Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι οπαδοί μας που γράψαν στα αρχίδια τους το αποτέλεσμα με την αεκ γιατί ικανοί ήμαστε μέσα σε 1 μέρα να γίνουμε Αστέρας Τρίπολης , έτσι ξαφνικά...
η διαφορα σου με την τριπολη δεν ειναι η διοικηση η η θεση,,και αυτοι μια χαρα διοικηση εχουν και εμεις περυσι για φουντο ημασταν.
η διαφορα ειναι οτι οταν η τριπολη θα βγει 9η θα πουν ολοι στα @@ τους,,ενω οταν βγηκες εσυ ουρλιαζαν οπαδοι απεξω ( ματαια φυσικα γιατι δεν εχει9 νοημα μια τετοια κινηση),,, αυτη ειναι η διαφορα η νοοτροπια και η περηφανεια,,να μην ανεχεσαι την ξεφτιλα,,
το πως νοιωθουν την ομαδα τους οι φιλαθλοι εκει ειναι η διαφορα....αν οταν χανεις εισαι στα @@ σου οκ καμια διαφορα με τον φιλαθλο της τριπολης. οι οπαδοι κανουν τις μεγαλες ομαδες.
Στην πρώτη δημοτικού μας έμαθαν να μετράμε μέχρι το 10.
Μάθαμε οτι πριν απο το 10 υπάρχουν άλλοι 10 αριθμοι.
0 , 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 .
Εκτός απο μάθημα αριθμητικής ήταν ένα μεγάλο μάθημα ζώής.
Για να φτάσεις κάπου θα πρέπει να περάσεις απο διάφορα στάδια , δυστυχώς ούτε απο το 0 πάμε καταυθείαν στο 10 , ούτε απο λούτσοι γινόμαστε κατευθείαν καπετάνιοι.
Τα παραπάνω ισχύουν και για θέματα νοοτροπίας.
Κρίμα που κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μου , τον προπονητη και τους παίκτες γιατί με έκαναν να νιώσω και πάλι το ΝΤΕΡΜΠΙ με όλη την σημασιά της λέξεως με τις ομάδες του ΠΟΚ στην Αθήνα.Ενας ΠΑΟΚ που μπορεί να έχασε και τα 2 μέχρι στιγμής ΝΤΕΡΜΠΥ όμως ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκαν αυτές οι ήττες είχαν μεγάλη διαφορά με αντίστοιχες ήττες με κατεβασμένα χέρια τα προηγούμενα χρόνια...Αυτό δείχνει αλλαγή νοοτροπίας σε τέτοιο βαθμο όσο αρμόζει στο χρονικό διάστημα 1 έτους που παίζουν αυτά τα παιδιά μαζί.
Το θέμα δεν είναι μόνο το τι ζητάμε εμείς γιατι είμαστε ΠΑΟΚ, αλλα και τί μπορεί να δώσει η ομάδα , και αυτό την προκειμένη στιγμή έχει να κάνει μόνο με τον χρόνο.
Εγώ ξέρω οτι είμαι μέσα στους στόχους μου , όλοι εσείς που σηκώσατε τον πύχη ψηλα γιατί ζείται στην ουτοπία σας είναι δικό σας πρόβλημα..Μακάρι να κέρδιζα εχθές , αλλα αφού δεν το κατάφερα πάω παρακάτω.
Στόχος η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ.