Author Topic: αεκ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 11/01/2009 ώρα 20:15 novasports  (Read 8353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Τι έγινε ρε γαμώτο; Σε άλλο forum μπήκα; Τι ηττοπάθεια είναι αυτή από τους περισσότερους που έγραψαν μετά το παιχνίδι; Δηλαδή ρε αδέλφια για να καταλάβω εσείς τι περιμένατε: Να πάμε στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε διπλό περίπατο; Μπορεί κάποιος να θυμιθεί περισσότερα από δυο-τρια παιχνίδια φέτος που τα πήραμε περίπατο; Μη  τρελαθούμε.

Και αμέσως μετά την ήττα αρχίσαμε να ξεθάβουμε εμείς οι ίδοι από τα μπαούλα μας όλα τα κόμπλεξ, τις φοβίες και τις κακές νοοτροπίες μας. Αμέσως τα εξιλαστήρια θύματα και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Φταίει ο Σάντος, φταίει ο Σβούρας, στο κύπελο δεν θα προχωρήσουμε, η ομάδα είναι συνοθύλευμα, ο Κοντρέρας το κάνει για να φύγει και η καθαρίστρια είναι αξύριστη.

Η ομάδα είναι ΔΕΥΤΕΡΗ, κατανοητό; ΔΕΥΤΕΡΗ. Για να γυρίσουμε όλοι το μυαλουδάκι μας κανα εξάμηνο πίσω και ας αναρωτηθούμε: περιμέναμε να είναι εδώ η ομάδα; Η μήπως πίστεψε κανένας ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κι αυτά τα αριθμολαγχινά "δεν κερδίσαμε κανένα ντέρμπυ" θυμίζω ότι τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι 30 και τα ντέρμπυ όλα κι όλα 6.

Την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με το σκουλίκι ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ. Θα έχουμε έλλειψη Κοντρέρας (ακούγεται και για έλλειψη Βιερίνια). Τα υπόλοιπα είναι παρελθόν. Βλέπουμε μπροστά.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Athinaios--4

• Guest
Ότι και να ειπωθηκε. Δεν έχουμε ομάδα πυγμαζίας. ΑΝ είναι έτσι να κατεβαίνουμε κ πλακωνουμε στο ξύλο και να πετάμε βαθμούς. Επειδή τα χαιδεμένα μας δεν αντέχουν. Και οι δικοί μας λένε. Δεν έχουμε άγιους παίχτες. Δε σημαίνει ότι πρέπει να ρίχνουν εν ψυχρώ κλωτσιές. Αυτό δείχνει έλλειψη πειθαρχίας και αυτοσυγκέντρωσης

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Θα συμφωνήσω με τον Αθηναίο.
Γκαρσία πάντα με νεύρα. Ο Ίβιτς σε προηγούμενα ματς είχε νεύρα. Μουσλίμοβιτς σήμερα και με ΟΦΗ είχε νεύρα. Ο Κοντρέρας νεύρα. Μέχρι και ο Μπακαγιόκο σήμερα φώναζε στο διαιτητή συνεχώς. Δε ξέρω αν αισθάνονται πιεσμένοι οι παίκτες, αλλά αυτά είναι δείγματα απειθαρχίας και ασέβειας προς την ομάδα. Καλό είναι να τους μιλήσει κάποιος για το θέμα καθώς οι μαλακίες έχουν αρχίσει να μας κοστίζουν ..
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

LoGotHeTiS

• Guest
Θέλουμε από την μια οι ποδοσφαιριστές μας να μην είναι κότες , αλλά και από την άλλη να μην ξεπερνάνε κάποια όρια..Ε αυτά τα όρια μέσα στο άγχος του αγώνα πολλές φορές για έναν ποδοσφαιριστή δεν είναι τόσο ευδιάκριτα.

Δεν πάω να δικαιολογήσω την κλωτσιά που μας στέρησε τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά.

