Author Topic: Θρασυβουλος - ΠΑΟΚ 1 - 2 Σάββατο 29/11/08 ώρα 16:45 novasports  (Read 8731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ÃÉÙÑÃÏÓ ÁÓÐÑÏÌÁÕÑÏÓ

• Guest
Αρχοντα  JOKER 4  σε ευχαριστώ πολύ

GeorgT

• Guest

με ενόχλησε ότι σε κάποια στιγμή ο κόσμος σφύριζε ή γιουχάριζε την ομάδα. Αδέρφια νομίζω
πώς  είναι λάθος τέτοια κίνηση

δε ξέρω τη φάνηκε στη TV αλλά εγώ δεν είδα κανέναν να γιουχάρει μέσα στο γήπεδο, πέραν των κλασσικών: Άιντε ρε ξυπνήστε κλπ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Πάμε για το 2/6 με όποιες απουσίες και αν έχουμε..όπως και να το κάνουμε - έτσι ελπίζω - είμαστε καλύτερα από πέρσυ με τις συγκεκριμένες αποσίες..
Δύσκολο το ματσάκι, αλλά ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να το πάρεις - παλιά θα έλεγα με την φανέλα - αλλά πλέον δεν παίζουνε οι φανέλες...
Ο Βερόν θα παίξει;;

Πρώτη εκδρομή στην Αθήνα για τον κόσμο...Πάμε για καλά γούστα..Τζατζικισιεν κοκοριτσιεν παιδακιεν κρασιεν...
ΑΡχίΔια

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
o βερον παιζει με βουλη, δεν παιζει με τριπολη....με τον θρασυβουλο δεν παιζει ο ιβιτς

CLUB LARISA

• Guest

Πρώτη εκδρομή στην Αθήνα για τον κόσμο...Πάμε για καλά γούστα..

Aμήν!!Έναν ολάκερο χρόνο περιμένουμε κ περιμενουμε κ περιμένουμε......
ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ

eptalofitis

• Guest
Γιουχάρισμα δεν υπήρξε πιστεύω.. σίγουρα υπήρχε δυσανασχαίτιση γιατί δε παίζαμε μπάλα. Ούτε παίξαμε ποτέ στα 90 λεπτά κατά τη γνώμη μου. Τους 3 τους πήραμε κ δε μας νοιάζει.

Πάμε τώρα όλοι κάτω για την κατάληψη της φυλής... ΠΑΟΚ ΡΕ!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ξεκινανε τα θεωρητικα ευκολα παιχνιδια που μετα τους τραυματισμους των πιο βασικων μας παιχτων φαινονται πολυ δυσκολοτερα.
Απλα ας εχουν ολοι στο μυαλο τους οτι ο ΠΑΟΚ θα ειναι πολυ μετριος θα θυμισει τον περσινο επιθετικα(γιατι αμυντικα ειμαστε καλοι) και δεν χρειαζεται ουτε δυσανασχετηση ουτε γιουχαισματα ουτε τπτ..
Μονο ΠΑΟΚ ολε συνεχεια...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Εχθές δεν μπόρεσα να ανέβω να δώ το ματς .Το είδα απο την τηλεόραση και θα πω ότι με
ενόχλησε ότι σε κάποια στιγμή ο κόσμος σφύριζε ή γιουχάριζε την ομάδα. Αδέρφια νομίζω
πώς  είναι λάθος τέτοια κίνηση . Επειδή είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ από την Λάρισα όλοι στο μαγαζί μου την πέφτανε λέγωντας  τούς 'εχουμε πατήσει και τούς σφυρίζουνε οι ίδιοι οι οπαδοί τους.Με πήραξε ρε γκαρντάσια είχαμε τόσες απουσίες και στο φινάλε τόσα χρόνια πονάγανε τα μάτια μας με αυτά που βλέπαμε ,τι έπρεπε να κάναμε τότε;
τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε θα μας τρελανεις?ποτε συνεβη αυτο???περα για περα αναληθες.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
το γνωστό "ασασασασα"...ακούστηκε σε λάθος πάσες...το εμδιαφέρον όμως είναι να μας πεις ,τη έλεγαν για τον δώνη...όταν τους το κάρφωσε ο μπακαγιόκο...άσε μη λες...δεν με νοιάζει κιόλας  :D το παιχνίδι με τον θρασύβουλο είναι πολύ κρίσιμο...γιατί με νίκη ξεφεύγουμε από όλους τους κάτω...και μένουμε κοντά στο gay...τώρα πρέπει να βοηθήσει ο λαός..όπως και αν πηγαίνει το παιχνίδι... και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
δεν θα μιλήσω αγωνιστικά έχουμε πολλές απουσίες και στην ουσία ο περσινός ΠΑΟΚ θα κατεβει το mats αυτό πρέπει να το πάρει ο κόσμος τόσο καιρό περιμέναμε αυτή την στιγμή και θα το πάρουμε

