Author Topic: Θρασυβουλος - ΠΑΟΚ 1 - 2 Σάββατο 29/11/08 ώρα 16:45 novasports  (Read 8935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
ρε παιδια εγω θελω να κανω μια παρατηρηση που μπορει να εχει αξια μπορει και οχι. σημερα οπως εβλεπε το βιντεο του ματς που ειχε στο κοντρα βλεπω πως τη στιγμη της σεντρας ενας παιχτης μας βρισκετε ακομα πισω απο τη κεντρο. εχει το δικαιωμα ο διαιτητης να σφυριξει να ξεκινησει το παιχνιδι αν ολοι οι παιχτες μας δεν ειναι στη δικο μας μισο του γηπεδου? και αν δεν μπορει βασει κανονισμου να ξεκινησει το παιχνιδι μεχρι ολοι οι παιχτες μας να περασουν το κεντρο πως ειναι δυνατον να κατηγορηθει ο Γκαρσια για καθυστερηση?
δε ξερω απο κανονισμους για αυτο ρωταω.

αυτο που λεω φαινεται περιπου στο 3:54 του βιντεο και νομιζω ειναι ο δαρλας που ειναι απο την πλευρα του θρασυβουλα

οπως λεει εδω ο geros στο τοπικ του γκαρσια να συμπληρωσω οτι:

1ον οι παίχτες του βουλι ρίχνουν τη μπλα πανω στα γκαρσια για να πάρει κίτρινη!

2ον η μπουνιά του ροκκα στο γκολ του βουλι!

πολυ ύποπτα κ τα δυο σε ενα παιχνίδι που μια ομάδα υποψήφια για να πέσει να κάνει τέτοια κόλπα, πολύ ύποπτο! Λεω μήπως τους σφύριξε τιποτα κανενα πουλάκι να παίξουν έτσι, λέω μήπως??

pavlosk

• Guest
Όντως θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτε εμείς. Μετά όμως από αυτά που κάνουν οι μπάτσοι στην Ελλάδα τότε είμαι σίγουρος ότι σε όλες τις περιπτώσεις όντως φταίνε οι άλλοι και ποτε τα αδέρφια μας.

Οι μπάτσοι ή καλύτερα τα γουρούνια που φοράνε και εθνόσημο δεν έχουν καταλάβει ότι με την συμπεριφορά τους ντροπιάζουν το σήμα που φοράνε.

Λίγες φορες ήμουν στην ελλάδα σε εκτος έδρας παιχνίδια, πολλές φορες όμως σε γερμανία, ολλανδία, βέλγιο, αυστρία και ελβετία και η συμπεριφορά των εκεί αστυνόμων είναι τελείως διαφορετική απ ότι στο μπουρδέλο.

Για το μονο που στεναχωριέμαι είναι ότι μερικά αδέρφια μας, πάνε, για την μαλακια των γουρουνιών, στην φυλακή.

1000% αλληλεγγύη στα αδέρφια μας

pavlosk

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εντάξει ας χωρίστούμε πάλι σε δύο στρατόπεδα να τελείώνουμε...δεν έχω χρόνο αλλά θα πω κάτι και όποιος θέλει ας το πάρει όπως θέλει.

Τα περί προκλήσεων κλπ είναι για να λέμε...ΟΙΟ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΙ και αν είσαι μάγκας να αποδεχτείς μια πρόκληση με αποτέλεσμα να μπουζουριαστείς (εκτός προφανώς από τις άτυχες στιγμές) τότε να είσαι και μάγκας να δεχτείς το αποτέλεσμα της πράξης σου.

ξαναλέω συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι γνωρίζοντας τους όρους. Αν δε συμφωνείς δε συμμετέχεις ΑΠΛΑ και να τελειώνουμε τις καραμέλες περί πρκλήσεων και περί συγκυριών.

