Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 66678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Μια πρεπει να πεις, μην κλεβεις

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Συγνωμη. Λυων τοτες  :o
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
άχαστο αϊντχόβεν..αν βρει κανένας book, που να δίνει κανένα ποσοστό μπας και βγαλουμε την εκδρομη.. ας βάλει μια φωνή
όσοι έχουν σκοπό να πάνε και έχουν τα λεφτά,ας κλείσουν από τώρα την εκδρομή για να τους βγει ποιο φθηνά...
θα μου πείτε τώρα που να ξέρω ποτε θα είναι το ματς στην ολλανδία? το δεύτερο παιχνίδι θα είναι
« Last Edit: July 18, 2013, 20:48:21 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline corrupt

• Αλλαγή
H Lyon είναι πελάτισσα, στα αρχίδια μας κιόλας να την ξανακερδίσω, τα ολλανδέζικα τα πουστράκια θέλω που τους χρωστάμε διπλό γαμήσι...

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
άχαστο αϊντχόβεν..αν βρει κανένας book, που να δίνει κανένα ποσοστό μπας και βγαλουμε την εκδρομη.. ας βάλει μια φωνή
όσοι έχουν σκοπό να πάνε και έχουν τα λεφτά,ας κλείσουν από τώρα την εκδρομή για να τους βγει ποιο φθηνά...
θα μου πείτε τώρα που να ξέρω ποτε θα είναι το ματς στην ολλανδία? το δεύτερο παιχνίδι θα είναι
πες μας και τα ακριβη σκορ ντε να βγαλουμε και τις επομενες εκδρομες! ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
ας κατσει οποια γουσταρει  :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Θεωρώ αυτό που έγινε με την UEFA, πρώτης τάξεως ευκαιρία για να σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ με τον προγραμματισμό της ομάδας. Να καταλάβουν ότι ακόμα και το Europa League δεν θεωρείται δεδομένο και θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στις θέσεις που "πονάει".
Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε ένας εφηχυχασμός το ότι ήμασταν στους ισχυρούς και δεν υπήρχε αυτό το "sense of urgency" που λέμε και στο χωριό μου.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Όποια και να κάτσει θα περάσουμε από πάνω της, έχω ένστικτο.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
Θεωρώ αυτό που έγινε με την UEFA, πρώτης τάξεως ευκαιρία για να σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ με τον προγραμματισμό της ομάδας. Να καταλάβουν ότι ακόμα και το Europa League δεν θεωρείται δεδομένο και θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στις θέσεις που "πονάει".
Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε ένας εφηχυχασμός το ότι ήμασταν στους ισχυρούς και δεν υπήρχε αυτό το "sense of urgency" που λέμε και στο χωριό μου.

κ εγω ετσι το βλεπω για να δουμε ομως γιατι αυτοι παιζει να σκεφτουν το τελειως αντιθετο...κ στην τελικη σφιγμενοι κωλοι μεχρι σκασμου, ειναι το καλυτερο δυνατο! οποια θελει ας ορισει.

phantom

• Guest

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Μάλλον έπεσε "μπακίρι " και "πεσκιεσια"
working class hero

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Μια πρεπει να πεις, μην κλεβεις

:'( :'( :'(

τελικά ποιες είναι στην κλειτορίδα ρε γιατί μπερδεύτικα?? μπαίνουν βγαίνουν ομάδες, αλάζουν γκρουπ. τι να αυτα ρε πλατινι. δε σου κατσε πέρσι ο τελικός μπαρτσα ρεαλ να βγαλεις καμιά μίζα και ξεσπάς πάνω μας ρε μουνί ?
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Αν δεν κάνω λάθος και δεν έχει αλλάξει κάτι είναι :
Λυόν
Ζενίτ
Αϊντχόβεν
Μετάλιστ
Φενερμπαχτσε

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
αφού έκατσε πρώτη αγωνιστική ξάνθη τότε περιττό να γίνει η κλήρωση αύριο.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ  ;D ;D ;D
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
πες μας και τα ακριβη σκορ ντε να βγαλουμε και τις επομενες εκδρομες! ;D

βρες μου εσύ τον book να παίξουμε και εδώ είμαστε να βρουμε το σκορ αν και εκεί θα ρωτήσουμε για πιο σίγουρα και για να κλειδώσουμε και επειδη το πραγμα χοντραίνει τον biv
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Στειλε μια Λυον ρε συμπαν...

Offline alexisv

• Αλλαγή
PSV
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
με σειρα προτιμησης
psv
fener
metalist
lyon
zenit

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
για εκδρομη ακρως οπαδικη
fener
για εκδρομη με γουστα
psv
για χαλαρη εκδρομη
lyon

Zenit και Μetalist μακρυα,που να ταξιδευεις μεχρι εκει...