Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 - 0 (Σάββατο 8/11/2008 19:00)  (Read 7248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
πήραμε το τρίποντο αυτο εχει τη μεγαλύτερη σημασία.
πάνω στις οποιες αδυναμιες θελω να πιστευω μεσα στη βδομαδα θα δουλεψει αρκετα ο Σαντος και οι Παιχτες μας ώστε να είμαστε ετοιμοι!
δυσκολο παιχνιδι το χθεσινο και το γνωριζαμε καλα γιατι ο νιονιος ειναι μια αξιολογη φετος ομαδα.
Να πω την αλήθεια η καρδια μου πηγε στη θεση της μετα την αλλαγη και την εισοδο του Παμπλο .... μεχρι εκεινη τη στιγμη το παιχνιδι το ειχα φοβηθεί.
τελος καλό όλα καλά!

υ.γ.1 Λινεν εκτιθεσαι που προσβαλεις τους παιχτες μας ότι επεφταν για πλακα ακομα και εκτος περιοχης. Εκτίθεσαι να λες ντροπη για Μουσλι, Βερον και Σερτζιο να πεφτουν ετσι για πλακα...ολες οι φασεις ηταν σε μαρκαρισματα!! αν κανα δυο φασεις ηταν τραβηγμενες ηταν του ιβιτς, αλλά αυτό δε σου δινει δικιο να προσβαλεις ετσι ολους τους παιχτες. Σε εχω για σοβαρό προπονητή και δε μπορώ να σου δικαιολογήσω οτι ηταν λογια πικριας μετα το παιχνιδι..κριμα,, ???
υ.γ.2 Ο διαιτητής λες και ήταν σε άλλο γήπεδο... αλλα επρεπε να μας δωσει αλλα σφυριζε γενικώς τα εκανε μπαχαλο χωρίς αυτό να δικαιώνει τους σμυρνιώτες για αδικο για αυτους αποτελεσμα! ή για ευνοηκα σε εμας σφυριγματα..απλά τα εκανε μπαχαλο  ;)
υ.γ.3 για άλλη μια φορά η καληψη του καναλιού ήταν άθλια απο αποψη και ηχου και εικονας  >:(

