Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 - 0 (Σάββατο 8/11/2008 19:00)  (Read 7088 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Εγω ξαναβλεποντας το ματς καταλαβα οτι: 
1.η νοβα 100% αυξωμειωνει την ενταση των εξωτερικων μικροφωνων (στο 26-30 ακουγετε σε αρκετα σημεια) τωρα γιατι ενας θεος ξερει!
2. Μιλάμε για πολύ ποιότητα η Puma:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Του χρονου θα δωθει το παμε
Η Επανασταση ξεκινησε
Η τελικη μαχη να τα παρουμε ολα θα ειναι του χρονου
το θεμα ειναι ποιος θα αντεξει να τα δωσει ολα στον τερματισμο...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τόσα χρόνια είχαμε πόλεμο με τους μέσα και τώρα που τα λύσαμε αυτά τα προβλήματα θα έχουμε πόλεμο με ολόκληρη την ελλάδα.

Μην με πείτε χιούμορ , γιατί δεν το είδα να γίνεται τόσα χρόνια για όλους τους υπόλοιπους..Ούτε όταν αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ..

το σκουληκι ο λεανης ειναι υπευθυνος εκπομπης
γραφει χθες ενα αρθρο σκετο γλυψιμο και σημερα συμπεριφερεται σαν σκουληκι...
μαγκες γουσταρω....εγω κι εσεις ρε μουναρες...
υ.γ κι η πλακα ειναι οτι αυτο που θελανε τοσα χρονια-να μας εξαφανισουν οπαδικα-ετσι το κανουν αναποδο...

SALPARADISE

• Guest
Δείτε το βιντεο απο το 59'' και μετα και πειτε αν ο Βερον δεν παίρνει ΠΡΩΤΑ τη μπάλα.

Μη τρελλαθούμε τώρα και τρώμε την πλύση εγκεφάλου που μας πουλάνε...

Αντε γαμώ το κράτος μου

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_8545.html

Callahan

• Guest

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τόσα χρόνια είχαμε πόλεμο με τους μέσα και τώρα που τα λύσαμε αυτά τα προβλήματα θα έχουμε πόλεμο με ολόκληρη την ελλάδα.

Μην με πείτε χιούμορ , γιατί δεν το είδα να γίνεται τόσα χρόνια για όλους τους υπόλοιπους..Ούτε όταν αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ..

Και τότε με το συλλαλητήριο μας κορόιδευαν. Ε, τι να κάνουμε δεν είναι Τσίπρας ο Ζαγοράκης να έχει ασυλία από τη συγκεκριμένη εκπομπή-σκουπίδι.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Όχι και σκουπίδι η Ελληνοφρένεια ρε παιδιά.... Μία από τις λίγες οάσεις της χωματερής που ονομάζεται ελληνική τηλεόραση... Άσε που (επειδή είναι ΚΚΕδες) τον Τσίπρα ειδικά που ανέφερες τον έχουν ξεσκίσει... Επίσης αν δεις ολόκληρη την εκπομπή δείχνει και την ξεφτίλα του καραγκιόζη του Πουρουπουπού που σαν υστερική αδερφή κόβει στον αέρα τον Μίνο μόλις πάει να διαβάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ.... Δεν νομίζω να το έβαζαν αυτό το στιγμιότυπο αν πήγαιναν να κάνουν πόλεμο στον ΠΑΟΚ...
Τέσπα, στα του ματς μπορεί να ευνοηθήκαμε στην αρχή με τα πέναλτι αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αυτή που άξιζε την νίκη...  Παρόλαυτα, ο Πανιώνιος ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Τούμπα....
Γερά με τον γαύρο και δεν φοβόμαστε τίποτα

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Callahan

• Guest
Εγώ δεν είδα καμιά όαση, όταν μας δούλευαν, που βγήκαμε στην καμάρα να διαμρτυρηθούμε για την αδικία και την ξεφτίλα που τραβάει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Σκουπίδι είναι, και όσο για τα πολιτικά, όπου Τσίπρας γράψε Αλαβάνος.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
OK. Περί ορέξεως δεν τίθεται θέμα, άλλωστε καθένας έχει τις δικές του απόψεις και προτιμήσεις... Παρόλαυτα, η άποψη μου είναι ότι η καλόπιστη κριτική (όπως της ελληνοφρένειας στην συγκεκριμένη περίπτωση ή του site paokg4.org απέναντι στην διοίκηση Ζαγοράκη π.χ.) μάλλον με θετικό πνεύμα πρέπει να αντιμετωπίζεται αν δεν θέλουμε να καταντήσουμε όπως τα χάλια του ποκ... Και όπως προείπα, στην εκπομπή (μόλις 10 λεπτά είναι..) έδειξαν και ολόκληρο το βίντεο που ο πουρουπουπού ξεφτιλίζεται προσπαθώντας να κόψει στον αέρα την ανακοίνωση της ΠΑΕ...
Προσωπικά πάντως, προτιμώ κάποιον που εμφανίζει τα όποια αρνητικά μπορεί να έχουμε (ώστε να μπορούμε να τα διορθώνουμε) από τους τσανακογλύφτες και τους χειροκροτητές (Γενικά μιλώντας όχι για το συγκεκριμένο θέμα αποκλειστικά)
Από την άλλη όμως, όπως είπαμε, περί ορέξεως....

ΥΓ Μα αφού το είπαμε.. τα παιδιά ΚΚΕδες είναι και τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχουν σταθερά στην μπούκα γιατί επιμένεις;;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

ksts

• Guest
Ipefthinos gia to sxolio einai apokleistika o skoulikiaris o leanhs. Exei grapsei polles fores kata tou PAOK. Oi kalamoukis,mparmpajohn kai loipoi sintelestes den mou fainetai na poliasxolountai akoma me tin omada mas. Oso gia tin kamara,ton fevgato zourari koroidevan kai ton zoro-pswmiadh.

PS:an paixei kana diplo me gavro mipws o Teo prepei na arxisei na psaxnei gia kamia metagrafi to gennari,metagrafi titlou ennow fysika,kana paixtara diladi?

daniel

• Guest
ενα εχω να πω
μονο με blue eyes  συμφωνω...τελος