Author Topic: Πανσερραικος-ΠΑΟΚ 1 - 1 Σαββατο 20/12/2008 ώρα 16.45 alpha tv  (Read 5852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bouros

• Guest
εγω παλι δεν θελω να σχολιασω τη εμφανιση.απλα δεν ηταν η μερα μας.τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.ΠΑΟΚΑΡΑ και φωνη ως το τελος.αυτα γουσταρα και κρατω απο το αποψινο.ολα τα λλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

υσ.ενα γεια στον αδερφο φορουμιωτη   ;D
« Last Edit: December 20, 2008, 22:56:46 by bouros_4 »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Χάλια η ομάδα.
Χάλια η κερκίδα.
Δεν ξέρω αν το πρώτο έφερε το δεύτερο ή το δεύτερο το πρώτο... :)

υ.γ:Χαιρετίσματα στο ΠΑΟΚσάκι από PAOKWORLD που γνώρισα σήμερα. :thumbok:
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Lydia_4

• Guest
Ο σημερινός αγώνας ήταν...Ας ξεκινησουμε απ την ομαδα, χαλια μα πολυ χαλια, ο ενας χειροτερος απ τον αλλον και αν δεν ειχαμε τον Marcos Antonio ο οποιος ετρεχε για να καλυψει τα κενα της αμυνας θα τρωγαμε και αλλα.Αυτος ο σαντος προσωπικα με εκανε να τον βρισω για τα καλα, μα παει καλα? αφου εβλεπε οτι η ομαδα δεν τραβαει τι στο διαολο περιμενε μεχρι το 80 για να κανει τις αλλες 2 αλλαγες? Τωρα που ο διαιτητης εληξε των αγωνα στο 1 λεπτο των καθυστερησεων ενω ηταν 4 κανονικα τι να πεις τοσο μυαλο εχει....Και τελευταιο, βλεπεις οπαδους των δυο ομαδων που υποτιθεται οπως ειδαμε στην αρχη ειχαν δημιουργησει ωραιο φιλικο κλιμα, ομως μολις ισοφαρισε ο πανσερραικος οι οπαδοι τους εκαναν κατι χειρονομιες και μετα εμεις ειπαμε εκει εκει στη β εθνικη....και μετα λεμε "φιλικες ομαδες".Εχουν περασει ποσες ωρες και ακομα ποναει το κεφαλι μου.Μπραβο για ολα....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
θέλω να πώ και κάτι για την διαιτησία και την διοίκηση , η ομάδα είναι απροστάτευτη , ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε σε 7 παιχνίδια φέτος με πανθρακικό, ηρακλή, βάζελο, βούλη, όφη, ξάνθη,σκουλίκι από αυτά στο μόνο παιχνίδι που τιμωρήθηκε κάποιος ήταν ο πολατιάν στο ματς με το ερπετο , έτσι και σήμερα διαιτητές και επόπτες ότι αμφισβητούμενη φάση υπήρχε την πήρε ο πανσερραικός όπως το γκολ της ισοφάρισης,που κατά την γνώμη μου είναι καθαρό οφσάιτ. Αν συνεχίζουν τα κοράκια να παίζουν 80-20 τον ΠΑΟΚ κατά και να μην τιμωρείται κανείς έτσι θα πάει το έργο. Δεν θέλω ανακοινώσεις και γραφικότητες , ήθελα του πουστράκι της προηγούμενης βδομάδας που δεν έδωσε το πέναλτυ την προηγούμενη βδομάδα να έτρωγε 3 αγωνιστικές , όπως ο δαλούκας όπως και ο παπασταμάτης . Αν τις τρώγανε σήμερα ο επόπτης στο γκολ της ισοφάρισης θα είχε το αυγό στον κώλο και θα την είχε σηκωμένη την σημαία!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Βλεπω οτι ο κοσμος δε καταλαβε τη σκοπιμοτητα αυτου του παιχνιδιου. Το αποτελεσμα που εξαρχης μας εξυπηρετουσε ηταν η ισοπαλια, γιατι μας κραταει στο στοχο μας που -οπως σε εκατονταδες συνεντευξεις εχει ειπωθει- ειναι το ΟΥΕΦΑ. Σε περιπτωση νικης, θα βγαιναμε εκτος στοχων, θα ειμασταν αναγκασμενοι να κυνηγησουμε μια θεση στο Τσαμπιονς Ληγκ ή ακομα και το πρωταθλημα. ::)
Γι' αυτο μη πανικοβαλλεστε, ολα ειναι υπο πληρη ελεγχο! ;D

