Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - τυρι 1 - 0 Κυριακη 23/11/2008 ώρα 19:00 novasports  (Read 6324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απλα νικη και η Τουμπα στο ποδι και ΠΑΟΚ ΟΛΕ.
Να κανονισουμε κανενα εστω και ανεπισημο meeting point?
Και οσοι πιστοι προσελθετε..
Εξαλλου ειναι και πολλα παιδια που δε γνωριζομαστε ακομα.

peris518

• Guest
καλη ιδεα η συναντηση και εγω θελω να σας γνωρισω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το ματς με το τυρι ειναι δυσκολο λογω και των πολλων απουσιων που θα εχουμε οποτε επιβαλλεται να τιγκαρουμε τον ΝΑΟ και να βοηθησουμε την ομαδα να καθαρισει  το ματς απο νωρις για να μην βγαλουμε αγχος παλι....

προς τους mods: για να μην γεμισουμε το τοπικ του αγωνα με το τυρι με το αν θελουμε να γινει συναντηση των μελων του φορουμ μηπως πρεπει να ανοιχτει καποιο καινουργιο τοπικ για την συναντηση? ηθελα κι εγω να το προτεινω για συναντηση γιατι καιρο εχουμε να βρεθουμε αν και ο καιρος δεν βοηθαει πλεον, αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε δεν μασαμε.....

το τοπικ για την συναντηση ανοιχτηκε,ολα τα σχετικα εδω:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9602.msg229998.html#new
« Last Edit: November 18, 2008, 11:36:57 by joker-4 »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
¼ôé Ýãéíå, Ýãéíå ôçí ÊõñéáêÞ.

Áðü åäþ êáé ðÝñá êïéôÜìå ìðñïóôÜ êáé ìå øçëÜ ôï êåöÜëé ÐÑÅÐÅÉ íá ðáôÞóïõìå ôéò ïìÜäåò ðïõ èá Ýñèïõí Ôïýìðá ôéò ðñïóå÷Þ áãùíéóôéêÝò êáé íá ìåßíïõìå åêåß ðïõ åßìáóôå, óôçí 2ç èÝóç.
¼ëá áõôÜ ôá ìáôò åßíáé êñßóéìá ðïõ Ý÷ïõìå ôþñá ìÝóá óôçí ôïýìðá ãéá íá äéáôçñçèïýìå üóï ðïéï øçëÜ ìðïñïýìå..

Ï Ëáüò óßãïõñá èá óõóðåéñùèåß êáé èá õðïóôçñßîåé ôçí ïìÜäá ìáò…

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το ματς θα κριθεί από την κερκίδα! έχουμε τόσες πολλές απουσίες που όλα είναι χλωμα στο τομέα στρατηγική!
τρομοκρατία η μόνη λύση!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
προτου προχωρησω τις επομενες μερες στην αναλυση του παιχνιδιου απλα να σημειωσω οτι στο ματς με τα τυρια θελω να τους γαμαμε ασταματητα,πρεπει να υπαρχει πανο προς τιμην του παμπλο γκαρσια και φυσικα πανο που ν απαντανε σ αυτα που σηκωσαν οι gay-roi με την εναρξη του αγωνα και αναφεροντουσαν σε θαλασσες και λοιπες μαλακιες...
αντε πρωτη φορα και για μενα φετος στο ναο!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
o κουκουλάκης του Ηρακλείου θα ειναι διαιτητής, ούτε κρυο ούτε ζέστη

Offline bane

• Αλλαγή
τα αδερφια απο κρητη ας ενημερωσουν  τιπαιζει και με αυτον τον μπαγλαμα παλια λεγανε για βαζελο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Δλδ δεν θα πάμε λάρισα κ δεν ενοχλεί κανέναν αυτό;

trelos sporos

• Guest
και φυσικα πανο που ν απαντανε σ αυτα που σηκωσαν οι gay-roi με την εναρξη του αγωνα και αναφεροντουσαν σε θαλασσες και λοιπες μαλακιες..
τι σηκωσανε ακριβως?

alkaholik φυσικα και ενοχλει πολλους αλλα τι να κανουμε αυτο αποφασισε ο ζαγορ. τη ψυλιαστηκε οτι θα γινουν επεισοδια γιατι 300 εισητηρια ειναι πολυ λιγα για τις αναγκες μας και σου λεει μαλακας ειμαι να ξαναπληρωνω. λογικο τον βρισκω

« Last Edit: November 18, 2008, 16:14:55 by trelos sporos »

apaoki13

• Guest
@ Trelos Sporos

Δεν αποφάσισε έτσι ο Ζαγορ, αποφάσισαν τα 30 μαλακισμένα που έκαναν βόλτες στο ταρτάν και το 100χιλιαρο που θα πληρώσει η ΠΑΕ για να έχουν να λένε την άλλη μέρα στο σχολείο ότι έκαναν μαγκιά.

