Author Topic: Πανσερραικος-ΠΑΟΚ 1 - 1 Σαββατο 20/12/2008 ώρα 16.45 alpha tv  (Read 5760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
δεν ειναι οτι εβαλε καπελο σε εμας. ειναι η πολιτικη της παε πανσερραικος.
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=16685&catid=28

trelos sporos

• Guest
Μου ειπαν για μπλοκα στο Στρυμωνα, αλλα δε ξερω. Καλυτερα τηλεφωνο στο 100.

Εν τω μεταξυ
http://paokland.blogspot.com/2008/12/blog-post_8454.html

Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός κάνει έκκληση προς τις λέσχες, τους συνδέσμους και τους φίλους του ΠΑΟΚ της Θεσ/νίκης και των όμορων νομών να μην προσέλθουν στον αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ διότι δεν θα μπορέσουν να προμηθετούν εισιτήρια λόγω εξαντλήσεώς τους.

ΠΕΡΟΥΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ! !
ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ

Eγώ δεν έχω εισητήριο. Ας μας δίνανε εισητήρια σε λογική τιμή 10-15 ευρώ να έπερνα κύριος. Αφού δεν θέλουνε κύριους στα γήπεδα θα δούνε κάφρους. Θα του βάλω την περούκα στον κώλο.

ρε φιλε εχεις XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Τις προαλλες ελεγες οτι καλα κανουν και μπαινουν φυλακη με το νομο ορφανου οταν κανουν επεισοδια και τωρα μας λες οτι θα πας για ντου στις σερρες?

Οχι σχόλια για άλλα μέλη
« Last Edit: December 20, 2008, 10:24:02 by tsakalaki »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

MetroStar

• Guest

ρε φιλε εχεις XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Τις προαλλες ελεγες οτι καλα κανουν και μπαινουν φυλακη με το νομο ορφανου οταν κανουν επεισοδια και τωρα μας λες οτι θα πας για ντου στις σερρες?

Οχι σχόλια για άλλα μέλη

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Εγώ δεν θα κάνω επισόδεια. Θα μπω ειρηνικά μαζί με τους υπόλοιπους.Απλά δεν θα έχω εισητήριο.

Τώρα αν κιτρινίσεις θα φταίνε οι mod μετά, αντε να μη συνεχίσω.
Σχόλια προς άλλα μέλη θα σβήνονται, κανονιστε μερικοί την πορεία σας γιατι θα αρχίσουν οι κίτρινες.
« Last Edit: December 20, 2008, 10:31:28 by tsakalaki »

Offline babis36

• Αλλαγή
Η λογικη ντου χωρις εισιτηριο αυτο που βασικα θα φερει ειναι τιμωρια στην ομαδα.Εχω βαρεθει να την βλεπω στα δικαστηρια καθε αγωνιστική να πληρωνει προστιμα.Ενταξει μας την φορανε περισσοτερο απο τους αλλους αλλα τα ντου χωρις εισιτηρια σε οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στο προστιμο, στο κλεισιμο καμιας Τουμπας κι εγω δεν ξερω τι αλλο. Αυτα πρεπει να αποφευχθουν αλλα δεν βλεπω μυαλα να υπαρχουν στην θεση τους απο πολλους.Φοβαμαι χοντρη τιμωρια και βεβαια μακαρι να βγω ψευτης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

BLACK DOG

• Guest
η ουσια ειναι να μην τσιμπαμε στις προκλησεις.υπαρχουν πολλοι τροποι να αντιδρας και  να βρισκεις λυσεις σε τετοιου ειδους προβληματα χωρις να ζημιωνεται η ομαδα.αφου βλεπετε οτι δεν μας γουσταρουν ας μην προκαλουμε κι εμεις την τυχη μας.το ματς λογικα ειναι ευκολο διπλο αφηστε τον περουκα να  κολοχτυπιεται.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ για εναν αγωνα . με τις σερρες παιζουμε ημαρτον ;)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τσακαλάκια προσοχή σήμερα , είναι κρίμα το βράδυ να διαμαρτυρόμαστε πάλι για άδικες συλλείψεις, και για παοκτσάκια στην φυλακή!!! ξεκινάω για σέρρες, άντε ρε ΠΑΟΚάρα πάρε το διπλό να κάνουμε καλές γιορτές!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

sarkovoroktinos

• Guest
re mages skeftomaste me ena filo na pame serres na doume ti paizei.na to tolmhsw, h tha faw kammia moda???