Οταν οι κωλοδημοσιογραφοι σε ΚΑΘΕ συνεντευξη ρωτανε τους παικτες πως αισθανονται που ειναι δευτεροι και αν περιμεναν μια τετοια πορεια (θαρρεις και ειμαστε πρωτοι με δεκα βαθμους διαφορα απο τον δευτερο και παιζοντας σουπερ μπαλα), τους δινουν την εντυπωση οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα κλαμπ που του πρεπουν τετοιες βαθμολογικες θεσεις και οτι ηδη εχουν κανει την υπερβαση τους ως ποδοσφαιριστες αυτης της ομαδας. Οποτε μια ζαμανφουτιστικη χαλαρωση οπως η σημερινη ή η νοοτροπια μικρης ομαδας -βαζω γκολ και γυριζω πισω, ακομα και στο 7'- ειναι, νομιζω, αναποφευκτα.
Οχι οτι φταινε μονο οι δημοσιογραφοι βεβαια...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Για μενα αυτο που λενε οι περισσοτεροι το οτι βαζεις δηλαδη γκολ και γυρνας πισω δεν ισχυει...
Μεχρι το 7 που μπηκε το γκολ μας επαιζαν για πλακα
3 κορνερ ειχαν κερδισει ηδη και ετυχε σε μια φαση να κανουμε γκολ..Απο την αρχη χαλια ειμασταν οχι αφοτου σκοραραμε
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=0C637690C71A6BBAD1F0F55C12785550?newsCode=20081220224330349

ðÜñôå êáé äÞëùóç ðñïÝäñïõ!!!

Ìå ôï ôÝëïò ôïõ á’ ãýñïõ, åíüò á’ ãýñïõ ðïõ âñßóêåé ôïí ÐÁÏÊ ìåôáìïñöùìÝíï óå ó÷Ýóç ìå ðÝñóé êáé ìÝóá óôïõò óôü÷ïõò ðïõ Ý÷ïõìå èÝóåé, èá Þèåëá íá ôïíßóù ôá åîÞò:

Ï êüóìïò ìáò åßíáé ðñáãìáôéêÜ Üîéïò óõã÷áñçôçñßùí ãéá ôçí óôÜóç ôïõ åíôüò êé åêôüò Ýäñáò, ðëçí åëá÷ßóôùí åîáéñÝóåùí. ÓÞìåñá äå óôéò ÓÝññåò áöáßñåóáí êÜèå äéêáßùìá áðü áõôïýò ðïõ êáñôåñéêÜ ðåñéìÝíïõí íá óôÞóïõí ôïí ÐÁÏÊ óôïí ôïß÷ï. Èá Þèåëá åðßóçò íá åõ÷áñéóôÞóù ôï ðñïðïíçôéêü ôéì, ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò êáé üóïõò äïõëåýïõí óôçí ïìÜäá ãéá ôçí áîéïðñåðÞ ðïñåßá ðïõ äéáãñÜöïõìå. ÓÞìåñá ç åìöÜíéóç äåí Þôáí ç áíÜëïãç êáé ìáò ðñïåéäïðïéåß ãéá ôçí äýóêïëç óõíÝ÷åéá áí äåí åìöáíéóôïýìå áíÜëïãá óõãêåíôñùìÝíïé. Áîßæïõí óõã÷áñçôÞñéá óôïí Ðáíóåññáúêü ãéá ôçí ðñïóðÜèåéá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí ôïõ.

Åý÷ïìáé óå üëïí ôïí êüóìï õãåßá êáé åõôõ÷ßá åíü÷åé ôùí ×ñéóôïõãÝííùí êáé ôïõ ÍÝïõ ×ñüíïõ.

Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò

GENTLESOS: Êáëü åßíáé íá âÜæïõìå êáé ôï êåßìåíï åêôüò áðü ôï ëéíê
« Last Edit: December 21, 2008, 02:06:27 by GENTLESOS »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για τον αγώνα.
το ποιος φταίει να το ψάξουν να το βρούνε οι υπεύθυνοι.
έχω την εντύπωση όμως ότι το βασικότερο όπλο του Σάντος που είναι η προετοιμασία της ομάδας στην τακτική ήταν άσφαιρο καθώς οι Σέρρες αλλάξανε προπονητή και πιθανότατα και στυλ/σύστημα.
Έχω την εντύπωση ότι ο αγώνας χάθηκε στην παράταξη των 11άδων, ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό των προηγούμενων αγωνιστικών ενώ στην ουσία κατέβηκε να αντιμετωπίσει έναν απρόβλεπτο αντίπαλο.
Κρίμα, κοιτάμε μπροστά.
Ούτε πανικός ούτε τίποτα.
Μερικοί παίκτες δεν μπορούν άλλο όμως, κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται σε κάθε αγώνα, συνεπώς δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες.

