Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 66499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
ELENH, κόψε τις χαζομάρες. Με τις τραγωδίες δεν παίζουνε. Στα του τόπικ, ΠΑΟΚ γερά και γάμα τα μουνιά. Αν δεν πάρετε 6 νίκες, θα φάτε μπινελίκια από δω μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ειπα ο,τι ειχα να πω για αυτο το θεμα. και ο,τι καταλαβατε, στην προκειμενη περιπτωση.
δεν εισαι ΠΑΟΚ κοριτσι μου αυτο καταλαβα

Offline bozik

• Αλλαγή
δικαιώνει τον king
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **

από eorptol » Παρ Αύγ 30, 2013 2:48 pm
Καζακστάν τεράστια εκδρομή

:'( :'( :'( :'(

Offline gagas

• Αλλαγή
Mε το συμπάθειο αλλά, αυτοί οι ξέμπαρκοι
γιατί παίζουν στο Εuropa League ;

Φυσική γεωγραφία

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας βρίσκεται στην Ασία, υπάρχει ωστόσο και ένα τμήμα της, στη Δυτική όχθη του Ουράλη ποταμού που βρίσκεται στην Ευρώπη.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD

μεχρι και η Κυπρος γεωγραφικα θεωρειται Ασιατικη χωρα..
"Γεωγραφικά η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ότι ανήκει στην Νοτιοανατολική Ευρώπη ή στην Νοτιοδυτική Ασία."

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Απ: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης
« Reply #1505 on: September 01, 2013, 23:45:23 »
Πότε βγαίνει το πρόγραμμα;;;
ΑΡχίΔια

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1507 on: September 01, 2013, 23:53:56 »
ειπα ο,τι ειχα να πω για αυτο το θεμα. και ο,τι καταλαβατε, στην προκειμενη περιπτωση.

εσυ ρε γιαννιωτη θα κρινεις αν ειμαι ΠΑΟΚ ή οχι απο κατι εντελως ασχετο με τον ΠΑΟΚ;;;; επειδη δεν εμπιστευομαι οσα μου εχουν δωσει μασημενα οτι πρεπει να τα πιστευω επειδη καποιοι εχουν επιβαλλει την αποψη οτι ολοι μας πρεπει να τα θεωρουμε αυτονοητα;;;; ηα αρνηση του ολοκαυτωματος ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ σε πολλες χωρες της ευρωπης, και μαλιστα βαρυ. και μονο απο αυτο εμενα κατι μου βρωμαει (και απο πολλα αλλα βεβαια).... γιατι δεν ειναι ποινικο αδικημα η αρνηση της γενοκτονιας των ποντιων;;;;; των αρμενιων;;;; και τοσων αλλων....
στα του ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ E.L.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1508 on: September 02, 2013, 02:40:35 »
οταν αρνεισαι το ολοκαυτωμα των εβραιων αρνεισαι και την γενοκτονια των ποντιων και των αρμενιων.καμια διαφορα απο τον τουρκο εθνικιστη

τωρα μπορω να σου γραψω πολλα αλλα βαριεμαι γιατι ειναι τζαμπα χρονος

να ξερεις οτι σεβομαι το διαφορετικο απο μενα σαν ΠΑΟΚτσης προς ΠΑΟΚτση.εσυ δεν μας σεβεσαι.δεν εχεις καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1509 on: September 02, 2013, 03:30:42 »

