Author Topic: αεκ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Κυριακή 11/01/2009 ώρα 20:15 novasports  (Read 8362 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Μετα την νικη σημερα παμε για το διπλό στη χαβουζα!!

giannis80

• Guest
Γυρίζει κι ο Πάμπλο,ξεκίνησε κι ο Βιερίνια σιγά σιγά...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Νομίζω πως το έχουμε σίγουρο το διπλό με το χανούμι.
Οι ομάδα σήμερα διψούσε για γκολ και αν πάμε έτσι στην πουτάνα την αθήνα, θα τους πάρουμε και τις ζαρτιέρες..

Πάμε για διπλό !!!!!!!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

rokas

• Guest
ΤΟ αεκακι ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΤΟ ΔΥΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΗ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ; :tsigaro:

BLACK DOG

• Guest
Μια πρωτη προγνωση για την κυριακη ειναι οτι δεν θα χασουμε.Δεν ξερω αν θα κερδισουμε παντως μετα τη σημερινη εμφανιση με τον οφη ειδα οτι οι παιχτες ειναι σε καλη φυσικη κατασταση και ορεξατοι να παιξουν καλο ποδοσφαιρο.Μακαρι να τους γαμησουμε τις μανουλες μονο και μονο γιατι εχουν βγαλει γλωσσα πιο πολυ κι απο τα αριανα.
η εικονα της κουλας με τα βαζελια σημερα ηταν η ιδια που παρουσιασε και με εμας στον πρωτο γυρο.Ταμπουρι - ξυλο ειδικα στην αμυνα κι αμα τους κατσει καμια αντεπιθεση.Δεν πρεπει με την καμια να φοβηθουμε το ματς , πρεπει να μπουμε δυνατα για γρηγορο γκολ και μετα θα στρωσει το ματς υπερ μας. :bwflag: :nekrokefalh: :icon23:

ive4

• Guest
εγώ νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να βάλουμε 3 ευρώ παραπάνω σε μετοχές, από το να πάρουμε 3 βαθμούς με αεκ.

euboia4

• Guest
εισιτηρια θα παρουμε?

GeorgT

• Guest

Offline agraf

• Αλλαγή
Για μας ήταν η τέλεια αγωνιστική.

Με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο ματς, θα είναι ξεκούραστη αφού παίζει 2ο ματς στο ΟΑΚΑ, κίνητρο έχει, εγωισμό έχει οπότε τα κεφάλια μέσα και ας ελπίσουμε η ομάδα μας να συνεχίσει έτσι. Άν προλάβει και ο Βιερίνια να βγάλει τουλάχιστον 1 ολόκληρο ημίχρονο.....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
το παιχνιδι ειναι δυσκολο πρεπει να παρουσιαστουμε σοβαροι κ με τσαμπουκα διοτι το παιχνιδι θα εχει ξυλο, η κουλα ολα τα παιχνιδια τα παει στη δυναμη καθως ειναι το δυνατο της σημειο, οπως δειχνοθν τα πραγματα θα μαστε πληρεις καθως κ ο σερτζιο αναμενεται να ναι ετοιμος αλλα ισως ντεμπυνταρει κ ο σορλεν η προβλεψη μου ειναι πως ισως ηρθε η ωρα της κουλας για την πρωτη ηττα της στο οακα     

pablo is back

Offline cure

• Αλλαγή
Μετά από πολλά χρόνια είναι το πρώτο ντέρμπι που κατεβαίνουμε να παίξουμε στην Αθήνα ως φαβορί. Καθαρά αγωνιστικά είμαστε ξεκάθαρο φαβορί έστω και μέσα εκεί.
Προσοχή! Καμία νίκη δεν είναι σίγουρη στη μπάλα και ούτε λέω πως θα κερδίσουμε σίγουρα. Αλλά είναι φως φανάρι πως από αυτό το αξιοθρήνητο τσίρκο είμαστε κλάσεις ανώτεροι και το μόνο σίγουρο είναι πως όλη τη βδομάδα αυτοί θα τρέμουν και θα αγωνιούν για το πως θα μας αντιμετωπίσουν κι εμείς θα κατεβούμε κύριοι να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Αυτό είναι ΠΑΟΚ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Callahan

• Guest
Φαβορί, μετά από πολύ καιρό. Ναι, σωστή παρατήρηση..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και γω πιστευω πως ειμαστε φαβορι αλλα καλυτερα αυτο να το λεμε μονο μεταξυ μας.Ειναι επικινδυνο να το περασουμε στους ποδοσφαιριστες. Νομιζω οτι ο Σαντος κατι ξερει οταν λεει θα κοιταξομε την αεκ στα ματια, ενω αν καποιος ειναι να κοιταξει στα ματια αυτη ειναι η κουλα. Χαμηλα τη μπαλα, πετυχημενη συνταγη που μας εφερε εδω. Μια φορα δειξαμε υπεροψια και την πατησαμε (Σερρες).Χαμηλα την μπαλα και 26 Απριλιου γυρος θριαμβου στην Τουμπα.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
αεκ πριγκηπεσα αεκ πριγκηπεσα ανοιξε τον κωλο σου να μπει ο ΠΑΟΚ μεσα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

mpougatsas

• Guest
έλα ντούσκο.. έλα φλοριντζιναλ.. έλα κούλα..για να ετοιμάζεστε.. πάμε όλοι μαζι..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ θα είναι πλήρης μετά από πάρα πολύ καιρό. Αυτό συγκαταλέγεται στα πολύ θετικά. Νομίζω πως ο Σάντος έχοντας το Γκαρσία θα παίξει πάλι το γνωστό 4-2-3-1 προσέχοντας την άμυνα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Σίγουρα ο πρώτος μας στόχος πρέπει να είναι το Χ και από κει και πέρα ό,τι βγει.

Τα άκρα της αεκ είναι για κλάματα. Με βιερίνια και Κονσεισάο θα κάνουμε πάρτυ ενώ βλέπω Μαιστόροβιτς και Κυριάκο να είναι ντεφορμέ. Ειδικά ο μαλλιάς έκανε πολλά τσαφ εχθές. Μόνο μεσοεπιθετικά φοβάμαι την κούλα γιατί έχει παίκτες ποιότητας που μπορούν με ατομικές ενέργειες να σου κάνουν τη ζημιά.

Ο αγώνας είναι στα μέτρα μας παίδες. Με το Βερόν λίγο καλύτερο απ'ότι χθες και το γνωστό Πάμπλο νομίζω ότι η αεκ θα έχει σημαντικό πρόβλημα να δημιουργήσει. Ο Μούσλι είναι σιγουρο πως θα φάει πάλι πολύ ξύλο, αλλά θα μπει ταυλωμένος να το παστελώσει. Μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αρκεί να μη φοβηθούν παίκτες και προπονητής το ματς
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
θα τους γα*****με ρε!!!!!!!

δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα με τους ανυπαρκτους!!!!!!!!!

ακομη κι εγω που κραταω παντα χαμηλους τονους.... πιστευω οτι θα το παρουμε....

ολοι τωρα νομιζουν οτι θα ξεφουσκωσουμε...

λοιπον δε θα τους κανουμε το χατηρι....

Offline tsag

• Αλλαγή
προσωπικά είμαι σίγουρος ότι τα χανούμια θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν με πούστικο τρόπο. Πολύ φοβάμαι ότι θα προσπαθήσουν (και αυτοι) να εκνευρίσουν τόσο τον Μούσλι όσο και (πολύ περισσότερο) τον Γκαρσία. Με σκληρά μαρκαρίσματα, με εκτός φάσης χτυπήματα, ακόμη και με λόγια... Οι παίκτες μας πρέπει να προσέξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην πέσουν στην παγίδα. Δεν μας παίρνει να παίζουμε σε τέτοια ματς με 10...

Πάμε δυνατά με τσαμπουκά αλλά και με μυαλό πάνω απ'όλα. Τα χανούμια θα έχουν άπειρο άγχος και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν είτε καθαρά είτε βρώμικα...

Πάμπλο - Ζλάταν μην ενδώσετε σε προκλήσεις. Παίξτε καθαρά και θα τους πηδήξουμε για πλάκα λέμεεεεεε!!

Υ.Γ. Ειδικά σε αυτό το ματς Ζλάταν θα φας πολύ ξύλο. Μην ενδώσεις σε βλαχομαγκιές του κυργιάκου. Θα προσπαθήσει να σε βγάλει από τα ρούχα σου. Ξύλο αυτός? Γκολ εσύ! Η καλύτερη απάντηση...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Παίζουμε με το χανούμι, ή άλλως το αεκακι, μια ομάδα που χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος καταβάλλεται απο ένα αρχέγονο κόμπλεξ για τον ΠΑΟΚ. Το χειρότερο είναι πως δε κάνουν καμιά προσπάθεια να αποβάλλουν αυτό το κόμπλεξ, αλλά αντιθέτως το καλλιεργούν απο γενιά σε γενιά (βλ. Τσιαρτας) και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να γίνονται μια αδιάφορη μικρή ομάδα στα μάτια του κάθε Παοκτσή.
Το χανούμι λοιπόν, ως μικρότερη ομάδα, χωρίς γεωγραφικό οπαδικό πυρήνα (παντού απλά υπο-υπάρχουν, δεν πλειοψηφούν ούτε σε χωριό 100 ανθρώπων)  με διαφορετικούς βέβαια στόχους απ' ότι ο ΠΑΟΚ,  θα αρκεστεί σε καταστροφικό ποδόσφαιρο με σκοπό να μας κόψει βαθμούς και κατά συνέπεια το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πλέον ο σκοπός τους, όπως και του βάζελου σε λίγες αγωνιστικές, να κόψουν βαθμούς και πρωτάθλημα απ' τον ΠΑΟΚ.
Ως ομάδα, θα έχουν την τιμή και την ευκαιρία να βρεθούν για 90 λεπτά αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ, και φυσικά θα χάσουν εκτός τραγικών εκπλήξεων  :)
« Last Edit: January 05, 2009, 14:23:39 by spartiatis »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε με Sergio και Λάκη δεν νομίζω να βάλει βασικό τον Vierinia σε ένα σκληρο nterbi μετα από τόσο καιρο 
PAOK-Hersonissos (Kriti)