Author Topic: αεκ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 11/01/2009 ώρα 20:15 novasports  (Read 8416 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
 εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος διότι η δύναμη της ομάδας φέτος δλδ οι 4 της άμυνας και τα αμυντικά μας χαφ είναι διαθέσιμα και δεν προβλέπεται να υποφέρουμε πίσω τουλάχιστον....
τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρει ο Μούσλι με τα 2 τέρατα που θα τον πηγαίνουν καροτσάκι σε όλες τις φάσεις.....εκεί χρειαζόμαστε τον Βιερίνια απο την αρχή για να ανοίξει την άμυνα τους....αφήστε που απέναντι στο μεγαλύτερο παλτό του ελληνικού πρωταθλήματος τον χουάν φραν εμείς θα έχουμε τον Λάκη...ελπίζω να με βγάλει μαλάκα ο βασιλάκης....
τεσπα πάμε για το διπλό αλλά ότι και να έρθει εμείς δεν ξενερώνουμε ποτέ....

Π.Α.Ο.Κ. ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ......
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline babis36

• Αλλαγή
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παμε δυνατα για το διπλο.Σημερα η μερα ειναι ιδανικη και μπορουμε να περασουμε ευκολα.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Pure & Simple  :D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΕΚ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ

dimos8enis

• Guest
δεν κατάλαβες για ποια λέξη έφαγες Χ ?
ναι, πλακα εκανα...τεσπα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πλάκα σε θέματα υγείας δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν εδώ μέσα και αυτό το γνωρίζουν πλέον κάποιοι.
ΠΑΟΚ μπορεί να είμαστε αλλά είμαστε και άνθρωποι πάνω από όλα και αυτό να το θυμάστε ΟΛΟΙ σας.
« Last Edit: January 11, 2009, 15:13:18 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

dimos8enis

• Guest
οκ σορι
θα ξεφυγουμε απο την μιζερια και θα ξαναδωσουμε βαρος στην φανελα
πολυ σημαντικο το παραπανω, και πιστευω ειμαστε σε πολυ καλο δρομο για να το πετυχουμε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αν παιξουμε οπως πρεπει δε μας κλανει τιποτα το χανουμι. Με Λακη και Παντελο, οπως ειπε και ο nikos 1988, δυσκολα πας για διπλο στη χαβουζα, αλλα εμενα η κουλα απλα δε με πειθει. Και με β' εθνικης ομαδα να παιζει φετος, φραγκα στην κουλα δε βαζω.
Εγω τα κορακια φοβαμαι γιατι τους σφυριζουν πολυ φετος. Προσπαθουν να τους βαλουν με το ζορι στα πλευ οφ για να μη το διαλυσουν τελειως το μαγαζι. Αυτα τα διαιτητης απο τη Θεσσαλονικη και μαλακιες, εγω τα ακουω βερεσε. Και ο σκορδας απο τη Θεσσαλονικη ειναι. Θα τον θελατε διαιτητη σε αγωνα του ΠΑΟΚ?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
μουνοπανα δεν σα σωζει τιποτα και κανενας διαιτητης θα σας τελειωσουμε
το διπλο θα σας πονεσει και το ξερετε καλα (0-2 προβλεψη)
σιχαμενα πουστρακια

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Αυτα τα διαιτητης απο τη Θεσσαλονικη και μαλακιες, εγω τα ακουω βερεσε. Και ο σκορδας απο τη Θεσσαλονικη ειναι. Θα τον θελατε διαιτητη σε αγωνα του ΠΑΟΚ?

γαμησε τους γιατι πολυ σκουληκιαζουν... ας λεγανε απο που ειναι οι δυο εποπτες ή ακόμα ο παπασταματης που σφυριξε το περσυνο χανουμι-ΠΑΟΚ στο οακα...
αντε με τη κλαψοπουτανα και πολυ αξια της δωσαμε σε 10 σελιδες... ουτε ο πανιώνιος να ταν τόσες σελίδες

ηρακλακο...της χαβουζας..

MetroStar

• Guest
Άμα νικήσουμε κάνουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμε για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Άμα χάσουμε ή έρθει ισοπαλία πολύ δύσκολα θα βγούμε δεύτεροι.

Είναι ένα κομβικό ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον επόμενο ρεαλιστικό μας στόχο.

biggeorge

• Guest

...οποίος θέλει....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αντε ρε ΠΑΟΚ κερδισε για μας που σ αγαπαμε να τρελαθουμε!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
metrostar θα διαφωνήσω ελαφρώς μαζί σου...
Οσο κι αν θέλω το διπλό όπως όλοι μας, πιστεύω οτι και με το Χ είμαστε μέσα στον επόμενο ρεαλιστικό στόχο που αναφέρεις(και συνφωνώ απόλυτα σ'αυτό)γιατί πρώτον κρατάμε τον βάζελο πίσω μας και δεύτερον διατηρούμε το αήτητο και οτι συνεπάγεται αυτό.Μπορεί να είναι χάλια το χανούμι φέτος άλλα στην έδρα του έχει να χάσει κοντά ένα χρόνο(πιο συχνά ισοπαλίες φέρνει) και το ματς δεν παυει να ναι ντέρμπι.Χαμηλά τη μπάλα και περιμένουμε απ την ομάδα να μας δικαιώσει..

DimNaoussa

• Guest
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΕΚ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Πιστευω πως το ματς θα κριθει στο αν αιφνιδιαστουμε η οχι...Αν περασει το πρωτο 20-30λεπτο χωρις να φαμε γκολ, τοσο η ψυχολογια των χανουμιων θα πεφτει οσο και εμεις θα ανεβαινουμε...Απο οτι ειδα στο ματς βαζελου-αεκ, στο β ημιχρονο η αεκ δεν ειχε φυσικη κατασταση σε αντιθεση με εμας που παντα στο β ημιχρονο ανεβαινει η ομαδα γιατι ειμαστε πολυ καλα γυμνασμενοι...

Ολα αυτα θεωριες βεβαια, το ματς θα μας το δειξει...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Με ισοπαλία λέω πως θα ναι δύσκολο να κρατήσεις την δεύτερη θέση καθώς έχεις το ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο που ανεβαίνει και δεν πρέπει να έχεις και άλλες απώλειες.Δεδομένου ότι έχεις και το ντέρμπυ με τον γαύρο και με δεδομένες τις άριστες διαιτησίες που απολαμβάνεις στα ντέρμπυ ( και στα μη ντέρμπυ) τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για την δεύτερη θέση. Με ισοπαλία όμως ουσιαστικά εξασφαλίζεις την τρίτη θέση, καθώς είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεις να κάνεις τόσο μεγάλη κοιλιά (με βάση την έως τώρα πολύ σταθερή παρουσία μας) και η αεκ να έχει τόσο μεγάλη ανακαμψη.

GeorgT

• Guest
Εγω το βλέπω περισσότερο σαν ματς γοητρου λόγο τον PlayOff, τη να την κάνω τη δεύτερη θεση αν στο τελος είμαι 1 βαθμο πανω απο τον τρίτο!

Θελω να κατεβούμε να παίξουμε σαν Π.Α.Ο.Κ. κ τελος, αλλα σε ήττα σίγουρα δεν θα μιζεριασω!

euboia4

• Guest
τι 2 τι 3 θεση τα πλεη οφ μετρανε!Εκει θα βγει ο δευτερος για το CL