνει με νοοτροπία ηττημένου αλλά με κλείδωμα του κέντρου. Η ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΗ έχει νοοτροπία ηττημένου δλδ 4-5-1 και ΕΝΤΟΣ Εδρας.

Μουρίνιο, μπενίτεζ κλπ.

Προσωπικά μου αρέσει η ομάδα που παίζει με 4-4-2 το θεωρώ οτι είναι το πληρέστερο σύστημα ΑΛΛΑ με ΤΟΣΟ αργά χαφ είναι αυτοκτονία να παίζεις σε εκτός έδρας ντέρμπυ.

Οσο για το φερ πλεύ επίτρεψε να σου πώ οτι είναι δείγμα ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ στον ΑΘΛΗΜΑ απο μια ομάδα και την κάνει να διαφέρει απο ομάδες που κοροιδευουν κάθε κυριακή το φίλαθλο κοινο βουτώντας ή ρεζιλευονται πριν απο ματς με προκλησεις - δηλώσεις προέδρων. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να χτυπά και να παλέυει στα ίσα.

shaman4

• Guest
Πιστευω πως ειναι αστειο να κραζουμε τον χαλκια.Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, ο ανθρωπος ειναι μεταγγραφαρα...

Πιστευω πως ο σαντος επρεπε (λογο απουσιας κονσεισαο, βιερινια και κωσταντινιδη) να παιξε 4 4 2 με μπακαγιοκο.

Το μονο θετικο χθες ειναι οτι ο ΠΑΟΚ με 10 εψαχνε την ισοφαριση.

Βεβαια, οπως παντα  και παντου, το θεμμα ειναι ΚΑΙ τα λεφτα και η τυχη.
Δηλαδη αν χτες ειχες κονσεισαο, λινο, βιεριννια τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε μαγκες παει τελειωσε...παμε για αλλα λεμε...απορω,λεμε για αλλαγη νοοτροπιας της ομαδας και του κοσμου.με το να κλαψομουνιαζουμε
καταφερνουμε το ακριβως αντιθετο.

ολοι εχουμε δικιο στην τελικη.ο λογος ειναι οτι ολοι χαλιομαστε απλα κοιταμε να διαλεξουμε πλευρα.μας αρεσει ο σαντος δεν μας αρεσει ο σαντος...πρεπει να παιξουμε πιο επιθετικα δεν πρεπει...προστιμο στον κοντρερας οχι προστιμο στον κοντρερας...ολοι εχουμε μια γνωμη.την λεμε τελειωνουμε γι'αυτο
ειναι τα φορουμ.με το κλαψομουνιασμα δεν βγαινει τιποτα

δεν ξερω αν φαινομαι και μαλακας αλλα ενταξει το τραβηξαμε πολυ και δεν αξιζει.παμε γι'αλλα...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
η λογικη παμε για αλλα δεν ειναι νοοτροπια μεγαλης ομαδας.την λογικη αυτη θα την δεχομουνα μονο αν η ομαδα κινδυνευε απο κατι (υποβιβασμο,μακρια απο στοχους κλπ.)

και πολυ περισσοτερο δεν μπορω να ξεχασω αυτο που ειδα σε περιπτωση νικης-προκρισης με τον αρουλη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν θεωρω μεγαλες ομαδες αυτες που στεκονται σε ενα αποτελεσμα.ειδικα ενος αγωνα πρωταθληματος που δεν καταδικαζει τιποτα.
αυτο που κανουμε τωρα ολοι ειναι καθαρα εγωιστικο.και φυσικα ειναι θεμιτο.χωρις αυτο δεν πας παραπανω.