ΤΟ μόνο για το οποίο πρέπει να μας νοιάζει είναι αν ο οπαδός έφταιγε ή όχι...αν όντως πέταξε πέτρα και χτύπησε μπάτσο ή κάποιον άλλο δε με πολυνοιάζει που θα κοιμηθεί απο εδώ και πέρα! ΑΛΛΑ αν είναι σκηνικό όπως πέρισυ στη Ξάνθη με το παληκάρι που έχασε απλά το τσαντάκι πρέπει να γίνουν μεγάλες ενέργειες και μόνο για τέτοιες περιπτώσεις κατανοώ προσωπικά το πάθος και τη συσπείρωση...για οτιδήποτε άλλο εγώ δε συμμετέχω...ΠΑΟΚ είμαι όχι το ΠΑΜΕ σε πορεία για το πολυτεχνείο....

καλημέρα...(θα επανέλθω το βράδυ...)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7833&pubid=1541511

«Σωστή η δεύτερη κίτρινη στον Αλβες»
ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Η δεύτερη κίτρινη που έχει δείξει ο Γιώργος Δαλούκας στον Αλβες είναι σωστή. Δεν χρειάζεται να βγάλει ολόκληρη τη φανέλα. Αρκεί να την περάσει πάνω από το λαιμό. Αυτό απαγορεύεται. Μέχρι το λαιμό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βέβαια, στο γκολ που έχει πετύχει έχει προηγηθεί καθαρό χέρι του Ρόκα με το αριστερό με το οποίο ο παίκτης ουσιαστικά του δίνει πάσα. Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί. Ο διαιτητής δεν το είδε. Στη φάση του Γκαρσία έπρεπε να του γίνει πρώτα σύσταση να βγει από το ημικύκλιο για να γίνει η σέντρα και όχι να δεχθεί κίτρινη. Για τη δεύτερη προφανώς κάτι πρέπει να του είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Στον παίκτη του Θρασύβουλου που πέταξε την μπάλα, αν ήταν προκλητικός, έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα.
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bozik

• Αλλαγή
για ποια δυο στρατόπεδα μιλάμε...εγώ είδα 1500 άτομα να μην φεύγουν από το γήπεδο...δεν είδα κανένα να λέει πάμε να φύγουμε...η ενότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι στο μέγιστο βαθμό...και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες...κουβεντούλα χαλαρή μπορεί να κάνουμε όλοι...αλλα μην την βαφτίζουμε και στρατόπεδα...καφέ μπροστά στο πληκτρολόγιο πίνουμε...απλά είναι τρελό να κανεις 20 ώρες ταξίδι στην αθηνα χειμωνιάτικα...να σε προκαλούν -να σε εκνευρίζουν-έχοντας το φόβο ότι δεν προλαβαίνεις να δεις το παιχνίδι,ενώ ταξιδεύεις όλη μέρα-να σε βρίζουν-να σε χτυπάν στο πουθενά της εθνικής οδού-να συλλαμβάνουν άτομο από το μπούγιο στην τύχη ,προκαλώντας ποιο πριν τον εκνευρισμό και τα επεισόδια των λίγων λεπτών...και να μπαίνεις εδώ μέσα και να σε λένε και μαλακα...εγώ μπορώ να καταλάβω τα παιδιά που έφαγαν όλοι την ταλαιπωρία αυτή χθες...και με έκαναν περήφανο για άλλη μια φορα με την αλληλέγγυα στάση τους...τρελό πάντως ότι σε πανθρακικό-γριά-βουλή....χωρίς να μένει κανένας φίλαθλος από τους γηπεδούχους έξω από το γήπεδο...δημιουργούνται προβλήματα με τα εισιτήρια που πηγαίνουν να προμηθευτούν άνθρωποι από τα εκδοτήρια....που μπορεί να συμβαίνει αλλου αυτό στον πλανήτη?...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