Nikolas67

• Guest
Καταρχάς κοντέψαμε να χάσουμε χθες και όσοι δεν το είδατε σας το λεώ εγώ να το καταλάβετε... Είναι πεναλτάρα αυτό που δεν έδωσε στον Πανιώνιο αλλά το θέμα δεν είναι το πέναλτυ... Το θέμα είναι και το τετ α τετ του βαψομαλιά και το γεγονός ότι ο Πανιώνιος μέχρι που βάλαμε εμείς το γκολ κυριολεκτικά αλώνιζε στο κέντρο, και πάτησε περιοχή με τρομερή ευκολία όσες φορές πάτησαν οι πρώτες 8 ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος...
Και εδώ έχει καθαρά ευθύνη ο Σάντος....
Και έρχεται αυτό το ματς και συνεχίζεις με το 4-4-2 και μου αφήνεις Γκαρσία στον πάνγκο...Και το κάνεις αυτό με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσες να το κάνεις...Γρήγορη, επιθετική και με δύο παίκτες που μπορούν ειδικά σε ελεύθερους χώρους να σου κάνουν πλάκα...Και έτσι έγινε βέβαια. Μας κάναν πλάκα στο πρώτο 15 λεπτο και αν θέλουμε να είμαστε αρχιδάτοι και να λέμε τα σύκα σύκα 0-1 έπρεπε να είναι το σκορ στο 15λεπτο....
Εγώ να κάτσω να λέω δεν πειράζει και ξέρω γω και να κάνω το κορόιδο δεν πρόκειται, το σκορ στην αρχή του αγώνα έπρεπε να είναι 0-1 με ό,τι αυτό θα έφερνε στη συνέχεια...
Και ξεκινάει το δεύτερο όπου είδαμε πώς κανονικά θα έπρεπε να είναι το ματς με τον Πάμπλο μέσα... Ούτε θα είχαμε απειληθεί ούτε θα μιλάγαμε για διαιτητές τώρα ούτε τίποτα....Τόσο απλά...
Αδελφέ να ξεκαθαρίσω ότι δεν απαντώ για να αντιδικήσω μαζί σου αλλά στηρίζομαι σε αυτά που περιγράφεις (με τα οποία συμφωνώ απόλυτα) για να πω το εξής: αυτά λοιπόν που περιγράφεις, συνοπτικά αποτελούν τη διαφορά ανάμεσα σε μία καλή ομάδα (Πανιώνιος) και σε μία ομάδα Νικητή (ΠΑΟΚ)...σε πόσα ματς εκτός στο ΠΟΚ ο ΠΑΟΚ (όχι πέρυσι βέβαια) δεν έπαιζε καλύτερα,δεν έπρεπε να πάρει πέναλτυ ,δεν έπρεπε να μην φάει γκολ πέναλτυ και ως εκ του θαύματος εφευγε ηττημένος? Δεν θέλω να κάνω σύγκριση με αυτούς και αυτά που μισώ να βλέπω, ούτε να γίνω ίδιος, απλά η ομάδα για κάποιον λόγο κερδίζει τα ματς και δύσκολα χάνει...είναι αλλαγή πορείας αυτό ακόμα και σε σύγκριση με τις καλές ομάδες μας με Σέρβο και Άγιο.....αυτό τουλάχιστον περνάει σε εμένα η ομάδα....Εχθές λοιπόν εγώ δεν φοβήθηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα χάναμε, φοβήθηκα ότι θα φάμε γκόλ...αν τρώγαμε όμως γκόλ, πιστεύω ότι θα τον πηδούσαμε πιο άγρια τον Πανιώνιο μέσα στην έδρα μας και στο τέλος πάλι θα κερδίζαμε...

apostolos

• Guest
αν τρώγαμε όμως γκόλ, πιστεύω ότι θα τον πηδούσαμε πιο άγρια τον Πανιώνιο μέσα στην έδρα μας και στο τέλος πάλι θα κερδίζαμε...

Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό ούτε ποτέ ισχυρίστικα ότι άξιζε ο Πανιώνιος να νικήσει. Ακόμα και με 0-1 στην αρχή πάλι θα κερδίζαμε πιστεύω, απλά ήθελα να τονίσω οτι για πρώτη φορά φέτος ο Σάντος το είδε λάθος το ματς και έχω την αίσθηση ότι το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος...

Nikolas67

• Guest
Οκ λοιπόν ;), λάθος θεώρηση του μάτς από τον προπονητή απέναντι σε μία καλή ομάδα με μονάδες που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε ρίξουν στο καναβάτσο και η ομάδα κερδίζει...εμένα αδερφέ η όλη ιστορία φέτος σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των άλλων που γενικώς μας πάνε (ε μας πάνε ότι και να πούμε) μου θυμίζει κάτι από τις απίθανες συναστρίες που είχε η Εθνική το 2004....άντε να δούμε στο τέλος με τα μυαλά μας πάντα χαμηλά...

eptalofitis

• Guest
Εγώ πάλι πιστεύω πως ήθελε να προστατέψει τον Παύλο για τους γαύρους κ πολύ καλά έκανε αφού κερδίσαμε.. δε με νοιάζει πως κερδίσαμε κ αν έπρεπε να φάμε 5 γκολ.
Τελείωσε αυτό και πάμε στο βρωμοπειραιά να μηδενίσουμε κ πάλι τα κοντέρ.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=e4X8vVDj_bc

χαχαχα οραιο βιντεακι...   οι αλλοι μπροστα πετανε φωτοβολιδες  και οι μπατσοι χαζευουν....και οι μπατσοι ΠΑΟΚ ειναι
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

