Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 66215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Απ: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης
« Reply #1540 on: September 24, 2013, 23:27:07 »
εντωματξυ γραφεται οτι ακομα δεν εβγαλαν καποια αποφαση για τις κροτιδες στο πρωτο ματς με σαλκε....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1541 on: September 24, 2013, 23:53:37 »
ÌåôÜ ôï óçìåñéíü öéÜóêï ïðïßïò âãåé êáé ìéëÞóåé ãéá ôá áäÝñöéóá áðü ôçí  èýñá 4 íá ôïí ðÜñåé ï äéÜïëïò , ç ðñïðáãÜíäá ôïõò üôé ãéá ôéò ìáíïõñåò óôï ìáôò ìå ôïõò áõóôñéáêïýò öôáßíå ïé «ñåôóéíáêéäåò» áðü ôçí Èõñá 4 êáôÜññåõóå óáí ÷Üñôéíïò ðýñãïò .
Áíýðáñêôïõò êáé âëÜêåò Ý÷ïõìå óå  êÝñáéá äéïéêçôéêÜ  ðüóôá óôïí ÐÁÏÊ ,êáé åßíáé áõôïß ðïõ åðÝôñåøáí íá ìðïõí ïé áõóôñéáêïé  ìÝóá óôç Ôïýìðá ÷ùñßò êáíÝíá Ýëåã÷ï  ãéá íá ãßíïõí áõôÜ ðïõ ãéíáí üðùò åðßóçò êáé ãéá ôïõò õðåñáñßèìïõò óôï ìáôò ìå ôçí óáëêå.
ÑùôÜù ëïéðüí… ðïéïò Þôáí ï õðåýèõíïò ôïõ áãþíá óôï ìáôò ìå ôçí óÜëêå.

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1542 on: September 25, 2013, 00:22:15 »
'Ελα ρε παιδιά ήμαρτον.
Προχθές εκτός απ' το ανύπαρκτο πέναλτι δεν δίνει το φάουλ που γλυτώσαμε το 0-2.
Με Σάλκε το χέρι, 0-1 στο 44'.
Με Μέταλιστ πέναλτι στο 0-0.
Τι γίνεται?
Ε, όχι δεν ρίχνεις μια αγωνιστική ενώ έχει ήδη 3 στη πλάτη του για 30 άτομα.
3 αγωνιστικές στον Χουμπ? τι στο πούτσο έκανε?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1543 on: September 25, 2013, 00:53:16 »
Ο Κλοπ τον πήγε γαμιώντας και έφαγε μία. Τι στο καλό του έκανε δηλαδή ο Χουμπ για να φάει τρεις; Τον πιτσίλισε στα γυαλιά;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1544 on: September 25, 2013, 03:16:31 »
'Ελα ρε παιδιά ήμαρτον.
Προχθές εκτός απ' το ανύπαρκτο πέναλτι δεν δίνει το φάουλ που γλυτώσαμε το 0-2.
Με Σάλκε το χέρι, 0-1 στο 44'.
Με Μέταλιστ πέναλτι στο 0-0.
Τι γίνεται?
Ε, όχι δεν ρίχνεις μια αγωνιστική ενώ έχει ήδη 3 στη πλάτη του για 30 άτομα.
3 αγωνιστικές στον Χουμπ? τι στο πούτσο έκανε?

Οπως τα λες αδερφε. Μας εχουν βαλει στο ματι και θελουν να μας στειλουν. Γιατι οι δυο απο τις τρεις φασεις που περιγραφεις για μενα δεν ειναι ανθρωπινο λαθος. Αν δεν υπαρχει προθεση απο τα κορακια τοτε δε κανουν ουτε για τα τοπικα.
Οσο για την τιμωρια, πιο στημενο πεθαινεις. 100 χρονια βλεπω μπαλα, τιμωρια εδρας για τοσο ανυπαρκτο λογο πρωτη φορα ακουω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1545 on: September 25, 2013, 09:23:53 »

...μπηκες μονος σου στην μαυρη λιστα... αφιερωμενο

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1546 on: September 25, 2013, 17:58:50 »
αυτό νομίζω ταιριάζει καλύτερα

http://www.youtube.com/watch?v=ELF7h9GD1jo (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1547 on: September 25, 2013, 18:30:40 »
Ο Μάριος Λευκαρίτης που είναι αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ και μέλος  στην Εκτελεστική Επιτροπή της, μίλησε στο ραδιόφωνο του ARENA 89,4 για την νέα τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί να διατίθενται τα εισιτήρια σε οποιονδήποτε μπορεί να φωνάζει. Αντιθέτως, προορίζονται για τους VIP και τους σπόνσορες του συγκεκριμένου σωματείου. Οπότε οποιαδήποτε άλλη διανομή εισιτηρίων σημαίνει ότι παραβιάζεται η απόφαση της επιτροπής. Όταν δεν ξέρεις που να δώσεις τα εισιτήρια αυτά είναι τα αποτελέσματα, είσαι άξιος της τύχης σου".

