Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 65926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Σωπα ρε εντος 5 μερων τα παιχνιδια;; Ελπιζω οντως να μην μας βαλουν να παιξουμε ΣΚ, ικανους τους εχω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
χάλασε και ο μετατροπέας από τα γερμανικά ρε γμτ....

:D :D :D :D

respect Billy Boy 8)

fatal_invasion

• Guest
Μολις βγουν επισημα οι ημερομηνιες στην ουεφα, θα ψαξω εισητηριο. Αν βρεθει κατι λογικο, μεχρι 3 κατοσταρικα, θα ενημερωσω.
3 κατοστάρικα πτήση.Από θεσνίκη.Από κει και πέρα θες 70 για βίζα από πρακτορείο γιατί απ'ότι διάβασα στην πρεσβεία/προξενείο τον παίρνουν, συν τίκετ αγώνα.
Κάτω από 4κοσάρι εκδρομή με την καμία.

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Με την ομάδα του ρωσικού στρατού θα τεθεί αντιμέτωπος ο "Δικέφαλος" στη φάση των "32" του Europa League. Το προφίλ της ΤΣΣΚΑ. Μία εκ των Σεβίλλη ή Πόρτο στους "16"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των "32" του Europa League.

Αναλυτικά η κλήρωση των "32":

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

ΛΙΛ-ΑΪΤΧΟΦΕΝ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΤΒΕΝΤΕ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

AΡΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΕΝΙΤ

BΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΜΠΡΑΓΚΑ

AΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΓΙΑΞ

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δείτε το προφίλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδώ.

Σεβίλλη ή Πόρτο

Εκτός από την κλήρωση της φάσης των "32" στη Νιόν πραγματοποιήθηκε και αυτή των "16". Έτσι, ο ΠΑΟΚ, αν περάσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει το πρώτο ματς στην Τούμπα με αντίπαλο ή την Σεβίλλη ή την Πόρτο.

Αναλυτικά η κλήρωση των "16"

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ / ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΜΠΡΑΓΚΑ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΓΙΑΞ / ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / ΑΡΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΤΒΕΝΤΕ / ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΕΝΙΤ

ΛΙΛ-ΑΪNΤΧΟΦΕΝ / ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ / ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ / ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/h_tsska_mosxas_ston_dromo_toy_paok.720952.html

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Γιατι γαμηθηκε ετσι ρε
Μονο ρωσικη δεν ηθελα να βγαλει και εβγαλε!
Και ομαδαρα και σκατα εκδρομη(τι εκδρομη αρχιδια με το 800αρι που θα θελει)
Τεσπα τουλαχιστον ενα θετικο ειναι οτι δεν θα εχουν επισημα παιχνιδια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline t.b

• Αλλαγή
ρωσίδες ερχόμαστε να είστε καθαρές....

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
panzerfaust, du bringst mich zum lachen !
Ausserdem hast du keine Ahnung von Voodoo....

Auf gehts du Kommunisten hasser, richtig deutsch lernen denn anders werde ich ab jetzt nicht mehr mit dir reden!

ÁõèåíôéêÞ ìåôáôñïðÞ: panzerfaust, you brings me to laughs! In addition you do not have notion of Voodoo…. On ' s you goes to communists more hasser, correctly German learns differently I from now on no more with you will not talk!  ;D

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
παιδες οσο το ψαχνω βλεπω κατι τρελα ποσα!!!για την ακριβεια αεροπορικα και ξενοδοχειο μου βγαινουν 530,00 περιπου!!!οποιος εχει ξεκαθαρη γνωμη και περι βιζας που διαβασα πιο πανω αν μας δωσει τα φωτα του αναλυτικα!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Ρε Νίκο, τι σόι μετατροπέας είναι τούτος? Προκαλεί περισσότερο γέλιο κι από τα λεγόμενα του νοσταλγού!! ;D ;D

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
 :smiley4: :smiley4: ακόμα να συνέλθω από το γέλιο...bubble fish yahoo....δηλαδή μιλάμε για γέλιο όχι πλάκα... :smiley4:
ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
οι σιδερένιες γροθιές ξαναχτυπούν ;)

σιδερένa γροθia =panzerfaust

Offline skyclad4

• Αλλαγή
παιδες οσο το ψαχνω βλεπω κατι τρελα ποσα!!!για την ακριβεια αεροπορικα και ξενοδοχειο μου βγαινουν 530,00 περιπου!!!οποιος εχει ξεκαθαρη γνωμη και περι βιζας που διαβασα πιο πανω αν μας δωσει τα φωτα του αναλυτικα!!!