υγ/ κορυφή ο Πρόεδρος και στην κορυφή θα οδηγήσει την ομάδα μας...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

peris518

• Guest
νταξ καμια σφαλιαρα καπου χρειαζεται για να προσγειωνομαστε
για μενα αφου δεν επαιξαν δεν επρεπε ουτε την ισοπαλια να παρουν
αν δεν βρεξεις τα ποδια σου δεν τρως ψαρια
μαθηματα ειναι αυτα για τον δυσκολο 2 ο γυρο
ολοι μετοχες λεμε..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μετά τη σημερινή εμφάνιση μπορώ να πω πως πείστηκα ότι είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα...

...τόσο πολύ που αγαπάνε οι παίχτες μας τις διακοπές θα κάνουν το παν για να τελειώνουν το συντομότερο και να μη μπλέκουν με Play off και άλλα ασήμαντα, μπροστά στις πολυπόθητες διακοπούλες τους.

Άλλωστε εμείς για Uefa πάμε οπότε αν το εξασφαλίσουμε νωρίς δεν τρέχει και τίποτα να το ξύνουνε μέχρι τις επόμενες διακοπές. Έτσι γίνεται στις ομάδες που δεν έχουν στόχο τη κορυφή, αλλά να συμπληρώνουν τη βαθμολογία
Εγω να συμπληρωσω πως αυριο μετα το πατατρακ που θα εχει ο γκευ και ο βαζελος με βουλη και οφη αντιστοιχα, θα μειωθει ακομα περισσοτερο η διαφορα απο τον πρωτο και θα αυξηθει απο τον δευτερο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
η ομαδα σημερα δεν επαιξε τιποτα κι αυτο γιατι ηταν απειθαρχη.αλλα να πω την αληθεια δεν με νοιαζει που δεν παιξαμε τιποτα και ηθελα τους 3 βαθμους.ουτε η πρωτη φορα θα ηταν φετος που δεν θα τους δικαιουμασταν βαση της αποδοσης...αλλα αυτα τα κορακια πλεον δεν παιζονται.απο την σημερινη διαιτησια καταλαβα οτι ντε και καλα πρεπει να χασουμε βαθμους γιατι οι κατω φοβηθηκαν.γκολ οφσαιτ,ανυπαρκτα φαουλ κατα,ανυπαρκτα οφσαιτ κατα,καμια καρτα,μονο καθυστερηση απο το 1-1 και μετα και αντι για 4 λεπτα στο τελος κρατησε τα 2.δυστυχως η ομαδα βοηθησε το τριο να ολοκληρωσει το εργο του.μπορει βαση της αποδοσης να αξιζες για 1 βαθμο αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να σε σφαξουν

σημερα αποδειχθηκε οτι και οι βασικοι που θα κερδιζαν σιγουρα την τριπολη δεν....
τι θα γινει με τον ιβιτς?βαρεθηκα να τον βλεπω να τρεχει ενα 90λεπτο σαν να βρισκεται στα τελευταια 100 μετρα μαραθωνιου

giannis80

• Guest
Έτσι είναι ο ίβιτς,δυστυχώς ή ευτυχώς.Υπομονή μήπως πάρουμε κάποιον καλύτερο.Ο Γκαρσία πάντως είναι μισή ομάδα μόνος του.Σήμερα μασήσανε τα χαφ τα δικά μας από κάτι μαυράκια (μασήσανε εννοώ σε αγωνιστικό τσαμπουκά,τρέξιμο κτλ).Με Πάμπλο μέσα είμαστε άλλη ομάδα.Και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι εντελώς πλήρης έχουμε παίξει 1,5 ημίχρονο.Το πρώτο στονόφη και το μισό με τον ρούλη.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω δε μπορω να πω πολλα για τη διατησια αφου η οροτοτητα που ειχα δε με βοηθουσε ιδιαιτερα. Να πω μονο μια φαση για τον εποπτη: Του ερχεται -αδικαιολογητα εντελως- ενας αναπτηρας στο δοξα πατρι, στον κροταφο. Και εκει που ειπα τωρα τη γαμησαμε θα σηκωσει τη σημαια να το αναφερει, να διακοπει προσωρινα, να γινουν συστασεις κλπ, το παληκαρι  το επνιξε και εκανε την παπια. Για το συγκεκριμενο εποπτη εχω να πω μπραβο, εφαγε και ροχαλες και δεν ειπε κουβεντα. Βεβαια ειχε και λανθασμενες υποδειξεις αλλα νομιζω οχι σκοπιμα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
λογικα λες για τον εποπτη που εβγαλε οφσαιτ μπακαγιοκο και κωνσταντινιδη στο τελος καλυπτομενους μονο και μονο μην γινει καμια περιεργη φαση και μπει γκολ οπως δεν εδωσε κορνερ στον βερον μπροστα στα ματια του

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Κρίμα για τον κόσμο για όσους πήγαμε στις Σέρρες γιατί το "θέαμα" που παρακολουθήσαμε δε μας άξιζε. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα, όταν αγαπάς τον ΠΑΟΚ θα πας παντού για την τρέλα σου και δε σε νοιάζει κιόλας. Είμαστε ΠΑΟΚ, συνεχίζουμε γερά κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε όσο πιο ψηλά μας επιτρέψει ο εαυτός μας. Καλές γιορτές σε όλους.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

soumpasiotis

• Guest
edo me mia mpala paizame simera..san kati topika protathlimata....xaxaxxaxa
Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg236888.html#new
« Last Edit: December 21, 2008, 02:03:27 by GENTLESOS »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Κακή εμφάνιση...σε όλες τις ομάδες συμβαίνει και δεν χάθηκε ο κόσμος...μας τρώνε τα σωθικά οι χαμένοι βαθμοί αλλά έτσι γίνεται όταν εκτός του ότι υποτιμάς τον αντίπαλο αυτός λόγω αλλαγής προπονητή κτλπ κτλπ μπαίνει με άλλη ψυχολογία...με τις μικρές ομάδες δεν είναι καλό το γρήγορο γκόλ ειδικά εκτός έδρας...άντε Παλλικάρια ξεκουραστείτε, γιορτάστε και από του χρόνου καλύτεροι...σε τελική ανάλυση ότι και να γίνει αύριο πάλι 2οι είμαστε...θα μου πείτε Π.Α..Ο.Κ είσαι και πρέπει να είσαι 1ος...οκ αλλά και πέρυσι Π.Α.Ο.Κ ήμουν και παραλίγο να το ξεχάσω...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ..

nomercy4

• Guest
δε νομίζω πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο εκτός έδρας!!!!
πολύ άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας!!

η κερκίδα καλή μέχρι και την ισοφάριση. από κει και πέρα σπασμωδικές προσπάθειες.

η ομάδα πραγματικά πολύ κακή.μία δεύτερη πάσα δεν έκαναν..ούτε καν τα πόδια τους έβαζαν.

μαζί με το χ της τρίπολης νομίζω 4 βαθμοί που πόνεσαν και ίσως στοιχίσουν..

μακάρι να τους καλύψουμε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Χαλαρα η χειροτερη εμφανιση φετος. Το αξιοπεριεργο ειναι οτι ηρθε απο την ιδια 11αδα που πριν μια βδομαδα επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο. Εντελως αγνωριστοι και απεναντυ στην χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος επρεπε κανονικα να χασουμε. Μεχρι το πρωι να παιζαμε, ημασταν ανικανοι να σκοραρουμε. Το γκολ το ειδα πριν λιγο και ηταν τελειως κωλοφαρδο (Μεσα στο γηπεδο φανηκε σαν να εκανε κεφαλια).
Αλλα δυο πονταλακια πεταμενα σε μια ομαδα που θα πεσει για πλακα και θα την κερδισουν ολοι χωρις καν να ιδρωσουν. Εμεις και η βερντερ κανουμε τον πολυμετοχικο φλωρο να νομιζει οτι ειναι ομαδα. Μπραβο μας.

Δυο πολυ βασικα πραγματα που πρεπει να αντιμετωπησει ο Σαντος:
1. Ειναι αδιανοητο η ιδια ομαδα να αλλαζει τοσο δραματικα την αγωνιστηκη της εικονα μεσα σε λιγες μερες. Νομιζω πως καποιοι αρχισαν πολυ νωρις τις διακοπες και χρειαζεται ενα καλο μπινελικωμα απο τον προπονητη.
2. Απο την πρωτη αγωνιστικη ως τωρα, οποτε βαζουμε γκολ πρωτοι, μετα καθομαστε πισω. Δεν ξερω αν ειναι προπονητικη εντολη η οχι, δε με νοιαζει. Ειναι τελειως λαθος αντιμετωπιση αυτη, δεν εισαι χωριο που εβαλε το γκολ κατα λαθος στην μπαρτσελονα και ταμπουρωνεται πισω. Λιγη νοοτροπια μεγαλης ομαδας γαμω την τρελα μου.

Στα οπαδικα να πω πως βρηκαμε τελικα εισητηριο εκει απο τα εκδοτηρια οπως και πολλοι αλλοι δικοι μας. Η κερκιδα μετα την ισοφαριση ηταν μαυρο χαλι. Εκανε παλι μπαμ η απουσια οργανωσης. Καλες οι ανακοινωσεις των συνδεσμων καθε βδομαδα, λες και ειναι πολιτικα κομματα, αλλα με αυτο το θεμα πρεπει να γινει αμμεσα κατι. Η κερκιδα του ΠΑΟΚ θα γινει σαν κερκιδα της εθνικης λουξεμβουργου με πολυ κοσμο.
Στον κοσμο αλλος κανενας