ALAN4

• Guest
Μια που η ατυχία μας έχει χτυπήσει την πόρτα..(μιλάω για τους τραυματισμούς..)ας κάνω την δική μου πρόταση για την 11άδα με τον Θρασύβουλα..Χαλκιάς-αριστερά Δάρλας (νομίζω επανέρχεται )-δεξιά Σνάουτσνερ-κεντρικό δίδυμο Μαλεζάς με Μ.Αντόνιο-αμυντικά χάφ Βερόν με Μπαλάφα-δεξιά Κονσεισάο-αριστερά Γεωργίου ( θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω εκεί..)-Αθανασιάδης & Μπακαγιόκο..Όπως και να έχει πάντως..πρέπει να τα δώσουμε όλα για το 2πλό!!ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
θεωρω δεδομενους τους 5 πισω με χαλκια σναουτσερ-δαρλα-μαλεζα-αντονιο εκτος αν δεν μπορει ο δαρλας οποτε θα παιξει ο αραμπατζης.λογικα βερον-μπαλαφας τα αμυντικα χαφ.απο εκει και περα παραμενει μυστηριο οχι ως προς τους παιχτες αλλα σε ποια θεση θα αγωνιστει ο καθενας.θελω να δω κονσεισαο πισω απο τον φορ,με λακη κωνσταντινιδη στα ακρα αφου γεωργιου αραμπατζης αποκλειεται να χρησιμοποιηθουν και μπροστα μπακαγιοκο αφου ειναι η μοναδικη θεση που μπορει να παιξει

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Στο παιχνίδι κυπέλλου με το Μακεδονικό ο Σάντος άφησε να εννοηθεί το εξης: Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία να παίξουν παίχτες που έπρεπε να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουν να είναι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.  Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι  σίγουρα ευκαιρία για αρκετούς να δείξουν αν αξίζουν ή όχι να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τώρα στο γήπεδο μάγκες αποδείξτε τι αξίζετε ο καθένας σας ;)
Πάμε δυνατά αυτή τη φορά να φέρουμε το διπλό!  

bagos1

• Guest
το παλικαράκι ο κλαους δεν μπορει ακόμα πρέπει να τον βάλουνε κάθε μέρα να τρώει 4-5 γύρους και να τον πλακώσουνε στα βάρη και φυσικά δανεικος για φροντιστήριο στη β εθνικη. ειναι αδύναμος και οι αμυντικοί τον έχουνε του χεριού τους

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
+ 3248435435

lol

Συμφωνώ για Κλάους...Πολύ αδύναμος ρε γαμώτο..
Τεσπα πιστεύω οτι η μηχανή του γκολ - Αναστασάκος - μπορεί να ανταπεξέλθει στο συγκεκριμένο ματς, για τα άλλα βλέπουμε..
ΑΡχίΔια

BIANCONERO

• Guest
Ο Μπακα καρφωσε την πρωην του ομαδα..καιρος να κανει κ ο Αναστασακος το ιδιο!!  ;)

Πολυ δυσκολο ματς με βαση τις απουσιες που κανουν τον ΠΑΟΚ να μοιαζει περισσοτερο με την περσυνη ομαδα παρα με αυτη που βλεπαμε στην αρχη της χρονιας!
Και δυστυχως ερχονται τη στιγμη που εστρωνε το προγραμμα και που ειχες ματς "δικα" σου!
Ελπιζουμε παντως στο καλυτερο δυνατο..οποιοι φορουν το δικεφαλο πρεπει να νιωθουν καρχαριες και να βλεπουν ομαδες σαν το θρασυβουλο σαν...ΣΑΡΔΕΛΕΣ! (Οχι το αντιστροφο)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
να δονειται το πεταλο
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ, ΜΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Σε αυτό το ματς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ο βούλης θα παίζει του χρόνου Β εθνική και το υλικό του είναι για εκεί.
Αν κάποιος έχει την απαίτηση να παίζει στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε θέση να καθαρίσει με 3 γκολάκια το ματς αυτό. Να σκεφτούμε πως καλύτερός τους παίχτης ήταν ο Αναστασάκος, τον οποίο ήθελαν και τώρα δανεικό για να τους σώσει.
Άρα και μόνο ο Αναστασάκος είναι αρκετός να τους προκαλέσει προβλήματα. Πόσω μάλλον οι υπόλοιποι.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fatal_invasion

• Guest
Κάτι τους χρωστάμε από πέρυσι..