@ Alkaholik

Για του πιο πάνω λόγους δεν βγήκε κανένας να το παίξει ιστορίας για τα εισιτήρια. Αν δεν μπορείς σαν κόσμος να προστατέψεις την ομάδα τη στιγμή που φαίνεται από το χιλιόμετρο ότι σε περιμένουν για να σε γαμήσουν τότε δεν μπορείς να απαιτείς και πολλά πράγματα.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Έτσι αποφάσισε η Αστυνομίας Λάρισας για τα εισιτήρια. Εμείς δεχθήκαμε για 1500 αλλά η αστυνομία έδινε μόνο 300 εισιτήρια σε εμάς στον 2ο γύρο, επακόλουθο να μην δεχθούμε...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Το μοναδικό παιχνίδι της Λάρισας που έχω φέτος δει είναι αυτό με τον βαζελο τη περασμένη αγωνιστική. Μου φαίνεται πως σαν ομάδα είναι χειρότερη απο πέρυσι. Όπως παρουσιάστηκε στο γήπεδο δε με έπεισε πως είναι μια ομάδα που μπορεί να απειλήσει το ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Απ΄την άλλη η λαρισα δείχνει μια ομάδα που μέχρι τώρα παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Με λίγη προσοχή νομίζω πως θα καθαρίσουμε απο νωρίς το παιχνίδι ασχέτως των απουσιών μας  ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
παλιόπουστα πηλαδάκη....τσάτσε του κόκκαλη...την κυριακή θα σου αποκαλύψω ένα μυστικό για τη μανούλα σου....μια 130.000...έτσι για πλακα...καταγγελίες για της σέρρες...τώρα εσείς επεισόδια και κάνετε την παλαβή και μας προκαλείται,μετά τα video σας δεν δείχνουν την αγκωνιά του πουτάνας γιου- που έσπασε 2 δόντια του ποδοσφαιριστή μας,αλλα μονο τα δικά μας.....θα καλοπεράσουμε....πηλαδάκη...με λάθος κόσμο τα έβαλες...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Geo

• Αλλαγή
Το τυρί χαίρεται με την αναμπουμπούλα.
Αυτό το σιχαμερό παράρτημα του ποκ στη Θεσσαλία πρέπει να ισοπεδωθεί.
Καλά όλα τα άλλα, ....αλλά πρωταρχικό μέλημά μας, είναι να ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ το τυρί.
Ο πηλαδάκης είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλονίκη. Να μην τολμήσει να πατήσει το ξερό του στην Τούμπα.

MetroStar

• Guest
τα αδερφια απο κρητη ας ενημερωσουν  τιπαιζει και με αυτον τον μπαγλαμα παλια λεγανε για βαζελο

Για ολους κατι λενε. Να τον κρινεις γι αυτο που θα δεις και μην τρως προλογο.Να πιστευεις τα ματια σου.

MetroStar

• Guest
Το μοναδικό παιχνίδι της Λάρισας που έχω φέτος δει είναι αυτό με τον βαζελο τη περασμένη αγωνιστική. Μου φαίνεται πως σαν ομάδα είναι χειρότερη απο πέρυσι. Όπως παρουσιάστηκε στο γήπεδο δε με έπεισε πως είναι μια ομάδα που μπορεί να απειλήσει το ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Απ΄την άλλη η λαρισα δείχνει μια ομάδα που μέχρι τώρα παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Με λίγη προσοχή νομίζω πως θα καθαρίσουμε απο νωρίς το παιχνίδι ασχέτως των απουσιών μας  ;)

Χειροτεροι απο περσι ειναι. Τα χει γαμησει ο Μαρινος...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Αδέρφια μην πέσουμε στην παγίδα και ασχολοηθούμε με Γκαρσία και το μαλακισμένο τον Πηλαδάκη.Θα πέσουμε σε λούμπα.Είναι πολύ σημαντικό να σηκώσουμε νωρίς κεφάλι και να κάνουμε σερί νίκες.

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

vesuv

• Guest
Τα τυριά είναι για τον πούτσο φέτος.Χαλαρά 3-0.Θα με θυμηθείτε

North_pole

• Guest
Η λάρισα είναι πολύ σφιχτή φέτος. Ούτε στον ύπνο μας μεγάλο σκορ, εκτός κι αν.... Βλέπω τη λάρισα με τακτική σε όλα τα παιχνίδια, χωρίς να είναι απειλητική και χωρίς να κάνει μεγάλα πράγματα, δύσκολα χάνει, όταν χάνει. Θέλει υπομονή το παιχνίδι και στο τέλος θα είμαστε νικητές.
αελ τυρί-αελ τυρί το μουνί της μάνας σας λαρισινοί