οταν ομως οι υποχρεωσεις τρεχουν και εχεις στοχο την κορυφη κοιτας πως θα την φτασεις και τι απαιτειται.αν η ομαδα και η
διοικηση κανουν τα στραβα ματια στην πορεια αυτη και γινουν συγκαταβατικοι με τετοιες ηττες ναι τοτε πρεπει να
δωσουμε τεραστια σημασια.μεχρι σημερα ομως η πορεια εχει δειξει το αντιθετο...οποτε αυτη την στιγμη απο μας το μονο
που μενει ειναι να τ'αφησουμε πισω και να δουμε τα επομενα ματς...αν και στα επομενα συμβουν τα ιδια,αν η ομαδα στο βαθος
χρονου δεν γινει αυτο που πρεπει και αρμοζει στην ιστορια της τοτε ναι αδερφε θα συμφωνησω μαζι σου...τωρα ομως δεν
μου δινει κανενας το δικαιωμα να το κανω.εννοω κανενας απο την ομαδα

υ.γ δεν γουσταρω τις συγκρισεις με το ποκ αλλα οποιος θεωρει πως πρεπει να τους μοιασουμε στις αντιδρασεις σε τετοια αποτελεσματα
τοτε δεν ξερει τι ειναι μεγαλες ομαδες.δεν θεωρω καμια ομαδα του ποκ μεγαλη.κατασκευασματα ειναι.

υ.γ2 μερικες φορες χρειαζεται και το ταρακουνημα απο μας...οπως πχ περσι στο 0-4 με το χανουμι...δεν θεωρω ομως το αποτελεσμα
το χθεσινο ιδιο με το περσινο.και δεν χρειαζεται αναλυση τι,πως,γιατι...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι οπαδοί μας που γράψαν στα αρχίδια τους το αποτέλεσμα με την αεκ γιατί ικανοί ήμαστε μέσα σε 1 μέρα να γίνουμε Αστέρας Τρίπολης , έτσι ξαφνικά...

η διαφορα σου με την τριπολη δεν ειναι η διοικηση η η θεση,,και αυτοι μια χαρα διοικηση εχουν και εμεις περυσι για φουντο ημασταν.

η διαφορα ειναι οτι οταν η τριπολη θα βγει 9η θα πουν ολοι στα @@ τους,,ενω οταν βγηκες εσυ ουρλιαζαν οπαδοι απεξω ( ματαια φυσικα γιατι δεν εχει9 νοημα μια τετοια κινηση),,, αυτη ειναι η διαφορα η νοοτροπια και η περηφανεια,,να μην ανεχεσαι την ξεφτιλα,,

το πως νοιωθουν την ομαδα τους οι φιλαθλοι εκει ειναι η διαφορα....αν οταν χανεις εισαι στα @@ σου οκ καμια διαφορα με τον φιλαθλο της τριπολης. οι οπαδοι κανουν τις μεγαλες ομαδες.

Στην πρώτη δημοτικού μας έμαθαν να μετράμε μέχρι το 10.
Μάθαμε οτι πριν απο το 10 υπάρχουν άλλοι 10 αριθμοι.
0 , 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 .
Εκτός απο μάθημα αριθμητικής ήταν ένα μεγάλο μάθημα ζώής.
Για να φτάσεις κάπου θα πρέπει να περάσεις απο διάφορα στάδια , δυστυχώς ούτε απο το 0 πάμε καταυθείαν στο 10 , ούτε απο λούτσοι γινόμαστε κατευθείαν καπετάνιοι.
Τα παραπάνω ισχύουν και για θέματα νοοτροπίας.
Κρίμα που κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μου , τον προπονητη και τους παίκτες γιατί με έκαναν να νιώσω και πάλι το ΝΤΕΡΜΠΙ με όλη την σημασιά της λέξεως με τις ομάδες του ΠΟΚ στην Αθήνα.Ενας ΠΑΟΚ που μπορεί να έχασε και τα 2 μέχρι στιγμής ΝΤΕΡΜΠΥ όμως ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκαν αυτές οι ήττες είχαν μεγάλη διαφορά με αντίστοιχες ήττες με κατεβασμένα χέρια τα προηγούμενα χρόνια...Αυτό δείχνει αλλαγή νοοτροπίας σε τέτοιο βαθμο όσο αρμόζει στο χρονικό διάστημα 1 έτους που παίζουν αυτά τα παιδιά μαζί.
Το θέμα δεν είναι μόνο το τι ζητάμε εμείς γιατι είμαστε ΠΑΟΚ, αλλα και τί μπορεί να δώσει η ομάδα , και αυτό την προκειμένη στιγμή έχει να κάνει μόνο με τον χρόνο.
Εγώ ξέρω οτι είμαι μέσα στους στόχους μου , όλοι εσείς που σηκώσατε τον πύχη ψηλα γιατί ζείται στην ουτοπία σας είναι δικό σας πρόβλημα..Μακάρι να κέρδιζα εχθές , αλλα αφού δεν το κατάφερα πάω παρακάτω.
Στόχος η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ.

+1
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

chiltsid

• Guest
Θα ήθελα πάρα πολύ να κατέβαινε με 4-4-2 (επιθετικά και με όχι νοοτροπία ηττημένου) με τα πιο αργά χάφ 2 στο κέντρο γκαρσία και βερόν και τα είχε να αντιμετωπίσει την τριπλέτα στο κέντρο της αεκ.

Ο Σάντος ξέρει καλα που πατάει η ομάδα εχω την εντύπωση οτι τους ζει περισσότερο απο εμάς τους παίκτες του. Το 4-5-1 δεν έχει να κάνει με νοοτροπία ηττημένου αλλά με κλείδωμα του κέντρου. Η ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩΠΗ έχει νοοτροπία ηττημένου δλδ 4-5-1 και ΕΝΤΟΣ Εδρας.

Μουρίνιο, μπενίτεζ κλπ.

Προσωπικά μου αρέσει η ομάδα που παίζει με 4-4-2 το θεωρώ οτι είναι το πληρέστερο σύστημα ΑΛΛΑ με ΤΟΣΟ αργά χαφ είναι αυτοκτονία να παίζεις σε εκτός έδρας ντέρμπυ.

Οσο για το φερ πλεύ επίτρεψε να σου πώ οτι είναι δείγμα ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ στον ΑΘΛΗΜΑ απο μια ομάδα και την κάνει να διαφέρει απο ομάδες που κοροιδευουν κάθε κυριακή το φίλαθλο κοινο βουτώντας ή ρεζιλευονται πριν απο ματς με προκλησεις - δηλώσεις προέδρων. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να χτυπά και να παλέυει στα ίσα.

+100000,ο πρωτος που βλεπει λιγο μπαλα και επιχειρηματολογεί και τις αποψεις του,πανω σε θεματα τακτικης.

Offline petrov

• Αλλαγή
Χτες όντως ήμασταν πολύ κακοί, δεν παίξαμε πάνω από 10 λεπτά σύνολο καλού ποδοσφαίρου και δείξαμε μια σχετική αγωνιστική δειλία, δεν πατήσαμε περιοχή σχεδόν καθόλου και χάσαμε από μια ΑΕΚ που βρισκόταν υπό διάλυση.
ΑΛΛΑ
-και η κακή εμφάνιση και η ήττα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και ο Σάντος έχει δικαίωμα σε μία κακή βραδιά coaching. Ακόμα και ένας σταθερότατος αμυντικός όπως Κοντρέρας μπορεί να χάσει την ψυχραιμία του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα τους κριτικάρουμε, αρκεί να μην μηδενίζουμε την παρουσία και την προσφορά τους.
-έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου για το οποίο πρέπει να συσπειρωθούμε έτσι ώστε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς
-Με τον τραγελαφικό κανονισμό των playoff, πρέπει να έχουμε υποψη ότι περισσότερο μετράει η αγωνιστική εικόνα στο τέλος της περιόδου. Δυστυχώς για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που έχει πιάσει πάτο, έτσι πρέπει να πορευτούμε για φέτος και εκεί είναι το μεγαλο στοίχημα. Βέβαια, αν δεν "χτίσεις" την απόδοσή σου μέσα στη χρονιά δεν πρόκειται να εμφανιστείς μεταμορφωμένος στο τέλος.