Δηλαδή οι προσκλήσεις δόθηκαν σε λάθος άτομα: "Αυτές οι προσκλήσεις δόθηκαν σε μη δικαιούχους. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. Η νομολογία λέει  ότι δίνονται στους συνοδούς και μερικούς VIP. Δηλαδή έναν πρώην πρόεδρο ένα παλαίμαχο ποδόσφαιρο. Συνήθως τιμούμε όσους πρόσφεραν και τους βάζουμε στην μικρή αυτή ελίτ. Είναι ένα προνόμιο. Αν αυτό το προνόμια το καταπατάς και το δίνεις στην θύρα 13 και θύρα 1 ή δεν ξέρω πως τις λένε τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν είναι οργανωμένοι ή ανοργάνωτοι. Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν αυτοί που δικαιούνται τα εισιτήρια. Εγώ δεν έχω δει και ίσως να αδικώ τον ΠΑΟΚ. Πάντως, δεν φταίνε οι φίλαθλοι. Καθόλου".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/leykariths_o_paok_einai_aksios_ths_tuxhs_toy.2427419.html

αυτα ειναι, προσκλήσεις μονο για vip, ολοι οι αλλοι άνθρωποι ενος κατώτερου θεου! Εδω φαίνεται πως θελουν το ποδόσφαιρο πλεων!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1548 on: September 25, 2013, 18:33:44 »
ναι που τρωνε ενα πυρσο κ καιγεται ολοκληρο πουλμαν..

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #1549 on: September 25, 2013, 18:40:33 »
Να πω την αλήθεια δε μου βγαίνει να κράξω την παε για αυτό το θέμα!Γιατί όταν έγινε η σύνδεση με Τούμπα από την τηλεόραση και άκουσα τα αλάνια,είπα επιτέλους τους έκοψε και έδωσαν τα εισιτήρια εκεί που έπρεπε!
Τώρα αν μπορούσαν να το κάνουν πιο έξυπνα και λοιπά δε ξέρω,αλλα σύμφωνα με τα λεγόμενα των μαφιόζων γραβατακηδων αυτό που τους πείραξε ήταν που έγινε κερκίδα!
Ήταν μια απόφαση με ρίσκο να έχει η ομάδα την μεγιστη υποστήριξη που μπορούσε από 30-40 άτομα σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα.Δε μας βγήκε.
Απλά αν μπορεί κάποιος να βρει κάνα ποινολόγιο της UEFA γιατί πραγματικά νομίζω ότι γόνα και επεισόδια παίζουν σε πολλά γήπεδα και αναρωτιέμαι ποίες είναι οι ποινές που παίζουν γενικά!

Η τιμωρία του Στέφενς και οι τραγικές διαιτησίες είναι εξοργιστικές και δε ξέρω αν μπορούν να το κυνηγήσουν κάπως χωρίς να γίνουν γραφικοί
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1550 on: September 25, 2013, 19:07:55 »
Συνήθως τιμούμε όσους πρόσφεραν και τους βάζουμε στην μικρή αυτή ελίτ. Είναι ένα προνόμιο.

Ενώ εσύ, απλά ένας κουμπαράς που φωνάζει. Αυτό μας λέει ο κύριος με τη γραββάτα. Τα σχόλια περιττεύουν.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1551 on: September 25, 2013, 19:42:56 »
UEFA FUCK OFF

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1552 on: September 26, 2013, 01:43:49 »
Ουτε εμενα μου βγαινει να κραξω την ΠΑΕ. Κι ας εκραξε η ΠΑΕ εμας για την ραπιντ, αδικα. Καλα εκανε και τα εδωσε εκει που τα εδωσε. Οσα λεει ο Λευκαριτης ειναι μαλακιες περιοπης. Τολμαει να ζηταει μουγκους! Μην μιλησουμε τωρα και για το νομιμο και το ηθικο. Ειδικα για την Ουεφα των τελευταιων χρονων. Αλλα κι ετσι να ειναι, ακομα και να παρανομησαμε συμφωνα με τη νομολογια τους, τι ειδους ποινη ειναι αυτη? ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ 40 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ! ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.Αυτα ειναι ανηκουστα.
Το ζητημα ειναι οτι πραγματικα σε εχουν στην μπουκα, περιεργο, κατι Ιβαν νομιζα οτι θα ηθελαν να τους εχουν στην πουδρα, πραγματικα αναρωτιεμαι τι μπορει να παιζει.