BIANCONERO

• Guest
Αποστολη...για το Γκαρσια που λες εχω τηξν αισθηση οτι αν του δινοταν του Σαντος η ευκαιρια ΔΕΝ θα τον εβαζε ισως κ καθολου το Γκαρσια στο ματς!!
Η συμμετοχη του αποφασιστηκε την Πεμπτη και επειδη το παραδειγμα με τον ΟΦΗ που μπηκε βασικος κ επαθε τραβηγμα, με αποτελεσμα να χασει το ντερμπυ με ΑΕΚ, ειναι σχετικα προσφατο (και οδυνηρο) υποθετω οτι στο μυαλο του Σαντος ηταν αυτο...να μπει αλλαγη δηλαδη ΜΟΝΟ σε περιπτωση ΑΝΑΓΚΗΣ η εστω σε αλλη περιπτωση να τον νεβαζε στο τελος κανα 15' μονο κ μονο για να πατησει λιγο γηπεδο πριν το ματς με γαυρο!

Ομως η εξελιξη του ματς ηταν τετοια που επιβαλονταν η συμμετοχη του στο Β' και ευτυχως που και την ομαδα εστρωσε πισω αλλα και δεν ειχαμε τιποτα ασχημα ωστε να τον χαναμε σε ενα ματς που ειναι περα για περα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!

Οσο για το ματς, αν εξαιρεσουμε την αρχη η ομαδα απεδωσε συμπαθητικα απεναντι σε εναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ που σιγουρα θα πιασει τουλαχιστον την 5η θεση που οδηγει στα πλευ-οφ...Χαιρομαι που ο Σναουτσνερ με επιβεβαιωνει συνεχως φετος. Αποδεικνυεται οτι η επιθετικη του αδυναμια καλυπτεται απο την απιστευτη δουλεια που κανει πισω!! Πολυ καλος ο Μπακαγιοκο..βελτιωμενος ο Βερον με το που μπηκε ο Γκαρσια..απελευθερωθηκε κ ο Ιβιτς..σουπερ ξανα ο Σερτζιο εγγυηση αλλη μια φορα κ σε κρατησε στο ματς ο Χαλκιας...

Στα αρνητικα..η κερκιδα στο πρωτο 20λεπτο που κοιμοταν....
τα τραγελαφικα στα τουρνικε στην 4...
και ο απιστευτος οπαδος στα τουρνικε της θυρας 6 που παλευε αποτυχημενα δεκαπεντε λεπτα να μπει ιδρωνοντας για να παει απο το ενα τουρνικε στο αλλο, με το διαρκειας ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!! (μεχρι να καταλαβει τη γκαφα του)  :lol: :extralaugh:

Nikolas67

• Guest
 :extralaugh:

Offline Geo

• Αλλαγή
Επειδή η αντικειμενικότητα βλάπτει σοβαρά το ποδόσφαιρο.......

1) λίνεν άντε και γμσου ρε παλτό... είχες την ευκαιρία με τον βαψομαλλιά να προηγηθείς στο σκορ και την πέταξες στα σκουπίδια! Μπροστά στον γίγαντα Χαλκιά, ο δικός σου τάκλασε σαν τη μικρή ξανθή λουλού.
και στο προηγούμενο ματς με το βάζελο ..έπαιζες 11 εναντίον 10 και έχασες ρε παλτό...εκεί δεν είπες τίποτα!
άντε το πούλο τώρα...

2) πομπορίδη πηδηχτούλη...άντε και γμσου...επίσης ρε! Καλά ποιος σου είπε ότι να παίζεις τον ΠΑΟΚ 50-50?
Ρε 80-20 θα παίζεις τον ΠΑΟΚ, το κατάλαβες? άκου εκεί ίση αντιμετώπιση? Τοοοοοοοοοσα χρόνια είδαμε και την ιιιιιιιιιιση αντιμετώπιση!

