Author Topic: αεκ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 11/01/2009 ώρα 20:15 novasports  (Read 8369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Μια μονο κουβεντα στους παικτες μας.Τωρα που ειναι στα σκατα μεχρι τον λαιμο η αθλια αυτη ομαδα σας παρακαλω βουτηξτε την στον πατο. Εκει για να την φανε τα σκουληκια, που μονιμα βρισκονται στον πάτο (στην φυσικη τους θέση) απο τον καιρο ιδρυσής τους, αλλα και να την χεσει ο χιλιογαμημενος κώλος του βυσινί αλόγου.  
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Vorious

• Αλλαγή
Είναι πού πιθανό το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να γίνει παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ, που δεν έδωσε εισιτήρια στην ΑΕΚ στο ματς του πρώτου γύρου, έχει ζητήσει με επίσημο έγγραφο εισιτήρια και στην ΑΕΚ σκέφτονται να του δώσουν έναν αριθμό που αγγίζει τις 10.000.
Σε μια τέτοια περίπτωση, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το εν λόγω ντέρμπι, που θα διεξαχθεί στις 20.15 το βράδυ της Κυριακής.

http://www.sportgate.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=18999&Itemid=81

μου φτιαξε η μερα!

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

PAOK_VOLOS

• Guest
Μου εφτιαξε τη χρονια!Μακάρι να αληθεύει ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑ!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Μονό αυτό το site είναι που λέει κάτι 
εγώ παdος δεν είμαι αισιόδοξος 
αν υπήρχε περίπτωσή να πάρουμε εισιτήρια θα είχε ακουστεί 
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Δε παίζει μπασινάς (γαμώτο) και σκόκο.....

http://www.sport-fm.gr/article/159989
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

dimos8enis

• Guest
παιδια εγω μενω αθηνα, αν τυχον παρουμε εισιτηρια πως θα γινει η διαθεση? σε συνδεσμους και στα εκδοτηρια της Τουμπας? ή θα έχει και στο οακα?

GeorgT

• Guest
μη βιάζεσαι φιλε δημοσθενη, η πιθανότητες ειναι λιγες να πάρουμε tickets αλλα για ενημέρωση μένεις εδω μεσα κ θα δούμε ολοι μαζί τη θα γινει!

πάντως χωρις να θελω να φανω υπερβολικός ολα το προγνωστικά μας δινει τη δυνατότητα να το  δούμε υπεροπτικά το ματς, άσχετα αν δεν το κανουμε!

dimos8enis

• Guest
το ξερω οτι βιαζομαι αλλα ειναι να μη βιαζεσαι?

ποια αεκ?

α! παρεπιπτοντως αν με το καλο κατεβειτε προς τα μερη μας, σας παρακαλω γεμιστε τον τοπο με αυτοκολλητα, ετσι να κυκλοφορουμε στην αθηνα να γουσταρουμε!χαχα

και να μη παρουμε εισητηρια, τουλαχιστον οι αθηναιοι θα παμε ετσι κι αλλιως. υπαρχει περιπτωση να οργανωθουμε να ειμαστε ολοι μαζι?

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Κάτι μου λέει ότι 5.000 τα έχουμε σίγουρα...
P.A.O.K

giannis80

• Guest
Θα χάσουμε την κυριακή.Η νοοτροπία της ομάδας είναι ουέφα,δεν πάμε για πρωτάθλημα,ε δεν θα γίνει τίποτα και με μια ήττα,πάλι 2οι θα είμαστε. Μισό-μηδέν από κανένα στημένο και τέλος.Γιατί απλά πάμε για ουέφα, και ΔΕΝ πάμε για άλλα.Έχει τεράστια διαφορά αν έλεγε η ομάδα (προπονητής και πρόεδρος δηλαδή) οτι πρέπει να λυσσάξουμε στο κυνήγι του γαύρου.

fatal_invasion

• Guest
Και γω την ίδια διαίσθηση με τον Σερραίο έχω.Και δε ξέρω γιατί,αλλά μου έχει καρφωθεί από τον πρώτο γύρο,ότι θα πέρναμε εισιτήρια στον επαναληπτικό.

Και επίσης βρίσκω ένα καλό λόγο να δώσουν τίκετς,για να ασχοληθεί λίγο ο κόσμος τους με τα οπαδικά,και να αφήσει κατά μέρους το μπουρδέλο τον διοικητικών τους που όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερο τις τελευταίες ημέρες.

Επιπλέον,φράγκα θα κερδίσουν και τα έχουν και ανάγκη.

DIMIS

• Guest
μακαρι ΠΑΟΚΙΑ να το παρουμε το ματσ αλα σκουρα τα βλεπο δεν θα μασ αφισουνε .....

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
καλή χρονιά παιδιά και να πω και γω ότι κ εγώ από πολύ καιρό έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάρουμε εισητήρια, από πολύ καιρό το λέω κ το πιστεύω. ΜΑΚΑΡΙ να πάμε να βγάλουμε γούστα
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Noμίζω λίγο πολύ όλοι ευχόμασταν να πάρουμε εισιτήρια γι'αυτό το παιχνίδι... Με κάνα 3.000 κομάντα σίγουρο διπλό, έτσι όπως είναι η κούλα τη περίοδο που διανύουμε... Μπουρδέλο κανονικό, όχι μαλακίες...

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=176182

εξω σκοκο και μπασινας, δεν παιζουν την Κυριακη

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline agraf

• Αλλαγή

Και επίσης βρίσκω ένα καλό λόγο να δώσουν τίκετς,για να ασχοληθεί λίγο ο κόσμος τους με τα οπαδικά,και να αφήσει κατά μέρους το μπουρδέλο τον διοικητικών τους που όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερο τις τελευταίες ημέρες.

Συμφωνώ, πιστεύω είναι ένα κόλπο της διοίκησης της ΑΕΚ να τραβήξει τον κόσμο της στο ΟΑΚΑ γιατί αλλιώς προβλέπεται να είναι 3 και ο κούκος. Μακάρι να πάρουμε εισιτήρια και να κυλήσουν όλα ομαλά.

blackterror4

• Guest
τα χανουμια νομιζω εχουν αποχη απο το γηπεδο τουλαχιστον οι φλωροριτζιναλ.αν μας δωσουν οντος 10000 θα τρελαθουμε.μακαρι

giannis80

• Guest
Είπα και παραπάνω οτι πιστεύω πως θα χάσουμε.Αν πάρουμε και εισητήρια κιόλας και κάνουμε καμιά εκδρομάρα χιλιάδων,θεωρώ τον άσσο άχαστο.

dimos8enis

• Guest
τι λες ρε συ giannis80? ελπιζω να κανεις πλακα ε?

Offline bane

• Αλλαγή
και αυτοι θελουν την ανακαμψη .εχουν και 2 συνεχομενα ματς στην εδρα τους . δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα μην υποτιματε. ποτε δεν ξερεις πως θα εμφανιστεις δειτε το παραδειγμα των σερρων. .αυτοι την στιγμη ειμαστε καλυτεροι αλλα πρεπει να το αποδειξουμε στο γηπεδο. κυριως πιστευω οτι θα παιξουμε πιο πολυ με την ψυχολογια μας παρα με αυτους. τετοια ματς θα μας βοηθησουν να καθαρισουμε το παρελθον και τα ματς των αθηνων. πρωτα να παμε για το χ και βλεπουμε. κυριως πρεπει να κρατησουμε την διαφορα των 8 βαθμων και να μην τους βαλουμε στο παιχνιδι να μας φτασουν.ο ΠΑΟΚ θελει το τσ.λ και οι κινησεις των μεταγραφων αυτο δειχνουν. και θελουμε  να μεινει η διαφορα για να εχουμε πιο ανεση στα πλαυ οφ.επισης ειναι πολυ δυσκολος αυτος ο μηνας και θελει προσοχη ,κυριως για να μην απομακρυνθουν καποιοι στοχοι. και 3 μερες μετα ειναι και το κυπελλο. και δεν ειναι ευκολο ματς και αφηστε τα 3-0 κλπ. 2 δυσκολα ματς σε 3  μερες που θα δειξουν το μελον της φετινης χρονιας. παμε ηρεμα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