Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 66466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Δεν ισχύει ρε παιδιά αυτό νομίζω..
Με τη Μέταλιστ παίξαμε εκτός τον 2ο αγώνα..

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Και με τον Αγιαξ ρεβάνς στην Τούμπα..Όπως τα μαγειρέψει η πουτανα ο ιφαντινο
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πουστη καραφλα κληρωσε καλα τον μεγαλο ΠΑΟΚ επιτελους.. η εστω αμα ισχυει οτι εφυγες βαλε τα γαμω τσιρακια σου να μας κληρωσουν μια φορα καλα

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ας μας χαμογελασει η πουτανα η τυχη μια φορα να πετυχουμε αντερλεχτ. Τους εχουμε.
μετα την σπαρτα η 2η καλυτερη κληρωση .... θα πουλησει κ αυτη αβερτα, δεν ξερουμε τι θα παρει αλλα χανει την ομοιογενεια που ειχε

και εγω εχω την εντυπωση οτι γινετε καποια κληρωση για την γηπεδουχο ή μαλλον βγαινει τυχαια απο την σειρα που τραβανε

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πουστη καραφλα κληρωσε καλα τον μεγαλο ΠΑΟΚ επιτελους.. η εστω αμα ισχυει οτι εφυγες βαλε τα γαμω τσιρακια σου να μας κληρωσουν μια φορα καλα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
Ας μας χαμογελασει η πουτανα η τυχη μια φορα να πετυχουμε αντερλεχτ. Τους εχουμε.
μετα την σπαρτα η 2η καλυτερη κληρωση .... θα πουλησει κ αυτη αβερτα, δεν ξερουμε τι θα παρει αλλα χανει την ομοιογενεια που ειχε

και εγω εχω την εντυπωση οτι γινετε καποια κληρωση για την γηπεδουχο ή μαλλον βγαινει τυχαια απο την σειρα που τραβανε

Δεν θυμαμαι. Βεβαια ο μονος τροπος για να γινεται αυτο ειναι να εχουν 3 γυαλες, μια αναμικτη και 2 διαχωρισμενες(ισχυρες-ανισχυρες), να τραβανε μια ομαδα απο την αναμικτη, π.χ ανισχυρη και μετα να τραβανε μπαλακι απο την αλλη ξεχωριστη γυαλα που περιεχει τις ισχυρες, και φυσικα και το αντιστροφο αναλογως.
Λογικά ετσι γινεται

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
επιδι ωλα στυμμενα αφου επιδι

ΠΑΟΚ με φενερ-αντερλεχτ-αγιαξ (μ αυτη τη σειρα)

κουλα με μινσκ η πατρικς
 (Σεντ Ετιέν (Γαλλία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Σπάρτακ Μόσχας (Ρωσία), Βόσκλα Πολτάβα (Πολωνία), Ντιναμό Μίνσκ (Λευκορωσία) ή Σετν Πάτρικς (Ιρλανδία)

ζελα με βεντσπιλς η σιρακ
 Ολεξάντρια (Ουκρανία), ΑΪΚ (Σουηδία) ή Γιουρόπα (Γιβραλτάρ), Σπάρτακ Τρναβα (Σλοβακία) ή  Σιράκ (Αρμενία), Οσμάνλσιπορ (Τουρκία) ή Ζίμπρου (Μολδαβία), Βέντσπιλς (Λετονία) ή Αμπερντίν (Σκωτία) και Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν) ή ΜΤΚ (Ουγγαρία).

πας με παρτιζαν η αλκμααρ
 Άλκμααρ (Ολλανδία), Κράσνονταρ (Ρωσία), Παρτιζάν (Σερβία) ή Ζαγκλέμπιε (Πολωνία), Σασουόλο (Ιταλία), Ρίο Άβε (Πορτογαλία), Ομόνοια (Κύπρος).

Offline blue_eyes

• Βασικός
σπαρτα και παλι σπαρτα ... πουλησε 2 βασικους παικτες (ο ενας ο καλυτερος που ειχαν) και πηγε και χαλια στα φιλικα, δειχνει η καλυτερη κληρωησ αυτη την στιγμη   :devil:

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Άγιαξ - Π.Α.Ο.Κ.
26-27 Ιούλη ο πρώτος αγώνας , 2-3 Αυγούστου ο επαναληπτικός

Offline skyclad4

• Αλλαγή
παλι ουεφακι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline banis

• Αλλαγή
Ajax - P.A.O.K. 28/7/2010
P.A.O.K. - Ajax 4/8/2010

Δεν θα γυρίσουμε ποτέ από την Ολλανδία!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Οποιο τσακαλακι μαθει λεπτομεριες για εκδρομη ειτε του ΣΦ Stuttgart ειτε του ΣΦ Reutlingen, ας στειλει κανα pm.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Θα'χει ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι το βράδυ σχετικά με την ακριβή ημερομηνία?
Διαδικτυακά θα δοθούν τίκετς ή θα σκοτώσουμε για ένα εισιτήριο?
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν καταφερουν παλι οι μαλακες να μας δωσουν μονο 2,500 εισιτηρια και να είναι το κλαρινα παλι αδειο..να πανε να μαμηθουνε.
Επισης ελπιζω να ειμαστε στο κατω διαζωμα, γιατι για το πανω θα πρεπει να ξεκινήσουμε προετοιμασια...ασε που είναι πολλα τα σκαλια για Άμστερνταμ  :'(
Από το ιντερνετ λογικα όπως και την προηγουμενη φορα, δεν θα είναι δυνατον να αγορασεις εισιτηριο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
παλι ουεφακι

Γιατι ρε αδερφε μου τοση μαυριλα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
παλι ουεφακι

H δική σου ομάδα μπορεί, η δική μου περνάει στον επόμενο γύρο.

ΠΑΟΚ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο Άγιαξ είναι σε φάση αναγέννησης, αυτό και μόνο δείχνει πόσο δύσκολη κλήρωση είναι. Άλλωστε τί περιμέναμε στο επίπεδο που είμαστε; Από την άλλη δεν είναι ακόμα στην κορύφωσή του, άρα έχει σίγουρα αδυναμίες. Εμείς είμαστε πιο έμπειρη ομάδα, μην το υποτιμάμε καθόλου.
Στο παιχνίδι στην Ολλανδία παίκτες όπως ο Μαλεζάς και ο Τζιώλης θα φανούν πολύ χρήσιμοι. Το ζόρι θα είναι στην Τούμπα που θα πρέπει να κυριαρχήσουμε μπροστά και να μην κινδυνεύσουμε πίσω. Δύσκολο.

Υ.Γ. Ο Μακ πρέπει να παίξει. Ο Κάτσε από τί ξεκουράζεται;

Offline t.b

• Αλλαγή
Ακόμη και μ αυτούς τους στόπερ θα τους γαμησουμε.... Ποιος Άγιαξ τώρα ΠΑΟΚ είσαι....

Offline Geo

• Αλλαγή
Δύσκολη κλήρωση, και ειδικά με ολλανδούς που μας έχουν κλείσει το σπίτι όσες φορές τους συναντήσαμε.
Τα περί ανανέωσης ισχύουν και για τις δύο ομάδες.
Το θετικό είναι ότι τους αντιμετωπίζουμε ....πιο ώριμοι ... με έναν σοβαρό και ρεαλιστή προπονητή.
Δεν ξέρω αν είναι θετικό ότι το 2ο παιχνίδι το παίζουμε στην Τούμπα.
Τι θα γίνει με τους Τζιοληκιτσιουμαλεζοτζαβέλοπελκογλυκοβελίδηδες είναι επίσης ένα θέμα. Οι ολλανδοί παραδοσιακά τρέχουν πολύ.