3) αυτό το γατί του νιόνιου που κάνει βουτιές στη μεγάλη περιοχή .....ξάδελφος του καραγκούνη είναι? απορώ ρε πομπορίδη πως δεν του έδειξες κίτρινη του κυανέρυθρου θεατρίνου.

4) με τέτοια αγκωνιά που έφαγε ο Σέρτζιο..τι θέλατε να κάνει...να μείνει εύζωνας ακίνητος? Πεναλτάρα ήτανε.

5) Μπράβο στον Σάντος. Όποιοι λέγαμε ότι είσαι προβλέψιμος...δε νομίζω να συνεχίζουμε....

6) Εκεί που όλο το γήπεδο φώναζε το σύνθημα για τον Ζλάταν, τον ανεβάσαμε τρομερά...Τρελλάθηκε το παληκάρι και το κάρφωσε χαλαρά!

7) Πολύ ζεστή και δυνατή η κερκίδα....δεν ξέρω τι έδειχνε το νόβα!

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/219641.html

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης μίλησε στον Arrena Radio 89 και αναφέρθηκε στην κακή διαιτησία του Παμπορίδη, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα στα προβλήματα που υπάρχουν με τη διαιτησία.
...

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ: «Είναι κρίμα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που μας αρέσει να παίζουμε. Έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Έχουμε καλή σχέση με τους ΠΑΟΚτζήδες. Εγώ, προσωπικά, χρόνια όποτε έρχομαι στην Τούμπα, περπατάω με «κυανέρυθρα» δεν με ενοχλεί κανείς, ούτε κανένα άλλο παιδί. Χειροκρότησαν τον Ρεκόμπα. Δύο καλές ομάδες, όλες οι προϋποθέσεις. Μέχρι και ο καιρός ήταν καλός. Και τελικά ασχολούμαστε με τον κ. Παμπορίδη. Είχα πει δεν θα μιλήσω, αλλά ο μόνος λόγος που μιλάω είναι γιατί εν τέλει γελοιοποιήθηκε. Και το λέω ανοικτά. Γιατί εκτός από αυτά που έγιναν με τα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον μετά ας παίξει μετά 50-50%. Αλλά να παίζει μετά 80-20% υπέρ του Πανιώνιου. Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου, τελείως. Έρχεται ένας διαιτητής και διαλύει ένα παιχνίδι».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: «Είναι ακατάλληλος τελείως ο άνθρωπος αυτός. Πέρσι με τον Ολυμπιακό, με εμάς, ήταν αστείος. Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που ασχολείται με διαιτησία στην ΕΠΟ ή οπουδήποτε αλλού, που να μην τον βλέπει και να τον βάζει σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ηλίου φαεινότερο τι πρόκειται να γίνει. Είναι κρίμα γιατί πραγματικά το ματς για όλους τους θεατές, θα μπορούσε να είναι γιορτή, να είναι κάτι πολύ ωραίο. Και οποιοσδήποτε ουδέτερος κάθισε να το δει, αλλά τελικά τι να δει, τι να δει... Το διέλυσε το παιχνίδι! Και νομίζει ότι με το να σφυρίζει τον Πανιώνιο 80-20% στο δεύτερο μέρος εμείς θα χαρούμε, ή θα πούμε το έφερε στα ίσια. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, θέλουμε να μην ασχολούμαστε με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό θέλουμε κι εμείς κι οποιοσδήποτε αγαπάει το ποδόσφαιρο».
...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

