Author Topic: Θρασυβουλος - ΠΑΟΚ 1 - 2 Σάββατο 29/11/08 ώρα 16:45 novasports  (Read 8915 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Argonath4

• Guest
Παρα τις απουσίες η νίκη είναι μονόδρομος... Παίζει ο τελευταίος με τον δεύτερο που θα έχει τουλάχιστον 1500 τρελαμένους στο πλευρό του. Ασε που τους χρωστάμε και κάτι από παλιά...  ;)

Εμπρός ΠAOKαρα μου για το 3ο διπλό...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ευκαιρια και μετρο συγκρισης για τους παγκιτες να δειξουν οτι αξιζουν να φορανε τη φανελα και του χρονου. Δεν ειναι ολοι οι παιχτες για να σου κερδισουν το ντερμπυ, αλλα ομαδες Β' εθνικης ΑΠΑΙΤΩ να τις κερδιζουν. Αλλιως καλη συνεχεια στις μικροτερες κατηγοριες.

Υ.Γ. με τα εισητηρια τι θα παιχτει? ξερει κανεις λεπτομεριες?
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest
νομιζω συμφωνησε η ΠΑΕ να παρει 1.400 εισιτηρια απο τον θρασυβουλο
.............ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
οσα και να παρουμε εμεις παλι εκει θα ειμαστε..........

Argonath4

• Guest
Υ.Γ. με τα εισητηρια τι θα παιχτει? ξερει κανεις λεπτομεριες?

skyclad4 στα σκουλήκια έδωσαν 1400 εισιτήρια, δεν νομίζω να κάνουν καμια μαλακια με εμάς... Από αύριο πάντως θα έχουμε νεότερα και επίσημα, για το πόσα και πως.

JamaicaN

• Guest
Αντε και εχουμε να δουμε ΠΑΟΚ απο κοντα κοντρα στο θκουλικη....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Μόνο με ασφυκτική πίεση από το 1 μέχρι το 90 έχουμε τύχη.Θα πονέσουν τα ματάκια μας αλλά μπορουμε το διπλό.Παίξτε γερα ρε και μη μασάτε
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

goudas4

• Guest
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Τριανδριας διοργανωνει εκδρομη για τον αγωνα με τον Θρασυβουλο στην φυλη.
Οποιο απο τα μελη του φορουμ ενδιαφερεται να συμμετασχει, πληροφοριες με pm σε εμενα η στον serreos_4.

* Αριθμος εισητηριων περιορισμενος...
« Last Edit: November 24, 2008, 00:53:39 by goudas4 »

Offline dave

• Αλλαγή
προφανως πολυ σημαντικο παιχνιδι, γιατι ειναι λιγο ευκολοτερο απο αυτο με τον αστερα στη τουμπα.

θετικο οτι ο αναστασακος θα κανει το ντεμπουτο του στην 11αδα (εικασια κανω αλλα ετσι το βλεπω) σε ματς με ομαδα που τη ξερει και εχει την ποιοτητα να της δημιουργησει προβληματα

αρνητικο οτι θα λειπουν οι καλυτεροι μας παιχτες...

πρωτα απο ολα το 0 πισω...

Photis

• Guest
Πολύ δύσκολο παιχνίδι παιδιά..Έχουμε πολλές απουσίες ελπίζω να μην απωβεί μοιραίο...Θα πάμε για διπλό αλλά και με Χ δε θα χαλαστω(πολύ,γιατί θα χαλαστώ...)! :ambulance: :b191: :spray: :prosk:

Offline savage republic

• Βασικός
Πολύ επικίνδυνο ματς, αλλά ο Θρασύβουλος είναι ομάδα που πάει για επιστροφή στη Β´ εθνική. Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε, ως μεγάλη ομάδα. Να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο Σάντος γι' αυτό το ματς, με τις τόσες απουσίες.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Οι Αθηναιοι να ετοιμαζομαστε, γυαλιστε πανοπλιες και κονταρια, εχουμε μαχη..
Θα υπαρχει μεταφορικο, οποιος ενδιαφερεται πμ

Ο Ιβιτς εχει τις καρτες σ'αυτο?

Αντε και μια προβλεψη..

Χαλκιας, Μιρο, Αραμπατζης, Μαρκος, Μαλεζας, Σερτζιο, Παντελης, Βερον, Μπαλαφας, Μπακαγιοκο, Αναστασακος

(Κραταω μια πισινη για Μπιζερα αντι Μπαλαφα)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Gandalf

• Guest
Είμαστε τυχεροί στην ατυχία μας.Οι απουσίες προκύπτουν σε μια σειρά αγώνων με "μικρούς" αντιπάλους.Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα τα καταφέρουμε.Εξάλλου χειρότερα από ότι με τη Λάρισσα δεν μπορεί να παίξουμε.
Και να πω και κάτι σχετικά με τον Μπιζέρα.Επειδή έζησα Ιταλία αρκετά χρόνια, ποδοσφαιρστής αμυντικός που είναι έστω και στον πάγκο ξέρει ποδόσφαιρο.Φάνηκε και στα ματς που έπαιξε.Επίσης πιστεύω ότι αυτός με τον Μάρκος Αντόνιο ως δίδυμο είναι καλύτεροι από Μαλεζά Κοντρέρας.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν και ο Σαντος γνωριζει καλυτερα απο ολους μας, δεν θα ηθελα τον Μπιζερα αμυντικο χαφ, γιατι πολυ απλα δεν ξερει την θεση. Ετσι θα καψουμε εναν παικτη, που ως κεντρικος αμυντικος μπορει να προσφερει περισσοτερα.