BLACK DOG

• Guest
H ομαδα μας σημερα τραγικη.Σε καμια περιπτωση δεν εδειξε οτι παει για το διπλο.Τρομερη ητοπαθεια απο τον σαντος στα μεγαλα παιχνιδια.δεν μπορει να περασει ψυχολογια νικητη στους παιχτες.Τσαμπα μαγκες τα κουραδοχανουμα σημερα.το ελεγα απο την αρχη οτι 11-11 δεν τελειωνει το ματς γιατι ειναι τετοιο το στυλ παιχνιδιου της κουλας που σε σπαει τα νευρα.ΚΙ αυτο φανηκε και στον κοντρερας απο τα πρωτα λεπτα.απορεια της κακης λειτουργιας ειδικα της αμυνας ηταν και η κοκινη του παμπλο.δεν τον δικαιολογω αλλα σημερα ειχαμε το νου μας να αμυνθουμε μονο κι οχι να δημιουργησουμε.το κεντρο μας ηταν εξαφανισμενο.δυστηχως ο βατραχος πηρε τα σωβρακα του σαντος.σε καμια περιπτωση δεν εχει χαθει τιποτα απλα δινεις αφορμη για σχολια στους πουστηδες που σε περιμενουν στη γωνια(και ειναι πολλοι αυτοι).δεν φοβαμαι καθολου το ματς με τοληκι επειδη παιξαμε ετσι σημερα.Αλλος αγωνας -Αλλος θεσμος-Αλλο γηπεδο.-

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σε ένα παιχνίδι που μόνο είχαμε να κερδίσουμε, δυστυχώς τα θαλασσώσαμε .... όλοι μας. Έχει αρχίσει και παγιώνεται μία δυσκολία της ομάδας στα εκτός έδρας όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να ανταπεξέλθει στην πίεση των χαφ του αντιπάλου. Μόνο για ένα 20λεπτο στο 2ο ημιχ μπορέσαμε να πάρουμε το κέντρο κ να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ειλικρινά πίστευα ότι η επιστροφή του γκαρσία θα δυναμωνε τόσο το κέντρο που δεν θα χαμε πρόβλημα με τα αστεία χαφ της αεκ αλλά τελικά διαψέυστηκα.
Φέτος έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο αλλά αν δεν αλλάξει αυτή η γαμημένη νοοτροπία στα εκτός (και ειδικά στα ντέρμπυ) δεν μπορούμε να στοχέυουμε ψηλότερα.

Υ.Γ: εμένα η ομάδα μου φαίνεται αργή ειδικά εκτός. Χρειαζόμαστε γρήγορους παίχτες στο κέντρο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αναμεσα στο παθος και τη μαλακια υπαρχουν και αρκετες ενδιαμεσες καταστασεις.Αυτο πρεπει να ξερουν και να εφαρμοζουν οι παιχτες.Παιχτες που δεν ειναι χθεσινοι και απειροι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=υποτιμησαμε ολοι το χανουμι.οπαδοι και ομαδα.βγαιναμε και μιλαγαμε για 4αρες εκτος εδρας και ευκολες νικες.φαγαμε τα μουτρα μας.
2=μεγαλυτερο μεριδιο στην ηττα για μενα ο σαντος.
3=οχι σε προστιμο στον κοντρερας.απαραδεκτο να κραταμε μονο αρνητικες στιγμες.εγω λεω λοιπον να του δωσουμε και πριμ ταυτοχρονα επειδη ηταν ο κορυφαιος σε παρα πολλα ματς.
4=δεν ειχαμε ακρα...κι αν χαθει η εξοδος στο τσαμπιονς λιγκ θα χαθει λογω αυτης μας της αδυναμιας.
5=εντελως τσαμπα ηττα.χασαμε απο μια πολυ μετρια ομαδα.χασαμε επειδη ο ΠΑΟΚ σημερα δεν κατεβηκε ποτε στο γηπεδο.
6=ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
Φίλε logothetis τα όρια ειναι λεπτα. Αλλά αν έπαιρνα εγώ αυτά τα χρήματα που παίρνουν θα τα έβρισκα τα όρια.
Είναι επαγγελματίες κ μάλιστα καλοί παίχτεσ. Δεν είναι παικτάκια που τους πήραμε από τη Β'Εθνική