LFPADRAM

• Guest
Eμεις κ.Τσακιρη μου πρωτοι το καταλαβαμε οτι δεν κανει αυτος ο ανθρωπος για διαιτητης αλλα οταν φωναζουμε για σφαγες με τους 3 του ποκ ακουγομαστε πολυ (μα πολυ) στο βαθος σε ολους τους υπολοιπους! Οσο για ολα τα υπολοιπα ανθρωπακια αυτης της χωρας που ενοχλουνται απο τον φετινο ΠΑΟΚ αμα πω στα αρ@@ια μου δεν θα ειναι τιποτε μπροστα σε αυτο που πραγματικα νιωθω γι'αυτους και την αποψη τους! Και επειδη μερικοι κανουν τεχνηεντως τους χαζους αφου μιλανε για σφαγες ας περιμενουν λιγο ακομα (ουτε 1 βδομαδα ) για να δουν τι εστι σφαγη και με τι μεγαλωσανε γενιες και γενιες....

PAOK_VOLOS

• Guest
Προσθέσαμε 3 πονταλάκια και συνεχίζουμε,να περάσει ο επόμενος.
Ο παμπορίδης πρέπει να παει σπίτι του ΤΩΡΑ.Το πεναλντι που μας έδωσε είναι γελοιο.
Στα αρνητικά το χειροκρότημα στον ρεκόμπα. Κάποτε ο μεγιστος Μαραντόνα έτρωγε το μπουκαλι της ζωής του στην Τούμπα...Πως αλλάζουν οι καιροί...

*Οι σεκιουριτάδες γιατί πληρώνονται ρε παιδιά?Για διακοσμιτικά?Δεν μπορούν να κάνουν το αυτονόητο.ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Offline Català

• Αλλαγή
- Ο κάκιστος Παμπορίδης. Γιατί να σφυρίζει ένας τόσο κακός διαιτητής; Δεν έδωσε πέναλντι μαρς στον νιόνιο. Έδωσε μούφα σε μας, ενώ θα μπορούσε να δώσει την πρώτη φάση του Μουσλίμοβιτς. Δεν έδωσε κάρτες στα πεσίματα στην περιοχή στον Μουσλίμοβιτς και τον Ίβιτς (2). Έσπρωχνε τον νιόνιο σε κάθε ευκαιρία, δίνοντας φάουλ υπέρ του Εστογιάνοφ (κυρίως), δημιουργώντας καταστάσεις στην περιοχή μας. Σαν να ήθελε να κερδίσει ο νιόνιος, αλλά να βγει «καμμένος» ο ΠΑΟΚ, ως ευνοημένος. Θα πληρώσουμε τα «λάθη» του στο τηγάνι, φοβάμαι.
- Οι κλωτσιές του Ίβιτς στο κέντρο, τα πεσίματα στην περιοχή τόσο του Ίβιτς, όσο και του Μουσλίμοβιτς. Ο Λίνεν είχε δίκιο να διαμαρτύρεται. Δεν μου αρέσει τέτοια νοοτροπία στον ΠΑΟΚ. Δεν λέω να πάμε με τον σταυρό στο χέρι. Άλλο πράγμα ο τσαμπουκάς, άλλο η πονηριά.

