Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 66651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης
« Reply #1780 on: December 03, 2015, 21:27:48 »
Για ευρωπαικες ομαδες δε ξερω απο εδω παντως ειναι και ο gay σε μπαλα-μπασκετ-βολευ-πολο.. να μην ξεχναμε σε εμας και το γυναικειο ποδοσφαιρο που επαιξε τσαμπιονς λιγκ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1781 on: December 11, 2015, 16:24:20 »
Ìðïñåß ï ÐÁÏÊ íá áðïêëåßóôçêå áðü ôç öÜóç ôùí «32» ôïõ Europa League, áëëÜ ðñüëáâå âÜëåé óôï ôáìåßï ôïõ áñêåôÜ ÷ñÞìáôá áðü ôç ìÝ÷ñé ôþñá ÅõñùðáúêÞ ðïñåßá ôïõ. Ðéï óõãêåêñéìÝíá ôá Ýóïäá ôçò ÐÁÅ áðü ôá ÷ñÞìáôá ðïõ ðñïóöÝñåé ç UEFA «áããßæïõí» ôá 6 åêáôïììýñéá åõñþ! ÁíáëõôéêÜ:

http://www.nairepaok.gr/listings/open/200960-apokleistike-alla-pire-6-xartia

Ç ÅõñùðáúêÞ Ïìïóðïíäßá Ýäéíå öÝôïò óå êÜèå ïìÜäá ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò ïìßëïõò ôïõ èåóìïý ìðüíïõò 2,4 åêáôïììýñéá åõñþ. Ôçí ßäéá óôéãìÞ ï ÄéêÝöáëïò áðÝêôçóå êáé 660.000 åõñþ áðü ôïõò äýï ðñïêñéìáôéêïýò ãýñïõò ðïõ ðÝñáóå, áëëÜ êáé ôá Play off.

Ìå ôçí åßóïäï ôïõ óôïõò ïìßëïõò, ï ÐÁÏÊ êáñðþèçêå êáé Ýíá óçìáíôéêü ðïóü áðü ôï market pool (1,5 åê åõñþ).

Óôïõò ïìßëïõò ï ÄéêÝöáëïò ãéá êÜèå íßêç óôçí öÜóç ôùí ïìßëùí èá êåñäßæå 360.000 åõñþ êáé óå êÜèå éóïðáëßá èá áðïêôïýóå 120.000 åõñþ.

¸ôóé, ìå ôç ÷èåóéíÞ íßêç êáé ôá ôÝóóåñá éóüðáëá ìáôò (2 ìå ÊáìðÜëá, 1 ìå ÊñÜóíïíôáñ êáé 1 ìå ôçí Íôüñôìïõíô) Ýâáëå óôá ôáìåßá ôïõ 820.000 åõñþ.

ÓõíïëéêÜ, ïé «áóðñüìáõñïé» áðü ôçí öåôéíÞ ôïõò ðáñïõóßá óôçí Åõñþðç Ýãéíáí… ðëïõóéüôåñïé êáôÜ 5,760 åêáôïììýñéá åõñþ.

Íá èõìßóïõìå üôé ðÝñóé ï ÐÁÏÊ Ýâáëå óõíïëéêÜ óôá ôáìåßá ôïõ ìüíï 2,5 åêáôïììýñéá åõñþ ëüãù êáé ôçò óõììåôï÷Þò ðåñéóóüôåñùí åëëçíéêþí ïìÜäùí óôïõò ïìßëïõò.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1782 on: December 11, 2015, 16:38:33 »
καλοφαγωτα αλαντιν..εβαλε ξερω  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1783 on: December 11, 2015, 16:39:47 »
 :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευ
« Reply #1784 on: December 11, 2015, 22:56:53 »
Συγγνώμη, αλλά αν δεν παρει λεφτά απο Ευρώπη, τηλεοπτικα, χορηγίες και εισιτήρια πρωταθλήματος, πως σκατά θα βγάλει τον προυπολογισμό του έτους? Αυτα ειναι ηδη υπολογισμένα στο μπάτζετ της χρονιάς. Πως νομίζετε οτι βγαίνει το μπάτζετ? Ειλικρινα, δν καταλαβαίνω προς τι η ειρωνία. Ο μισθος του Μπερμπάτοφ με στραγαλια πληρώνεται?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1785 on: December 11, 2015, 23:02:20 »
ο διαχειριστης ο διαχειριστης ο διαχειριστηηηηηηηηηης...υπαρχει πουθενα η διαφημιση του ραδιοφωνου του παρατηρητη που του εβγαλε τα ματια ο γουμενος;
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1786 on: December 12, 2015, 00:25:32 »
Καλα ρε, δε ξετε οτι αμα παιζεις ευρωπη μπαινεις μεσα; Χθεσινοι ειστε στον ΠΑΟΚ; Αυτα ειναι επιστημονικως αποδεδειγμενα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1787 on: December 12, 2015, 10:46:45 »
Συγγνώμη, αλλά αν δεν παρει λεφτά απο Ευρώπη, τηλεοπτικα, χορηγίες και εισιτήρια πρωταθλήματος, πως σκατά θα βγάλει τον προυπολογισμό του έτους? Αυτα ειναι ηδη υπολογισμένα στο μπάτζετ της χρονιάς. Πως νομίζετε οτι βγαίνει το μπάτζετ? Ειλικρινα, δν καταλαβαίνω προς τι η ειρωνία. Ο μισθος του Μπερμπάτοφ με στραγαλια πληρώνεται?

Κάτσε ρε, έχει έσοδα ο ΠΑΟΚ;
Εγώ νόμιζα ότι ο προϋπολογισμός έβγαινε απο τα 40 εκατομμύρια που είχε βάλει ο Ιβάν πριν το φετινό καλοκαίρι. Άντε, βγάλε τα 11 που ήταν τα χρεη, 29, δηλαδή 7 εκατομμυρια το χρόνο περίπου...
Τι προϋπολογισμό έχει πια ο ΠΑΟΚ του Τζαβέλα, του τζιωλη, του μαλεζα, του Κωνσταντινίδη, του κιτσιου, του μυστακιδη και πάει λέγοντας.
Έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αφού

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **

Ήδη υπολογισμένα δεν νομίζω να είναι γιατί Ιούνιο-Ιούλιο που καθορίστηκε το μπάτζετ δεν ήταν σίγουρα αυτά τα λεφτά.
Ούτε αν θα έμπαινες στους ομίλους ήξερες, ούτε ότι θα αποκλειόταν Ατρόμητος, βάζελος έτσι ώστε να αυξηθεί το ποσό που παίρνεις, ούτε πόσες νίκες-ισοπαλίες θα είχες.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1789 on: December 12, 2015, 11:24:01 »
μην τρελενεσαι λιακο, γιατι αν δουμε ποτε τα βιβλια της παε,παιζει να δουμε οτι ο τζιωλις παιρνει 500 ο τζαβελας 400 ο κιτσιου 300 ο μαλεζας 250 ο κωνσταντιδης 280 ο μυστακιδης 220 κτλ χωρις εφοριες και να κλαψουμε ολοι μαζι..τεσπα, μακαρι να μην ερθει αυτη η στιγμη που θα τα δουμε..και να λεμε εβαλε αλλα του τα εφαγε ο βρυζας ο μιζας ο αρνεσεν ο κολομπουρδας ο μαρινακης ο μπεος οι ρωσοι οι πρωσοι και το κακο συναπαντημα κτλ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1790 on: December 12, 2015, 11:32:47 »
Ναι ρε, εννοείται. Πρώτος από όλους λέω ότι δεν πιστεύω κανένα νούμερο αν δεν υπάρχει αξιοπιστος τρόπος να διασταυρωθεί και να συγκριθεί με άλλες ομαδες.
Αλλά το σημαντικό είναι αυτό που λες. Για να βάζει 7 εκατομμύρια το χρόνο, ο τζιωλης (και οι παρόμοιοι) πρέπει να παίρνει 700, ούτε καν 500...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1791 on: December 12, 2015, 11:39:34 »
Αρα σε καμια των περιπτωσεων δεν πρεπει να δουμε του χρονου οτι βαζει 4-5 παλι επειδη ειχαμε ζημια φετος ξερω γω
Χοντρικα 2-3 απο απλα εισιτηρια και διαρκειας 2 φανελα 3-4 νοβα 6 ευρωπη 1 χορηγιες κ μπουτικ 2-3 αποδεσμευσεις πωλησεις.
Δεν ειμαι ειδικος, ασχετος ειμαι αλλα ελληνικο ποδοσφαιρο  ειναι αυτο. Κανενας δεν εμποδιζει κανεναν να γραφει παραπανω νουμερα στα συμβολαια κ να τα βρισκει κατω απ το τραπεζι με τον μανατζερ μαγειρευοντας τα νουμερα.
Καλη ηταν η κουβεντα μας ας το κοψουμε εδω ομως μη φανει οτι γκρινιαζουμε κιολας.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1792 on: December 12, 2015, 12:42:01 »
Αρα σε καμια των περιπτωσεων δεν πρεπει να δουμε του χρονου οτι βαζει 4-5 παλι επειδη ειχαμε ζημια φετος ξερω γω