εσυ ρε γιαννιωτη θα κρινεις αν ειμαι ΠΑΟΚ ή οχι απο κατι εντελως ασχετο με τον ΠΑΟΚ;;;; επειδη δεν εμπιστευομαι οσα μου εχουν δωσει μασημενα οτι πρεπει να τα πιστευω επειδη καποιοι εχουν επιβαλλει την αποψη οτι ολοι μας πρεπει να τα θεωρουμε αυτονοητα;;;; ηα αρνηση του ολοκαυτωματος ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ σε πολλες χωρες της ευρωπης, και μαλιστα βαρυ. και μονο απο αυτο εμενα κατι μου βρωμαει (και απο πολλα αλλα βεβαια).... γιατι δεν ειναι ποινικο αδικημα η αρνηση της γενοκτονιας των ποντιων;;;;; των αρμενιων;;;; και τοσων αλλων....
στα του ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ E.L.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά επειδή τυχαίνει να είμαι από Θεσσαλονίκη και επειδή οι παπούδες μου ζούσαν Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της κατοχής και γνώριζαν εβραίους μια και η Θεσσαλονίκη τότε ήταν φουλ και επειδή λοιπόν υπάρχουν προσωπικές μαρτυρίες, ναι πράγματι έγινε γενοκτονία. Είναι αλήθεια ότι τους σκοτώνανε στη μέση του δρόμου για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και πράγματι τους μαζέψανε σχεδόν όλους και τους πήγανε σε στρατόπεδα συγκεντρωσης, τώρα το πόσοι σκοτώθηκαν εκεί δεν ξέρω αλλά δεν έχει και σημασία. Έχουν κουράσει οι ακροδεξιοί αστικοί μύθοι παραχάραξης της ιστορίας. Κάπου υπάρχει και η πραγματικότητα την οποία κάποιοι που δεν ζούσαν σε βουνά τη ζήσαν.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1510 on: September 02, 2013, 09:26:49 »
Μην ξεφεύγουμε από το θέμα του τόπικ παρακαλώ. Υπάρχουν κατάλληλα threads να συζητηθούν όλα αυτά τα ωραία..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1511 on: September 02, 2013, 19:37:57 »
οταν αρνεισαι το ολοκαυτωμα των εβραιων αρνεισαι και την γενοκτονια των ποντιων και των αρμενιων.καμια διαφορα απο τον τουρκο εθνικιστη

τωρα μπορω να σου γραψω πολλα αλλα βαριεμαι γιατι ειναι τζαμπα χρονος

να ξερεις οτι σεβομαι το διαφορετικο απο μενα σαν ΠΑΟΚτσης προς ΠΑΟΚτση.εσυ δεν μας σεβεσαι.δεν εχεις καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ

δεν καταλαβες ουτε στο ελαχιστο τι εννοω. το να σου επιβαλλουν να πιστευεις και να μην αρνεισαι κατι, ειναι υποπτο. αυτο ειπε. γιατι σε αλλες αντιστοιχες πραγματικες γενοκτονιες, δεν σου επιβαλλουν να τις παραδεχεσαι και να τις πιστευεις.δεν τους νοιαζει κιολας.
οο για τους εβραιους, εχουν ηδη παραδεχτει οτι εκαναν παραποιηση κατα ενα μηδενικο στον αριθμο των ανθρωπων που σκοτωθηκαν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, απο 600.000 το εκαναν 6.000.000 για να προκαλεσουν το λαικο κοινο αισθημα, δικαιολογηθηκαν.... αν εκαναν αυτην την παραποιηση,γιατι να μην εχουν κανει και αλλες που απλα δεν εχουν ανακλυφθει ή εχουν κουκουλωθει;;;;
στην τελικη γιαννιωτηλ, δεν με ξερεις, δεν ξερεις τις παποιθησεις μου μονο ενα ελαχιστο μερος ουτε ξερεις κατα ποσον καταλαβαινω τις αλλες φυλες ή οχι, αν εχω αλλοδαπους φιλους (απο αλβανια, αιγυπτο, ή αλλου), τι γνωμη εχω για τους ανθρωπους απο αλλες φυλες και γιατι εχω προβλημα με ορισμενες φυλες και οχι ανθρωπους ως οντοτητες. οποτε χεσε μας, θα μου πεις εσυ αν ειμαι ΠΑΟΚ Ή ΟΧΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙς;;;; και κακως καθομαι και απολογουμαι, επρεπε να σε γραψω στα αρχιδια μου, αλλα τεσπα.... παντως,δεν εχεις την παραμικρη ιδεα. αλλα, στην τελικη, ο καθενας το τι σημαινει ΠΑΟΚ για τον ιδιο, το ξερει αυτος.... ο καθενας εχει εντελως υποκειμενικη αντιληψη του τι εστι ΠΑΟΚ και οι περισσοτερες αποψεις απλα μοιαζουν μεταξυ τους, αλλες ειναι διαμετρικα αντιθετες.... το θεμα ειναι οτι δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις εσυ ή κανεις αν ειμαι ΠΑΟΚ εγω και με ποια μετρα και σταθμα κατα την αποψη σου, γιατι με αλλα επιχειρηματα μπορει να πω κι εγω το αντιστοιχο οτι για τα δικα μου μετρα και σταθμα δεν εισαι ΠΑΟΚ εσυ. φαυλος κυκλος δηλαδη.
αν ψαχνεις λογο να προκυψει θεμα και να μου την πεις, υπαρχουν και τα π.μ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1512 on: September 03, 2013, 11:49:30 »
το τι εστί ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου υποκειμενική άποψη
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1513 on: September 09, 2013, 15:06:22 »
Ο Γιώργος Σαμαράς ενημερώνει τον ΠΑΟΚ για τη Σαχτιόρ