North_pole

• Guest
Θα μείνω σε αυτό που είχε πει πέρσυ ο Ζαγοράκης. Η ομάδα πρέπει να μάθει να ξεπερνάει τις κακές διαιτησίες. Αυτό που συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες ομάδες είναι ότι είτε αδικούνται, είτε ευνοούνται είτε παίζονται πενηνταρίσια, αυτές στο τέλος ΠΑΝΤΑ νικάνε. Νομίζω ότι πλησιάζουμε στο στόχο μας. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που δεν μπορούν να μας πλήξουν αγωνιστικά (γιατί ότι κι αν κάνουν εμείς θα τους κερδίζουμε) θα προσπαθήσουν να μας πλήξουν εξωαγωνιστικά, εκμεταλλευόμενοι την τρέλα του ΠΑΟΚτσή, με επεισόδεια από εγκάθετους, προκλήσεις, προβοκάτσια κλπ. Αν αντιδρούμε σε αυτά όπως στις Σέρρες το καλοκαίρι, ή όπως πέρσυ στην Ξάνθη ή στην Τρίπολη αλλά και στο Καυταντζόγλειο φέτος κλπ. τότε θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο στον οποιονδήποτε να ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει επεισόδεια. Σβήνοντας κάποια σημεία που λένε την αλήθεια κύριοι μοντς δεν αλλάζει καθόλου το γεγονός ότι είμαστε φοβερά προβλέψιμοι σαν οπαδοί και οι αντιδράσεις μας υπερβολικά εύκολο να προκληθούν. Ας σταματήσουμε να δίνουμε χαρές στους αντιπάλους μας, επιτέλους!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πρεπει να γινουμε Π.Α.Μ.Ε λοιπον για να μιλαμε για το πιο αυτονοητο πραγμα.για το δημοκρατικο δικαιωμα του καθενος
να μπορει να δει την ομαδα του...ρε παιδια ενταξει τα ακουμε απο τους υπολοιπους.διαβαζουμε για βανδαλισμους ενω
αδερφια μας λενε οτι δεν εγινε τπτ σε σταθμευμενα αμαξια.διαβαζουμε για χημικα χωρις λογο και αιτια μονο
απο τα αδερφια μας που ηταν μεσα χωρις αυτο να αναφερεται πουθενα στα "εγκυρα" μμε.και ταυτοχρονα
διαβαζουμε κι αλλα αδερφια να κατηγορουν γενικα κι οποιον παρει η μπαλα.θα σας πω κατι.οι εκδρομες οι δικες μας
δεν διαφερουν σε τπτ απο τις εκδρομες των αλλων.εμας ομως μας προκαλουν περισσοτερο τωρα που η ομαδα ανεβαινει.
δεν σας λεει τπτ αυτο;τοσα χρονια γιατι δεν γινοταν τα ιδια με την ομαδα κομπαρσο;δλδ φετος την ειδαμε διαφορετικα
και ειπαμε να τα γαμησουμε ολα;πολεμος απο παντου και ναι μαλλον η καλυτερη λυση οσο βαρυ κι αν ακουγεται
ειναι να μην ξαναπαμε σε εκτος.μας εχουν στην μπουκα ακομα και τα αδερφια μας...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=c__bIJktE14 (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=evWhZe2nC_I (Embedding disabled, limit reached)

πατηστε high quality

Offline gagas

• Αλλαγή
εντάξει ας χωρίστούμε πάλι σε δύο στρατόπεδα να τελείώνουμε...δεν έχω χρόνο αλλά θα πω κάτι και όποιος θέλει ας το πάρει όπως θέλει.

Τα περί προκλήσεων κλπ είναι για να λέμε...ΟΙΟ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΙ και αν είσαι μάγκας να αποδεχτείς μια πρόκληση με αποτέλεσμα να μπουζουριαστείς (εκτός προφανώς από τις άτυχες στιγμές) τότε να είσαι και μάγκας να δεχτείς το αποτέλεσμα της πράξης σου.

ξαναλέω συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι γνωρίζοντας τους όρους. Αν δε συμφωνείς δε συμμετέχεις ΑΠΛΑ και να τελειώνουμε τις καραμέλες περί πρκλήσεων και περί συγκυριών.

ΤΟ μόνο για το οποίο πρέπει να μας νοιάζει είναι αν ο οπαδός έφταιγε ή όχι...αν όντως πέταξε πέτρα και χτύπησε μπάτσο ή κάποιον άλλο δε με πολυνοιάζει που θα κοιμηθεί απο εδώ και πέρα! ΑΛΛΑ αν είναι σκηνικό όπως πέρισυ στη Ξάνθη με το παληκάρι που έχασε απλά το τσαντάκι πρέπει να γίνουν μεγάλες ενέργειες και μόνο για τέτοιες περιπτώσεις κατανοώ προσωπικά το πάθος και τη συσπείρωση...για οτιδήποτε άλλο εγώ δε συμμετέχω...ΠΑΟΚ είμαι όχι το ΠΑΜΕ σε πορεία για το πολυτεχνείο....