Συμφωνώ με τον egoist. Το πέναλτυ είναι ίδια περίπτωση με αυτό στον Μούσλι με τον βάζελο, αν και πολύ πιο χτυπητό, και που δεν το έχει πει κανείς: δεν είναι μόνο πέναλτυ, αλλά και αποβολή, μιας και ο επιθετικός είναι σε ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ θέση για γκολ και η ανατροπή είναι από πίσω. Έτσι τουλάχιστον μου φαίνεται εμένα.
Επίσης, είναι πράγματι ντροπή να πέφτουν έτσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ακριβώς επειδή είναι ΠΑΟΚ. Και ο Μουσλίμοβιτς έπεφτε για πλάκα, και ο Κονσεϊσάο, και το χειρότερο είναι ότι ο Ίβιτς (που κι η μάνα του να ήταν στον πάγκο, δεν θα τον έβαζε ούτε αλλαγή σε φιλικό - δεν βελτιώνεται με τίποτα φέτος!) έπεφτε και μετά το εντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτυ υπέρ μας. Που σημαίνει ότι και επικροτείς την πουστιά που έχει ήδη γίνει, και πας να την επαναλάβεις. Έχω πει πολλές φορές (ειδικά όταν βλέπω εκείνον τον ανεκδιήγητο καραγκιόζη Κ.Ρονάλντο) ότι η UEFA πρέπει να αποφασίσει επιτέλους για απευθείας κόκκινη στο θέατρο. Να βάλουν μυαλό ορισμένοι.
Διαφωνώ κάθετα με το επιχείρημα ορισμένων "ε, ας μας ευνοήσουν κι εμάς μια φορά!". Να μην ξεχνάμε ότι το επιχείρημα γαύρων και βάζελων είναι μια ζωή αυτό, στη μεταξύ τους έκδοση βέβαια: μια ζωή ευνοούν τον γαύρο, σειρά μας τώρα (οι μεν), μια ζωή έσπρωχναν τον βάζελο, δεν πειράζει να μας ευνοήσουν κι εμάς λίγο (οι δε). Και ο νιόνιος τι φταίει;
Σίγουρα συμφωνώ με την άποψη ότι έγινε προκαταβολικά για τον γαύρο (κι όχι κατόπιν εορτής για τη γριά). Προβλέπω πατροπαράδοτο χειρουργείο, ειδικά αν χάσει το δημόσιο σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή ό,τι και να γίνει σήμερα στο ντέρμπυ, παίζεται η πρώτη θέση την άλλη βδομάδα στο Καραϊσκάκη, είτε είμαστε ισόβαθμοι είτε είναι το δημόσιο 1 είτε είναι τρεις βαθμούς πάνω. Και φυσικά ο Παμπορίδης, γνωστός κι αμετανόητος, από κει και μετά οργίασε υπέρ του νιόνιου: τι με οφσάιντ μας έκοβε, τι πέναλτυ δεν μας έδωσε στο Β, τι 80-20 τα φάουλ, τι κάρτες, τι τι τι...Πέναλτυ όμως δεν τους έδωσε, κι αυτό είναι η αλήθεια. Ας έχουμε τα αρχίδια να το παραδεχτούμε. Και τα έχουμε επειδή είμαστε ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολα θα το γυρνούσαμε αν γινόταν το 0-1, να μην πω αν μέναμε με 10.
Δε συμφωνώ και με τα μεγάλα λόγια "ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει νοοτροπία", "ο ΠΑΟΚ παίρνει τα ματς που παλιά θα έχανε", "ο ΠΑΟΚ παίζει για τη νίκη και την παίρνει ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά" κτλ. Είναι πολύ νωρίς για να το κρίνουμε αυτό. Για μένα θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Γιατί αν γυρίσει το πράμα και σε κανά-δυο ματς δεν έχουμε τύχη, θα αρχίσουν όλοι πάλι να βαράνε τον πιανίστα και θα το κάνουμε πάλι αμέρικαν μπαρ. Αν καταρρεύσεις με το δημόσιο και μετά σου κάνει κι ένα διπλό η λάρισα; τέλειωσε η ζωή; Και μη μου πείτε ότι δεν καταρρέεις με το δημόσιο με την άμυνα που έχεις και τέτοια. Στην μπάλα πολλές φορές όλα κρέμονται από μια κλωστή. Ο βάζελος το γενάρη ήρθε εκεί μέσα 1-1 αντί 1-5 και μετά από 3 μέρες πάλι εκεί για το κύπελλο, έφαγε 4. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που τα λένε από ενθουσιασμό και ανυπομονησία και δεν τους χλευάζω ή τίποτα τέτοιο, απλά διαφωνώ με την έννοια όχι ότι πιστεύω το αντίθετο, αλλά ότι δεν μπορώ να είμαι ακόμα βέβαιος, και μακάρι να τα βγουν αληθινά. Οι ενδείξεις ως τώρα αυτές είναι
Ένα πράγμα και για τον νιόνιο: δεν τον κατηγορώ για τίποτα, αλλά με κάνει πολύ καχύποπτο το γεγονός ότι μετά από πεντάρα στον αήττητο ως τότε τέλη, δεν έπαιξε τίποτα με τον ανύπαρκτο ως τότε βάζελο, και μετά από μια εβδομάδα μας έκανε πλάκα στην Τούμπα (στο πρώτο μισάωρο αναφέρομαι).
Να κλείσω με τα μικρόφωνα: παλιό κόλπο και κλασσικό. Πάρτε για παράδειγμα το Καραϊσκάκη και το Χαριλάου. Ακούγονται τα πέταλα λες και βγαίνει η Φενέρ στο Σουκρού Σαράκογλου και χοροπηδάνε 50.000 από εκείνους με τις κουκούλες και λες "τώρα ήρθε το τέλος μου". Στην πραγματικότητα πρόκειται και 2-3 χιλιάδες άτομα που τους κάνουν να ακούγονται επί 20 (όχι ότι εξομοιώνω την κερκίδα του γαύρου με του σκουληκιού, μην τρελαθούμε κιόλας). Στην Τούμπα τα μικρόφωνα ήταν πάντα χαμηλά και λιγότερο διάσπαρτα ίσως. Παρόλα αυτά, η κερκίδα μου ακούστηκε μια χαρά εχτές, καλύτερη πάντως από εκείνη με τον βάζελο. Τα μεγάλα ματς έχουν γίνει παιδική χαρά, τελεία και παύλα, το νέο event της πόλης. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θλιβερό θέμα για άλλο thread.

