Author Topic: Η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης  (Read 66343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ξέρω ότι το wikipedia δεν είναι αξιόπιστο, αλλά εκεί μας δίνει αντίπαλο κάποιον από το ζευγάρι Milano (Skopie) - Slaven Belupo (Croatia).
Εκτός αν κάνω λάθος.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009%E2%80%9310#Third_qualifying_round
gdaou
"γάβροι=κότες"

CLUB LARISA

• Guest
Δεν κάνεις λάθος αδερφε....Το θέμα είναι αν κάνουν αυτοί λάθος

BIANCONERO

• Guest
Εχετε αντιληφθει οτι η ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ που αναφερεται ειναι η περιφημη ΣΛΑΒΕΝ ΚΟΠΡΙΒΝΙΣΤΑ, ε.......?   ;D

Θυμαστε απο περσυ στο ΟΥΕΦΑ αυτη την ομαδαρα που απεκλεισε ΚΟΤΖΑΜ Αρη! Ασε και το ξυλο που μαζεψαν εκει περα οι μετρημενοι 82 που τραβηχτηκαν στο χωριο της Κροατιας....
Και μετα βγαιναν οι συντοπιτες και λεγαν οτι ηταν πολυ καλη ομαδα και κακως τους κοροιδευαν ολοι για τον αποκλεισμο τους....
Αντε, μακαρι να ειναι αντιπαλος μας αυτη για να αποκατασταθει το γοητρο της πολης σε ολα τα επιπεδα.

Ετσι κι αλλιως μονο ο Π.Α.Ο.Κ και μπορει και το κανει!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
κι αυτη η κωλοομαδα εχει γηπεδο κατι παραπανω απο 3.000 ομως...

BIANCONERO

• Guest
Στο οποιο ομως μαζευει δε μαζευει καμμια 1000 ατομα Γιαννη  ;)

CLUB LARISA

• Guest
Προτιμώ τους "Μακεδόνες".....

Offline maria-mtb

• Βασικός
ναι κλαμπ...ξυλο κ τιμωρια απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις κ παλι... :D

CLUB LARISA

• Guest
Όχι Μαρία....Ξύλο μια βδομάδα πριν και πουτάνες χωρίς φράγκα ;)
Τι καλύτερο.....

Offline maria-mtb

• Βασικός
χαχα! παντως μου αρεσει που ανησυχειτε! ρε μη σας νοιαζει οπου κ να κληρωθουμε μια χαρα γυναικες θα βρειτε! βλεπω ολοι ζεστοι για εκδρομη παντως για τον 1ο προκριματικο...για το 2ο που θα μας κατσει κανα μεγαθηριο δεν βλεπω τιποτα...εκει θα ειναι Η εκδρομη.
αλλα θα μου πεις...να μην παμε στα κοριτσια πρωτα?  ;D
οκ, παω πασο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Mου αρέσει που το συζητάτε κι όλας ενώ το θέμα έχει κλείσει.

Μολδαβία λέμε! Ρε νόρθ πές κ συ καμμιά κουβέντα..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
εγω εχω κλεισει και εισητηρια.Μολδαβια λεμε και ειναι τελειωμενο μου το ειπε εγκυρη πηγη μεσα απο την παε.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε, ελπιζω μονο να θυμηθειτε να ρθειτε ΚΑΙ στο γηπεδο, ετσι?  ;D ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
εγω εχω κλεισει και εισητηρια.Μολδαβια λεμε και ειναι τελειωμενο μου το ειπε εγκυρη πηγη μεσα απο την παε.

χαχαχαχαχα! :D

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÎÝñù üôé ôï wikipedia äåí åßíáé áîéüðéóôï, áëëÜ åêåß ìáò äßíåé áíôßðáëï êÜðïéïí áðü ôï æåõãÜñé Milano (Skopie) - Slaven Belupo (Croatia).
Åêôüò áí êÜíù ëÜèïò.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009%E2%80%9310#Third_qualifying_round

Ç êëÞñùóç ãéá ôï æåõãÜñé áðü ôï ïðïßï èá ðñïêýøåé ï áíôßðáëïò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé ôçí ÐáñáóêåõÞ. Äåí êáôáëáâáßíù ðùò âãáßíåé ôï ðáñáðÜíù óõìðÝñáóìá…

Ðñïôéìþ ôïõò "Ìáêåäüíåò".....