northeagle_4

• Guest
Εγω θα πω 2 πραγματακια,δεν παιξαμε καλα και χασαμα thats it !!!
  καναμε λιγες φασεις,χασαμε ολες σχεδον τις μονομαχιες ειδικα ψηλα και για καποιον ανεξηγητο λογω μπηκαμε στο ματς με αγχος τεραστιο ΑΔΙΚΑΙΩΛΟΓΗΤΑ ειμαστε καλυτερη ομαδα και το αγχος επρεπε να το εχουν οι αλλοι.
Κακο στησιμο απο σαντος κακες ατομικες αποδοσεις πλην δαρλα,μουσλι,ιβιτς,μιρο και αυτο ,ειναι δεν κερδιζεις παντα στα παιχνιδια,υπαρχουν πολυ παραγοντες.
  ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ,ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ
μας περιμενουν 2 παιχνιδια που καθορισουν πολυ την συνεχεια της χρονιας.
  εγω δεν υποτιμησα καθολου το χανουμι,αυτα που ελεγα πριν τα πιστευω και τωρα
υγ Συγγνωμη στα παιδια που απαντουσα λακωνικα σημερα....νευρα

Offline cure

• Αλλαγή
Αυτό το σημερινό έκτρωμα δεν μπορεί να περνάει στο ντούκου. Δεν το δέχομαι με τίποτα να τα σκεπάζουμε όλα με τη δικαιολογία πως είμαστε στη 2η θέση κτλ. Το ζητούμενο είναι που θα είμαστε στο τέλος κι όχι που βρισκόμαστε τώρα, προσωρινά.

Τρία πράγματα που ζήσαμε σήμερα δεν γίνεται να περάσουν στο ντούκου, ακόμη και εν ενεργεία πρωταθλητές να είμασταν.

1. Η ομάδα έκανε καθυστερήσεις από το 10ο λεπτό είναι τελείως απαράδεκτο και κάποιοι πρέπει να εξηγήσουν σε όλους στην ομάδα που παίζουν. Και να πεις πως παίζαμε κανέναν τελικό, καμία πρόκριση κάτι τεράστιο να το καταπιείς. Τι στο πούτσο μου ήταν τόσο σημαντικό για να φοβηθούμε τόσο πολύ μια ομαδούλα; Έστω και μια καλύτερη ομάδα αν θέλετε. Τόσο φόβο πια; Γιατί; ΑΝ παίζαμε μπάλα και χάναμε θα γινόταν κάτι;

2. Η ομάδα έχει ένα σαράκι που τη κατατρώει σιγά σιγά και πριν το καταλάβουμε θα την έχει φάει ολόκληρη. Το σαράκι αυτό λέγεται ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Δεν είναι το πρωτο κρούσμα. Μπορούμε να συζητάμε ώρες για το τι φταίει, τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να γίνει, αλλά καλύτερα θα ήταν για αρχή να είμαστε απαιτητικοί για να σφίξουν λίγο τα λουριά, πριν χαλαρώσουν τελείως.
Ναι, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που βλέπουμε και χαιρόμαστε τέτοιους παίχτες και τέτοια ομάδα, αλλά στις μεγάλες ομάδες δεν επιτρέπουν χαλάρωση και ζαμάν φου ακριβώς για να έχουν στη τσίτα τους ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό και συνέχεια στοχεύουν ψηλά για να κρατάνε τους παίχτες στη τσίτα. Ομάδα που αφήνει την απειθαρχία να θεριεύει διαλύεται. Ακόμα και η υπερομάδα της Μπαρτσελώνα του Ροναλντίνιο διαλύθηκε επειδή τους κάνανε θεούς που πήρανε το champion's league και χαλάρωσαν. Φέτος συνήλθαν με τον δικτάτορα Γκουαρντιόλα. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια όμως εμείς.

3. Εκτός έδρας η ομάδα είναι όλο και πιο τραγική. αεκάκι, πριν με Σέρρες (χωρίς άλλα σχόλια), πιο πριν με βούλη που προσπαθούσαμε να κρατήσουμε μία ώρα το Χ, με γαύρο ψιλοκαλά, με γριά χεσμεντέν στην αρχή και μετά που μπήκε το αυγό στο κώλο μπαλάρα (!!!), με Πανθρακικό χαλαρά και με ΟΦΗ αέρας. Όσο πιο πριν τόσο καλύτερα.

Εν κατακλείδι: Η ομάδα θρέφεται από το λαό της ΚΑΙ φέτος. Να το έχουμε υπόψη μας και να έχουμε υπομονή. Του χρόνου θα έρθουν τα καλύτερα. Το πόσο καλύτερα εξαρτάται από το πόσες μετοχές θα πάρουμε εμείς. Ψυχραιμία χρειάζεται, αλλά και επαγρύπνηση για να μη περάσουμε στους παίχτες μας πως είμαστε ομάδα χωρίς προοπτική.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Φέτος έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο αλλά αν δεν αλλάξει αυτή η γαμημένη νοοτροπία στα εκτός (και ειδικά στα ντέρμπυ) δεν μπορούμε να στοχέυουμε ψηλότερα.

για αυτή τη νοοτροπία μίλησε για άλλη μια φορά και ο προπονητής μας και δεν εχω λόγο να μην πιστέψω πως κάνει προσπάθειες να την αποβάλλει.
Πάντως εμένα με προβληματίζει πολύ και σαν έννοια η λέξη νοοτροπία , τη θεωρώ άστοχή απ τη στιγμή που δεν έχεις τους ίδιους παίχτες 10 χρόνια αλλά αλλάζεις σχεδόν μισή και παραπάνω ομάδα. Πότε πρόλαβε να αποκτηθεί η νοοτροπία, εκτός και αν είναι μεταδοτική απο γενιά σε γενιά και απο το παίχτη που αποχωρεί στο παίχτη που έρχεται... δε μπορώ να το καταλάβω...
σίγουρα κάτι άλλο φταίει για το χαλάρωμα των τελευταίων αγωνιστικών και ελπίζω να διορθωθεί σύντομα γιατί πραγματικά έχουμε καλή ομάδα και είναι άδικο να βρεθούμε στη 6η θεση σε 5 αγωνιστικές χωρίς να το πάρουμε μυρωδιά..
---
ρε συ Diego-4 τι το λεγες το όνειρο?? ακριβώς βγηκε και με σκόρ...
 με βάζελο κανόνισε το ρε συ να δεις καμιά βαριά ήττα με 10-0 μήπως και γίνει κάτι  :D

northeagle_4

• Guest
στο ντουκου εγω προσωπικα δεν περναω τιποτα ακομα και μετα τις προσφατες νικες εγραφα οτι η ομαδα εχει ακομα περιθωρια βελτιωσεις ειδικα οταν παιζει με 2 κεντρικα χαφ ο αντιπαλος κανει παρτυ στον αξονα.
  καλος ,κακος εκ τον πραγματων η πορεια κρινετε τεταρτη(και συνεχεια στο κυπελλο) και στα πλευ οφ,αν μπουμε εκει με αβανταζ ποντων ακομα καλυτερα,απλα και καθαρα εγω ηθελα να τονισω οτι η χρονια εχει πολυ δρομο ακομα.Βλεπουμε τα λαθη,τα διρθωνουμε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
 Ο στοχος του ΠΑΟΚ ειναι παντα η διεκδικηση κυπελλου και πρωταθληματος.

Offline gagas

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ παιξε σαν ΠΑΟΚ.
μπραβο στους admin που συνεχιζουν την προσπαθεια υπερ των οπαδων μας..