Καθε ματς που ακολουθει μεχρι την ληξη του 1ου γυρου ειναι πλεον ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ. Καθε 3ποντο που θα παιρνουμε, θα ειναι ΑΘΛΟΣ. Μακαρι να ερθει το διπλο, αν οχι δεν ηρθε και η καταστροφη. Περναμε δυσκολες στιγμες σαν ομαδα, το καλο ειμαι ομως, οτι ειναι σε αγωνιστικο επιπεδο ;D

Αν παιξει ο Αθανασιαδης, στοχος θα ειναι το γκολ στην αντεπιθεση. Αν παιξει ο Αναστασακος, θα εχουμε την ιδια λογικη οπως με τον Μουσλι. Ο Σαντος ξερει.

GeorgT

• Guest
Μη ξεχνάτε οτι τους χρωστάμε κάτι απο το κύπελλο πέρσι! Καιρός να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!

Αν δεν ειχαμε τραυματισμούς θα ήθελα τουλάχιστον 3 γκολακια αλλά τωρα είμαι ενταξη κ με ένα απλό διπλό!

eptalofitis

• Guest
Χαλκιας, Μιρο, Αραμπατζης, Μαρκος, Μαλεζας, Σερτζιο, Παντελης, Βερον, Μπαλαφας, Μπακαγιοκο, Αναστασακος

(Κραταω μια πισινη για Μπιζερα αντι Μπαλαφα)

Θα προτιμούσα Μπαλάφα... όσο τρελό και αν ακούγεται αυτό :P !

ÃÉÙÑÃÏÓ ÁÓÐÑÏÌÁÕÑÏÓ

• Guest
Δύσκολο μάτς μας περιμένει  κάτω
πολλές οι απουσίες και οι ατυχίες.Ηρθε η ώρα για κάποια παιδιά του πάγκου να δείξουνε
γιατί φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος
Εχθές δεν μπόρεσα να ανέβω να δώ το ματς .Το είδα απο την τηλεόραση και θα πω ότι με
ενόχλησε ότι σε κάποια στιγμή ο κόσμος σφύριζε ή γιουχάριζε την ομάδα. Αδέρφια νομίζω
πώς  είναι λάθος τέτοια κίνηση . Επειδή είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ από την Λάρισα όλοι στο μαγαζί μου την πέφτανε λέγωντας  τούς 'εχουμε πατήσει και τούς σφυρίζουνε οι ίδιοι οι οπαδοί τους.Με πήραξε ρε γκαρντάσια είχαμε τόσες απουσίες και στο φινάλε τόσα χρόνια πονάγανε τα μάτια μας με αυτά που βλέπαμε ,τι έπρεπε να κάναμε τότε;
τώρα θέλει να εμψυχώσουμε τα νέα παιδιά που θα παίξουνε ακόμα περισσότερο
γιατί μετά απο πολλά χρόνια περπατάω με ψηλά το κεφάλι εδώ στον κάμπο
και πιστέψτε με ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΝΤΙΠ  ΓΙΑ ΝΤΙΠ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες μας για την κίνηση που κάνανε να δώσουνε το πρίμ νίκης στήν μικρή κουκλίτσα που λέγεται  ΚΑΤΕΡΙΝΑ , καί επειδή έχω και εγώ μία κόρη  5 χρονών που την λένε επίσης ΚΑΤΕΡΙΝΑ θα παρακαλούσα τα παιδιά απο το FORUM  ή όποιον
γνωρίζει αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός σε καποιά τράπεζα να προσφέρω και εγώ κάτι
Ας μήν πάρω στήν κόρη μου φέτος δώρο ας κάνουμε ένα δώρο ζωής σε κάποιον που το έχει ανάγκη
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Offline bane

• Αλλαγή
αν δεν υπερβαλλουν εαυτο οι δικαστες νομιζω οτι ο γκαρσια παιζει κανονικα .οποτε ενα ψιλοπροβληματακι στην επιθεση καλειται να το λυσει ο τριποδαρος .επισης πιστευω πολυ στα στημενα με καλα κορμια για γκολ . εχουν και αυτοι μια ελλειψη του καλου τους αμυντικου.ενα γκολ θα ερθει .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες μας για την κίνηση που κάνανε να δώσουνε το πρίμ νίκης στήν μικρή κουκλίτσα που λέγεται  ΚΑΤΕΡΙΝΑ , καί επειδή έχω και εγώ μία κόρη  5 χρονών που την λένε επίσης ΚΑΤΕΡΙΝΑ θα παρακαλούσα τα παιδιά απο το FORUM  ή όποιον
γνωρίζει αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός σε καποιά τράπεζα να προσφέρω και εγώ κάτι
Ας μήν πάρω στήν κόρη μου φέτος δώρο ας κάνουμε ένα δώρο ζωής σε κάποιον που το έχει ανάγκη
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ελα αδερφε:
Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας:767/704891-28 Σαλονικίδου Ελένη

υπαρχει και σχετικο τοπικ για το κοριτσακι:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2686.20.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και η ουσία είναι μία...οι παγκίτες του ΠΑΟΚ να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από μερικούς ποδοσφαιριστές που έπαιζαν Β εθνική πέρισυ.
φτάσαμε λόγο φτυσίματος από την τύχη να αντιμετωπίζουμε σαν δύσκολο ματς το Θρασύβουλο...(ο οποίος βέβαι πέρισυ μας το κάρφωσε)

είδωμεν...