Áí ãßíåé êÜôé ôÝôïéï êáé êëçñùèïýìå ìå ïìÜäá ôùí íôåìÝê Ìáêåäüíùí ðéóôåýù ðùò èá Ý÷ïõìå äéðëùìáôéêü åðåéóüäéï…ìå æùíôáíÞ êÜëõøç áðü CNN, BBC, Al Jazira êôë

:joint:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÏÊ åßäá ôï link.

@Alamana
ËÜèïò êáôÜëáâåò. Ç áñéóôåñÞ ðëåõñÜ åßíáé ôï group ôùí éó÷õñþí êáé ç äåîéÜ ôï group ôùí õðüëïéðùí ïìÜäùí. Äåí õðÜñ÷åé óýíäåóç ìåôáîý ôùí äýï. ÁðëÜ áíáöÝñïíôáé ôá äýï group óå äýï ëßóôåò…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ουφφφφ, ανακούφιση!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είδα ότι το γήπεδο τελικά που αγωνίζεται η Iskra-Stal από την Μολδαβία στην Ευρώπη δεν είναι αυτό που χρησιμοποιεί σαν έδρα στο πρωτάθλημα (Orăşenesc Stadium) και χωράει 2000 άτομα, αλλά το Sheriff Stadium που χωράει 14300.

Note 30: Played in Tiraspol at Sheriff Stadium as Iskra-Stal's Orăşenesc Stadium did not meet UEFA criteria.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sheriff_Stadium
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Εχετε αντιληφθει οτι η ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ που αναφερεται ειναι η περιφημη ΣΛΑΒΕΝ ΚΟΠΡΙΒΝΙΣΤΑ, ε.......?   ;D

Θυμαστε απο περσυ στο ΟΥΕΦΑ αυτη την ομαδαρα που απεκλεισε ΚΟΤΖΑΜ Αρη! Ασε και το ξυλο που μαζεψαν εκει περα οι μετρημενοι 82 που τραβηχτηκαν στο χωριο της Κροατιας....
Και μετα βγαιναν οι συντοπιτες και λεγαν οτι ηταν πολυ καλη ομαδα και κακως τους κοροιδευαν ολοι για τον αποκλεισμο τους....
Αντε, μακαρι να ειναι αντιπαλος μας αυτη για να αποκατασταθει το γοητρο της πολης σε ολα τα επιπεδα.

Ετσι κι αλλιως μονο ο Π.Α.Ο.Κ και μπορει και το κανει!

μα το΄ γραψε ο  :emetos:μετρουλάκης:  Το ξύλο το φάγανε από "αναρχικούς"  :smack:
(δεν την βάζω την κωλοφυλλάδα εδώ μέσα - όποιος θέλει βλέπει εδώ http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=29/8/2008&cid=6

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε σεις ουτε απο αναρχικους ουτε απο χωριατες της κοπριβνιτσα

απο ενα γκρουπ οπαδων της ντιναμο ζαγκρεμπ τις αρπαξαν(Β.Β.Β)

και επειδη οι κροατες μισουν τους ελληνες-και κυριως τους ελληνες που ειναι κολητοι με σερβους-και επειδη αυτοι περσι στα σκουληκια
πηγαν με κουμπουρια μην λετε λαλακιες γιατι αμα κατσει τετοια κληρωση σε εμας δεν θα ειναι εκπαιδευτικη εκδρομη...

εμας παιζει και να μας περιμενουν απο τα συνορα...ειδικα αν ανεβουν και παρτιζανοι...

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
εμας παιζει και να μας περιμενουν απο τα συνορα...ειδικα αν ανεβουν και παρτιζανοι...

φαντάζομαι και το πρωτοσέλιδο του  :emetos:μετρουλάκη:

ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ...
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΔΕΙΡΑΝΕ ΚΡΟΑΤΕΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ

tilemachos

• Guest
πρωτη εμφανιση μετα απο 4 χρονια στην ευρωπη, αυτη τη φορα για το europa league και Valerenga v Π.Α.Ο.Κ 1-2. μεγαλη εκτος εδρας νικη και μαλιστα απεναντι σε μια ομαδα που μετραει ηδη 19 αγωνες πρωταθληματος στα ποδια της, οταν εμεις καλα καλα δεν ολοκληρωσαμε την προετοιμασια μας.

ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως...