Author Topic: Θρασυβουλος - ΠΑΟΚ 1 - 2 Σάββατο 29/11/08 ώρα 16:45 novasports  (Read 8741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ  ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ. ΔΛΔ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV TO ΜΑΤΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ???? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΟΜΑΔΑ *****************

Edit Capricorn

Είπα κ γώ θα περάσει τέτοιος αγώνας χωρίς να πιάσουμε το κόκκινο στυλό.....

Pablo Garcia μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι κουραστικό για τα μάτια

αν ησουν ο αληθινος pablo garcia αποκλειεται να ειχες προβλημα με αυτα που γιναν...οποτε φιλαρακι σε καταλαβαμε..... :) :) :) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

bouros

• Guest
μαγκες  κανα ποτακι να χαλαρωσετε λεω εγω.. μια βολτουλα εξω να δειτε κανα νιμου κτλ.  ξεκολατε ρε τωρα. μια νικη ειναι.χαρειτε ρε σεις.μην αρπαζεστε ετσι.αντε τι ειναι αυτα τωρα δλδ?μεταξυ μας θα μαλωνουμε και σε χαρες ??? ???

ακομα και αν ειμαι καμια φορα αντιθετος σε τετοια πραγματα οταν ολοκληρος λαος αποφασιζει να στηριξει το παληκαρι τοτε ειμαστε υποχρεομενοι να τον στηριξουμε και εμεις.'η ειμαστε μια γροθια ολοι μαζι 'η δεν ειμαστε

υσ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΟ ΤΟ ΤΑΤΟΟ ΤΟΥ ΣΕΡΤΖΙΟ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ευχαριστω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
λοιπον

ΞΕΚΟΛΑΤΕ .ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

εγω σημερα τρεμω...τρεμω γιατι ειδα την ομαδα μου να εχει μεταλο.ΝΑΙ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ξανα εγω το παραμυθι...και ναι το να κερδισω και τον διαιτητη φανηκε απο την γρια...

σήμερα η ομάδα έπεσε σε ενέδρα και βγήκε ζωντανή......

ολη η αληθεια σ'αυτες τις γραμμες για σημερα...και μεσα κι εξω.εχουμε κι εμεις πηγες...

PABLO GARCIA

• Guest
Ποιά νομίζεις ρε συ ότι είναι η ομάδα μου??? Επειδή είναι το πρώτο μου μήνυμα??
να ξέρεις πάντως ότι άμα ήμουν άλλη ομάδα θα επικροτούσα αυτά που κάνετε. γιατί  αυτά που κάνετε μόνο τις άλλες ομάδες μπορεί να συμφερουν.....
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Blue Eyes:
Να πάρω θέση σε ένα θέμα που δεν ήμουν μπροστά δεν μπορώ.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω από τη διοίκησή μου να προστατεύσει την ομάδα από όλους αυτούς που χωρίς λόγο καταστρέφουν ξένες περιουσίες και ταυτόχρονα την όποια προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ.
Όπως όμως θα ζητήσω να προστατεύσει και όλους αυτούς που κάνουν χιλιόμετρα για να γουστάρω εγώ να πουλάω τρέλα από απόσταση ασφαλείας.
Το ότι ο Ζαγοράκης τραβήχτηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπως και ότι το γεγονός και μόνο ότι ο Βρύζας (δε θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ εκνευρισμένο) τα... πήρε, είναι γεγονότα που μιλάνε από μόνα τους. Δεν αναφέρομαι καν στα λεωφορεία που δεν έφυγαν και τους οπαδούς που περίμεναν.
Εάν υπάρχει πρόκληση θα υπάρξει και απάντηση. Το θέμα είναι να μην προκαλούμε εμείς, αλλά να διατηρούμε το δικαίωμα στην απάντηση.
Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Και αυτό ισχύει για όλους.

Κουφάλα Έλληνα ετοιμάσου να χορτάσεις ΠΑΟΚ
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

bouros

• Guest
+1000000000000

Offline ved

• Αλλαγή
παρακαλω πολυ τους μοντ να σβυσουν οσα ποστ μιλανε για επεισοδια και καταδικαζουν και κατακρινουν και στιγματιζουν  και μπορει να επηρεασουν  μια υποθεση ανθρωπου που ειναι κρατουμενος αυτην την στιγμη σε μια υποθεση κρισιμη. ας ακουσουμε την παε,ας ακουσουμε τους συνδεσμους και μην βιαζομαστε.

νομιζω οτι ημουν οσο πιο ηρεμος γινεται .

υγ. οσο για τους βιαστικους  και τα υψηλης ποιοτητας ποστ τους  καταγραφτηκαν οι δικαστικες τους αποφασεις απο το πληκτρολογιο για συνοπαδους μας. και απο μενα απλα δεν υπαρχουν τα ατομα λεμε,, δεν υπαρχουν.

Offline savage republic

• Βασικός
Κανείς δεν μένει πίσω.

Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε τόσο ενωμένο λαό; Μπράβο στους οπαδούς μας που καθίσανε εκεί και μας βγάλανε ασπροπρόσωπους, για να μπορούμε να κυκλοφορούμε με καθαρό μέτωπο. Μπράβο και στην ομάδα που κέρδισε και τον διαιτητή.

Offline blue_eyes

• Βασικός
δικεφαλε δλδ αλλα λογια να αγαπιομαστε..

στο πιο πανω ποστ ο αλλος γραφει οτι δειρανε μπατσους, κανανε ντου, περασαν απο πανω τους κτλ. Το γραφει μονος του. Το παραδεχεται. Εσυ το επικροτεις δλδ; Ειστε ενταξει με αυτο;

ολα τα αλλα που γραφεις ειναι απ'εξω απέξω για να μην μπεις στο ψητο

βεντερ για σενα μπορει να μην υπαρχουμε αλλα δυστυχως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ αυτοι που τον χρησιμοποιουν για να βγαλουν τα κομπλεξ τους

PABLO GARCIA

• Guest
Ούτε έγω ήμουν εκεί αλλά όταν ακούς τον άλλο να λέει ότι πήγε χωρίς εισητήριο δεν είναι δύσκολο να φανταστείς τι έγινε. και δε λέω όλοι αυτοί αγαπάνε την ομάδα και κΆνουν χιλιόμετρα και...και..... αλλά ρε σεις ΕΛΕΟΣ αφού το ξέρετε τι θα συμβεί.
ΛΙΓΟ COOLARETE ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?????????

giannis80

• Guest
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως,ενώ έχει βγάλει ανακοίνωση η παε θρασυβουλος μέρες πριν οτι θα έχει εισητήρια για ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εκτός γηπέδου, γίνονται μανούρες.Για να πάει να μπει κάποιος στο ντου, άρα δεν του επετράπη να αγοράσει εισητήριο έξω από το  γήπεδο.Άρα, εμένα μου μυρίζει κάτι πονηρό από πίσω.Φυσικά, δεν ήμουνα στο γήπεδο, δεν μπορώ να ξέρω.Αλλά, όταν σαν παε καλείς τον φιλοξενούμενο με καλές προθέσεις,αυτός έρχεται το ίδιο και γίνονται φασαρίες, ε κάτι παίζει.

MetroStar

• Guest
Leave No Man Behind

Το μότο των πεζοναυτών, το μότο του λαου του ΠΑΟΚ.

Offline Geo

• Αλλαγή
Μεγάλη Νίκη, Ομάδα με ψυχή και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ.

Ανθρωπάριο ο διαιτητής νταλούκας.....σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Κοιτάμε μπροστά.

ΠΑΟΚ είσαι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
και φοβερη η σεντρα του βερον στο δευτερο γκολ ε....σε ενα σημειο που σφιγγαν οι κωλοι και μεναν δευτερολεπτα ακομα ειχε την μαγκια να βγαλει τετοια σεντρα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest

BLACK DOG

• Guest
αλλο ενα τριποντο (δυστυχως αγχωτικο) στο σακκουλι.στα αρνητικα του αγωνα σημερα η αποβολη
γκαρσια ξανα και  το κακο κοουτσαρισμα του σαντος.τι τον κρατας ρε σαντος τον αναστασακο μεσα
αφου δεν την παλευει ο ανθρωπος βαλε μεσα νωριτερα τον αθανασιαδη.δωστου παιχνιδια .αν δεν τον βαλεις
με τον βουλη με ποιον θα τον βαλεις?κι αυτος ο λακης ρε γαμω την τρελα μου ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!δεν εχουμε και
παγκο βεβαια αλλα νομιζω οτι δεν θες και τον μαραντονα για να παρεις το τριποντο στη φυλη.
μεγαλο δωρο το χ του αστερια αλλα με γεμισε και αγχος απο τωρα για το μεταξυ μας ματς.πολυ
δυνατη ομαδα ειδικα στο χωρο του κεντρου εκει δηλαδη που πασχουμε εμεις αυτο το διαστημα.

υγ.1.παλι μας ευνοησε ο γκαγκατσης σημερα.ααχχχχ τι σου ειναι οι ακρες, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΩΡΑ???!!
υγ2. πολλοι αθηναικοι(sic) κολοι αρχιζουν και ιδρωνουν ασχημα.εχουμε ακομη να δουμε!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
οποιος δεν ηταν στο γηπεδο παρακαλω πολυ ας μην παρει θεση για τα επεισοδια

και λιγα εγιναν

PABLO GARCIA

• Guest
Οντως η ομάδα δεν φαίνεται να περνάει την καλύτερη της φάση-βέβαια έχουμε και αρκετές απουσίες.Δύσκολη νίκη αλλά έτσι όπως ήρθε μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα.Νομίζω ότι ο Λάκης και ο Κων/νίδης πρέπει να φύγουν αύριο απ' την ομάδα.Ειδικά ο Λάκης φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου ψυχολογία-ο άλλος απλώς δεν μπορεί. Και ειλικρινά όσο και αν δεν μου αρέσει καθόλου να κάνω τον προπονητή απορώ με τον Σάντος.Γιατί τον βάζει μέσα δλδ πόσο χειρότερα θα παίξει ο Γεωργίου????????
κατά τα άλλα την άλλη Κυριακή πολύ δύσκολο το ματσάκι Σήμερα που είδα τον Αστέρα μου άρεσε πολύ.Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλλας -ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΑΔΑ.Και θα λείπει και ο Βερόν.Και το κέντρο θα έχει μέσα Μπαλάφα.ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΑΧ ΒΡΕ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ πάλι έξω ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
παιδιά δεν ξέρω τι θα πείτε εσείς αλλά μπορεί η δίψα να είναι μεγάλη να δούμε την ΠΑΟΚάρα μας όμως θα πρέπει να πειθαρχούμε σε κάποια πράγματα!!! 1400 εισιτήρια μας δώσανε τόσοι έπρεπε να πάμε. Οσοι πάνε χωρίς εισιτήρια με δεδομένο το πάθος τους να δούνε τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το παν για να μπούνε και αυτό το παν δεν είναι πάντα σύνομο. Πρέπει και εμείς σαν λαός και η διοίκηση να προφυλάσουμε τα παοκτσάκια για να μην έχουμε συλλήψεις και  για να μην κατστρέφονται ζωές παιδιών που το μόνο τους λάθος είναι ότι αγαπάνε παθολογικά αυτήν την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
οποιος δεν ηταν στο γηπεδο παρακαλω πολυ ας μην παρει θεση για τα επεισοδια

Στον κοσμο αλλος κανενας