καλημέρα...(θα επανέλθω το βράδυ...)
φιλε αν δεν συμμετασχεις στο παιχνιδι κανεις ακριβως αυτο που θελει να πετυχει η αντιπαλη πλευρα..το να μην συμμετασχεις σε ενα παιχνιδι εναντιον σου ειναι σαν να δηλωνεις υποδουλος σε ενα κρατος ελευθεριων(λεμε τωρα).εγω προτιμαω να συμμετασχω στο παιχνιδι,κ ας χασω αλλα με αξιοπρεπεια κ με το κεφαλι ψηλα..εκτος των αλλων ειμαι ΠΑΟΚ γιατι δεν γουσταρω καμια μορφη καταπιεσης.δεν θα γινει το δικο τους,δεν θα γινω ενα με τον καναπε ουτε θα γινω οπως με θελουν..θα κανω αυτο που θελω,αρκει να μην καταπατησω την ελευθερια καποιου αλλου..
αν ηθελα να δεχομαι οσα μου κανουν κ προσπαθουν να με επιβαλλουν απλα θα υποστηριζα καποια αλλη ομαδα..οχι ομως ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟ.
αν ο λογος που πεταξε πετρα στον μπατσο ηταν γιατι ο αλλος ξεπερασε τα ορια που του δινει η θεση του κ φερθηκε εξουσιαστικα τοτε εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην δικαιολογησω την πετρα(ως αντιδραση ενος ΑΝΘΡΩΠΟΥ,που δεχεται καταπιεση καθε μορφης) απο τη στιγμη που περασα αλλογιστα οτι εκανε ο μπατσος(κ συμφωνω να τιμωρηθει ο φιλαθλος,αλλα ο μπατσος θα τιμωρηθει?μηπως αυτο θυμιζει την υποθεση γκαρσια που καλεστηκε μονο ο γκαρσια κ οχι ο ντιογκο?).εκτος κ αν δεν σε πειραζει ο τροπος που συμπεριφερεται η αστυνομια κ η 'υποδουλωσυνη' πρεπει να γινει ενα με την καθημερινοτητα μας(δεν το λεω προσωπικα για σενα αλλα για καθε γνωμη που εκφραζει την δικη σου)..

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ..ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ(Κ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) Κ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

PAOK_VOLOS

• Guest
Μερικοί καναπεδακηδες εδώ μεσα καλο θα ηταν ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ χωρις να ηταν παρων.
Για το ντου που λετε φιλοι καναπεδακηδες:ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ?5 λεπτά πριν αρχίσει το ματς.Αν δεν εκαναν ντου ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΟ 80ο λεπτο.2 μπλοκα γουρουνιων τους καθηστερουσαν προκλητικά(τελικά μπηκαν στο 20ό λεπτό).10 ώρες ταξίδι και να σε βαζουν στο 20ό λεπτό.ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ?

Σπασμένα αυτοκίνητα υπήρξαν μόνο στη φαντασία των δημοσιογράφων.
Πριν τη Λαμια κλεισαμε τα διοδια ΜΟΝΟ για μισή ώρα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πες τα ρε αδερφε PAOK_VOLOS γιατι θα μαδησω τις κοτσιδες μου παλι με αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Παντως καταλαβαινεις για πλακα ανθρωπους που ποτε στη ζωη τους δεν εχουν βρεθει σε αποσταση λιγοτερη των 5 χιλιομετρων απο ματατζηδες. Καλες οι διαλεξεις περι ειρηνης και ωριμοτητας παλικαρια, αλλα in the real world, δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες γιατι με τα λογια και τις θεωριες δεν πειθεται κανενας. Οποιος γνωριζει τον ρολο των ματατζηδων καταλαβαινει για τι μιλαω. Οι αλλοι ας βαλουν κανενα καναλι για να ενημερωθουν για τις τελευταιες εξελιξεις.
Ο καθενας διαλεγει το δρομο του, και αυτο ειναι σεβαστο. Αυτο που δεν δεχομαι ομως με ΤΙΠΟΤΑ ειναι η κριτικη απο ανθρωπους για γεγονοτα τα οποια εμαθαν απο το ραδιο αρβυλα. Το ειπαμε 2-3 φορες εδω μεσα, ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ. Καποιοι στα παπαρια τους. Βαλτοι εισαστε μερικοι?
Οταν καποιοι μαλακες τρωνε χιλιομετρα, ξυλο, δακρυγονα, κρυο, βροχη, αυπνια για να κερδιζει ο ΠΑΟΚ (γιατι χωρις κοσμο ο ΠΑΟΚ δεν κερδιζει και το ξερετε), το λιγοτερο που οφειλετε ειναι λιγη συμπαρασταση και αποφυγη σχολιων τυπου αγαμητης 40αρας.
Χωρις αυτους τους μαλακες δεν θα πηγαινατε στην καφετερια σημερα το πρωι να καμαρωνετε για την ομαδα σας που ειναι δευτερη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