Γιώργος Σαμαράς αναλύει το προφίλ της Σαχτιόρ Καραγκάντι που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League.

Ο διεθνής άσος μίλησε για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ η οποία λαχτάρησε τη Σέλτικ στα πλέι οφ του Champions League. Αναλυτικά όσα είπε:
Για το προφίλ της Σαχτιόρ Καραγκάντι: "Είναι μια ομάδα η οποία κυρίως προσέχει την άμυνά της πάρα πολύ. Αγωνίζεται με το κλασικό 4-5-1 και από εκεί και πέρα με μεγάλες μπαλιές επιχειρούν οι αμυντικοί της να βρουν τους επιθετικούς στην αντίπαλη περιοχή. Κυρίως η Σαχτέρ αγωνίζεται με πέντε παίκτες στην άμυνα και επιχειρεί να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Είναι πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα. Εμείς δεν το "είδαμε" πολύ καλά το πρώτο παιχνίδι, υπό την έννοια πως δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.

Κάναμε πολλά λάθη και γι' αυτό χάσαμε με σκορ 2-0. Δεν ήταν απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι που δώσαμε στην Γλασκόβη, ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Κάναμε καλύτερη ανάλυση του αντιπάλου μας και πετύχαμε την ανατροπή. Και η καλύτερη ομάδα πέρασε στους ομίλου".

Για την μεγάλη διαφορά ώρας στο πρώτο ματς: "Δεν προσαρμοστήκαμε στη διαφορά πέντε ωρών από την Σκοτία. Και για εμάς αυτή ήταν μια αιτία για την ήττα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παίξουν στο Καζακστάν με διαφορά τριών ωρών. Ενα "τζεκ λανγκ" το είχαμε. Και εμείς παίζαμε συνεχόμενα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη".

Για το αν η Σαχτιόρ είναι αμυντικογενής ομάδα: "Αυτό που προσπαθούν είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και επιχειρούν να φτιάξουν φάσεις από στημένα, κυρία» φάουλ και κόρνερ. Εχουν τρεις κεντρικούς αμυντικούς που είναι πολύ ψηλοί και πολύ δυνατοί. Οταν η μπάλα πάει στα πλάγια, επιχειρούν σέντρες στην αντίπαλη περιοχή και οι αμυντικοί τους προωθούνται. Συν τοις άλλοις ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίζει από τα πλάγια, όταν εκδηλώνει τις επιθέσεις του, γιατί οι κεντρικοί αμυντικοί είναι πολύ ψηλοί και καθαρίζουν τις φάσεις. Κυρίως επιχειρούν να βγουν μπροστά από τα στημένα ή από τα πλάγια άουτ, θέλουν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Αρκεί να σας αναφέρω πως από στημένη φάση μας έβαλαν ένα γκολ κατεβάζοντας τους κεντpικoύς αμυντικούς στη δική μας περιοχή. Στηρίζονται κατά κύριο λόγο στη δύναμη. Δεν θα κάνουν κάτι εξαιρετικό στην επίθεση, εστιάζουν καθαρά στη δύναμη".