ΥΓ: και τον Χουμπ 3 αγωνιστικες γιατι? Επειδη εριξε μπινελικι στον ομοεθνη του κορακα? ¨Η επειδη εδινε οδηγιες μεσω κινητου? Εκτος αν εριξε εκτος απο μπινελικι και κανα απερκατ, οποτε τοτε ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ανίκητος ΠΑΟΚ εκτός έδρας στο Europa League

Ο «Δικέφαλος» είναι η μόνη ομάδα που έχει συμπληρώσει επτά ματς αήττητη στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση

Το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 93ο λεπτό κόντρα στην Αλκμααρ δεν έδωσε μόνο ένα πολύτιμο βαθμό στον ΠΑΟΚ, αλλά βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει ένα αξιομνημόνευτο ρεκόρ.

Εγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Europa League που καταφέρνει να μείνει αήττητη σε επτά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του θεσμού. Ξεπέρασε την Ατλέτικο, την Πόρτο και τη Φενέρμπαχτσε.

Η  τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ-και μοναδική στη φάση των ομίλων-και σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2010 στην Ισπανία από τη Βιγιαρεάλ με 1-0 και είναι η μοναδική στη φάση των ομίλων.

Τα επτά παιχνίδια του Δικεφάλου που ακολούθησαν:

15/12/10 Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ 0-1

22/2/11 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΠΑΟΚ 1-1

29/9/11 Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2

3/11/11 Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3

30/11/11 Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2

16/2/12 Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0

3/10/13 Άλκμααρ-ΠΑΟΚ 1-1
http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/anikhtos_paok_ektos_edras_sto_europa_league.2440928.html

Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση

Τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με την Αλκμααρ παρακολούθησαν 1.154.000 Ελληνες

Πανηγυρίζουν στον ΑΝΤ1 για την τηλεθέαση του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ στην Ολλανδία. Με βάση τις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης συνολικά τον αγώνα παρακολούθησαν 1.154.000 Έλληνες (ποσοστό 11,4%).

Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης έφθασε στο 28,5%, κάτι που σημαίνει πώς περίπου μία στις τρεις τηλεοράσεις έδειχνε ΠΑΟΚ.
http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/xtuphse_kokkino_h_thletheash.2441453.html
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
σε αυτην την κωλοδιοργανωση εχουμε 5904859048 ρεκορ, συνεχομενες παρουσιες οταν ηταν uefa cup, μεγαλυτερη εκτος εδρας νικης με τους γεωργιανους, τωρα αυτο ε χεσε με να δουμε champions league ποτε θα παιξουμε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Μην κάνετε σαν τα σκουλήκια με ψευτοπαραδόσεις. :(

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Μόνο σε ματς των ομίλων και όπως μας βολεύει....
Άντε ρε ΑΡΔ μετά ξεχωρίστε και τα παιχνίδια των 8 με των 10 και αρχίστε να λέτε και Χειμώνα έχουμε να χάσουμε από το '11 και άλλες σκουλικίστικες προπαγάνδες....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δε βολευει να θυμομαστε τη Ραπιντ. Τοτε ο ΠΑΟΚ αποκλειστηκε απο την κακη επιρροη του Μπολονι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του νεου και φιλοδοξου προπονητη - θεσμου Δωνη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή
Ασε που φταίει και ο κόσμος ο οποίος με την συμπεριφορά του αποπροσανατολισε την ομάδα.

Offline bozik

• Αλλαγή
ÄåêôÞ ç Ýöåóç ôïõ ÐÁÏÊ

Ç ðåéèáñ÷éêÞ åðéôñïðÞ ôçò UEFA ìåôÜ ôç óçìåñéíÞ åêäßêáóç ôçò õðüèåóçò óôç Íéüí Ýêáíå äåêôÞ ôçí Ýöåóç ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôçí ðïéíÞ ðïõ ôïõ åß÷å åðéâëçèåß ãéá ðáñïõóßá 40 õðåñÜñéèìùí ïðáäþí óôçí – êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí – áíáìÝôñçóç ìå ôç ÓÜëêå ãéá ôá play off ôïõ Champions League. Ôï áñìüäéï óþìá Ýêñéíå âÜóéìá ôá åðé÷åéñÞìáôá ôçò õðåñÜóðéóçò ôò ÐÁÅ êáé ìåôÝôñåøå ôçí ôéìùñßá ìéáò áãùíéóôéêÞò êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, óå ðñüóôéìï 30.000 åõñþ.

Êáôüðéí ôïýôçò ôçò åîÝëéîç,ï ÐÁÏÊ ôçí ÐÝìðôç 24 Ïêôùâñßïõ èá õðïäå÷ôåß ôç ÌáêÜìðé ×Üéöá ãéá ôçí 3ç áãùíéóôéêÞ ôïõ Europa League ìðñïóôÜ óôï êïéíü ôïõ.

http://www.paokfc.gr/nea/dekti-i-efesi-tou-paok/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος