Author Topic: αεκ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 11/01/2009 ώρα 20:15 novasports  (Read 8410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
ναι ωραια δε δοθηκαν εισιτηρια σε καμμια θυρα. σε ποια παμε?

μήν ξεχάσετε μόνο να γράψετε και σε ποιές θέσεις θα κάθεστε....
no offence .-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nf

• Αποστολή
  • **
πείτε και σε μένα ρε σεις θύρα και τέτοια με κανενα pm
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
(προφανώς με Pm θα εννοούν ρε συ bill)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
απορω ρε μαγκες πως γουσταρετε να πατε μεσα στα χανουμια εγω εδω 10 λεπτα ειμαι απο το οακα κ ουτε με χειροπεδες δν θα πηγαινα τεσπα οπως την βρισκει κανεις το νου σας..

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Ξέρω γω ρε συ? εγώ αν δεν κάτσει να πάμε κάποιοι μαζί θα πάω με τον κουμπάρο μου τον αεκ44 πάντως....

MetroStar

• Guest
να σε πω ρε συ metrostar,εσύ που θα είσαι;

Στο Ρεμέτζο.

Johnny-Patra

• Guest
Κόλλημα ο διαιτητής!!!
Ορίστηκε ο Καλλόπουλος!

CLUB LARISA

• Guest
απορω ρε μαγκες πως γουσταρετε να πατε μεσα στα χανουμια εγω εδω 10 λεπτα ειμαι απο το οακα κ ουτε με χειροπεδες δν θα πηγαινα τεσπα οπως την βρισκει κανεις το νου σας..

;D ;D, Εσύ πασά μ είσαι newbie τρελάκι κ μπαρουτοκαπνισμένος στην χαμουτζία για αυτό...... ;)
Πέραν της πλάκας, το νού σας όσοι πάτε (καλό θα ήταν να μην πάτε υπάρχουν κ άλλα στέκια στην καρδιά της χαμουτζίας που θα έχει δεκάδες αδερφών σας κ κει μπορείτε να ευχαριστηθείτε κιόλας κ ο νοών νοείτω), το ΟΑΚΑ δεν είναι ούτε Φυλή, ούτε Ν. Σμύρνη

Offline babis36

• Αλλαγή
Κόλλημα ο διαιτητής!!!
Ορίστηκε ο Καλλόπουλος!
Καλο αυτο.Αν μη τι αλλο ειναι καθαρος ο Δημητρακης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Οπα ο Bati, νεοπλουτος  ;D  ;D

και γω σπιτι θα το δω, δε γουσταρω να παω μεσα στα χανουμια. Θα εχει σιγουρα αδειες κερκιδες που μπορεις να αραξεις απομονομενος για να μη σε παρουν γραμμη, αλλα δε γουσταρω γηπεδο σε τετοια φαση. Παντως οσοι πατε προσοχη. Τα χανουμια ειναι πολυ υπουλα, οπως ολοι οι κομπλεξικοι οπαδοι συνοικιακων ομαδων
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Κόλλημα ο διαιτητής!!!
Ορίστηκε ο Καλλόπουλος!

ε όχι και καλό πέρσι στο καυτατζόγλειο με την καλαμαριά αμφισβητούμενο πέναλτυ υ περ της καλαμαριας το έδωσε με κλειστά μάτια!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
που τα λέει αυτά ρε σείς? πως είναι δυνατόν να ορίζεται ο Καλόπουλος από Σ. Θεσσαλονίκης??? Μας δουλεύετε?

CLUB LARISA

• Guest
Δεν ξέρω αν ορίστηκε αυτός , αλλά η εντοπιότητα καταργήθηκε αδερφέ....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
οκ δεν το ήξερα για την εντοπιότητα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

Οπα ο Bati, νεοπλουτος  ;D  ;D

sky οχι φιλοθεη ρε γαλατσι ρε μαν ΠΑΟΚ εισαι  ;D

Offline babis36

• Αλλαγή
Κόλλημα ο διαιτητής!!!
Ορίστηκε ο Καλλόπουλος!

ε όχι και καλό πέρσι στο καυτατζόγλειο με την καλαμαριά αμφισβητούμενο πέναλτυ υ περ της καλαμαριας το έδωσε με κλειστά μάτια!!!!

Αδερφε, πιστεψε με δολος απο τον Καλοπουλο δεν υπαρχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο Καλοπουλος ειναι εντελως καθαρος πιστεψε με.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline corrupt

• Αλλαγή
Οσοι ηταν να πανε ας δωσουν τωρα στην ΑΜΚ ενα 20ρικο.
Ετσι πρεπει

Aφήστε μωρέ με τα χανούμια, δίκιο έχει ο αδερφός, 20 ευρά παραπάνω στον ΠΑΟΚ μας...

wolf

• Guest
Σοβαρά και με πιστη για το αποτέλεσμα , θα το πάρουμε το διπλό. Να δω μετα τον Κατσαρό τι θα λέει στην αθλητικη γαυροκυριακή που μας υποχρεώνουν να βλέπουμε! (βλέπε ΝΕΟ θέμα "Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" Το θέμα  ειναι παρα πολύ σοβαρό και πρέπει κάτι να κάνουμε.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Τοσο καιρο παιρναμε τα αποτελεσματα χωρις να μιλαμε πολυ.

Με σερρες λεγαμε στανταρ 2πλο, την πατησαμε.

Ας βαλουμε στην αυξηση το 20ευρω.

Τα μικρα ματς εξω και το αηττητο στην Τουμπα φερνει πρωταθλημα.
Αλλα σκεφτειτε που ειμασταν πριν λιγο καιρο. Δλδ για πρωταθλημα παμε?Αλλοι ειναι οι στοχοι παιδια.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μετα απο τοσα χρονια λοιπον ο ΠΑΟΚ κατεβαινει σε ντερμπι στη χαβουζα σα φαβορι.αντιμετωπιζουμε μια ομαδα η οποια σαφως και ειναι κατωτερη μας σε αγωνιστικο επιπεδο,βρισκεται στη 4η θεση και μαλιστα με σπρωξιμο και το πιο σημαντικο την πετυχαινουμε σε πολυ μεγαλη διοικητικη κριση!
για μενα ομως τα παραπανω εχουν μικρη σημασια.οπως εχω προαναφερει ενα ντερμπι χανουμι-ΠΑΟΚ θα ειναι παντα ντερμπι σ οτι κατασταση κι αν βρισκεται ο καθενας.επισης,πιστευω ακραδαντα και στη φραση <<το λαβωμενο θηριο να φοβασαι>>.ποιος θα ξεχασει αλλωστε οτι πριν 2 σεζον λογω γουμενου και χωρις προετοιμασια κατεβηκαμε στο οακα και με τη συγκλονιστικη συμπαρασταση του λαου μας καναμε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση και αξιζαμε μαλιστα και τη νικη.
για μενα ο σαντος πρεπει οπωσδηποτε να παιξει με αμυντικους προσανατολισμους.να μπουμε πολυ προσεχτικα στο παιχνιδι προσεχωντας κυριως την αμυνα μας κ παιζοντας μ αντεπιθεσεις.οταν καταφερουμε να επιβαλουμε το ρυθμο μας τοτε ο μουσλι λογικα θα το πεταξει!πρεπει να προσεξουμε ιδιατερα τον εντινιο που κατε με ο ανθρωπος ξερει πολλα κιλα μπαλα.περιμενω παιχνιδαρα απο βερον-παμπλο γκαρσια.για μενα θα ναι οι παιχτες κλειδι για τη νικη.
                                     ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!