Για το αν ξεχώρισε κάποιο παίκτη: "Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη στο σύνολο της και όλη η λειτουργία της βασίζεται στη συνολική προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες της".
Για την έδρα της κι αν την αισθάνονται οι αντίπαλοι: "Εμείς δεν παίξαμε στην έδρα τους, παίξαμε στην Αστάνα, σε μία πόλη που βρίσκεται δύο ώρες μακριά από τη πόλη τους. Δεν έχουν την έδρα φόβητρο. Για εμάς το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν πως παίξαμε σε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα".

Για τη γνώμη που έχει για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, έχει πολλούς διεθνείς παίκτες. Νομίζω ότι το μόνο μειονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως θα παίξει χωρίς κόσμο στο πρώτο ματς με τη Σαχτιόρ. Με την ποιότητα των παικτών του όμως, μπορεί να κερδίσει ακόμη και στην άδεια Τούμπα. Όσο εύκολα μπορείς κερδίσεις με 2-0, έτσι εύκολα μπορείς να χάσεις και με 2-0 στην έδρα σου από αυτή την ομάδα. Πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ Τούμπα. Μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του. Ομως το εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο.
Θα το επαναλάβω πως ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί, Θα ήταν διαφορετικό το πρώτο ματς στην Τούμπα, αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον κόσμο του στις εξέδρες. Ο ΠΑΟΚ να μην πάθει αυτό που πάθαμε εμείς".

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/EuropaLeague/paok/o-giwrgos-samaras-enhmerwnei-ton-paok-gia-th-saxtior.2403247.html
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #1514 on: September 19, 2013, 10:07:22 »
Το γράφω εδώ γιατί δε πάει καλά όταν γράφω σε τοπικ αγώνων!
Το νου τους οι παίκτες με αυτούς τους μυστήριους σήμερα!
Πριν αποκλειστούν δύσκολα από Celtic,απέκλεισαν Bate μπορισοφ με διπλό στη Λευκορωσία και την ομαδάρα του Κάτσε την Σκεντερμπέου την έβαλαν 5 goal σε διπλούς αγώνες!
Πιο πολύ αυτούς τους περίεργους σκέφτομαι παρα τα γατάκια της Alkmaar!Φέτος δε γλιτώνουν οι ολλανδέζες!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1515 on: September 19, 2013, 19:56:15 »
ξέρω, ότι ώρες ώρες , ότι θυμάμαι χαίρομαι,
παίζει καμιά φώτο από το ΠΑΟΚ Milan?

Πάρε νά' χεις!

Δεν το λέω εγώ, προς αποφυγή παρεξήγησης, ο Σαράφης το λέει στον τερματοφύλακα των Ιταλών.
Στο βάθος, η Τούμπα στενάζει.

http://postimg.org/image/bvg9nh31f/

http://postimg.org/image/jd2xtej11/

http://postimg.org/image/790jko90d/

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #1516 on: September 20, 2013, 00:36:26 »
Το γράφω εδώ γιατί δε πάει καλά όταν γράφω σε τοπικ αγώνων!
Το νου τους οι παίκτες με αυτούς τους μυστήριους σήμερα!
Πριν αποκλειστούν δύσκολα από Celtic,απέκλεισαν Bate μπορισοφ με διπλό στη Λευκορωσία και την ομαδάρα του Κάτσε την Σκεντερμπέου την έβαλαν 5 goal σε διπλούς αγώνες!
Πιο πολύ αυτούς τους περίεργους σκέφτομαι παρα τα γατάκια της Alkmaar!Φέτος δε γλιτώνουν οι ολλανδέζες!

Πάμε για εύκολο διπλό στις ολλανδέζες!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1517 on: September 24, 2013, 19:00:57 »
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1518 on: September 24, 2013, 19:01:48 »
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.

Στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας, βάσει των κανονισμών, πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.

Επίσης, στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα εκτίσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του στα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα»

http://www.gazzetta.gr/football/article/544627/kleisti-toympa-logo-yperarithmon

:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1519 on: September 24, 2013, 19:10:07 »
Εντάξει μας κοροιδεύει η UEFA μου φαίνεται