LoGotHeTiS

• Guest
Ο Δάρλας είναι πίσω από την γραμμή .. Σέντρα δεν γίνεται..

Και σέντρα είναι η πάσα από τον έναν παίχτη στον άλλον..Αυτό που έκανε ο παίχτης του Θρασύβουλου είναι κάρτα στον παίχτη του Θρασύβουλου.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ..ΠΑΕ κυνήγησε το..

mpougatsas

• Guest
Μπορεί να μην ήμουνα στο γήπεδο της φυλής χθες και να μην έχω εικόνα του τι ακριβώς έγινε. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι οτι υπάρχουν επεισόδια που είναι κατακριτέα από όλους (τύπου μπουκάλι στον κόκε,είσοδος στο ταρτάν του καυταντζογρίου,κ.α.)που στοιχίζουν στην ομάδα και θα πρέπει κάποτε να σταματήσουν.Αλλά υπάρχουν και άλλα που είναι άκρως δικαιολογημένα,και όταν έχουμε να κάνουμε με στρουμφάκια,ακόμη περισσότερο. Είναι κρίμα μερικοί να τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι και να ασκούν κριτική στα παιδια που βρέθηκαν στο γήπεδο και απάντησαν στις προκλήσεις των ματαντζήδων.Κι εγώ αν ήμουν εκεί το ίδιο θα έκανα.

**γνωρίζει κάποιος το τι γίνεται με τον οπαδό που συνελήφθηκε;;

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Παρακαλώ να μην κάνουμε υποδείξεις ποιος μπορεί και ποιος όχι να σχολιάσει τα επεισόδια. Όλα τα μέλη έχουν ίσα δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις. Όποιο μέλος θέλει να εκφέρει γνώμη για ο,τιδήποτε μπορεί να το κάνει όποτε και όπου θέλει. Και βάσει των γραπτών του θα κριθεί. Απλά πράγματα. Επίσης, τελευταία φορά που αφήνουμε χαρακτηρισμούς. Σεβασμός στα υπόλοιπα μέλη και να γράφουμε ευγενικά κι ας διαφωνούμε.