Offline bozik

• Αλλαγή
σωστός ο τσακίρης και κιμπάρης...

και ο απιστευτος οπαδος στα τουρνικε της θυρας 6 που παλευε αποτυχημενα δεκαπεντε λεπτα να μπει ιδρωνοντας για να παει απο το ενα τουρνικε στο αλλο, με το διαρκειας ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!! (μεχρι να καταλαβει τη γκαφα του)  :lol: :extralaugh:

;D θυμάμαι ένας άλλος οπαδός του ΠΑΟΚ που πήγε να μπει στο παλατάκι με την κάρτα μισθοδοσίας του...αφού είχε πάρει αυτή την κάρτα μαζί του και είχε ξεχάσει το διαρκειας σπίτι του...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
Κάποτε ο μεγιστος Μαραντόνα έτρωγε το μπουκαλι της ζωής του στην Τούμπα...Πως αλλάζουν οι καιροί...

Με όλο το σεβασμό συντοπίτη αλλά ας σταματήσει αυτή η ιστορία με τον Μαραντόνα, στην Τούμπα δεν τον πείραξε κανείς. Ό,τι μπουκάλι είχε φάει το είχε φάει μέσα στη Νάπολη σε ένα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο....Μέχρι εκεί....

Όσο για το αν αλλάζουν οι καιροί, γνώμη μου οτι καλά κάνουν και αλλάζουν, καιροί είναι και αλλάζουν, αυτή την μελαγχολία, τη νοσταλγία με τα παλιά, αυτή την παρελθοντολαγνεία δεν την κατάλαβα ποτέ...

Καλά έκανε και χειροκροτήθηκε ο Ρεκόμπα, παικταράς είναι, δεν προκάλεσε και είπε και καλά λόγια, ας σταματήσει πια λίγο το καφριλίκι ή τουλάχιστον ας γίνεται όταν υπάρχει κάποιος λόγος....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι ειδα εγω, και διαβαζοντας τους παραπανω, μαλλον μονο εγω το ειδα ετσι:
1. Η καλυτερη φετινη μας εμφανιση, με τον καλυτερο αντιπαλο.Γενικα, ματσαρα!
2. Κερκιδαρα, δεν σταματησε λεπτο, ποικιλια συνθηματων με συμμετοχη ΟΛΟΥ του γηπεδου.Δε ξερω τι εδειξε η TV.
3.Νεραιδες υπαρχουν, με μαγικο ραβδι, αποδειξη ο Μπακαγιοκο.Μεταμορφωση.!Αρα ελπιζω να ακουμπησει και τον Ιβιτς.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

North_pole

• Guest
Κι εμένα η ομάδα μας μου άρεσε μετά την είσοδο του Πάμπλο στο παιχνίδι όταν και κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά στο κέντρο.
Βέβαια ο Ρεκόμπα ήταν πολύ κουρασμένος από ένα σημείο και μετά και δεν είχε καθαρό μυαλό να κάνει φάσεις. Οταν ο Λίνεν έβαλε τον Εστογιανόφ από την πλευρά του Σνάουτσνερ, ο Πολωνός τον έσβησε και μετά που ξαναγύρισε από την πλευρά του Δάρλα δεν ήταν ο ίδιος που ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είχε δύο παίκτες που κάναν όλο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχει χάσει την ομοιομορφία του σαν ομάδα. Ο Πανιώνιος ευνοήθηκε προκλητικά με τον Παναθηναικό και έχασε, με μας πάλι έχασε χωρίς προκλητική εύνοια. Η μουρμούρα κατά του Λίνεν μάλλον θα αυξηθεί και δεν βλέπω το Γερμανό να πολυκαιρίζει στην πλατεία.
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν αρκετά ατομικά λάθη από τους παίκτες μας με αποτέλεσμα να έχει ο Πανιώνιος κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο φοβήθηκα μόνο από το νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν χάνεις τέτοια γκολ μπορεί να το πληρώσεις. Ευτυχώς όμως η ομάδα ήταν τόσο πολύ δεμένη και σίγουρη αμυντικά που δεν υπήρχε καν η υποψία ευκαιρίας από τον Πανιώνιο.
Πιστεύω ότι ΚΑΙ στον Πειραιά το αήττητο θα διατηρηθεί!

LoGotHeTiS

• Guest
offtopic

Φίλε Català το ότι είναι η γιορτή της πόλης κάθε άλλο παρά θλιβερό το βρίσκω..Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και οι ντερμπάκιδες θα μπουν στο κλίμα,μην αγχώνεσαι φίλε.Και κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει ντέρμπι,μη ντέρμπι -ήδη δεν υπάρχει αυτό-..Σε κάθε αγώνα η Τούμπα θα ναι καζάνι..Ακόμη και οι άσχετοι τα προηγούμενα χρόνια με τα του ΠΑΟΚ , συμμετέχουν στην γιορτή της πόλης..

Όσοι νοσταλγούν την παλιά Τούμπα , απλά νοσταλγούν τα νιάτα τους,και ψαρώνουν οι μικρότεροι..Η Τούμπα σήμερα είναι ακόμη καλύτερη και στο χέρι μας είναι να την ανεβάσουμε και σε ακόμη ψηλότερα επίπεδα..

ALAN4

• Guest
Καλημέρα αδέρφια.Απ'το χθεσινό παιχνίδι κρατάω την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε γι'ακόμα μια φορά, τόυς 3 βαθμούς της νίκης & την πολύ καλή εμφάνιση του β'ημιχρόνου..Την διαιτησία δεν την σχολιάζω..στην Ελλάδα ζούμε και τα ξέρουμε,δεν περίμενα κάτι καλύτερο..ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ 2ΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

BIANCONERO

• Guest
Συμφωνω με το τελευταιο κομματι του Λογοθετη...

ΥΓ Ο τρελος με το διαρκειας του Μπασκετ ειμουν ΕΓΩ!!  :o

(Απλα το αφησα ανωνυμο για λιγο να δω αντιδρασεις....χεχεε!)