Καλώς ήρθες στο φόρουμ, διάβασε τους κανόνες και συμπλήρωσε το προφίλ σου.
Αν έχεις εισιτήριο, πηγαίνεις άνετα, αν όχι δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα βρεις.
Πρόβλημα στην πόλη δεν υπάρχει, ΕΛΕΟΣ.

και να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg236888.html#new
« Last Edit: December 20, 2008, 11:46:09 by tsakalaki »

LoGotHeTiS

• Guest
Καλημερα απο τις σερρες..ηρθαμε κανονικα,δν παιζουν μπλοκα κ μεχρι πριν λιγο υπηρχαν εισιτηρια στα εκδοτηρια..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μπράβο σου ρε Λογοθέτη για τις πληροφορίες, αυτό δείχνει πολλά, έτσι είναι τα ΠΑΟΚτσάκια.

Γνήσια πληροφόρηση για τον ΠΑΟΚ εγώ προσωπικά έχω μόνο απο εδώ μέσα και ξέρω τον λόγο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
τσακαλάκια προσοχή σήμερα , είναι κρίμα το βράδυ να διαμαρτυρόμαστε πάλι για άδικες συλλείψεις, και για παοκτσάκια στην φυλακή!!! ξεκινάω για σέρρες, άντε ρε ΠΑΟΚάρα πάρε το διπλό να κάνουμε καλές γιορτές!!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οχι ειρωνείες σε άλλα μέλη.
« Last Edit: December 20, 2008, 15:10:13 by tsakalaki »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Νομίζω δύσκολος αγώνας, αλλά πάμε για νίκη έτσι ώστε να μείνουμε κοντά στον gay..

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
  Ξέρει κάνεις link για να το δούμε από internet?   
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
  Νομίζω όπως βρήκα  http://www.justin.tv/katernik1
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τραγικο το πρωτο ημιχρονο..Αν συνεχισουμε ετσι η γκελα ειναι κοντα..
9-1 κορνερ!απιστευτο!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
ενταξει δεν εχω να πω πολλα λογια....η χειροτερη φετινη εμφανιση....χωρις καθολου παθος......δικαιο το χ......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ειμαι τρελαμμενος με ολους κ με ολα. πρωτο παιχνιδι φετος που χασαμε απο τον σαντος . αυτη η απιστευτη εμμονη στον χειροτερο παικτη της σουπερ λιγκ λακη ενω μπορει να βαλει αραμπατζη η γεωργιου μας γαμαει την δεξια πλευρα ενω αχρηστευεται ο κονσεισαο. ο μπαλαφας ειναι τραγικος κ οτι κανει ειναι τραγικο. ειμαι σιγουρος οτι θα εχει τραγικη γκομενα κ θα γαμαει τραγικα. ο αθανασιαδης στο 83 ρε τι να προλαβει να κανει. κ οι παικτες ομως σημερα απαραδεκτοι το γκολ της ισοφαρισης ηταν πιο σιγουρο κ απο την αχριστηλα του λακη κ του μπαλαφα. λιγο παθος ρε. παρτε το 2πλο να κανουμε καλα χριστουγεννα. λακη κωσταντινιδη τελειωσατε σημερα απο τον παοκ, μια μεταγραφη στα ακρα κ ο βιερινια κ τελος μια για παντα στις θυμισες του περσινου εφιαλτη.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Δεν παίξαμε καθόλου καλά, δεν κάναμε σχεδόν καμία φάση, πάλι καλά να λέμε που δεν χάσαμε!!

Πολλά μπράβο στον κόσμο για την παρουσία, κόσμια και δυναμική!

Καλά Χριστούγεννα,  καλή ξεκούραση και μαζέψτε δυνάμεις έρχονται τα πιο δύσκολα!!

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Καλά συγνώμη επειδή δεν κατάλαβα, αυτή η ομάδα τα ασπρόμαυρα μέσα στο γήπεδο ποια ήταν ? ? ? ? ? ? ?
Οσο δε για τον Πανσερραικό να τον χαίρεστε οι Βορειοελλαδίτες. Τέτοιος πάθος και μίσος εναντίον του ΠΑΟΚ ούτε απο τον γαύρο στην Αθήνα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
πραγματικα ασχημη εμφανιση  :(

ολοι φταινε, ολοι δεν πηγαν καλα

ανεκδιηγητη διαιτησια και ο ενας ο εποπτης

μακαρι σερραιοι να παιξετε και με τους υπολοιπους ετσι αλλα πολυ αμφιβαλλω

παμε γι αλλα, ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