@logothetis:
Σέντρα γίνεται και με σουτ, και νομίζω μάλιστα ότι είναι άμεση επαναφορά κοινώς εάν από τη σέντρα μπει γκολ χωρίς να βρει άλλο παίκτη τότε μετράει!
Η προϋπόθεση της σέντρας είναι να περάσει η μπάλα στο μισό του γηπέδου που ελέγχει ο αντίπαλος.
Γίνεται με πάσα γιατί προφανώς η ομάδα που κάνει σέντρα θέλει να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της.
Πιστεύω πως εδώ δεν υπάρχει λάθος.
Δεύτερη προϋπόθεση όμως για να γίνει σέντρα είναι όλοι οι (αγωνιζόμενοι) παίκτες της αντίπαλης ομάδας να είναι στο μισό που ελέγχει ο αντίπαλος. Ο Δάρλας δεν ήταν και συνεπώς σέντρα δεν έπρεπε να γίνει. Εάν ο διαιτητής κρίνει ότι ο ΠΑΟΚ έκανε καθυστέρηση έπρεπε να τιμωρήσει τον Δάρλα και όχι τον Γκαρσία ή και τον Γκαρσία γιατί δεν βιαζόταν να βγει από το ημικύκλιο. Όπως και να έχει όμως έπρεπε να κάνει πρώτα παρατήρηση...
Τώρα για τη δεύτερη κάρτα τί να πεις...
Συμφωνώ ότι η ΠΑΕ πρέπει να κυνηγήσει το θέμα και να ισχυριστεί ότι σέντρα δεν έπρεπε να γίνει.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ειχα πολυ καιρο να περασω τοσο εντονη μερα στο γηπεδο και το καταευχαριστηθηκα. Επισης ειχα καιρο να δω ματατζηδες να τρωνε τοσα σουτια. Φαγανε πολυ πετρα και σουτιδι οι πουτανοσποροι. Τρομοκρατια στον λαο του ΠΑΟΚ δεν παιζει πλεον. Απο δω και περα θα χτυπατε μια και θα τρωτε εκατο. Νιωθω πως ο κοσμος εχει εξαγριωθει με τις απανωτες προκλησεις της χουντας. Οταν θα πανε οι γαυροβαζελοι στον θρασυβουλα θα κανετε τετοια κολπα αμιβαδες με κρανη? Απλα ρωταω, σαν πολιτης Β' διαλογης.
Το παιχνιδι ηταν μια καλοστημενη παγιδα για να βλαψουν τον ΠΑΟΚ. Απο τους μπατσους μεχρι αυτα που γιναν μεσα στον αγωνιστικο χωρο. οπως βλεπετε ομως τσακαλια της χαβουζας, ΜΑΣ ΚΛΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. Οχι τιποτα αλλο, αλλα κανατε μεγαλη προσπαθεια να γαμησετε στον ΠΑΟΚ και ξεχασατε να βοηθησετε το πολυμετοχικο ανεκδοτο στην προσπαθεια του να μας φτασει. Δεν πειραζει, εχει δρομο ακομα το πρωταθλημα.

- Μπραβο στον κοσμο και το Ζαγορακη για την σταση τους στο θεμα του αδερφου μας που μαζεψανε οι ανθρωποφυλακες της χουντας.
- Συγνωμη στην ΠΑΕ θρασυβουλα που πηγα να της δωσω 20 ευρα και δεν τα ηθελε. Μπηκα και γω με ντου, πανω απο μια ενστολη κουραδα. Καλα που δεν την πατησα να λερωσω τα παπουτσια μου.
- Αυτο που εγινε με τον Παμπλο, δεν πρεπει να περασει στο ντουκου. Κοντρα στην κοντρα.
- Τα παραπονα του θρασυβουλα, μαζι με το λογαριασμο για της ζημιες στο γηπεδο να τα στειλουν στη ΓΑΔΑ.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

:prosk:

Απλά και μόνο για την ιστορία, διμοιρίες των ματ την έπεσαν σε δύο λεωφορεία μας στο Σχηματάρι... Σε λίγο θα ποινικοποιηθεί και το κατούρημα. Αυτά για όσους ζουν με ψευδαισθήσεις.

Offline gagas

• Αλλαγή
η πλακα ειναι οτι συμφωνα με τη λογικη μερικων,πρεπει να μην συμμετεχουμε εναντια στην ποινικοποιηση των ελευθεριων μας,αντι να κανουμε το αυτονοητο.να τις διεκδικησουμε..ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο..

eptalofitis

• Guest
Απλά και μόνο για την ιστορία, διμοιρίες των ματ την έπεσαν σε δύο λεωφορεία μας στο Σχηματάρι... Σε λίγο θα ποινικοποιηθεί και το κατούρημα. Αυτά για όσους ζουν με ψευδαισθήσεις.

Ακριβώς corrupt.. ξέχασα να το αναφέρω. Αυτός ήταν κ ο λόγος για τον οποίο έκλεισαν τα διόδια πριν τη Λαμία για κάνα μισάωρο αλλά δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς.

apostolos

• Guest
Μερικοί προσέχετε πως μιλάτε για να μη γίνουμε μπουρδέλο εδώ μέσα. Αυτό και τέλος και τα σχόλια.