mazur-4

• Guest
Αδερφε νομιζω οτι εφτασε η ωρα να επικεντρωθουμε στο πελοκυ!!!
Καλο πλασαρισμα στα play offs και Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Ο...
ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΑ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΙΣΑ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ  Η  Κ Α Θ Ο  Δ Ο  Σ...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Καλα κανει η ομαδα και κατεβαινει σε αυτα τα ματς παθητικα,για να μη διασυρθει. Οταν οι ιδιοι οι οπαδοι τη χειροκροτουν και θεωρουν θετικο αποτελεσμα την ισοπαλια στην εδρα μας απεναντι στο ποκ, πως να θεωρησει ο ποδοσφαιριστης οτι πρεπει να διεκδικησει τη νικη στα αντιστοιχα παιχνιδια εκτος; Οταν η διοικηση σου επαναλαμβανει συνεχως οτι στοχος ειναι το ΟΥΕΦΑ κι οχι το Τσαμπιονς Ληγκ , ακομα κι οταν ημασταν 1-2 ποντους πισω απο το γαυρο και ειχαμε βαζελο και χανουμι πισω, δε περνας το μηνυμα οτι δεν εισαι συλλογος κορυφης;  ???
Αυτη την ευθυνοφοβια οσο αναφορα την οριοθετηση σοβαρων στοχων τη λουζομαστε και φετος, οπως τη λουστηκαμε και περυσι... Ειμαστε το μοναδικο κλαμπ παγκοσμιως που θεωρει τον εαυτο του μεγαλο και ταυτοχρονα ειναι συμβιβασμενο με την αποτυχια και την ηττα! Δε γινονται αυτα... 'Η εισαι μεσαια ομαδα με μεσαιους στοχους και νοοτροπια "δε πειραζει", ¨παμε για αλλα" κτλ, ή εισαι μεγαλη ομαδα με μεγαλους στοχους και ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ.

Τεσπα, παρολο που ειδα ο,τι ακριβως περιμενα να δω, εχω χαλαστει απιστευτα. Μαλλον υποσυνειδητα ετρεφα ελπιδες... (οχι τοσο για το αποτελεσμα οσο για την αγωνιστικη νοοτροπια που θα δειχναμε)
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Οταν η διοικηση σου επαναλαμβανει συνεχως οτι στοχος ειναι το ΟΥΕΦΑ κι οχι το Τσαμπιονς Ληγκ , ακομα κι οταν ημασταν 1-2 ποντους πισω απο το γαυρο και ειχαμε βαζελο και χανουμι πισω, δε περνας το μηνυμα οτι δεν εισαι συλλογος κορυφης;  

η διοίκηση έχει τους λόγους της κάθε χρόνο να θέτει και στόχους. εγω σαν οπαδός του ΠΑΟΚ στόχος μου είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στην ευρώπη οταν συμμετέχω. Αυτό είχα σα στόχο πέρυσι, αυτό έχω φέτος, αυτό είχα και όταν κόντευα να πέσω επι βουλινού, αυτό θα έχω παντα γιατί ειμαι ΠΑΟΚ.

northeagle_4

• Guest
οτι θελει ο καθενας συμπερασμα βγαζει.........
 Καταρχας εισαι λαθος σε ενα πραγμα αν γραψει ΠΑΟΚ πρωταθλητης 2009 κανεις δεν θα θυμαται το Χ με καθε πουστομαδα,προσωπικα ωραια καβλωτικα τα ντερμπυ αλλα παρε τα αλλα 25 ματς και ας τους να χαιρονται μια κυριακη τον χρονο....
 οφ τοπικ βεβαια και παλι αλλα με λιγα λογια η συνολικη χρονια και ο απολογισμος κρινουν μια πορεια οχι 2,3 αποτελεσματα .να μην την χειροκροτουσαν δλδ. μετα το ματς με το χανουμι μεσα οπου τους πατησες και με μια φαση και το κορακι σε πηρανε Χ ? να τους κραζανε ?
ο κοσμος θελει να βλεπει διψα και προσπαθεια για νικη,πραγμα που σημερα ΔΕΝ μας βγηκε.
 Οι Στοχοι δεν μπαινουν με δηλωσεις αλλα με την αποδοση στο χορταρι.

Ο στοχος του ΠΑΟΚ ειναι παντα η διεκδικηση κυπελλου και πρωταθληματος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οι μεγαλες ομαδες παντως μετα τις ηττες πανε για αλλα...για την ακριβεια κοιτανε να ρεφαρουνε.εμεις ας κοιταξουμε να φαγωθουμε
και να μοιρολατρουμε...

εγω διαφωνω με αρκετους για το σημερινο ματς.θεωρω οτι το χανουμι στο πρωτο ετρεξε οσο μπορουσε με στοχο να
χτυπησει την ομαδα εκει που ποναει.στο οτι ειναι αργη.το οτι επισης το χανουμι στο δευτερο τα φτυσε και γυρισε πισω
να κρατησει το 1-0 φανηκε μεχρι την αποβολη του κοντρερας και στο οτι απο κει και περα ουτε αυτοι μπορουσαν
να κανουν κατι σοβαρο μπροστα...