Τα αεροπορικα ειναι 250-300 ευρα, παντα με σταση σε αλλη χωρα. Κατευθειαν πτηση δε παιζει. Ξενοδοχεια και τετοια δεν ειδα, η μοσχα παντως ειναι σιγουρα στις 3 πιο ακριβες πολεις στην ευρωπη, οποτε δε νομιζω να βγει και τζαμπα η διαμονη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
300 lufthansa μεσω μοναχου.150 με 200 η χαρτουρα.δηλαδη βιζα και διαβατηριο κτλ.και μετα βαλε ξενοδοχεια,εισ.αγωνα,γυναικεσ και παει λεγοντασ...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
αδερφε ειμαι απο κρητη  ;D ;D!!παιζει πτηση απευθειας απο αθηνα με aeroflot 354,15 και βρηκα και ξενοδοχειο με 87,00 οι 2 διανυκτερευσεις!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
XAχαχα, ααα ρε αλάνια, τα καλύτερα βρήκατε!! 40 ευ τη νύχτα, ούτε στη Θεσσ δεν παίζει αυτό!

Λοιπόν, είμαι Μόσχα με τη δουλειά μου τον τελευταίο καιρό, ήθελα ρώσικη ομάδα γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Θα είμαι στο ματς εννοείται, το γήπεδό που παίζουν είναι 20.000 καινούριο και 20κμ από το κέντρο της Μόσχας. Όποιος θέλει κανένα inside info για Μόσχα ας στείλει pm, το ερώτημα το δικό μου είναι, θα πάρουμε 5% δηλαδή 1000 εισητήρια, θα τα δώσουμε όλα..; Ή καμιά 500άρα θα'μαστε;

Το κόστος ζωής υπολογίστε το Χ1,5 από Θεσσαλονίκη για να είστε μέσα. Όσοι βρείτε 400-500 και λιγότερα αεροπορικά και διαμονή είστε καλά. Και όσο για τη μοιρολατρία, είδα χτες τη Ζενίτ με ΑΕΚ, αυτοί θα ήταν το κλάμα αν μας τύχαιναν... Μπάτσα του βορρά τους λέω αυτούς πλέον. Και η ΤΣΣΚΑ 3αρες ρίχνει αλλά είπαμε, δεν είναι να τα βάψουμε και μαύρα... Μια χαρά θα τα πάμε!
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

fatal_invasion

• Guest
αδερφε ειμαι απο κρητη  ;D ;D!!παιζει πτηση απευθειας απο αθηνα με aeroflot 354,15 και βρηκα και ξενοδοχειο με 87,00 οι 2 διανυκτερευσεις!!!

http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Moscow%2C+Russia&country=Russia&city=Moscow

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

απλά πραματα, πιο απλά δε γινονται.
Και μετά τις ρωσίδες, μας περιμένει εκδρομή στα χωριά του καρπουζά  ;)

και ακόμα πιο μετά.... Anfield  8) 8) 8)

και το λεγα χθες στο live πως αυτους θα κληρωθουμε  :-[

JamaicaN

• Guest
Η ομαδα εχει αποδειξει οτι στα δυσκολα τα παει καλυτερα..Δε μασαμε..

king,

εκει δεν ειναι για σενα μλκ....Μπορει να ειναι ξανθες μουναρες 2 μετρα με μπλε ματι, ΑΛΛΑ εχουν στραβα δαχτυλα  :tsigaro:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Σιγα σιγα αρχιζω να το καλοβλεπω...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
όσοι θα πατε μονοι σας προσεξτε κατι φτηνα περιφερειακα ξενοδοχεια- μοτελ και καλυτερα να πατε οργανωμενα