Απλά δασκ, εγω δεδομένο το θεωρώ ότι και του χρονου αυτό θα έχουμε. Πρώτον γιατί όλοι γράφουν για τα πολλά εκατομμύρια που έβαλε για τη φετινή ομάδα, και δεύτερον γιατί και πέρσι τα συνολικά ποσά δεν ήταν πολύ διαφορετικά.
Αλλά κι αυτό ακομα αδιάφορο θα μου είναι αν κρατήσει μπερμπατοφ (ή τον αντικαταστήσει με κάποιον αντίστοιχου βεληνεκούς και άρα συμβολαίου) και φέρει άλλους 3-4 τέτοιους, δλδ παίκτες επίπεδου νατχο, ινσα, Λούκας, στοχ, Νομπόα.
Ναι, όντως θα έχει 4,5 εκατομμύρια μεγαλύτερο προϋπολογισμό.
Να τον αποθεωσω κι εγώ τότε

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1793 on: December 12, 2015, 14:35:45 »
5 το λιγοτερο καθε χρόνο.. αυτο ειναι το σχεδιο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
σπαρτα πραγας δαγκωτο ... ασχετα αν πηγε εξαιρετικα στο γιουροπα φετος, την προτιμω απο τις αλλες

ειδικα αν πουλησει το καλοκαιρι τον ντοκαλ ή τον αλλο τον νεαρο τον (κολλησα), ειναι η καλυτερη περιπτωση απο τις 5

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Hello παιδιά,

PLEASE help με το συγκεκριμένο,  από το τέλος των play off το ψάχνω και δεν έχω βρει σαφή απάντηση:
Στον 3ο προκριματικό (ή και στον 4ο) έχει η ισχυρή (seeded) ομάδα κανένα πλεονέκτημα του στυλ δεύτερο ματς στην έδρα της, ή προκύπτει με κλήρωση πάντα αυτό; Μιλάω για το non-champions path, εκεί που παίζει ο ΠΑΟΚ τέλοσπαντων. Σε κάποιες φάσεις στα Ευρωπαικά ισχύει αυτό απ' όσο θυμάμαι.

Ρωτάω γιατί τις 2 από τις 4 εβδομάδες που παίζουμε προκριματικά θα είμαι Αγγλία και τις άλλες 2 θα είμαι Ελλάδα, θα τα κανονίσω ανάλογα και με την κλήρωση.. Αλλά ποιός περιμένει 1,5 μήνα για τις κληρώσεις τώρα??  :'( ;D
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΦΙΛΕ ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ!! Καποιος να μας απαντησει ρε παιδες;;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Hello παιδιά,

PLEASE help με το συγκεκριμένο,  από το τέλος των play off το ψάχνω και δεν έχω βρει σαφή απάντηση:
Στον 3ο προκριματικό (ή και στον 4ο) έχει η ισχυρή (seeded) ομάδα κανένα πλεονέκτημα του στυλ δεύτερο ματς στην έδρα της, ή προκύπτει με κλήρωση πάντα αυτό; Μιλάω για το non-champions path, εκεί που παίζει ο ΠΑΟΚ τέλοσπαντων. Σε κάποιες φάσεις στα Ευρωπαικά ισχύει αυτό απ' όσο θυμάμαι.

Ρωτάω γιατί τις 2 από τις 4 εβδομάδες που παίζουμε προκριματικά θα είμαι Αγγλία και τις άλλες 2 θα είμαι Ελλάδα, θα τα κανονίσω ανάλογα και με την κλήρωση.. Αλλά ποιός περιμένει 1,5 μήνα για τις κληρώσεις τώρα??  :'( ;D

Μου φαίνεται οτι ισχυεί στους 32 (μετα τα γκρουπ) αυτό που λες. The seeded teams are drawn against the unseeded teams, with the seeded teams hosting the second leg.

Στα πλειοφ εχω την αισθηση οτι γίνεται κλήρωση. Αν δεις πέρυσι αιτχοφεν, παρτιζαν, λυον, παο παίξανε πρώτο ματς στην έδρα τους με ομάδες πιο χαμηλά στην βαθμολογία της ουεφα.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Σωστά, δίκιο πρέπει να έχεις.

Οπότε προτίμηση: 2ο ματς στην Τούμπα, αντίπαλοι κατά σειρά Άντερλεχτ, Άγιαξ (λόγω απόστασης και εκδρομής), Σπάρτα Πράγας. Δυστυχώς έχουμε πολύ κακή παράδοση με τους Τσέχους (και με Ολλανδούς 0/7 ή κάτι τέτοιο).
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ας μας χαμογελασει η πουτανα η τυχη μια φορα να πετυχουμε αντερλεχτ. Τους εχουμε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...