καθαρα αγωνιστικα εμεις σημερα δεν μπορουσαμε να αντιμετωπισουμε την μπροστινη τριαδα ενω τα χαφ μας κανανε τραγικο παιχνιδι
στο κρατημα της μπαλας αλλα και στο αμυντικο παιχνιδι.οταν δεν μπορεις να κρατησεις την μπαλα ειδικα με τοσο αργη ομαδα
που εχουμε τοτε δεν γινεται να βγεις μπροστα ακομα κι αν παιζεις και με 25 φορ...δεν φταιει κανενα συστημα...συν το οτι
σ'αυτο που παιζει ο σαντος πρεπει να εχεις βαρβατα ακρα.μπρος πισω συνεχεια και οι τεσσερις των γραμμων.σκεφτειτε ποιοι παικτες
επαιξαν σημερα και βγαζετε το αποτελεσμα που ειδαμε.ακομα και τον μπακαγιοκο να βαζε απο την αρχη μετρα στο γηπεδο
δεν θα παιρναμε αν ο γκαρσια και ο βερον δεν κρατουσαν την μπαλα και αν δεν εκοβαν αμυντικα αρκετες προσπαθειες
στο δευτερο πηραμε χωρο στο γηπεδο γιατι μας τον δωσανε

για μενα εκει χαθηκε το ματς στο πρωτο ημιχρονο.αν δεν εβγαινε ο κοντρερας ισως να λεγαμε αλλα τωρα...

αν ψαχνουμε να βρουμε φταιχτες ας κοιταξουμε ολοι τον καθρεφτη που θεωρησαμε οτι αυτο το υλικο
μπορει να παει για παραπανω...δεν μπορει και το δειξε σε ολα τα ντερμπι...συν καποια παιχνιδια που δεν τα χασαμε λογω ποδοσφαιρικης τυχης
καλο ειναι ολοι μας να μην θεοποιουμε παικτες.μεγαλοι παικτες ειναι αυτοι που φερνουν τιτλους και αυτοι μονο αξιζουν επαινους.
οι σημερινοι δεν απεδειξαν τιποτα ακομα.

τελος ειναι μεγαλη μαλακια να χανεις στο 20 εναν βασικο παικτη και στο 65 παικτη με αποβολη...εισαι αναγκασμενος να χαραμισεις
2 αλλαγες που δεν προγραμματιζες...ειναι κατι που δεν ειδα να το λεει και κανεις.αλλα επειδη δεν επαιξε ο μπαλαφας σημερα
ο επομενος ειναι ο σαντος...

υ.γ παρακαλω την διοικηση αν βλεπει το φορουμ να κοψει επιτελους τις συνεντευξεις απο δω κι απο κει μεσοβδομαδα...οχι αλλο καρβουνο...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Northeagle συγγνωμη, αλλα στο πρωτο ματς μετα το 20' δεν υπηρχαμε. Η ομαδα ειναι "λιγη", οχι τοσο αγωνιστικα, δυστυχως, γιατι αυτο μπορει να φτιαχτει γρηγορα, αλλα σε ειδικο βαρος, οπου θελει χρονια για να χτισεις μενταλιτε πρωταθλητισμου. Αν νομιζετε οτι αυτη η βαση παικτων και αυτος ο προπονητης, ετσι οπως συμπεριφερονται φετος, απλα με 2-3 μεταγραφες θα χτυπησει πρωταθλημα του χρονου ή του παραχρονου... Ανεκδοτο μου ακουγεται... Καποτε κυνηγουσαν τον Κουδα επειδη χαναμε τα πρωταθληματα gianniwti...δεν ελεγαν "παμε για αλλα"... ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ... Με τα "δε πειραζει" δε φτιαχνονται ΟΜΑΔΕΣ... Πειραζει και γαμωπαραπειραζει!!! Αυτο το μηνυμα πρεπει να περναει σε παικτες, προπονητη, διοικηση, οχι χειροκροτημα με το παραμικρο, αηδια εχουμε καταντησει... >:(

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!