Άντε πάμε τώρα να πατήσουμε τον Άρη και ταμείο στο τέλος.

dimos8enis

• Guest
μας το ειπανε απο την αρχη πως θα παει το εργο και συμφωνησαμε και αυτος ειναι ενας λογος που πολυ απλα δεν θελουν και δεν νοιωθουν να τα κανουν πουτανα για 2 Χ και μια Ηττα σε 17 ματς.....
....Για μας τους οπαδους απλα
"ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ"
καποιες σκεψεις μου...:
αν μπορουσε κανεις να μπει στην ψυχολογια των παικτων θα εβλεπε οτι αυτο ειναι αληθεια και μαλιστα ειναι ενας τροπος για τον ποδοσφαιριστη να αποβαλλει το αγχος το οποιο σιγουρα εμεις απο την κερκιδα δεν μπορουμε να το ζησουμε. εμεις ζουμε αλλα πραγματα...
τι να κανουμε, αυτο ειναι το πλανο για φετος, το ονειρο ομως του οπαδου ΔΕ σβηνει. ΠΟΤΕ.οχι μονο φετος, η μαλλον ειδικα φετος.
και οσο για τη νικη και την ηττα, αν ηθελα να ειμαι καποια ομαδα που απλα (και με οποιοδηποτε τροπο)"νικαει" οπως λεγαμε στο νηπιαγωγειο, θα ημουνα γαυρακι.
ειμαι ΠΑΟΚ γιατι μου προσφερει πολλα παραπανω απο μια νικη μεσα στο γηπεδο... εξαλλου δε λεω κατι καινουριο, ολος ο φιλαθλος κοσμος του ΠΑΟΚ εχει χορτασει πικρες...το ξερω πως ολοι ετσι νοιωθουμε...
παμε να μαμησουμε τη σιχαμενη σκουληκαντερα

mpougatsas

• Guest
Μαγκες νταξ δεν θελω να εμπλακω σε συζητηση "εισαι μιζερος - ειμαι ρεαλιστης - ντροπη σου - αει γμησου" κλπ αλλα λεμε οτι δν εχουν σημασια τα αποτελεσματα τωρα μιας και θα μπουμε στα πλευ οφφ πανω κατω ολοι με τους ιδιους βαθμους... Με ποιους θα ανταγωνιστεις στα πλει οφ? Μηπως με αυτους (βαζω κ το γαυρο για να καταλαβετε τι εννοω);

29/09/2007     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ     2 - 0
    03/11/2007     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ     2 - 1    
    30/12/2007     AEK-ΠΑΟΚ     2 - 0    
    27/01/2008     ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     0 - 1
      23/02/2008     ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     1 - 1
      13/04/2008     ΠΑΟΚ-AEK     0 - 4
      14/09/2008     ΠΑΟΚ-ΑΕΚ     1 - 1     
      19/10/2008     ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός     0 - 0
      16/11/2008     Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ     2 - 0
      11/01/2009     ΑΕΚ-ΠΑΟΚ   1 - 0
αυτά είναι.. 10 ντέρμπι χωρίς νίκη.. 10 χρόνια να κερδίσουμε το κατεστημένο στην έδρα μας.. τι φάση;; και μη μου πείτε είμαστε δεύτεροι και τα σχετικά γιατί δεν αναφέρομαι σε βαθμούς αλλά στο γόητρο.
Μπορεί να γίνει γιγαντοαφίσα  το παραπάνω όπως και η παράδοση ΠΑΟΚ-οφσπ και να κοληθεί στα αποδυτήρια στο προπονητικό φάτσα κάρτα να το βλέπουν κάθε μέρα;; 

Offline blue_eyes

• Βασικός
συμφωνω με το πνευμα του προηγουμενου ποστ..

την Τεταρτη θα νικησουμε τον Αρη. Τι να το κανω ρε παιδια εαν δεν μπορουμε να χτυπησουμε τις ομαδες της Αθηνας. Η νοοτροπια πρωτος στο χωριο και δευτερος (τεταρτος) στην πολη δεν ταιριαζει πλεον στον ΠΑΟΚ. Εγω θελω να κερδιζω το ΠΟΚ και να κατεβαινω στα ματς με τον Αρη αδιαφορος σαν να παιζω με τον Θρασυμβουλα..

για αυτο την Τεταρτη μετα την νικη, που ειναι σιγουρη για μενα, κανενας πανυγηρισμος..ειμαστε για ψηλοτερα ρε γαμωτο και οχι να ασχολουμαστε με σκουληκια